- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yura
csendes tag
-
Yura
csendes tag
Sziasztok!
HELP! Felraktam újra IA3-at, már volt fent és semmi gond nem volt vele. Most egy nap után proximity feketén hagyta a képernyőt. Kalibrálni akartam, érvénytelen MMI kódot irt és nem ment. Sebaj, recovery alól feraktam a Mester kettes számú javító csomagját. Na azóta "olvéjz diszplély".
Közben csúnyán belaktam a cuccot, xar lenne előröl kezdeni. Van megoldás? A tárcsázó miatt nem tudok kalibrálni? Nem cseréltem...
Előre is...
-
Yura
csendes tag
Üdv Néktek!
Éjjel feltettem és elsőre minden klassz. Lányom játékai gyorsan lejöttek Wifi-n, nem érzem lassabbnak SkaTe II.-nél.
Eddig egy fura történt, finom rezgéssel szeretem a betyűlenyomást kontrollálni. Néha gépelés közben elfelejti, majd később újra rezeg.
De ha ez a legnagyobb baj (lehet hogy nem is a ROM hibája), akkor én "megvettem" tartós használatra!
Köszönet az alkotóknak!!!!
-
Yura
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ebay-os műanyag tokot használok, 1110 forint volt 2 db(fekete) és10 nap alatt jött meg.
Én megszerettem! Van kis pereme, jó a fogása, nem kemény az anyaga.http://www.ebay.com/itm/Set-6x-Soft-TPU-Gel-Case-ZTE-Skate-V960-Orange-Monte-Carlo-/230706802524?pt=PDA_Accessories&hash=item35b7326f5c
Kérdés: Van egy Sony agybadugós fülesem. Bladén, kolléga 3gs-én jó hangos V2-ROMon
halk. Valami megoldás?
Köszönöm.... -
Yura
csendes tag
Bocs a mérhetetlen bénázásért:
-wipe dalvik-cache-et nem találok a recowery-ben. -
Yura
csendes tag
No Urak!
SkaTe ROM hibája az ebook saga! Nem törődtem bele, hogy Blade-n minden formátum szaladt, a Skate pedig csak konvertálgatás után hajlandó -azt sem mindig- megjeleníteni az ö, ü, betűket.
Megoldás: Atomic 2.5! Nem szeretem már most! DE JÓK A KARAKTEREK!!!
Kelzsoca légyszíves javítsd meg a ROM-ot!
Addig valaki légyszi rágja a számba, hogy tudok ékezetes bill-t(mint a SkaTe bill-je) rátenni, mert egy lépéssel közelebb kerülhetnék a SkaTe zseniális egyszerű használhatóságához!
Köszönöm az eddigi eBook-os hozzászólásokat, sok mindent kipróbáltam a javaslataitokból...
-
Yura
csendes tag
Tehát marad a konvertálás. Mert a fő probléma hogy a blade-n futó olvasó jól jelenítette meg a txt, rtf, doc, formátumokat, addig Skatén ugyanazok rosszak. (Rom alap betű-code kiosztása lehet más?)
A probléma sok munkával megkerülhető(epub-osítás), de gyógyíthatatlan.
Köszönöm....
-
Yura
csendes tag
válasz
#40993792 #4618 üzenetére
Tényleg senkit nem akartam bántani!
Irónia kissé erős lett, de elkeseredtem kicsit. 3. napja konvertálok, market-telek, telepítek és semmi. Ti vagytok az utolsó remény- sehonnan sem érkezik a megoldás.
Végigolvastam a topic-kot -három éjszaka- és tényleg segítetek mindenkinek. Ezért is csalt meg a remény, ezért is fájt a dolog, ezért is Írtam "gonoszságokat".
Bocsi mindenkinek!
-
Yura
csendes tag
Kedves Skate-társak!
Valaki csak segíthetne legalább azzal hogy leírja nála mi a helyzet az ebook olvasókkal!
Most- nem akarok senkit megbántani- olyan érzésem van, hogy rajtam kívül senki sem olvas könyveket!!
Vagy legalábbis én vagyok nem elég kocka és a finom kis ROM-os témák mellet a ponyvairodalom is érdekel!
Valaki szánjon már meg.....
Előre is...
U.i.: Harmadjára kérem segítsetek. Többet ez ügyben nem zavarok, ha most sem lesz válasz,
értek az apró jelekből(le vagyok....). -
Yura
csendes tag
Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
Segítsetek mert valami igen fura történik.
Skate elődjén(Blade) sokat olvastam COOLREADER-el rtf, txt, nem volt probléma.
A Skate-re telepítve ö ü betűk megkérdőjelesedtek! Ugyanazokkal a könyvekkel tesztelve.
A Blade-n Kelzsoca Sweetdream-je, ezen pedig a SkaTE van fent.
Mi történhetett? Más olvasóval is rossz. Prc is gáz. Mindent nem konvertálhatok pdf-re....
Előre is..Bocs, hogy ismétlem a hozzászólást, de hátha észre vesztek!
Lehet, hogy egyedi a problémám? Legalább azt írjátok meg, nálatok mi a helyzet e-book fronton.
Köszi...
-
Yura
csendes tag
Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
Segítsetek mert valami igen fura történik.
Skate elődjén(Blade) sokat olvastam COOLREADER-el rtf, txt, nem volt probléma.
A Skate-re telepítve ö ü betűk megkérdőjelesedtek! Ugyanazokkal a könyvekkel tesztelve.
A Blade-n Kelzsoca Sweetdream-je, ezen pedig a SkaTE van fent.
Mi történhetett? Más olvasóval is rossz. Prc is gáz. Mindent nem konvertálhatok pdf-re....Előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged