- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
AshaNoR #74649 üzenetére
Én is így jártam.
A megoldás az volt (az én esetemben), hogy az XVM oldalán betöltöttem a config fájlt az editorba, egy paramétert módosítottam majd mentettem és onnantól jó volt.
A 3 soros hangárt kézzel kellett viszamásolni, más nem hiányzott és azóta műxik rendesen.
.
Azt javaslom próbáld ki a webes editort: [link], de elötte mentsd az XVM.XC fájlt -
S.Copperpot
tag
válasz
AshaNoR #73777 üzenetére
El van nézve.
Csak gondoltam pontosítsunk, nehogy valaki emiatt TIE-fighternek képzelje a WZ-131-et, és nagy csalódás legyen a vége.
HáGé: vettem észre... hihetetlen, amikor a köztudottan papírtankokat is azzal lövik... a sok maki, legalább nem HE-vel csűr oda, azzal sokkal nagyobb kárt tudna okozni.
fradi81: hát... ezt az összes T6 light tankról el lehet mondani... nekem a többivel jobban ment, mint az 59-16-tal, de lehet, hogy csak nekem nem állt rá a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest