- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
PaFec
aktív tag
válasz
apollo12 #13409 üzenetére
Erre a legtökéletesebb, ami nekem bevált, SVOX, mellé magyar nyelv tölthető, és a voice caller ID. A csörgés mellett mondja a hívott felet, ha nincs benne a telefonkönyvben, akkor a telefonszámot mondja, folyamatosan, ha jól tudom nekem 9-szer mondja, de lehet ez csak beállítás kérdése, de ezt még nem néztem meg. Hátrány: Ha bejövővő hívás jön, és lenémítod, hogy ne csörögjön, akkor ugyebár a telefon csörög tovább, csak hang nélkül, de a beszédet nem hallkítja el, azt mondja tovább. De lehet ez is csak beállítás kérdése, még ezt sem néztem meg. De egyébként így a magyar hanggal, teljesen jól érthető ki a hívó. Galaxy Tab-on tesztelve.
ja, és ha tudja az autós kiahngosító, vagy a BT füles, akkor képes átrakni a beszéd hangot arra is.
Aktív témák
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest