- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
kelzsoca@appelme
ICE ARMOR 2
Lenne pár kérdésemekem a zárképernyő stílusa "gyűrű"-re van állítva és feloldáskor akad az effekt (ah a buborék "szétrobban"
)
Ezzel lehet valamit kezdeni? (sgs-en ez szép tisztán megy amin nem lepődtem meg hisz sokkal erősebb hardverileg... viszont hawer galaxy ace-én is van ilyen zárképernyő stílus és neki sincs ott akadás)A "Teljesítmény" menüpontban mi a legjobb beállítás? arra értem h hol legyen pipa hol ne
Ebben a romban nincs aksi kalibrálás... hawer mindenképpen arra akar rábeszélni h szedjem le marketről énmeg mondtam neki h nem kell mert ha kéne akkor vagy benne lenne a romban alapból v szóltatok volna h szedje le aki akarja... ???
callvote
Nekem sem megy 1000Mhz felett a teló (főleg ha már kicsit be van melegedve,azonnal újraindul)Nem mindig kap ennyi pontot az enyém sem...amikor annyit kapott csak az IA2 és a 2 tesztprogi volt rajta az SD is teljesen üres volt...tesztek között néha újra is indítottam.... Írtam h szoktam teszteket futtatni romcsere után többfajta órajelen is...A nagy órajelekkel szoktam kezdeni (1036-1017)mert ha kicsit is be van melegedve a teló nem fogja végig csinálni...ígysem mindig
(960Mhz amin teljesen stabil)
Kis érdekesség: Most tapasztalom h 960Mhz felett sem csinál újraindulást ha Performance-ra van téve a viselkedés..ha átteszem smartass-ra (998Mhz) kb 5 perc és újraindul.. természetesen így nem fog maradni mert nagyon húzza az aksit de ígyhagyom mostmár amég újra nem indul mer kíváncsi vagyok
szvsz ha stabilan magas órajelen van azt bírja csak azt nem ha fel kell "ugrani" annyira (ez eddigi rom ok esetében nem így volt)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest