Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
kisdani
csendes tag
Olyan progit keresek ami rögzíti a hívásokat, eddig ami 2dbot találtam ott nem lehet normálisan hallani a másik félt,mert nagyon csendes állítani meg nem lehet rajta
Előre is köszönöm a tippeket!
-
kisdani
csendes tag
Sziasztok!
Olyan appként ami a gyári vodás romba is volt, amivel a teló netjét tudom a gépen használni ,ha rákötöm.
Meg szintén a gyárihoz hasonló toolbar kéne amiben a wifit és a fényt stb tudom reklám mentesen állítani.
Kössszi! -
kisdani
csendes tag
Eddig mindig jelzet a yahoo mail minden egyes yahoo-s levél érkezése esetén. Elviekben nem állítottam el semmit, de most semmit nem jelez . Ötlet mi lehet a gond?Valaki esetleg szintén használja ezt és volt már ilyen gondja?
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13455 üzenetére
Megvettem az általad ajánlottat de ahhoz nem találom a magyar nyelvű hangot
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13452 üzenetére
Köszi, elsőnek kezdem az ingyenessel aztán ha tényleg nem jó akkor veszem is az általad ajánlottat!
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13433 üzenetére
Van amelyik ezek közül ingyenes?
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest