Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Torento

tag

kelzsoca@appelme

ICE ARMOR 2
    Lenne pár kérdésem:Nekem a zárképernyő stílusa "gyűrű"-re van állítva és feloldáskor akad az effekt (ah a buborék "szétrobban":D)
    Ezzel lehet valamit kezdeni? (sgs-en ez szép tisztán megy amin nem lepődtem meg hisz sokkal erősebb hardverileg... viszont hawer galaxy ace-én is van ilyen zárképernyő stílus és neki sincs ott akadás)

A "Teljesítmény" menüpontban mi a legjobb beállítás? arra értem h hol legyen pipa hol ne :)

Ebben a romban nincs aksi kalibrálás... hawer mindenképpen arra akar rábeszélni h szedjem le marketről énmeg mondtam neki h nem kell mert ha kéne akkor vagy benne lenne a romban alapból v szóltatok volna h szedje le aki akarja... ???

callvote

Nekem sem megy 1000Mhz felett a teló (főleg ha már kicsit be van melegedve,azonnal újraindul)Nem mindig kap ennyi pontot az enyém sem...amikor annyit kapott csak az IA2 és a 2 tesztprogi volt rajta az SD is teljesen üres volt...tesztek között néha újra is indítottam.... Írtam h szoktam teszteket futtatni romcsere után többfajta órajelen is...A nagy órajelekkel szoktam kezdeni (1036-1017)mert ha kicsit is be van melegedve a teló nem fogja végig csinálni...ígysem mindig :) (960Mhz amin teljesen stabil)

Kis érdekesség: Most tapasztalom h 960Mhz felett sem csinál újraindulást ha Performance-ra van téve a viselkedés..ha átteszem smartass-ra (998Mhz) kb 5 perc és újraindul.. természetesen így nem fog maradni mert nagyon húzza az aksit de ígyhagyom mostmár amég újra nem indul mer kíváncsi vagyok :DDD szvsz ha stabilan magas órajelen van azt bírja csak azt nem ha fel kell "ugrani" annyira (ez eddigi rom ok esetében nem így volt)

Új hozzászólás Aktív témák