- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
4264adam #33876 üzenetére
És hokuszpk: ebbe kicsit belekötnék, azért elég sokat tud jelenteni a gyorsabb RAM, feszesebb időzítésekkel. (CPU rendert, és simulationt kell nézni, és a GPU limited percentage-t.) Éppen kihajtja kategóriából átment bőven kihajtja, és erősebb videókártyát is kihajtana kategóriába csak a RAM időzítések finomhangolásával.
Sajnos BF1-et nem igazán tudnék benchmarkolni, mert multiban nincs két ugyan olyan meccs, viszont ott is hatalmasat ugrott az FPS, ezek viszont eléggé kiugró esetek, mert a játékok nagy többsége nem CPU limites, hanem GPU limites lesz. -
HSM
félisten
válasz
4264adam #29999 üzenetére
Olyat kéne erről megkérdezni, aki megmérte az adott típus kábelét, vagy ismeri, hogy a gyártó miket mellékel a monitor mellé. De jó esély van rá szvsz, hogy ilyenekkel ne legyen gond, a monitorgyártónak sem hiányzik, hogy ilyesmiből baj legyen.
#30000 jeni: Van gyártó, aki külön kiemeli a megfelelő termékeinél, van amelyik nem. Hivatalosan a specifikáció szerint nem is lehetne bekötve. Olyat kell venni, ami megfelel a specifikációnak. Van a VESA-nak egy adatbázisa a certifikált DP kiegészítőkről, ezek garantáltan mindennek megfelelnek: [link] . Én pl. innen választottam, 2K 144Hz mellé nem akartam esetleges problémákat.
-
South Velen
addikt
válasz
4264adam #29995 üzenetére
Beleolvasva a hardforumos threadbe, jó páran arról számoltak be, hogy néha random nem indul a lap, és ilyenkor csak a gombelem ki-be rakásával lehet bele újra életet lehellni. Ez önmagában is kellemetlen, és még a bios is resetel ilyenkor.
Nem hiszem, hogy a tuningnak ehhez van köze, ellenben páran a display port kábel certifikáltra cserélésével állítólag megoldották a problemát. Valami csapolhatja az 5V-os ágról a naftát (nem értek ehhez a részéhez, csak az olvasottak alapján) -
MPowerPH
félisten
válasz
4264adam #29890 üzenetére
Azert a PBO -val kapcsolatban tenyleg vannak zavarok a fejekben... A legnagyobb talalmany, csak ugy nez ki, sokan nem tudjak ertelmezni a mukodeset, na meg a feszultseg ertekeket sem a kulonbozo state -ekben.
Par hete vagyok Ryzennel, de soha toobet nem eroltetnem az all core oc -t.
-
Chaser
legenda
válasz
4264adam #29890 üzenetére
4+2 az, ahol a +2 a soc-hoz van, cpu-ra jut 4, az nagyon karcsú ilyen cpu-hoz, még ha a legjobb is lenne, de nyilván nem az
és a hűtő se ilyen cpu-ra való, ezen nem segít manual oc sem
20-22e ninja 5
30 körül d15
közöttük valahol fél úton vagy egy cryorig aminek a típusa most nincs meg fejbőlszerk:
Pkc83
nálam nem merülne fel, talpa nem feltétlen legjobb 3xxx-hez
illetve azért se merülne fel, mert egy ninjától nem sokkal jobb, de jóval drágább -
hokuszpk
nagyúr
válasz
4264adam #29497 üzenetére
Soc fesz auton ? Esetleg arra pakolhatsz picit volt mar ra precedens, hogy segitett. Nagyon elszallni nem kell vele, ha 1.05 de max. 1.1V mellett nemmegy, akkor feljebb sem fog. Sot neha pont az a problema, hogy a lap sokat ad a socra.
Ha Msi lapod van, raprobalhatsz a memory try it! gyujtemenybol is. -
fanti
addikt
válasz
4264adam #29435 üzenetére
Ha visszább olvasol egy pár héttel itt a topikban, akkor láthatod, hogy nekem ugyanilyen memóriáim vannak, illetve nem a 2x8GB-os, hanem a 2x16GB-os kit, de abból is mindjárt kettő, azaz 64GB, és csodaszépen mennek együtt 3600MHz-en, 1.38 volton.
Konfigom az adataimnál.Proci is dettó Ryzen 5 3600, allcore 4.4GHz-en sündörög, és 1.286 volton teszi ezt.
-
4264adam
veterán
válasz
4264adam #29435 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült manuális 1.4V-al elérni a 3.000Mhz-et. Szerintem nálam ez lesz a vége, ha azt javasoljátok ne adjak neki többet.
Futtattam a Prime95-öt 30 percen keresztül. Amiket beállítottam:
PBO: Enable
Multipler: 42x
Az egyik worker 1 hibát dobott a többi ment tovább, illetve a 3.mag nem ment tovább 54%-nál utána. Esetleg mire gondoljak mint hiba lehetőség?
A hőmérséklet mennyire elfogadható?Alaplap: MSI B450M Mortal Titanium, Proci: AMD Ryzen 5 3600.
Ram: Aegis DDR4 DDR4-3200MHz CL16-18-18-38 1.35V16GB (2x8GB) ez 3.000Mhz megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest