- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz bluyoo #95237 üzenetére
fejleszd ki a ru-t. az aufk nagyon jo, a végén már t9ben is sebeztem bőven, volt hogy t9ben top sebzo voltam vele, azért az milyen már? rá kell érezni, a ru hamar meglett, viszont nekem nem jön be, az aufk jobb volt sztem tierjeben.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fradi81
veterán
válasz bluyoo #92666 üzenetére
Engem nem dobott még ki. A célkereszt elmozdulásra egy magyarázat.
moto g72, Ninebot d28e
-
vigmark13
csendes tag
-
adamgreen
senior tag
válasz bluyoo #88485 üzenetére
Mivel ma mindenki kapott premiumot ezért történt :
St. Patrick’s Day: Surprise!
Let’s Feast!
Reward
1 day Premium Account
Requirements:
Once per account
Conditions:
Log in to the gameThis bonus will be available from Tuesday 17 March at 06:10 until Wednesday 18 March at 06:00 CET (UTC +1).
Tehát ez ma van
-
jr1994
addikt
válasz bluyoo #88491 üzenetére
Első csatámat IS7-tel mentem de váltottam azonnal RU-ra mert 0 sebzés lett. Azzal jobban ment, 4 csatában 1500 átlagsebzés. Most mentem mégegyet IS7-tel, de nem kellett volna pedig tegnap jól ment vele.
Tesztszerveren aki fent van, mennyi xp kell az új 9-es francia med kifejlesztéséhez?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
olcsii
aktív tag
válasz bluyoo #87461 üzenetére
én megfontolnék egy nehéz repesz páncélt de ez a saját véleményem mert előszeretettel fogyasztanak pici nikolit
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Chris0321
addikt
válasz bluyoo #87461 üzenetére
Én csak az 50 100-ra raktam célzásgyorsítót és stabilizátort is mert az nagyon lassan szűkül, én a 75-öt töltésgyorsító, stabilizátor és periszkóp távcső hármassal használom. Egyébként a stabilizátor azért jó mert eleve nem esik szét annyira a célzókör mint nélküle így rövidebb ideig tart míg összeszűkül.
-
h1mpi
félisten
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz bluyoo #86449 üzenetére
Biztos magasan van, mert sokan elég jól játszanak vele, de ha simán csak T8 és kisebb tankokat sebezve már nehezebb összehozni. T9-10-ben ennyi sebzésre szvsz megadta volna. Én mostanában az 50 100-nál érzem, hogy viszonylag magasan van az ász határ, pedig 1-2 alaklommal már láttam lelki szemeim előtt, aztán mégsem jött
Az arty állományom messze nem alkalmas az összes küldetés véghezviteléhez, ezért inkább a könnyű tankos vonalat próbálom teljesíteni. Type-64 eddig szépen muzsikált, de csak az 59-16 legénysége van benne és még az első sor képesség sincs meg; különösen a 6. érzék kellene már nagyon
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Enzolord
addikt
válasz bluyoo #86052 üzenetére
Itt egy összehasonlítás a 3 tankról... Hátha így könnyebb lesz dönteni...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Departed
őstag
válasz bluyoo #85911 üzenetére
WG-nek ki kéne törölnie a többi ágyút KV-2 lehetőségei közül, kályhacső + HE = FUN 4ever.
De tényleg, csak szeretni lehet ezt a tankot annyira odab@szós a 152mm-essel T4-5-6-7 ellen (múltkor egy T29 kapott egy 920hp-s puszit az oldalába. ) de T8 ellen is sok esetben megállja a helyét.jano_77: Az ilyen tanácsokat nem értem, a 107mm a T150-re való, KV-2vel a 152mm-esért játszik az ember. Esetleg (fúj arty) az S-51-ért.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
jano_77
nagyúr
válasz bluyoo #85911 üzenetére
én annak idején a 100 mm-essel toltam végig, mert jobban bejött a gyorsan és pontosabban lövő ágyú, mint a nagyon ritkán, de nagyot odabatyó és eléggé pontatlan ágyú. Szerintem érdemes adni neki egy esélyt, nem lesz rossz.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sith7
félisten
válasz bluyoo #85895 üzenetére
Én 2 nappal ezelőtt Prokhorovka - n Ferdinand - dal mentem előre, mert már csak 4 - en maradtunk, az arty - nk a 4000 dmg - es küldetést csinálta, és a T34 -ünk, és a med - ünk tojt előre menni, így én voltam a scout (!)
Csak én 3400 - at spottoltam neki, még meccs után is rámírt, hogy köszöni szépen, meglett a küldetés
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz bluyoo #85549 üzenetére
Szokni kell az tény, inkább másodvonalbeli a dög. Alattomosan érkezel vele, miközben az ellenség más csapattárssal harcol és durr az oldalasába vagy seggébe, ha azt akarod, hogy tényleg fájjon.
ARL44 -et oldalba kiveszi 1:1-be, nincs kecmec.
sz: Na, megyek és megnézem mit mutat az 53/55 az új szórásképpel.
Gyanítom, hogy ezzel, és a mérlegelt XP-buffal már nem lesz nehéz lenyomni a küldetéseket, ha tényleg meg is lépik...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Chris0321
addikt
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Chris0321
addikt
-
mcwolf79
veterán
válasz bluyoo #83410 üzenetére
Nem tudom, a Maus ágat én is most kezdtem el. A Maus hidegen hagy , de a VK Béla Az kell!
E100-on kisebb lesz a lövegpajzs, nagyobb a periszkóp a tetején, meg valamit a frontpáncéllal is mahinálnak (most nem rémlik, hogy az alsó vagy felső rész lesz vékonyabb).
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
dfsz34
őstag
válasz bluyoo #82783 üzenetére
Vannak fricskák a játékban. Ki kellett lőjek 1 magasabb teir nehezet és vagy ellopták előlem a frag-et vagy egyszerűen nem volt volt ilyen tank a csatában, vagy top tier voltam általában vagy alig volt magasabb tier nehéz tank. A legelső csatámban meglett volna, ha kiválasztom előtte a küldetést Kellett hozzá szerintem 15-20 csata végül és így is csak a fő küldetés sikerült. Ez is a totál szerencsén múlott csak, egyetlen magasabb tier nehéz tank volt és ketten is pattantak róla a csapatomból, úgy tudtam végül én kiszedni. Mondjuk előtte meg előlem lopkodták el mások a frag-et.
Kiválasztom az utolsó med küldetést, két td-t kell kilőni, bemegyek a csatába végül is van három td az ellenfélnél, csak mind magasabb tier és ja, most tele van az ellenfél csapat nehéz tankokkal. Most bízom abban, hogy ez nem tudatos manipulálás, csak nagyon viccesen jönnek ki ezek a helyzetek, már már gyanúsan. Ja és miután kiválasztottam az utolsó küldetést, azonnal brutál lag-et is kaptam az első csatában. A véletlenek rendkívül furcsa összjátéka
-
bluyoo
nagyúr
válasz bluyoo #82334 üzenetére
Na alakul ez, frissítettem az Aslain's pack-ot, majd a játék is frissített, na azóta el sem indul (vagyis a program nem válaszol)!
Feladatkezelőből leállítom, majd indítanám újra, de kiírja, hogy már fut ... megnézem a feladatkezelőben és valóban ott van, viszont nem tudom bezárni.
Valaki járt már így?Bazinga!
-
Re-Tech
aktív tag
válasz bluyoo #80603 üzenetére
Nekem meg ha egyszer már bezártam a játékot és gép újraindítás nélkül el akarom indítani, akkor panaszkodik, hogy már fut a játék és errort dob. Ilyenkor ha dobok egy CtrlAltDel-t és Started taskot, kipucolja szerintem, mert nem is jelenik meg a wot exe és azonnal indíthatóvá is válik.
-
szbalogh
addikt
válasz bluyoo #80112 üzenetére
Milyen többiek? Mikor Majdnem stock IS-2-vel tartok fel 4-5 8-as tankot a többi meg elpusztul mögülem és egyedül maradok? Vagy amikor sand riveren már nincs más menedék 0-14-nél behúzódom egy bucka mélyedésébe mert a sok vérszagot érző pirája rámrohan aztán kétségbeesésemben repeszt töltök a legközelebbi WT e100-ra, ami mellémegy az meg persze teli tárral jön és egyet se pattintok le....
Nick: HE_Storm
-
mcwolf79
veterán
válasz bluyoo #80004 üzenetére
Az sztem nem annyira fontos.
Én IS-8-ig elvoltam nélküle. Arra felraktam,mert már hülyét kaptam, hogy folyton ellövik az ammo rack-et, de aztán levettem, mert a sérülésen nem segít, csak a robbanástól véd meg valamelyest.
Bár jobban belegondolva, a töltő javítását beresetelheted,és lecserélheted bizt. elhelyezésre.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz bluyoo #80001 üzenetére
Természetesen a parancsnoknak be kell resetelni a 2. skill 30 %-a környékén a javítást, és 6. érzékre váltani.
Utána annak 2. skill javítás.
Fontos:
Töltőnek javítás után biztonságos elhelyezés kell. Orosz tankoknál arra nagy szükség van.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM