- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
flushman88
tag
Sziasztok az egyik havernak Motorola Defy - je van és nem lehet kikapcsolni rajta mobilnetet biztos van olyan program ami ezt megteszi neki írnátok egyet????
-
flushman88
tag
Sziasztok volt már valakinek a keze ügyében olyan progi ami ilyen kis függvényben vagy tortaszeletekben mutatja hogy mi foglal el sok helyet a telón mind az sd-n mind a telón előre is köszi...
-
flushman88
tag
Sziasztok volt már valakinek a keze ügyében olyan progi ami ilyen kis függvényben vagy tortaszeletekben mutatja hogy mi foglal el sok helyet a telón mind az sd-n mind a telón előre is köszi...
-
flushman88
tag
Sziasztok tud valaki olyan appot amivel a lekódolt wifi hálózathoz kódot generál és ezáltal tudjuk használni???
-
flushman88
tag
Sziasztok Tudna valaki ajánlani egy normális használható navigációs Szoftvert mert holnap nagy utam lesz és a htc gyorsabban talál műholdat mint a MIO úgyhogy inkább telóval mennék... Előre is köszi
-
flushman88
tag
Sziasztok Csak Pletyka hogy már elérhető a 2.3.4. ??? DHD
-
flushman88
tag
Sziasztok a Widget Locker-t sikerült úgy beállítani valakinek hogy nem csak vízszintesen hanem fentről lefelé is van egyéni csúszka??
Mert a Gingerbread-os Témában az előnézetnél van egy kis kép és abban fentről is le lehetne húzni egy csúszukát de nem sikerül megcsinálni valaki esetleg...? -
flushman88
tag
Szétcsap az ideg... Megvettem a Power amp alkalmazást és pár szám léptetése után ezt írja...:Too Many falied files, playing will stop now...
Kár volt megvenni még a HD2 effekt sincs benne amitől jobban szólt ráadásul még B@szakszik is a tört jobb volt 3 hétig....
Valaki valami?
-
flushman88
tag
Sziasztok Nem tud esetleg valaki olyan Progit amivel a mai (TV2) Bl döntőt tudnám nézni telón mert sátorozni megyünk és azért megnézném..
-
flushman88
tag
Sziasztok Van egy rettentően zavaró dolog a telefonomban [HTC Desire HD] fényképezni nem lehet csak a gyári gombbal ami nem egy fizikai gomb hanem az érintőt kell megnyomni egy bizonyos helyen nekem egy egyáltalán nem áll kézre sőt... Hallott már valaki olyan kamera app.-ról ami fizikai gomba át lehet állítani hogy pl a hangerőgombra exponáljon??
-
flushman88
tag
Próbáltátok már hogy a Menü Alkalmazások eltávolítása menün belül ott van hogy jelenleg Üzemelő Programokon belül nekem autómatikusan Ott "terem" a Maps Pedig a GPs jelek + minden le van tiltva... Task killerrel kilövöm de 10-15 perc múlva megint ott van valakinek vmi ötlet...?(gondolom zabálja az akksit....)
Jah és találkozott már vki olyan droid programmal amivel TV-t lehet kapcsolgatni???
Előre is köszi
-
flushman88
tag
Mi a Külömbség az Opera és a gyári Böngésző Közt??? Érdemes inkább Operával...?
-
flushman88
tag
válasz
legiaap #10007 üzenetére
Nekem a Maps Frissítéstől nem csak lassabb lett hanem zabálta is az akksit úgy h ki vlt minden lőve task killerrel de az akksi infoban mégis azt írta ki h a maps zabálta le természetesen Gps jel minden le van tiltva de már töröltem a maps frissítést... És már nincs gond...!
-
flushman88
tag
Visszatérve a Fórumtémához...
Nem tud valaki még Reactable Androidos Progiról??http://www.reactable.com/products/mobile/
-
flushman88
tag
Jaja A Desire Hd Köztudottan Akkuproblémákkal küzd az 1230 as akksi van csak benne mondjuk senki nem érti miért.... De már úton az 1800mah-s amúgy semmi nem fut a háttértben Gps jelek letiltva még a mobilhálózat is ha nem netezek... de az advanced task killerrel kilövök mindent még így is csak 30 órát bír a kicsi....! :S
-
flushman88
tag
Sziasztok elérhető az android 2.3 Szűz vagyok még ezen a téren Desire Hd-m van érdemes Frissíteni?? Gondolom Akkuproblémát nem old meg
tudna valaki egy olyan progit amivel netrádiót tudok hallgatni??
-
flushman88
tag
Sziasztok Bátorkodtam ide írni egy Htc-bűvölök és 1 progtam nagyon felkeltette az érdeklődésemet ami elvileg most készül vagy már elkészült android-ra....
Reactable....
http://www.reactable.com/products/mobile/
ha valaki más néven de erről a programról tud valamit kérem ossze meg velem! Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged