-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caps96
csendes tag
Callvote köszönöm a választ holnap megmutatom egy szakinak írásod aztán csak megoldja valahogy.
Scyllarus honét gondoltad hogy gaxym van? Csak a növérem sony-járol beszéltem még, mert neki is ez a baja. Mellesleg teljesen új a teló és csak az alap szoftverek meg pár androidmáketes játék van rajta semmi warezzes iGo.
u.i. köszönöm midnki segítőkészségét. -
Caps96
csendes tag
Sajnos nem használ a reset se. Most azt írja hogy nincs kapcsolat. Egy ismerősünk szerint lekel tölteni valamit a mobilra, ehhez van ötletetek?
-
Caps96
csendes tag
Üdv. mindenki!
Csütörtökön lettem boldog tulajdonosa egy ilyen okos téglának.
Minden jó és minden szép csak nem tudok fellépni a itthoni wi-fireígy van ezzel nővérem is az ő xperiájával. Nos szerintetek mi lehet a baj?
TP-linkes routerünk van beírjuk a jelszót neki áll csatlakozni majd kiírja hogy "kapcsolat bontva".
Válaszotokat elöre is köszönöm -
Caps96
csendes tag
Így elsőre még félek a gari elvesztéstől.
De Te menyire vagy biztos abban hogy akármikor a ha valami baj van csak hopp visszarakod a gyárit és gond nélkül mehet a servisbe? -
Caps96
csendes tag
Hello mindenkinek!
Az elvárásaim az allábiakban.
- Nem játszani akarok vele elég ha az alapok mennek vele.
- Az egyik fő szempont a zenehallgatás ami leginkább fülhallgatóval történne(ezért is kérdezném hogy milyen a gyári?) Majd egy komolyabb beszerzését tervezem is.
- Interneten leginkább videókat néznék meg közöséig és hírportálokat látogatnák.
- A navigációt nem tervezem használni.
- A multi médiát eddig is ritkán használtam ezért most sem érint mélyen.
- Szöveges fájlokat biztos tartanék és olvasnék rajta ezért is tetszik a "nagy" kijelző.Az fogót meg a ZTE-ben hogy olcsó és nagy meg kielégítőnek tartom a tudását.
(Gondolom ezzel ti is így vagytok) -
Caps96
csendes tag
Üdvözlök mindenki!
Volna pár zölfülü kérdésem és örömmel fogadom a véleményeket.
Először is most alkarok venni 1 új mobilt mert a mostani SE w580i-m elég leharcolt.
Mindenképp androidra váltanám de nem tudom hogy érdemes-e skatet venni gondolok mos arra hogy csak 800Mhz-es. (1. érdekelne menyi idő míg elavul) Mert néztem a majd áprilisban kijövő alcatelt de azért az már többe is keülne meg még sokat is kéne várni rá.
Őőőő bocsi most hirtelen nem jut eszembe a többi meg sietnem is kell mert hív a munka de majd potlom kérdéseim. addig is kérlek lobízátok valamit a skat mellet. Apropó a másik esélyes az a galaxy ace.(Ti miért választanátok vagy választottátok a skatet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest