Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrefos
tag
Hali skacok!
Van egy olyan gondom hogy, csak a zöld android logoig jut el a telo, de azt is csak töltőn, nem reagál töltő nelkűl semmire.
Szerintetek mit tudnék vele csinálni?
Elóre is köszi a válaszokat.
-
imrefos
tag
hali!
érdeklödnék hogy megérnê e a skatêt a grand x in- re??csak netezésre meg zenehalgatásra hasznàlom meg néha lemêrem gps-el hogy mennyi idöt/ kilomêtert mentem a motorral.
-
imrefos
tag
hali!
szeretnék érdeklődni hogy sim kártyára hogyan tudok telefon számot menteni? -
imrefos
tag
hali! èrdeklődnék hogy cm10 alatt hogyan lehet beàllïrani hogy ha hìvok valakit akkor kimutassa a szàmomat?? elöre is köszönm!
üdv: -
imrefos
tag
hali! a cm10 hol tudnám letölteni?? mert ami linket találtam eddig mindegyiknél azvolt hogy " file not found" elöre is köszönöm!
-
imrefos
tag
Sziasztok! egy olyan gondom van hogy a memoriakártyám az egyik haverom hulyeségböl leformázta és így a gyári rom mentés is elveszett
és azt szeretném kérni hogy valaki a gyári romot nemtudná belinkelni???
elöri is köszönöm. -
imrefos
tag
a telefont szervizbe kell vinnem mert a handszoro igen recseg és érthetetlen amit mond a másik fél,és azt szeretném kérdezni hogy mindent sikereden vissza állítottam és a superuser nem tunt el azzal mit lehet kezdeni??

-
imrefos
tag
valaki nemtudná belinkelni nekem a gyári romot! elöre is köszönöm!

-
imrefos
tag
elnézést a sületlenkedésemért de a motorola drivert nem találom ami pedig bevan link-elve azt meg törölték.
ha valaki belinkelné nagyon szépen megköszönném!!
-
imrefos
tag
Sziasztok! Miért van az hogy a recovery-t telepíteném fel mindig újra indul a gép ?? ( win xp)
-
imrefos
tag
azt szeretném kérdezni hogy melyik rom- ot ajánljátok? Amelyik müködik.

-
imrefos
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Én még ezt a drivert is feltettem ( legalul kékkel)
-
imrefos
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
(CWM= clockworkmod ??
)
mert ha igen akkor azt probáltam ha nem akkor megkeresem! -
imrefos
tag
Sziasztok nekem a skate már megjelenése óta megvan. Már meguntam a gyári romot és szeretném root-olni de a fél világ kincsiért sem képes befejezni
mindig megáll a "waiting for device" mindent megpróbáltam amit irtak a forunon de nem. ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
imrefos
tag
Énis megrendeltem a mainap és remélem nem bánom meg!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és azt szeretném kérni hogy valaki a gyári romot nemtudná belinkelni???

mindig megáll a "waiting for device" mindent megpróbáltam amit irtak a forunon de nem. ha valaki tudna segíteni megköszönném.