- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
madexx
tag
válasz
bacsi2 #14760 üzenetére
Szia!
Teljesen nem teszteltem, h2testw progival 30-40%ig ment, de akkor le kellett állítanom, mert ki kellett kapcsolnom a laptop-ot...
Most megcsinálom azt, amit te mondtál. Lehet, hogy kamu, mert nem tudtam rendesen megcsinálni a particionálós témát. Telefonnal is csináltam, de úgy se nagyon kerek a dolog, majd írok este fele hogy mire jutottam a kártyával. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
bacsi2 #14540 üzenetére
Meg is próbáltad te ezt a "működő" kamera előnézetet?
Semmivel nem gázosabb egyébként a videó része szerintem. Csak ott kéne piszkálni, ahol hibás. TomG szerintem elég hamar fel fogja ismerni, hogy nem, illetve nem csak kernel bugról van szó, na de Tial... hajaj...
szerk:
Hopp... videóhoz is kéne az OMX. Na igen... ez kicsit gázos, mert az nincs ARMv6-ra...
-
-
bacsi2
csendes tag
válasz
bacsi2 #14052 üzenetére
Válaszolva magamnak; úgy tűnik nem működik.
Death Rally requires an Android device with:
- Multi-touch display
- OpenGL ES 2.0 graphics acceleration with the performance of Adreno205, Mali400, SGX540, Tegra2 or better
- ARM v7 compatible CPU
- Android operating system version 2.2 or later. -
bubus66
nagyúr
válasz
bacsi2 #12337 üzenetére
(#12337) bacsi2
Szia, igen nekem is volt ilyen SD kártya probléma, kipróbáltam másik kártyával, ugyan úgy fen állt a hiba. Azért lehet, SD hiba. Nekem a telefon kártya olvasója ment tönkre. Ha van másik SD akkor próbáld ki azzal is, ha továbbra is fent áll, akkor a kártya okvasó hiba, ha meg a másikon lája rendesen. Akkor az SD-vel van a probléma.
-
Norbeee01
tag
válasz
bacsi2 #12337 üzenetére
Nekem a fényérzékelő nyűglődik, ha automatikusra állítom a fényerőt, akkor leveszi 25%-ra és kint a napon, vagy bent a sötétben is ugyanakkora marad a fényerő. Így a szabadban használhatatlan a készülék, ha pedig beállítok egy fix fényerőt,ami kint is-bent is jól látható az pedig zabálja az akkut. Vagy ugye B variácinóka ottvan az hogy állandóan állítgatom akárhányszor ki-be megyek, de akkor ismervén magam legalább napi 4-5x elfelejteném és mérgemben 100% hogy földhöz vágnám szerencsétlen deszkámat! Létezik erre valamilyen patch, hogy megjavuljon, mert számomra ez egy elég idegesítő dolog (pl. mikor nem látom hogy ki hív).
-
Jano_023
őstag
válasz
bacsi2 #12337 üzenetére
Nekem IA2 van fent és nekem is ezt csinálta pár napja.Fent voltunk a várba párommal és csináltam vagy 12-15 képet egyet feltettem FBra az csak az van meg a többi eltünt.Bár neken csak akkor tüntek el mikor ùjra inditottam a rendszert.Addig csak telon voltak láthatòak.De most már jò és nem csinálja.Nem tudom miért gajdult meg.
-
domerator
veterán
válasz
bacsi2 #11586 üzenetére
Véleményed szubjektív...
Az enyém homlokegyenest ellentétes.
Számomra a kezelést rettentően megkönnyíti, hogy mindig egy fix ponthoz kell nyúlni, a bal alsó sarokhoz és a home-okat villámgyorsan lehet elérni, mivel ahogyan mondtad szélvészgyors és vajpuha a cucc működése (egyébként ugyanannyira megszokás kérdése, mint bármelyik launcher gyáritól eltérő kezelése).
Van fix app drawer, csak éppen az a legelső képernyő és bármelyik animációt választod, szintén pörög simán (valaki azt a hasonlatot mondta valami gyors romra, hogy "olajozott istennyila"... na ez a launcher épp olyan). Semmi különbség nincs, hogy épp egy gombbal vagy mozdulattal egy fiókot nyitsz meg, vagy lecsúsztatsz az első screenig.
Az 5 db screen annyira gyors és jó, hogy az említett oldalsó előcsúszó fiókra nincs is szükség szerintem. A widgetek nem igazán jók, van mindegyik helyett más, sokkal jobb.
Azt kihagytad, hogy a home-okon az ikonok és widgetek teljesen szabadon helyezhetők el, akár egymás hegyén hátán is, nincs kötött grid. (igaz, átméretezés se).
Végül pedig az, hogy semmi settings nincs, az nekem és szerintem sokaknak jó, mert ez így jó ahogy van... kicsi, gyors, látványos.
Szerk
A kérdésed viszont (hogy ha ez ilyen gyors és sima tud lenni, akkor mijazistent csinálnak a többi röcögős launcherrel) szerintem is húsbavágóan jogos.
Ja... nem pakoltam tele widgetekkel a screeneket, de azért kitettem vagy 6-ot... meg se érezte!!!
-
Indiant
addikt
válasz
bacsi2 #11586 üzenetére
Köszönjük a tapasztalatod! Egy hiba van csak a hozzászólásban, az 1.0 nem ropogós ,mert már 1.1.1-nél tartanak.
Én is többet vártam tőle, de azért gondoljunk bele, hogy ez az első verziója.
Valamint, ha úgy gondolunk bele, hogy valami teljesen forradalmit akartak alkotni, akkor kezdésnek nem rossz.Főleg, ha pl. a Windows8-al vonunk párhuzamot, abból is eltűntek a gyorsbill. kombinációk, a Start menü...... Tehát abszolút nem olyan mint az eddig megszokott Windows-ok.
A kezelésén van mit javítani, de az első verzió gyorsasága bíztató. Valamint gondolom meg kell tanulni a használatát.
-
callvote
senior tag
én értem hogy mit akarok,
de mint irtam többször,külön szoftverek telepitése nélkül...
ha szoftvert akarok feltenni akkor felteszem a logmein-t vagy a pocketcloud-ot,a fizetős verziokat,azok meg is vannak
tehát a samba is egy ilyesmi program lehet...vagyis telepiteni kell
igy az összes gépre fel kell tenni a szerver részeket...
ezeket akartam kikerülni azzal ha csatizok a saját otthoni hálómhoz a munkacsoportomba és ott elérek mindent
lehet hogy nem fujom a-tol z-ig a hálozatokat de csak van valami megoldás erre.... -
callvote
senior tag
van 3 gépem...
2 win7es és egy XP-sbár az összes win7es gépen látom az xp-s gépet,csatlakozni az istenért sem akar...
a 2 win7es tökjól elvan egymással mindenféle specko beállitás nélkül,megy az oda vissza kommunikácio mindkét gépen.
ezek egy otthoni munkacsoporthoz csatlakoznak.
ha megoldható,ehhez adnám hozzá a skatet is..valami ilyesmire gondoltam.igy elkerülhető lenne akár az is hogy külön wifis szoftver kelljen ahhoz hogy elérjem az SD kártyát..tehát file másoláshoz is jo lenne..de nem ez a része érdekel,inkább az hogy a skaterol érjem el azokat a mappákat amiket megosztok a gépen.
jano,igen mennie kell annak a gépnek amin a filmek vannak,de mint irtam van több gépem,mindegyiken van minden...és pl felölem mehet a másik szobában a gép,az nem érdekel,azt nem hallom,meg amugyis az használatban is van...pl valaki a családbol azon kockul,én nem zavarom öt ellenben a wifin jönne a film ugye
-
kelzsoca
félisten
A beépített A2SD csak a data/app alatt található xy.apk-t pakolja át az ext partícióra (ha van) tehát párhuzamosan dolgozik a belső data-val, ez egyrészt azért jó, mert ezen felül a dex és lib fájlokat tudja átküldeni mondjuk az említett link2sd alkalmazás, de ha azokat áthelyezed akkor lassulhatnak az alkalmazások, illetve ehhez nem árt minimum class6-os SD kártya sem.
Itt is és a Modaco-n is volt pár ilyen visszajelzés a google acc-al kapcsolatosan ennek majd a végére kell járni...
data/app-ba lehet pakolni, ha úgy gondolod, de ez még csak a Magyar verziónál elérhető.
-
apeelme
addikt
"tehát _van_ ext támogatás a ROM-ban" - nincs EXT támogatás a rom-ban, az app kezeli...
"a romban milyen launcher van alapból?" - egy zsoca által módosított, tuningolt GB stock Launcher nulla beállítási lehetőséggel, az esetek töbségében a user úgyis a saját Launcherét használja vagy Market-ből vagy más forrásból...
"statusbaron lévő energiagazdálkodás widgetet lehet valahogy bővíteni" - nézd át légyszíves a beállításokat (Értesítési energia widget) , az összes létező gombot kirakhatod...
gapps-ot alapból tartalmaz a rom, szvsz nem tiszta telepítés volt...
(#7444) szutyis: nem véletlenül nem lett lefordítva, nincs tökéletes magyar megfelelője...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged