- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodo76
tag
Sziasztok!!
Valahol lehet állítani a rezgés erősséget?
Mert alig akar rezegni,oldaltokba meg nem is lehet éreznizajos helyen dolgozom s a Blade-m nél is sokszor a rezgést vettem észre,ha hívtak)
Van erre esetleg valamiféle megoldás??. -
dodo76
tag
Sziasztok!!
Valahol lehet állítani a rezgés erősséget?
Mert alig akar rezegni,oldaltokba meg nem is lehet éreznizajos helyen dolgozom s a Blade-m nél is sokszor a rezgést vettem észre,ha hívtak)
Van erre esetleg valamiféle megoldás?? -
dodo76
tag
Nem tudtok ajánlani valami jó kis,pofás,jól működő gyorstárcsázot amit ki tudok rakni egyik oldalra s képeket hozzárendelni?
-
dodo76
tag
Szuper a ice armor 2!
Csak sajna állandóan ledobál wi-fi-röl,így még a google fiokomat sem tudom szinkronizálni -
dodo76
tag
Sziasztok!Ha merül az aksim bizonyos százalékoknál hangjelzést ad,ezt valahol lehet állítani,hogy mennyinél jelezzen vagy esetleg ki lehet kapcsolni??Meg jelezzen hanggal ha feltölt.
-
dodo76
tag
Sziasztok!Ha merül az aksim bizonyos százalékoknál hangjelzést ad,ezt valahol lehet állítani,hogy mennyinél jelezzen vagy esetleg ki lehet kapcsolni??Meg jelezzen hanggal ha feltölt.
-
dodo76
tag
válasz
apeelme #8547 üzenetére
CSak azért mert vannak programok(SPB) amiket torrentröl letöltöttem feltettem majd jött egy üzenet hogy megvásárolom-e a licenszet vagy nem?Nem -re kattintottam, s el is tünt (SPB)
Torrenten az volt írva hogy rootolt telefonon működik csak.
Haveré rootolt s azon gond nélkül működik.
Ezért gondoltam hogy root-ot felteszem.Vagy ez hülyeség lenne? -
dodo76
tag
Még egy segítség kellene
Ha felraktam a recovery-t majd az Ice Armor romot (ez működik is rendes)
root -olni szereteném ezek után ,ez lehetséges?
a Ice Armor rom és a feltelepített alkalmazások nem fognak eltünni? -
dodo76
tag
Ja bocsi,kicsit eltévedtem!
A működőképes ICE ARMOR -t honnan tudnám letölteni??
Bocsi a hülyeségért De viszont köszönet a segítségért,infóért! -
dodo76
tag
Sziasztok!ha feltettem a recovery-t az elég hogy feltegyem az új ICE ARMOR romot??
most csinálom épp.
Az új ICE ARMOR II-t honnan tudom letölteni?
Előre Köszönöm a segítséget -
dodo76
tag
Sziasztok!
A SkaTe V2 rom van fent nekem s haveromnak is,de Bluetooth-on nem tudunk egymásnak átküldeni semmit
Ez mitől lehet?Másnál sem jó a Bluetooth ebbe a romban? -
dodo76
tag
sziasztok!
új romot raknák fel a telóra,de nem engedi feltenni a recovery-t.
mit lehet ilyenkor csinálni? -
dodo76
tag
válasz
mrskatejoe #6487 üzenetére
Ok! Köszönöm szépen!
-
dodo76
tag
válasz
mrskatejoe #6483 üzenetére
megteszem.Csak azért kérdeztem hogy van -e valami újabb megoldás esetleg azóta
-
dodo76
tag
Sziasztok!!
Egy új telóra szeretném feltenni az új Ska-Te V2 romot.
Minden kép fel kell rakni a Custom Recovery-t??
Ha igen aszt hogyan csináljam??(mert már több féle variáciot találtam rá neten s kissé belekeveredtem
)
-
dodo76
tag
Szia!
Én a Blade-nál jártam így,az egyik üzletbe,megnézték,működött attól rendesen azt mondták hogy ez nem garis hiba,elmentem egy másikba s ott is megnézték s szó nélkül cseréltésk,mondták is hogy ez így nem jó mert ez csak még jobban elngedhet s akkor teljesen használhatatlan lessz s ezért jogos a garancia!!
Szerintem probáld meg kicseréltetni.!!Sok sikert!! -
dodo76
tag
Tök szupi a teló. Sok mindenre tudom használni,csak sajna telefonálásra nem ,mert nem t-s kártyám van
Pedig de jó lenne ha arra is tudnám használni
-
dodo76
tag
Sziasztok!
Az új Atomic 3.0 romot ha felteszem akkor is csak T-s kártyával tudom használni a telefonom? -
dodo76
tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
dodo76
tag
Sziasztok! ZTE Skate a2sd MoD By
agyusz Erröl tud valaki valamit??
-
dodo76
tag
Sajna még mindig nem tudom telefonálásra használni a t-s telom
Nem találtam rá megoldást
Turbó sim nekem nem vált be
-
dodo76
tag
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok tiszta szívből!!!!!!!!!!!!!!
-
dodo76
tag
Sziasztok!
A ZTE-SKATE: SkaTe romot letöltöttem gépemre.onnan egyszerüen az egészett így csomagba ahogy letöltöttem másoljam átt a telefonba valamilyen mappába??? -
dodo76
tag
válasz
atillaahun #3169 üzenetére
Köszi az infót!
-
dodo76
tag
Sziasztok!!!Szép estét mindenkinek!!!Na végre nekem is meg van a Skate-m
-
dodo76
tag
válasz
kelzsoca #2452 üzenetére
Bocsánat ezt nem tudtam!!(annyira nem vágom ezeket a dolgokat)!!Természetesen nem arra akartam célozni hogy esetlegesen is rossz romot,progi egyebet tennél fel netre.Akkor a Te Big Brother romod az ok?De ha jól értelmezem abból is van sima s Big Brother1.Esetlen linket tudnál dobni hogy akkor melyiket tegyem fel s honnan tudom feltenni amihez van leírás is hogy hogyan csináljam!Amugy én a blademen Swedish blue romot használtam.Köszönettel dodóka
-
dodo76
tag
válasz
firesnake #2453 üzenetére
Bocsánat ezt nem tudtam!!(annyira nem vágom ezeket a dolgokat)!!Természetesen nem arra akartam célozni hogy esetlegesen is rossz romot,progi egyebet tennél fel netre.Akkor a Te Big Brother romod az ok?De ha jól értelmezem abból is van sima s Big Brother1.Esetlen linket tudnál dobni hogy akkor melyiket tegyem fel s honnan tudom feltenni amihez van leírás is hogy hogyan csináljam!Amugy én a blademen Swedish blue romot használtam.Köszönettel dodóka
-
dodo76
tag
Na most már végképp nem tudom hogy melyik romot lenne érdemes felrakni,melyik a jobb,stabilabb,megbizhatob!?Na meg hogy honnan tudom leszedni leírással együtt!?
-
dodo76
tag
válasz
atillaahun #2416 üzenetére
Köszönöm az infót!Te melyiket ajánlanád,Melyik a stabilabb,jobb szerinted?
-
dodo76
tag
Sziasztok!!!Érdeklödnék hogy van valamiféle főzött rom a Skate-hez?Mint Pl : Blade-nél a swedish blue rom?Ha van azt honnan tudom leszedni,telepíteni? S hogy mennyire jó s megbízható??(csak mert azért téglásítani nem szeretném a telómat) Előre is elnézést ha hülyeséget kérdezte,S köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest