Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Hirdetés
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
Hi
Bocs a féligoffért.
Aki alzáról rendelte és megkapta. Ugye magyar áfás számlát adnak ha kérek?
3900x-et vadászok, de lehet meg kéne várni vmi "értelmesebb" boltot.
Tipp?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz SECTORnooB #389 üzenetére
Köszi, de nem ezért kérdeztem.
Előszöris a földönkívüliektől nem félek, macskám van és két gyerekem, feleségemet ne is említsem. Ha ezekkel megküzdök nap mint nap, akkor jöhet az élien.
Másodra pedig az áfa visszaigényelhetőség miatt. Magyar céges szla, magyar áfás-e?@FollowTheORI
Köszi, de volt cég akik máshogy működtek Ld eustock, de ez már más téma.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
Gamer Nexus
Bocsánat ha már volt. Tessék lesni a listában a sima 3900x-et és a 3900x SMT oFF sorokat
Úgy érzem, mégsem lesz itt akkora lemaradás játék terén. És amd windóz szoftverből kapcsolható az SMT, úgyhogy amikor kell belövi az ember. Amúgy azért 12 mag is elég egy laza aknakeresőre talánSzakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz xNAGOYAx #857 üzenetére
Kolléga korábban linkelte, köszönjük neki utólag is!
Amúgy vmi topikösszefoglaló féle lehet jóljönne, pl ilyen linkkel.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
Lődd be lécci a kedvünkért mind2-t. Ha nem túl nagy kérés. Már a latency miatt, érdekelne. Mert a gyári grafikon szerint a lat felfelé ível 3733 felett, a függőleges határvonal kb valóban 3800nál van, de elvileg gyengül az előbbi felett.
szerk: aida képmentést ha kérhetek
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz fudi2002 #950 üzenetére
Ja meg a válasz is a kérdésemre:
We checked with AMD regarding the roughly half-speed memory write performance from our Ryzen 7 3700X in AIDA64. According to the response, this is to be expected given the application of one CCD for the eight-core Zen 2 part, as opposed to two CCD and therefore two links to the memory controller in the IO die for the 12-core chip.[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Bocs, másik topikban nem kaptam erre választ, hátha itt.
-Offsetelést olvasgatom. Ha jól értem, akkor alapból amit autón beállít a lap vcore-t több mint ami kell.
Ezzel negatívba minden state-hez alacsonyabb fesz fog társulni. Viszont láttam, hogy magasabb szorzókkal megyen a proci. Ez a kisebb fesz->kisebb hő->pbo túltolás miatt? Vhol írták, hogy okosan mert ezzel kinyírható a proci. Ha kisebb feszt kap akkor miért? Túltolja a pbo?Leendő Amd, EX intel user..
-
fudi2002
veterán
No, nemtom láttátok-e. Alza, 3900x
Szállítás alatt > 5 db
Várható 2019. 07. 23.
VégreSzakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz FollowTheORI #1265 üzenetére
"Szerintem hülyeség volt erőltetni ezt most az AMD részéről."
Erőltetni? Nem értelek. Még egy ősrégi b350-enben is mennek az új procik. Ki erőlteti valakire is, hogy vegye meg ezt a túlárazott alaplapszériát?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz FollowTheORI #1269 üzenetére
Miért? A sok divatmajom megveszi a pcie4 miatt. Igaz, semmire nem tudják használni ezen részét, de megveszik. Mire elterjed a szabvány, már x670es chipnél fogunk járni...
De bevételi forrásnak addig tökjó. Viszont ami korrekt, hogy van alternatíva. Nézd meg az inteléket. z170-z270-z370-z390. A pofátlanság netovábbja... És ugye rebesgetik, hogy az új procihoz újra másik foglalat fog kelleniUi: Msit veszek, azt egy gombbal pendrive-al lehet frissíteni proci meg minden nélkül, csak áramot adva...
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz ScomComputer #1274 üzenetére
Előrendeltem, 178ért. Ha tartja az alza...
-
fudi2002
veterán
Nem is azért. Elkalandoztam, bocsi Csak a tesztben azt látni (meg az előző tesztekben is amik a memó sebességre alapoztak), hogy full értelmetlen a gyors memória. 1.0.0.3-nál írták, hogy ez változott. (persze nem pénz arányosan nőtt, de nem 2 fps különbség)
Ui: viszont a késleltetésnek lesz, 3600-3700 és ami a csövön kifér
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz MPowerPH #1935 üzenetére
Sztem már halott a kettőt hasonlítani. Win verzió? Milyen progi fut? Melyik agesa bios mindkettőnél. Ahol fair hasonlítás volt, ott pár % volt a difi..
Ui másik topikból ismerlek látásból, úgyis x570et fogsz venni
[ Szerkesztve ]
-
-
fudi2002
veterán
válasz -FreaK- #2477 üzenetére
Azért valamit jegyezzünk meg. Ha nem X-es proci, akkor az X-es ficsőrök nemvannak. Ergo az 1-2 szálas "magasabb" órajel lehetőségét bukod. Marad az all core változat, de ott 4.3 fölé nem viszed értelmes fesszel. 3900x pedig 4,5-4,6 közé boostol 1-2 szálon.
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz fudi2002 #2479 üzenetére
Ja és mégvalami. Ha ez igaz, akkor bebizonyosodott, hogy BMW001-nek igaza van. 3900x3950x alattiak vágottak. Ezek szerint nem tudnak annyit gyártani a "jóból", hogy legyen 3900x vagy felette sok. Ezért ami nem annyira jó, az jólesz sima 3900-nek és alá A piac viszont vinni fogja, mivel 12 mag és ócsóbb picivel...
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz wwenigma #2490 üzenetére
Jaja, rosszul fogalmaztam meg. Válogatottat kellett volna a vágott helyett. Szóval amit akartam, csak hogy kevés olyat tudnak ezek szerint gyártani, amiknek akár 1-2 magja stabilan tudja a 4,5ghz+t. Ezért kitalálták, hogy legyen 3900 sima is, így a gyártáskor előállított utolsó (még gyengusznak) is lesz helye. 4ből 3 mag, azse tud magas frekin, akkor ebből 4db, oszt mehet a 3900-be.
-
fudi2002
veterán
-
fudi2002
veterán
Alza előrendelés:
Először írták, hgoy 07.31., ma kaptam:
Megrendelése raktárba érkezésének becsült ideje: 2019.08.07.
Lehet tényleg előbb lesz 3950x bejelentve...Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
És egy kis érdekesség:
AMD Ryzen 9 3900x | B350 Vs. X570Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft