Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrskatejoe

aktív tag

válasz schulzz #10137 üzenetére

(#10137) schulzz

"Később át fogok állni galaxy r-re." vagy másikra ;] szvsz 1-2 éven belül nagy "robbanás lesz a mobil piacon . Ami most valakinek megfizethetetlen, az "nem sokára elérhetővé válik. Itt a két vagy a több magos procikra gondolok. Addig meg bőven jó a Skate. Természetesen nem egy csúcs modern gépezet, de ennyi pénzért ne várjunk mást.Ami még nagy előny ..és az is marad, hogy igen jó és termékeny ITT a ROM fejlesztés, és amint tapasztalható ezek a ROM ok a középszerű alsó határát feltornásszak a középkategória felső határához.

(#10131) maxim01

azért szerezz be egy SD kártyát ;] kelzsoca jól írta ;) ennyi erővel feltehetnéd valamelyik ROM-ot . Jobban élveznéd a ROM adta lehetőségeket :K

• mrskatejoe

aktív tag

válasz schulzz #10109 üzenetére

(#10109) schulzz

a kérdéseidre a válasz :

A gyári rommal hajlandó az akadásra? Általában nem

Filmlejátszásnál akad? A megfelelő lejátszó és kodek csodákra képes ;)

Pl rockplayerrel divx nél? nem ismerem , én moboplayert használok a kodekjével

Az akksi átlagos használattal vagy egy kicsit erősebb használattal kobír egy napot?
    bőven kibír 1 napot átlagos felhasználással

A főzött romokkal jelentős teljesítmény javulást lehet elérni? inkább azt mondanám, hogy látványos javulás tapasztalható

Ha jól olvastam akkor a belső mem kibővíthető az sd kártyával amit újrzparticionálunk?
    igen , az SD -re egy 512-es ext partíciót lehet feltenni, ezt bármelyik nem gyári ROM jól kezeli.

Ez az újrapartícionálás nem ugyan azt az eredményt hozza mint az app2sd progi? NEM

Olvastam, hogy a wifivel meg egy két dologgal felmerültek problémák. A hiba kiküszöbölése folyamatban van de a V2-n nincs ilyen probléma mert jobb a wifi kezelése mint a gyárin ;]

Ezek nagyon jellemzőek? NEM

És végezetül melyik romot látjátok a legoptimálisabbnak?
    mindenki saját maga dönti el melyiket használja :K

Nálam a V2 van ismét fent ( nekem ez jobban bejön )

remélem segíthettem ( mondjuk lehetne oldalakat írni pro-kontra de inkább ki kell próbálni

megjegyzem ha tudod mire kell a telefon el tudod dönteni , hogy kell e ? Nem egy nagy durranás, de a legjobb ár érték arányban van. Azonkívül amit tud azt jól tudja. A proci kicsit elavult, de ennyi pénzért ennyi jár. Jól használható egyébként, nálam V2 alatt eddig soha nem akadt. Az aksival is jólbánik nálam 3-4 napig is bírja ( wifit , BT , és mobil adatforgalmat ésszerűen használva )egész jó az aksi kezelése .

(#10110) Zsolt_72

+ 1 :R gyors vagy ;)

Új hozzászólás Aktív témák