- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
PaFec
aktív tag
válasz
apollo12 #13409 üzenetére
Erre a legtökéletesebb, ami nekem bevált, SVOX, mellé magyar nyelv tölthető, és a voice caller ID. A csörgés mellett mondja a hívott felet, ha nincs benne a telefonkönyvben, akkor a telefonszámot mondja, folyamatosan, ha jól tudom nekem 9-szer mondja, de lehet ez csak beállítás kérdése, de ezt még nem néztem meg. Hátrány: Ha bejövővő hívás jön, és lenémítod, hogy ne csörögjön, akkor ugyebár a telefon csörög tovább, csak hang nélkül, de a beszédet nem hallkítja el, azt mondja tovább. De lehet ez is csak beállítás kérdése, még ezt sem néztem meg. De egyébként így a magyar hanggal, teljesen jól érthető ki a hívó. Galaxy Tab-on tesztelve.
ja, és ha tudja az autós kiahngosító, vagy a BT füles, akkor képes átrakni a beszéd hangot arra is.
Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest