- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
elemke
tag
Sziasztok, van olyan progi androidra vagy akar pc-re amibe ha be írok egy szöveget azt felolvassa és tudom azt menteni, pl mp3 formátunban......?????
-
elemke
tag
sziasztok, esetleg olyan alkalmazás vagy program van-e amivel vissza tudom rakni írni az eredeti- imei számot (sgs2-n) köszönöm.
-
elemke
tag
Sziasztok szeretném megkérdezni, hogy van e olyan dolog, program.... Amivel meg todom nézni, hogy milyen függő vagy legalább is milyen volt és hogy főzött rom van rajta vagy eredeti (SGS 2).. Előre is köszönöm.
-
elemke
tag
Hello, bocsi ha nem ide való a kérdésem...... Uj telom lett,szinkronizáltam a névjegyzéket és most 830 név van a telomon,az etedeti 200 helyett,...sajnos pár embernek a telojába az én gmailommal töltöttünk le alkalmazást aztán az ő tel számaik is felketültek az én dolgaim közé..... Tehát hol,hogyan tuom az ö számaikat törölni vagy mi megoldás vanmég...?? Előre is köszönöm
-
elemke
tag
Az lenne a kérdésem,hogy van e olyan prrogi ami ki mutatja a wifi jelszavát amihez kapcsolodok. ugyan is a sogorom nem árulja el a jelszót, be írja a telomba vissza adja és használjam..... na ennek akarok (szeretnék) véget vetni. na és nem mellékesen le tiltotta az erotikus tartalmakat is szintén jelszóval. van ezek kiderítésére valami progi.... vagy vágjam orrba a sogort...
-
elemke
tag
válasz
-=Vacsek=- #17476 üzenetére
Hogy öszinte legyek most hasznàltam elöször a QR kod olvasot.... nagyon süti
ez eddig a leg jobb downloader de sajnos ez sem talàla magyarokat..... -
elemke
tag
válasz
-=Vacsek=- #17397 üzenetére
Köszönöm, de nällam nincs fenn a marketen....
-
elemke
tag
Sziasztok, nem tudom hogy hovà lettek a marketröl a youtbe downloader-ek.... jo multkor töltöttem le egy nagyon jot de màr nem tdom a nevét, most meg ha be irom,hogy you......er, olyan buta appokat ad be hogy az agyam eldobom. tudna valaki egy konkrét app nevet irni ami frankon a youtube-röl tölt le? (DHD-m van 2.3.4-el nem tudom ez szàmit-e)
-
elemke
tag
Bocsánat,hogy nincs kedvem vissza olvasni 700 hozzászólást.
Annyit szeretnék kérdezni,hogy hogyan tudiko frissíteni 2.1 re? most 1.5 van a hero-m on.
Úgy működik mint az apple,vagy mindt pl:win mob.....
??
tehát:honnan-mit-mikor...stb. köszönöm. -
elemke
tag
Sziasztok, a felhasználóktól szeretném kérdezni,főleg akinek volt mindkettő mi a véleményük? tatto-vagy touch pro.?
programok pl:ingenes navi....kezelhetőség és mennyire lehet az android market en kívül telepítgetni.? úgy hallotam a kijelző felbontás miatt nem sok minden fut el rajta?Viszont a TP-n ilyen probléma nincs az is 10 perc alatt megoldható.És a tattora nem biztos h rá megy az új 2.0-főleg 2.1...
Am mind kettőt 50k körül kapnám,garival.
Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest