- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #69098 üzenetére
Kb. 0 az esélye annak, hogy küldiben akárkinek is odaadják.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bad Pritt
félisten
válasz jozefgucci1 #69098 üzenetére
Odaverne, az egyetlen 8-as prémtank, amiért még pénzt is hajlandó lennék adni, pedig szerintem sem egy nagy durranás már, T-44 sok szempontból jobb már nála.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Assimilator #69096 üzenetére
Pont ezt beszélgettük tegnap este klántársammal , hogy nem kizárt egy esetleges akció erre a tankra kihegyezve . Valóban már annyira nem kimagasló mint mikor megjelent és Tier7 ben falkában lehetett csatát nyerni egyszerűen . Emlékszem amelyik csapatban volt TYp platon az nyert és ment ám a szitkozódás . Szóval nem lennék meglepve egy esetleges karácsonyi akció keretében meg lehetne szerezni ezt is .
Bingisz .: Nincs T44-em ,de szerintem ellenként egy jobban használható tanknak tűnik mint a typ . Egy azonos képességgel bíró játékos T44-el elver egy typ-ban szerintem .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Bingisz
addikt
válasz Assimilator #69096 üzenetére
"Kivonták a piacról, nem értem, miért kellett eddig nerfelni."
Így is ez a legkevesebb kompromisszummal rendelkező tier 8 prém. Egy T44-nél meg kategóriákkal jobb szvsz.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Assimilator
őstag
válasz 04ahgy #69094 üzenetére
Ne is mond.
Már addig nerfelték, hogy csak kreditszerzése használom.
Már egy T-44-et csak az egyéni skillekkel tudok 1:1-ben megverni.
Hol van már a régi pattogós front... A tornyot már szemből belövi egy T8 med...
Egy 8.8-as jagdtiger lehagy, de még gyorsabban is fordul.
Ráadás a villámgyors toronyforgásnak is adtak 5-6 pofont.
Kivonták a piacról, nem értem, miért kellett eddig nerfelni.
S attól tartok, ez még nem a vége.[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz fradi81 #69093 üzenetére
na igen, KV4... az erőd.
Még nem szokta hozzá igazán, de brutális. Nekem bejön.
Az egyik legnagyobb poént vele követtem el. Lerammoltam egy med/light tankot. Nem tudom mi volt pontosan, meg fogom keresni, de lehet pont egy Type. Hatalmas poén volt!
Tegnap is pont rammoltam vele egy láncolt medet. Lőhettem is volna, de az nem lett volna akkor poénTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
04ahgy
nagyúr
válasz Assimilator #69082 üzenetére
"Amikor volt prém accom, a Type-al 100.000-es profit volt egy körön. Nagyon gyorsan gyűlt a kredit. Aztán vettem T-62-t, IS-8-at, ST-1, meg néhány T8-as heavy-t, aztán egy csapásra huss a millióknak."
És aztán még a Type-ot is szép csendben lenerfelgették.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
törölt tag
A KV-3 nekem a halálom volt.
Nem vagyok (nagyon) sz@r játékos, de azzal egyszerűen nem ment.
A Pls uninstall wot, és a Play Barbie next time beszólásokra még csak haragudni se tudtam.Az ász meglett vele, de úgy, hogy elindultam kilövetni magam, és lőttem mindenre ami mozgott, de még a kilövetéshez is balfék voltam, és túléltem a csatát.
Átszenvedtem magam rajta, és az utána jövők bőséggel kárpótoltak.
-
Assimilator
őstag
Szerintem igencsak jó tank.
Én nagyon szerettem. Bírja az ütést rendesen és elég jól sebez.
Az átütése nem a legjobb, de hát minden tanknak van gyenge pontja.
Utána a KV-4 még jobb, szerintem.vhw: Én azért írtam azt, mert nekem az van. Szerintem a mai piacon is van olyan prém tank ami játszható és jól hoz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Djuree #69084 üzenetére
De jól megy valakinek
Amúgy a typ-ot a napokban én is előszeretettel használom és nagyon jól hozta a kreditet nem 100 k körönként ,de azért az 50-60 K megvan ami nem rossz . Valamikor tolhatnánk egy typ troll szakaszt az még mindig nagyon durva tud lenni .
A T34 is megvan még nem prémként húztam ki és azt kell mondanom , hogy olyan mint a T30 csak kicsiben . Anno amúgy is ebből lett a T30 és nem is változtattak rajta sokat mikor td-sítették . Szóval a testet rejteni kell mert egy hatos tank is simán belövi azt a nagy bódét . Amúgy ha betalál akkor harap rendesen . Szereti T10 csatába dobálni és ezzel ügyesebben kell mozogni hogy meglegyen a 2000 dmg/ csata mert a töltésidő nem a legjobb .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
Köszi a sok hsz-t és segítséget .Akkor már csak kell vennem egy TD Prémtankot
A másik kérdés, hogy a KV-3 milyen tank? Kifejlesztettem már csak meg kellene vennem.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
Ha van prémed, és nem játszol nagyon vacakul, akkor simán.
Nekem a Cromwell vagy a Panther (amik ugye nem prémtankok), simán hoznak nettó 15-30000 között csatánként.
Egy jobb kör persze még ennél is többet hozhat.
A prémtanok meg még ennél is jobban tejelnek.
Nekem egy farmnapon, amikor csak lóvéra megyek, csatánként kb. 25000-es átlag nettó bevétel jön ki csatánként, akkor ha 40% körüli a wr-em. -
vhw
addikt
Jó hogy emlegetitek a Type-ot, hogy jusson hozzá szerencsétlen?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Djuree
félisten
t8-as prém tankok. napi 1 milla megvan. type-al pl. 50k haszon egy átlagos körön. van kv-5 is de ritkán használom őket, így is megvan a napi 150-200k haszon ha csak simán játszok. persze prém accal. gondolkozok egy jt8.8-on vagy egy t34-en is, bár nem nagyon lenne elővéve de régen vettem már prém tankot.
régen kv-val farmoltam, azzal is jól jön a pénz.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
FoBCRaistlin
őstag
Így van, KV-1 az egyik megoldás, vagy beruházni egy értelmes premtankra.
nekem SP van, amivel is már lehet keresni szépen.
Lehet anno rosszul tettem, hogy az SP-t nem cseréltem le valami jobb cuccra.
Bár tudom használni normál AP-val is, de tény, egyszerűbb egy Löwe vagy T34 kredit farmolásra.[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
vhw
addikt
Ha jobban belejösz és szeretsz prem tankokkal menni, akkor nem olyan nagy probléma.
Én már nem is emlékszem rá mikor vettem elő utoljára kényszerből prem tankot.
Sokszor kifejezetten szórakozásból játszom velük, mert nincs kedvem tankokat grindelni, pláne ha stock... - aztán csak gyűlik a kredit..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
h1mpi
félisten
Az ilyen 2-3 milliós tanokra, hogy a francba lehet összespórolni a kreditet?
-
FoBCRaistlin
őstag
Foglalás vs kill téma.
Elsősorban kill azt mondom.
Foglalást max második megoldásnak tartom, ha pl szarul állunk/kevés az idő, és valszeg nem lesz meg a 15 kill.Ha én éppen foglalok másik kergeti megmaradt ellenfelet, akkor figyelem, hogy ha van esélye a killre, kimegyek a körből mielőtt befoglalom.
Amikor más foglal, és kergetek, akkor is szoktam kérni, hogy ne foglaljanak be.
h1mpi: 2-3 milla még hagyján. Nekem a T10 okoz gondot. Hónapok óta ki van fejlesztve 2 tankom is, de sosem tudom megvenni. (mindig kitalálom, hogy éppen mire kell a pénz, és sosem jön össze a 6 milla )
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Black_Sheep
tag
válasz Arpee78 #69037 üzenetére
Miért nem látom ezt a véleményt egyetlen jó játékostól sem? Azért, mert valakinek magas a WN8-as értéke, még nem biztos, hogy statpadder. Ez a játék a szórakozásról szól; téged szórakoztat, hogy becammogsz a körbe, és ácsorogsz 1 percet? Aki pedig megnyeri neked a csatát, és hajt az utolsó ellenfelekre, az meg le van ejtve?
Lehet fetisizmusnak tekinteni a medálvadászatot, de inkább nézd annak, ami: a játékos teljesítményének értékelése. IS-8-cal Komarinon 8 killnél jártam, 3 ellenfél volt hátra, amikor az addig hátul kempelő 3 tankunk megindult cap-re. A 9. killemnél mindhárman bemásztak a körbe, az utolsó ellenfél pozíciója ismert volt, hatan maradtunk rá. Nem érdekelte őket, hogy Pool medált bukhatok miattuk, az sem, hogy még maradt lelőhető HP. Akkor szerencsém volt, 8 másodperccel a zászló behúzása előtt ammo rack-kel felrobbantottam az utolsó TD-t, így meglett a 10. kill. A csatában a capelő majmok talán 1k damage-t osztottak le összesen... Szánalmas. -
FoBCRaistlin
őstag
Sokat gondolkoztam reagáljak-e erre a CAP VS TOP GUN témára, egyelőre nem.
Más: Igaz lehet?
8.10.-1.11. “Togtober” month event
- be in top 3 in XP in your team in random battle on a tier 4+ tank, get 50 percent more XP
- win 5 games on a tier 4+ tank once per day while being in top 10 in XP, get 1 gold repair kit and 1 gold fire extinguisher
- complete the previous mission 15 times, get a free TOG II + garage slotTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
jozefgucci1
addikt
válasz Angel1981 #69071 üzenetére
+1
Nem az alább csatolt képből kifolyólag ,de már szerintem is átment ez a topik is erősen offba és most nem is a mikor foglaljunk témára értem mert annak van értelme .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Angel1981
veterán
válasz Assimilator #69065 üzenetére
Igen, elhiszem, hogy egy 120-as WN8-al rendelkező játékos szemében ez nagy eredmény, de azért valahogy legyem már jelezve számára, hogy 1000 csata után ennél többet illene összehozni, mert ha csak ennyire képes, akkor a játékosok legrosszabb 5%-ba tartozik.
Én továbbra is fenntartom azon "elméletemet", hogy még zöld játékos is lehet bárkiből, csak utána kell járni pár dolognak a játékkal kapcsolatban.TÉNYLEG SEMMI értelme az OFF topiknak, én a moderátorok helyében már rég összevontam volna a kettőt, mert már itt is megosztást érdemel két egymás utáni találat - pláne ilyen "képminőségben"....
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz neato3loco #69064 üzenetére
Most már nekem is, sőt a honlap is hol bejön, hol nem. Modok nélkül sem indul, próbáltam.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
h1mpi
félisten
-
cifram
csendes tag
A foglaláshoz hozzászólva.
HáGé-nak teljesen igaza van. A fent vázolt eseteken kívül a még bosszantóbb az, amikor bemegy az ember 3*-os vagy 5*-ös szorzójú csatába, jól megy a játék és 3 baromarcú befoglal 6:2-es állásnál 4 perc után. Az ellen összHP-jának 40%-át lőttük le és ennek megfelelően T8-ban kap az ember 400 alap XP-t. Persze a 3 foglalónak lövése nem volt a meccsen, de nyomják a GG-t és a -t.
A cap pártiaknak remélem sok ilyenben lesz részük.És nem arról beszélek amikor az ellen unicum hordáját csak foglalással lehet legyőzni, vagy épp nincs idő megkeresni az utolsó ellensége(ke)t.
WoT: NorHasso
-
scyllarus
veterán
válasz neato3loco #69062 üzenetére
Az eu oldal nekem működik.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
neato3loco
senior tag
Csak nekem nem frissít be a játék, és nem nyit meg semmit a böngésző, ami a hivatalos oldallal kapcsolatos?
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
zsolthee
senior tag
Gondolom itt senki sem ezen a helyzeten volt felháborodva.
Ha a HP-m vagy a tankom tulajdonsága azt kívánja, hogy maradjak a körben, akkor maradok.
Ha viszont látom, hogy a csapat szépen körbeveszi a megmaradt ellenség utolsó pozícióját és folyamatosan szorítják, akkor valószínűleg ki is szedik. Ilyenkor egy pillanatra kicsusszanok 95%-nál a foglalókörből, majd vissza.Foglaltam is meg nem is.
Tegnap tier 8-ban én maradtam IS3-mal a végén + egy arty. Az ellenségnél 1 arty, aki időközben elinult és a pálya közepén járt. A mi tüzérünk úgy döntött, hogy levadássza. Nagyon jól játszott a srác és TopGun-ja is volt már. Viszont vérszagra ment és belehalt. Én húztam tovább a zászlót amikor is megjelent az arty. A lövéshez ki kellett jönnöm a körből, hogy jól be tudjam célozni. Nyertünk 15-14-re. Klántársam kérdezte, hogy miért nem húztam be a zászlót a "Megszállóért"? Mondom: olyan már van, nekem a legfontosabb a dmg.9.3-ban majd lehet a mellett püfölni. Már arra is kapsz plecsnit ha betöltöd lőszert...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz WinnerB0Y #69048 üzenetére
A 100-assal? Aminek (nem emlékszem pontosan) olyan 250 kredit körül szokott lenni a lőszere, és még elég pontos is???? A SU-100 a pontatlan, 1000 kredites lőszerű 122-essel sem veszteséges.
Nálad van a gond.
Ha te vagy [Ő], akkor meg egyértelműen.
53%-os a találati arány a SU-100-zal, ez gyenge.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz ddt500hu #69051 üzenetére
Szerintem pont Redshiren nem érdemes foglalni, hacsak nem akar valaki gyorsan a garázsba menni..
Ha már csak 4-5 tank van oldalanként, akkor esetleg, mert már nem fogják a foglalót 2-3 másodperc alatt rommá lőni.
Általában az a fél bukja a csatát, aki több tankkal kezd el foglalni az elején.A foglalással nekem az a bajom, amikor a top td vagy heavy összehozza a megszálló plecsnit magának, úgy hogy a csata ideje alatt 1 max 2 sebző lövést ad le.
Mostanában elég sűrűn van ilyen.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Foglalás: most volt egy olyan köt, hogy 4:9-re ment az nmy és mi megkerültük Őket és 3-an lehoztuk cap-al a mecccset. Senki nem reklamált.
-
Enzolord
addikt
válasz WinnerB0Y #69048 üzenetére
A su152 golddal drága, de nagy fun.. de repeszrombolóval vagy ap-val tudsz vele darálni... csak nem szabad kapkodni, mert úgy szórja szanaszét, mint nagyanyám a csirkének a kukoricát...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ddt500hu
veterán
A dolog nálam tök egyszerű. 3 esetben foglalok:
1. Másképp kikapnánk.
2. Szorít az idő.
3. Rá akarom venni az ellenséget a támadásra. Nyilván ez leginkább ütközet módban játszik.
Redshire ütközet módban kötelező elkezdeni a foglalást mindkét oldalról. Ott van értelme.
Minden más esetben időpocsékolásnak tartom. -
neato3loco
senior tag
Skacok, egy jól működő, tanító klán érdekelne. Esetleg itt a ph!-sok közt alakult már meg, vagy régi, öreg csapatok vannak a mezőnyben?
Amennyiben van hely egy kezdőnek, kérem írjatok!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Angel1981
veterán
válasz jagada #69045 üzenetére
Akár küldivel jön a prémtank, akár a shopban veszed, akár a WG adja különleges alkalmakkor ajándékként, a garázsslot mindig jár hozzá, hogy ne legyen semmi gikszer.
A T18-as meg lehet, ki akarja élni magát még a hátralévő pár napra, mielőtt jól megcsapják a kis kedvencét!
-
WinnerB0Y
senior tag
Az SU100 a 100mm es IV-os csővel elég veszteségesnek mondható. A SU152 is ilyen lesz vagy az már azért viselhetőbb ilyen szempontból, ha csak repeszt használok?
EUNE: iNeeko
-
-
scyllarus
veterán
Nálam ez elég egyszerű: egy olyan játékot játszom, ahol az elsődleges dolog, hogy lődözni kell a piros kontúrú tankokra. Ez adja a szórakozást, plusz erre kapom a kreditet és az xp többségét is.A "rohanjunk be egy nagy fehér karikába minél gyorsabban" egy másik játék, amivel nem töltenék ennyi időt, mert nem szórakoztatna. Ha ott a foglalás esélye, akkor szitufüggő. Ha pl. 2-8-ra állunk, én megint nem mentem a lemmingekkel és az oldalamon alig volt valaki, lebirkóztam őket és átjutottam, akkor megpróbálok foglalni, mert ez adja a legtöbb esélyt a győzelemre. Nyilván ez sem tuti, az ellenfél van akkora túlerőben, hogy páran visszajönnek resetelni, de nagyobb esélyt ad, mintha elmennék megkeresni őket, és megpróbálni kilőni 5-6-ot egyedül. Ha egyértelműen nyerésre állunk, amikor a körhöz közel érek, akkor kikerülöm, és megyek még sebezni, hátha jut még valami. Ha nem egyértelmű a szitu, akkor beállok, és mindig megkérdezem a csapatot, hogy foglaljak vagy ne. Ilyenkor a több/jobb válasz szerint csinálom tovább. (Megnézem, ki válaszolt, hol van a minimapon, mit csinálhatott eddig, stb.). És ilyenkor számít az is, nekem milyen volt eddig a kör. Ha eddig sokat sebeztem, pláne szorzós körben, akkor igyekszem ezt bebiztosítani Ha valaki plecsnire hajt és van rá esélye,akkor is kiállok, ha nem izélek ki magammal túlságosan. (Azért egy jó duplázós kört nem dobok el, csak hogy valakinek legyen még egy plecsnije. Ha jó játékos, úgyis szerez máskor)
Igazából az egyértelmű helyzetek kivételével sok változó befolyásolja a döntésem, de alapvetően a nem foglalás híve vagyok.jagada: a küldis/ajándék prémek slottal együtt jönnek mindig.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Ha tele van a garázs és küldivel megszerzek egy prém tankot akkor azt hogyan kapom meg? Kapok új garázs slotot, vagy ha eladok egy tankot automatikusan bekerül a helyére?
Tegnap egy T18-as goldnoobal találkoztam, aki csak golddal lőtte a t2-es t7 combat car-omat és kb. 10 lövéssel sikerül kinyírnia a papír tankot, amivel mellesleg szembből sebezni sem tudtam.
A cap témához hozzászólva volt tegnap egy kb 3 perces csatám. KV-1-el mentem Prokhorovka-n, alulról indultunk, cammogtam fel a hegyre és kb. a feléig értem fel mire vége lett a partinak, egy lövés nélkül befoglalta az ellen a faluban lévő pontot, míg a mieink campeltek a bokrokban.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Flayer
senior tag
Ebben teljesen igazad van de mikor 4. percben vége a csatának minimális sebzéssel úgymond paradicsomok gyorsan elfoglalják a bázist elég idegesítő tud lenni ha sokadik alkalommal ez megy!
Erre egy olyan megoldás lenne jó első 5 percig nem lehetne foglalni vagyis lehetne csak a számláló nem indulna el![ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Simi37
őstag
válasz Stunts666 #69040 üzenetére
Ne aggódj ennyi csatából szerintem nekem sem volt jobb Amikor először néztem meg a statom 650 WN6om volt kb. 1800 csatából. Majd ha 7-8-9k csatából is ilyen színű vagy az már azért...gáz. De szvsz ne rohanj úgy előre t10 felé.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
vhw
addikt
Minden foglaló csak fogalmatlan paradicsom lehet?
Egy olyan játékos aki odatette magát egész csata alatt, darabokban van a tankja, mikor oda ér a körhöz, ő nem gondolhatja úgy hogy na most már nem érdekel, foglalok?
Ilyenkor gyakran szoktak eddig kényelmeskedő emberek a chatbe pötyögni no cap-eket.
Marhára nem tud meghatni, null hp-s tankkal nem fogok bujkálókra vadászni, főleg ha a pálya másik végén vannak.
Jobban zavar az ilyen faszság miatt elbukott csata, minthogy nem került még egy értéktelen plecsni az így is terjedelmes listára."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Kean_Sorbo
őstag
A medálos vitához. Számomra egy értékelhető, és elérendő a High Caliber. A többi töltelék, meg szerencse. Jó, a szárnysegéd sem utolsó. Röviden.
Foglalni én is szoktam, de időnként kiállok így adva esélyt a többi kergetőzőnek (ez inkább az eff-et emeli), viszont benne van ha szorul a hurok akkor is megnyerjük a csatát. Meg aztán én soha nem kergetőzök (nincs mivel), de megértem őket. Foglalással viszont elő lehet csalogatni az ellenfelet, egy nyomás rajtuk, főleg a csapattársak írogatása miatt, emiatt kapkodnak rongyolnak előre a halálba.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Stunts666
őstag
+1
Nekem sem segitett senki a top gun medálomban és mégis meglett.
Ha tehetem én is foglalok. Nem vagyok stathuszár.
Sokszor nekem sem segitenek dolgokban. Itt nem a medálokról van szó. Ha megérdemlem megkapom. Itt a segitségről van szó például. Arról, hogy a sok unicum játékos istenkirálynak érzi magát, meg mennyire értenek a játékhoz és végig campeli a meccset vagy elsőnek megdöglik és osztja az észt egész meccs alatt, hogy mekkora sz*r a csapat. Miközben a sok idióta nem lenne elszállva a statjától és segitené a társait, inkább fikázza.
Volt olyan csatám, ahol a sok "szerény" profival az oldalamon 80% esélyünk volt a győzelemre. Sajnos a sok unicum kiesett az elején a "majd én megyek és kinyirok mindenkit a "kicsi" arcom miatt és a végén 3-an kezdő játékosok vért izzadtunk, hogy nyerjünk, de meglett a győzelem.
Először is vissza kellene venniük a "profiknak" az arcukból és a kezdőknek is jól jönne a segitség, utána jöhet a "jó játékos vagy, az előbb segitettél és most én segitek neked" mentalitás.
szerk.: jelenleg 600 alatt van a WN8-am, utóbbi időben megvan a napi átlag 1500 wn8, akkor én most ratyi vagyok, mert az xvm ezt irja???
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Ha láttam, hogy sportszerűen játszott és jól, nem wn8 meg hasonló baromságokért, hanem a győzelemért.
Mese habbal, hogy te valaha is erre fogsz figyelni. Erre nem is lehet odafigyelni. Mondjuk nem mellette vagy, nincsenek killjei csak sebzése... Eléggé hülyét csináltál mára magadból ember, nem volt mg elég?
Jóccakát!
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
A következő képeken kedvenc Árpádunk szerinti követendő példák láthatóak:
Rögtön a legelső képen felhívnám a figyelmet a Jagdpanther kettő medáljára. És még csak nem is kilences csata volt. A kép címe: Éljenek a medálok
Óóó ez a kedvencem. A címe: A cappelő birkacsorda
Itt a másik: A cappelő birkacsorda 2
Ha átengedik neked, mert kiállnak a körből vagy nem lőnek, akkor az egy ajándék top-gun amiért nem dolgoztál meg, csak ajándékba kaptad egy kedves gesztusként.
Most akkor ki az önző? Aki szeretne egy medált mert lehet, hogy megdolgozott érte vagy az, aki nem hajlandó kiállni ezért a körből, mert ő ki akar baszni a másikkal?
És Árpi hagy idézzek egy nagy embertől:
Csak úgy folyik a szar szádbólHofi Géza
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bad Pritt #69034 üzenetére
Komolyan szánalom, ahogy hozzáállnak egyesek ehhez a játékhoz, ezért (is) van a béka segge alatt az egész community. Kill, WN8, Top-gun, ezerféle medál, ezekért "állnak hozzá" a játékosok, aztán csodálkoznak amikor emiatt hosszúra nyúlnak a vesztes sorozatok, de ugye azok a tomato csapattársak miatt vannak...
A top-gunt hat kill után adják.Ha nincs meg a hatodik kill, függetlenül az óriási sebzésedtől, a bámulatos manővereditől és 1 tizedmásodperccel lemaradsz róla a foglalás miatt, akkor nem érdemelted meg azt a medált. Ilyen egyszerű. Egy tomato óriási szerencsével kilő hat low hp-s ellent, hat kill= top gun, megérdemelten kapja. Ilyen egyszerű.
Ha átengedik neked, mert kiállnak a körből vagy nem lőnek, akkor az egy ajándék top-gun amiért nem dolgoztál meg, csak ajándékba kaptad egy kedves gesztusként.
Túl van árazva a szemedben az a medál, meg a többi medál is.
(#69036) Diarmand Ha láttam, hogy sportszerűen játszott és jól, nem wn8 meg hasonló baromságokért, hanem a győzelemért.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Bad Pritt #69034 üzenetére
+1
Elkezdtem én is írni egyet, de lemondtam róla. Ilyen mennyiségű baromsággal nem lehet harcba szállni. Egy valamit, azért hagy emeljek ki, amin egyszerre sírva röhögtem és vakartam a fejem. Íme az ominózus mondat:Ha szépen kéri és a teljesítménye (nem a killek száma) alapján úgy vélem megérdemli akkor üsse kő, kiállok a foglalókörből.
Érdekes mondat ez. Enyhén fölényeskedős, mert csak akkor mész ki, ha úri kedved úgy tartja. Mellesleg ha nem a killek alapján ítéled meg a teljesítményét, akkor hogyan? Fejben tartod ki mennyit sebzett? Ha igen, akkor azonnal tanítsd meg nekünk ezt a módszert! Vagy esetleg a spotot számolod tankonként? Netán azt lesed állandóan, hogy ki merre megy? És ha a neked tetsző útvonalat választja, akkor talán kiállsz majd a kedvéért a körből? Vagy az egész csata alatt másokat figyelsz, miután a cap kör irányába állítottad a tankod és kétszer ráböktél a w-re? Vagy mi alapján? Mi lehet az a teljesítmény, ami miatt kedvenc Árpikánk kiáll a körből ha szépen megkérik?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Arpee78 #69031 üzenetére
Baszod, ember, ne filózgassál már nekem ilyenekről, totál nem erről van szó. Kiosztottam 3,2K-t, volt 5 killem, megvolt az utolsó spotolt helye az utolsó tanknak, mentünk érte szakasztárssal, beírtam, hogy ne foglaljanak, ha lehet, mert mennék a top gunra, ha már a hasznos arty miatt a testvériségről lemaradtunk, de le se szarták. Sír a szája mindenkinek a szutyok MM, manipulatív WG, stock tankok, meg gyöktörzs játékosok miatt, de magába szállni senki nem tudna, hogy "igen, lószart nem csináltam ezen a meccsen, csak beálltam a körbe, talán megérdemli a srác a Top Gunt". Komolyan szánalom, ahogy hozzáállnak egyesek ehhez a játékhoz, ezért (is) van a béka segge alatt az egész community. Én álltam már ki körből, mert ment valaki a killre és reális esélye volt megszerezni, csesztem el így megszállót is, szedtem be lövést, hogy legyen valakinek Radley-je és láttam már másoktól is ugyanezt, de a többség szarik az egészbe, két csokifagyi között nyomja a W gombot és ennyi a nagy játék.
Legyen igazad, gondolják csak azt, hogy ők nyerték meg a meccset, meg az összes többit, ahol lószart nem alkottak. Tipikusan olyan lineáris játékosok, akik beállnak Mines-on is a körbe és várják a csodát, de igazad van, nem panaszkodom, mert ha ellenem vannak, akkor az ilyen hülyékből élek meg. Hasznosságuk általában a 0 felé konvergál plusz még a csapattársakat is ignorálják. Így kell ezt.
Nem baj, legalább téged is felrakhatlak a képzeletbeli ignore listámra, mint hozzá nem értőt. Legalább egy medálod lesz ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
FOGLALÁS témához kapcsolódva:
Srácok (és lányok), ez (megint) annyira felesleges vita... Változik bármi az ügyben, ha itt "öldöklitek" egymást?
A lényeg az új játékosok kedvéért:
- sok sebzésért sok XP (tapasztalati pont) jár (a WN8-ról nem is beszélve), viszont a foglalási pontokért önmagukban csak nagyon CSEKÉLY
- tehát ha a csata menete (és a csapattársak) lehetővé teszik - no meg elég mobilis a járgányunk hozzá, sok esetben érdemes lehet inkább elindulni a hajtóvadászatra=> egyetlen 5 hp-s ellenfél után (vagy teszem azt, akár ha mondjuk háromról van is szó, de nagyon alacsony az életerejük) nem igazán éri meg futkosni. Viszont ha például egy csapattársunk top gunja múlik ezen, tehetünk neki szívességet azzal, hogy nem keppelünk
=> ha 2db full életerejű TOGII-es vár bennünket szeretettel (és nem hupililák a vezetőik), akkor viszont semmi keresnivalónk a CAP-körben. Próbáljuk meg lebeszélni a "kedvesokosaranyos" csapattársainkat a foglalásról.
=> amennyiben hajthatatlanok "kedvesokosaranyos" társaink, és 3cm-re az ellen bázisa tőlünk, menjünk be foglalni mi is, és kész...
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Bad Pritt #69028 üzenetére
nekem nagyobb szelet járt volna a tortából, A tortából nem IQ alapján osztanak hanem a tettek alapján. Tényleg milyen tortáról van szó? Magasabb wn8-at szeretnél vagy magasabb xp/battle-t? Miért nem magasabb xp/perc-et? Hogy magasabb röptű célokat meg se fogalmazzak.
Csak foglalással nem nagyon lehet csatát nyerni, ahhoz mind a 30 embernek valamit jól-rosszul kell tennie. Miért fáj neked a foglaló esetleges gondolata, hogy szerinte kizárólag ő nyerte meg a csatát?
-
sutyi^
senior tag
válasz Bad Pritt #69028 üzenetére
Megint elértünk a szerinted neked járna, mások meg pont leszarják kiindulási ponthoz.
Teljesen mindegy hogy egyedül viszed a hátadon a 14 szoba párfrányt, mert 1000 mecsből lesz talán 1 ember aki ne adj isten a meccs végén még chatben vagy privátban bepötyög egy GG-t amiért lehoztad nekik a meccset. Futhatsz még rajta köröket, de nem érdekel ingame senkit hogy neked nem lett belőle Top Gun. Rengetegszer maradtam le 6., 8. fragről mert jött valaki és lelőtte róla a maradék hangyafasz HP-t, mégsem megyek és írok anekdótákat a fórumokon mekkora sóherek.Éljen az egoizmus.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
válasz Diarmand #69015 üzenetére
Miért kellene fél percet (netán 60 másodpercet) várni. Komolyan? Hogy egy idegennek legyen egy nyomorult medálja, nüansznyival több xp-je legyen vagy magasabb wn8-a? Ha nekem nem érdekem miért kellene másnak pakolnom az időt és (minimális) xp-t. A csapatárs pozíció elárulást ne hasonlítsuk ehhez...
Fel kellene fogni, hogy ilyenkor érdekellentét van a foglalók és az utolsót levadászók között. A foglalónak a legjobb ha xp-t gyűjt foglalással és mihamarabb véget ér a csata. Ha a foglalónak nincs esélye elkapni az utolsó ellent és kiáll a körből, akkor ezen ideje alatt jóformán semmit nem kap. Sebzésért nulla xp/kredit, ugyanennyi wn8, semmi medál, stb. Amit az utolsó ellenfelek kilövésért kap xp kb semmi, sokkal jobban jár ha a következő csatát hamarabb kezdi el. Persze a legjobb neki ha a foglalás vége előtt 1 tizedmásodperccel lövik ki az utolsót, de mint mondtam ez szinte semmi, másrészt nem igen lehet tudni mennyi idő kell ehhez és mik a kockázatok.
Az bezzeg nem zavar, hogy olyan rohannak a cap körbe, akik lófaszt nem szoktak csinálni? Sutyomatic, meg talán én sem tartozom azok közé akik a meccseken nem teszi meg a magáét. Csak nézz rá Sutyomatic statjára, nem is rossz ahhoz képest, hogy nem könyörög és rohan az utolsó low tier/ low hp vackokat elpukkantani.
Egyébként honnan kellene tudni mennyire köszönhető valakinek egy győztes végeredmény, ha a pálya túloldalán volt? A killek száma alapján?
Aki túl nyomorék ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a csatához, az rohan foglalni, amint lehetősége adódik rá, rengeteg ilyen van. Az nem statpadder, aki minél többet akar lőni, mert elvégre erről szól ez a kikúrt játék nem?
Aki túl nyomorék ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a csatához, az rohan utolsót vadászni, amint lehetősége adódik rá, rengeteg ilyen van. Az statpadder, aki minél többet akar lőni, mert nem erről szól ez a kikúrt játék. Csak a magasabb wn8 miatt akarnak többet lőni, mert könyörgés nélkül hátha nem kerül egy színkategóriával feljebb. Valójában, ha hiszed ha nem ez a játék nem a lövöldözésről szól, piszok egyszerű megnyomni a bal gombot, erre egy óvodás is képes.
-
Bad Pritt
félisten
válasz sutyi^ #69025 üzenetére
Ez mind szép és jó lenne, ha 30 egyenlő képességű játékos játszaná a játékot. De nem így van és nekem nagyobb szelet járt volna a tortából, de a kretén capperek leadtak két lövést az egész meccsen, majd begalogoltak azon a vörös szőnyegen, amit én gyakorlatilag egyedül terítettem le eléjük. Már bocs, de ez alsóhangon szánalmas dolog, főleg, mert a foglalással sem vitték előbbre a csapatot (így is, úgy is nyertünk volna), mégis úgy marad meg a kis csökött agyukban, hogy ők nyerték meg a meccset (ami igaz is), ez pedig elképesztően bosszant. Ilyen sehonnai fogalmatlanoknak ne az én káromra legyen sikerélménye ebben a játékban, mert nem érdemlik meg. Persze, nagyon szép, meg nagyon jó, amit csináltak a végeredmény szempontjából, épp csak ne a cap kör felé vezető szabad út látványától vaduljanak be, hanem előtte a 15 ellenfél vérszagától. De tudod mit? Azt gondolsz, amit akarsz, ingame nevedet tudom, úgyhogy ha közös meccsünk lesz, majd jobban sietek, hogy befejezzem a dolgom, mielőtt befoglalod a bázist. Na szevasz.
Ui.: az tojik.
-
Diarmand
senior tag
válasz sutyi^ #69025 üzenetére
Szép hozzászólás, mindössze ott bukik meg, hogy ezeknek a capre rohanó barmoknak fogalmuk nincs az xp bónuszról (vagy úgy általánosságban a játékmechanikáról... majd pont azt tudják, hogy miért mennyi xp jár). Nekik vagy a Befoglaltam Gecc! medál kell vagy az, hogy győzzenek, de ehhez a foglaláson kívül mást hozzátenni nem tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz Bad Pritt #69008 üzenetére
Nem néztem mert nem igazán érdekel, valamint igen NEKIK megérte a +20-30XP.
A te gondod az, hogy mindenkinek az saját egyéni érdekét többre tartja, mint a te egyéni érdeked. Miközben mint bárki más Te is többre tartod a te egyéni érdeked (legyen az Top Gun biléta, plusz dmg, stb.), mint a csapattársaidét, ami jelen esetben nekik a foglalásért járó plusz XP.
Ugyanolyan önérdekű értékrendszerrel játszol mint mások, mégis valamiért elvárod hogy egoista emberek megszakítsák a foglalást feláldozva az ő egyéni nyereségüket, hogy neked mint egyetlen ember jobb legyen?
Itt a "Senkise egyért, egy senkiért!" mottó van.Ez nem csapat játék, ezt csoport játék. Van 14 vadidegen aki nagyjából pont magasról tolyik rá hogy miként boldogulsz vagy sem. Ez van.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz rlazol #69020 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy soha ne menjen a capra az ember. De nem minden esetben kell rohanni foglalni előre. Például egy utolsó ellenfélnél akit megtalálnak 1 percen belül és kivégeznek akkor teljesen felesleges. Elég gyakran találkozni ezzel a felállással a csaták végén mégis mennyien húzzák ilyenkor is a zászlót.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jr1994
addikt
Ha valakit érdekel volt ma egy különösen izgalmas csatám a stock centurion 7/1-gyel. 5-11 állásról fordítottuk meg a meccset, az arty, a jagde100 meg én. Random csatában kivételesnek számító csapatmunkával sikerült. Remélem még meg tudja nézni aki szeretné, így hogy elvileg mindjárt jön a frissítés.
Íme a replay: [link]WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
rlazol
veterán
válasz Stigma.HC #69019 üzenetére
van, h csak a foglalás hozhat győzelmet, talán Diarmand is emlékszik arra a meccsre Himmelsdorfon, amikor 99-nél pattant párduccimáról a T-25/2, nagyon kevés-nagyon sok állásnál.
De amikor van lehetőség a győzelem mellé plussz sebzést is behúzni, miért ne? Ez egy lövöldözős-tankos játék alapvetően, ezért regeltem!
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz rlazol #69018 üzenetére
Volt, talán nem is egyszer.
(#69015) Diarmand Ahogy látom ezt a no cap dumát főleg a statpadder nyomoroncok nyomják. szöveg után csak mosolyogtam rajta, mást nem igen lehet
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
rlazol
veterán
válasz jr1994 #69012 üzenetére
jr1994 - ha megadod a telefonszámod, kapsz 100 goldot. Ezután az acc-oddal kapcsolatos változások (aranyvásárlás, jelszócsere) esetén erre küld egy megerősítő kódot, h növelje a fiók biztonságát.
modern: valakinek volt hasonló problémája június magasságában, support megoldotta pár kiegészítő adat (banki adat) egyeztetése után)
Akik régebb óta játszotok: ilyen jelszócsere akció volt már?
-
Biomokus
tag
válasz Arpee78 #69010 üzenetére
"Ha nem foglalnak kapnak +2-3 xp-t és és (másodpercekkel) később mehettek volna a következő csatába."
Erről az jut eszembe, ahogy az emberek jó része a metró végállomásán csúcsidőben rohan ,hogy még az éppen induló vonatot elérje. A következő kb. 2 perc múlva jön. De most komolyan. Miért kell mindig mindenhova sietni?
Üdv: Biomokus
-
fradi81
veterán
Csapat csatában tier8 a max amivel lehet menni?
moto g72, Ninebot d28e
-
Diarmand
senior tag
válasz Arpee78 #69010 üzenetére
Ha nem foglalnak kapnak +2-3 xp-t és és (másodpercekkel) később mehettek volna a következő csatába.
Egyem a szíveteket, hogy fél percet (netán 60 másodpercet) nem bírtok várni. Ezt komolyan mondod? Komolyan? Tudod ettől a mentalitástól már csak lépésekre van az, hogy eláruld a csapattársaid pozícióját miután kilőttek, mert te gyorsan végezni akarsz.
Nem beszélve egy esetleges csatavesztés kockázatáról. Távolról nem mindig lehet felmérni a szituációt és erőviszonyokat, aztán a vereség a vége a nagy utolsóvadászásnak.
Talán ott voltál a csatában, hogy ennyire tudod, hogy HáGé-ék mit kockáztattak? De biztosan a jobb játékosk nem tudják megállapítani, hogy mikor kell foglalni és mikor nem, mert a low capperek jobban tudják. Vicc...
A csapattársaid nem jótékonysági szervezet akiknek a dolga neked jótékonykodni. Ha szépen kéri és a teljesítménye (nem a killek száma) alapján úgy vélem megérdemli akkor üsse kő, kiállok a foglalókörből.
Aha. Az bezzeg nem zavar, hogy olyan rohannak a cap körbe, akik lófaszt nem szoktak csinálni? Komolyan az a problémád, hogy aki végig odatette magát a meccsen, az tényleg a legeslegvégéig küzdeni akar, nem pedig beállni abba kurva körbe, majd álszent módon benyögni 99-nél, GG? Hagyjuk már. Ennyi erővel meg mi ne jótékonykodjunk és ne körülöttük sertepeltéljünk, megtisztítva az utat a bázisig.
Tegnap Himmelsdorfon egy top tier T30 nulla sebzéssel elvánszorgott a körig a dombon át és befoglalt. Gratulálj neki.Ahogy látom ezt a no cap dumát főleg a statpadder nyomoroncok nyomják.
Pont fordítva. Aki túl nyomorék ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a csatához, az rohan foglalni, amint lehetősége adódik rá, rengeteg ilyen van. Az nem statpadder, aki minél többet akar lőni, mert elvégre erről szól ez a kikúrt játék nem?
Az egész hozzászólásod egy merő szánalom.
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
Üdv.
Telefonszámot, hogy tudok változtatni ha a régire nem tudok kódot fogadni, mert a szám már nem létezik?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
válasz Bad Pritt #69008 üzenetére
A Hetzer Hellcat-el való lehenteléséhez több skill kell? Foglalással kaptak +20-30 xp-t és (másodpercekkel) hamarabb mehettek a következő csatába. Ha nem foglalnak kapnak +2-3 xp-t és és (másodpercekkel) később mehettek volna a következő csatába. Nem beszélve egy esetleges csatavesztés kockázatáról. Távolról nem mindig lehet felmérni a szituációt és erőviszonyokat, aztán a vereség a vége a nagy utolsóvadászásnak.
A csapattársaid nem jótékonysági szervezet akiknek a dolga neked jótékonykodni. Ha szépen kéri és a teljesítménye (nem a killek száma) alapján úgy vélem megérdemli akkor üsse kő, kiállok a foglalókörből.
Ahogy látom ezt a no cap dumát főleg a statpadder nyomoroncok nyomják.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz sutyi^ #69006 üzenetére
Megnézted a replayt? Gyakorlatilag 5 másodperccel korábban ért véget így a meccs, pont abban a pillanatban lett vége, mikor felspotoltuk a Hetzert. Nem baj, megérte az a kemény 20-30 xp, amit fejenként kaptak érte a nyomoroncok, utána megnéztem és nemhogy azon a meccsen, de úgy általában sem alkotnak értékelhetőt. Milyen véletlen, foglalni még egy bot is tud...
-
rlazol
veterán
válasz Diarmand #68935 üzenetére
időbe tartott, amíg rájöttem, mit kell nézni...
a WGnek sok helyről van pénze, a klán az egyik. nem fogják a jelenlegi rendszer alapjainak megváltoztatásával azt kockáztatni, h ezek a bevételek számukra kedvezőtlenül íródnak át.
Elfogadom, h nem a klánozoókban van a fő bevétel, de...Klán ide vagy oda, minden olyan változás, ami igazságosabb MM-et, RNG-t, jutalmazást eredményez negatív hatással lehet a bevételeikre. Hiszen azért jó a klán is, de azért veszünk préiumot, is, h ezeknek a negatív hatásait ellensúlyozzuk. És innen indultunk, a mindenféle forradalmi javaslatoktól...
Bingisz: Ezt MUSZÁJ! Kell nekem TOG! Bár már a Vk3001P ben is megőszülök alapmotorral
-
sutyi^
senior tag
válasz Bad Pritt #68945 üzenetére
Akkor leírom még egyszer... Azért több XP-t kap a foglaló paraszt (jelen esetben én), mint a 15 emberre vetített nem spotolt, nem asszisztált, nem saját sebzesért járó 1.005-ös nagyjából semmire nem jó szórzóból. De mindig lehet kergetni az utolsó idétlent, miközben 1 perce már következő meccsben már azzal több XP-t szereztél hogy elindultál a saját spawn helyedről.
-
MaximPeti
csendes tag
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz jagada #68982 üzenetére
Az amcsi T40-et ajánlom. A saját szintjén szerintem durván OP tank, de akkor sem kell kétségbe esni ha T5-6-ba kerül. A 76 mm-es löveggel mindent átvisz ami szembe jöhet és 3 másodpercenként osztja az áldást, de lehet rá 105 mm-es trollágyút is rakni, ha ez a stílusod.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k