- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q.R.
csendes tag
Bocsika ha kicsit hülyén fogalmaztam meg. Sajnos ez a játék problémája nem az egér a gond(Logitec G500S) Csak képet akarok készíteni
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
Q.R.
csendes tag
válasz fradi81 #68989 üzenetére
3. felvonás: - Jó. Akkor hagyjuk a zoomot... Tegyük fel, hogy szeretnél egy olyan nagy felbontású képet (print screen-nel) a tankodról, amelyen a tank a teljes képernyőt kitölti úgy , hogy a lánctalp is jól látszódjon.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jagada #68982 üzenetére
De a "hatékonyság" ugyebár játékosról játékosra, stílusról stílusra válogatja.
Kezdő koromban én is nyomtam Hetzerrel, és még most is nagyon jónak tartom, de T4-ben már csak Matildával megyek, az egyszerűen jobban tetszik.
(De talán a Hetzertől tartok a legjobban T4-ben. ).[ Szerkesztve ]
-
Q.R.
csendes tag
válasz fradi81 #68984 üzenetére
Dear fradi81!
Akkor egyszerűbben megfogalmazva: Hogyan lehet a saját tankomat egészen közelről 360°-ban megtekinteni, a print scr -hez, hogy a tank lánctalpa is láccon? Lásd: Mint a Gran Turismo-ban.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz jagada #68982 üzenetére
Hetzer, SU-85B.
Előbbi a sokan nem tudják még mindig hol kell lőni frontpáncélzata és a két remek lövegből álló kínálatának köszönhetően, ami két eltérő játékstílushoz is lehetőséget kínál, meg kapsz elég klassz camo-t is, továbbá kis célfelületet nyújtó járműtestet.
Az utóbbi a brutálisan jó löveg, a remek camo és a szintén kis járműtest miatt. A két páncélvadász eltérő taktikán játszható, de mind a kettő erősen ajánlott kipróbálásra. -
Diarmand
senior tag
válasz Assimilator #68979 üzenetére
Őőőő csak nekem tűnik úgy, hogy... ugyanazt a gépet használjátok... vagy csak félre ment a válasz?
(#68982) jagada SU85-B. Annyira táp, hogy emiatt csak néha ülök bele, nehogy túl sokat guruljak vele és statpadder legyek Bár vannak gyengeségei, mint mindennek.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Melyik a leghatékonyabb t4-es tank a matildán kívül?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Q.R.
csendes tag
Üdv Skacok, Lenne egy nem szokványos kérdésem:
Milyen app van,ha van egyáltalán, a renderelt tankok egészen közeli zoomolásra-megtekintésére? Sajnos a zoompont jelenleg a monitor középpont, nem pedig a tank...http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
Stigma.HC
senior tag
-
Valentin90
tag
válasz jozefgucci1 #68961 üzenetére
Hááát pedig elég jópofa nyaralási szuvenír lenne ez a két tank. Gondolj bele! Hazajössz Angliából, megkérdezik hozzátartozók: "Na és mi szépet hoztál haza? Háát, egy IS6-ot meg egy Löwét és még fizetnem sem kellett értük, megvették nekem." Ilyen választ garantáltan nem gyakran lehet hallani.
-
zsolthee
senior tag
válasz Lunky88 #68969 üzenetére
Mint én valamelyik nap: dicsekszem itt, hogy a Conqueror-ral és a T44-el nem kaptam még ammo rack sérülést. Erre rögtön aznap este az angol vassal a T57 második lövésre holdra küld!
Utána megyek T44-el 2 kört, mindkettőnél belövik a lőszerrekeszt
Azóta megint semmi...velem van ismét a szerencse.(#68970) Jarod1
PrintScreen-nel nem egyszerűbb?
Lesz abból hamar TopGun, kitartás[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #68961 üzenetére
Nagyon nem vágod a poént.....
No nem baj.....Jarod1: Huhhh..... bocs, de 1000 csatával a hátad mögött nem ennek kéne a legnagyobb eseménynek lennie - a berakott kép is borzalmas minőség ráadásul.....
Használd a printscreent, támogatja a játék![ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
no ezredik csatámon elértem először az 5 kilövést
[ Szerkesztve ]
-
Lunky88
tag
A VK Bélával eddig soha nem gyulladtam még ki, gondoltam most csokit rakok be poroltó helyett. Erre egy ST-I belövi a sofőr nyílásom és kigyulladok.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Diarmand
senior tag
Áruljátok már el, hogy miért mentek egyedül egy oldalra? Vagy szerintetek van bármi reális esély arra, hogy egyedül legyűrtök 3-5 támadó tankot? Oké, feltartod őket mert gyávák, mondjuk 1 percig. Sokra nem mentek vele, mert amint rájönnek, hogy egyedül vagytok vagy van egy bátrabb köztük, végetek. Nem egyszerűbb ilyenkor a többiekkel menni és még némi sebzést is kiosztani? Ha meg nagy a gáz vissza lehet menni, akár többed magaddal is. De egyedül meghalni csak így... számomra értelmetlen.
-
Dryman
őstag
Működik ez a jelszó csere akció egyáltalán....
vagy csak egy beépített biztonsági emberke tréfálkozik velünk???? -
Bad Pritt
félisten
Azt valaki tudja, miért van egy, a Pershingénél gyengébb 90-es ágyúja a Pattonnak, ami csak nála fejleszthető ki és csak ő használja? Az alaptoronyra felmegy a Pershing-féle 90-es, szóval mi értelme annak ott?
Annyi, hogy könnyebb, úgyhogy nem kell hozzá torziós rugó, de kifejleszteni ki kéne a stock ágyúval. Vagy a 105-ös trollal, valószínű.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Valentin90 #68959 üzenetére
Én ezért Egerből Pestre nem utaznék fel nemhogy sorba álljak Ferihegyen .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Valentin90
tag
válasz Angel1981 #68956 üzenetére
Ha így áll a dolog pár hónap múlva kiutazom QBhoz, oda-vissza kb 25000 Ft Wizz Airrel, beszállok a streambe és hatalmas sóhajtozások közepette fogom mondogatni adás közben, hogy "De jó lenne egy Löwe, meg egy IS6...és egy FCM50t". Ha ebből 2 összejön akkor már majdnem behozta az utazás a belefektetett pénzt.
Szép dolog amúgy a támogatás, de egy ilyen jöttment gyökérnek tényleg nem kéne csak úgy tankokat adni. Én max egy AT15a-t vennék neki, hadd szívjon egy kicsit azzal a csodával.
-
Assimilator
őstag
válasz Black_Sheep #68955 üzenetére
Én nem mondtam, hogy egyedül játszom. Én azt mondtam, hogy a társasághoz nincs szükség klánra.
-
Djuree
félisten
hajrá gyerekek!
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #68940 üzenetére
Ne is mondd! Tegnap este néztem QB streamjét.
Egy haverjával együtt nyomta, aki aznap kezdte, ott játszott mellette, kamerán is lehetett látni.
Kb. fél óránként megdobták valami prémtankkal (mármint a havert, akinek még 50 csatája sem volt a stream előtt!), vagy arannyal - aztán kb. 4 óra után meg is unta a játékot, és elkezdtek együtt World of Warcraft-ezni - akkor röhögnék nagyot, ha többet nem is játszana WOT-ot! -
Black_Sheep
tag
válasz rlazol #68927 üzenetére
Bingisznek igaza van, sőt, szerintem egyáltalán nincs ilyen klán, még a top külföldiek sem. Erre egyszerű a magyarázat: 100% aktivitás és CW-re való hajlandóság a hónap minden napján bármely klánban nagyjából kizárt. Aki viszont aktív, és rászánja az idejét esténként, az egy jobb klánban kitermelheti a havi prém árát.
A ZWACK aktívan CW-re járó játékosai szép összeget kereshetnek, de ők inkább az ESL-re fókuszálnak, mert abból van a nagy bevétel (javítsatok ki, ha tévedek).
A VTEPS aktív játékosai szintén kereshetnek ennyit.
A kulcs az aktivitás és a meggyőző teljesítmény.Rengeteg klán létezik, de a legtöbb 50 fő alatti, a térképre kerülés reális esélyét nélkülöző hobbi klán, mindenféle cél és eredmény nélkül. Ezekben a WR sem feltétlenül növekszik - a vak vezet világtalant elve alapján.
Assimilator:
Én klánban játszom, eddig 1 olyan taggal találkoztam, aki nem shield-elt, ha volt rá lehetősége. Mindig találok szakasztársat T7 felett, jó a hangulat, nagyobb élmény így játszani, mint egyedül.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Assimilator #68950 üzenetére
Neeem, azt kapsz érte. És ha sokszor megcsinálod, meg a másikat is, akkor Togot.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
scyllarus
veterán
válasz Bingisz #68937 üzenetére
Ez nem teljesíthetetlen, sőt. Viccesen könnyű. Magyarán 15 nap meg kell csinálni az 5 győzelmet? A kis fiókomon 1 db TOG van összesen, tegnap játszottam pár csatát vele, hogy megvehessem féláron a töltésgyorsítót rá legalább. Eddig modulok nélkül, 80%-os legénységgel nyomtam, így is hozott 20k nettót csatánként. A normál fiókomat egy ilyen el is fogja tartani egyedül.
rlazol: náluunk a klánban alig van prémes. Hidd már el végre, NEM a klántagokból van a nagy bevétel, hanem a tomatókból. (Persze, azok is lehetnek klántagok)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #68937 üzenetére
HELL YEAH! For the TOGII!
Eksü indítok egy TOG II képzést
(#68942) ddt500hu Ez a növény, szerintem a képen láthatóakat sem bírja fenntartani
(#68936) Assimilator Gondolom sokan megszerezték küldiből. Nem baj, kevesen ismerik alaposan. Jó dolog 1v1-ezni egy másikkal
-
Djuree
félisten
de legalább lesz camo leárazás is.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sutyi^
senior tag
-
Djuree
félisten
Top of the Tree (1.10.-15.10.) – E-100
Top of the Tree (15.10.-1.11.) – M48 Pattonobj140-el mi a pöcsöm van már????
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jozefgucci1
addikt
Na meg azt sem szabad elfelejteni így a wg bevételhez hozzászólva , hogy csak nálunk akkora dilemma kiadni a prémre a havi összeget . Tőlünk nyugatabbra az a havi 10 EUr prémfiókra az semmi . Márpedig akik mint írtátok eljutnak tier5 fölé és úgy érzik , hogy nekik goldal és vagy prém tankal jobban menne azok szemrebbenés nélkül megveszik majd . Ebből kiindulva is lehet arra következtetni , hogy az egyszerű playerből él inkább a wg .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
Bingisz
addikt
WOOOOHAA!
8.10.-1.11. “Togtober” month event
- be in top 3 in XP in your team in random battle on a tier 4+ tank, get 50 percent more XP
- win 5 games on a tier 4+ tank once per day while being in top 10 in XP, get 1 gold repair kit and 1 gold fire extinguisher
- complete the previous mission 15 times, get a free TOG II + garage slot"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Diarmand
senior tag
válasz rlazol #68932 üzenetére
Rlazol, kérlek nézd meg ezt a képet alaposan.
Belőlük van pénze a Wargaming-nek. A hülyékből. Sokan vesznek prémiumot, de a jó játékos ki tudja termelni azt is, amit a bénábbak nem nagyon. (nem kell félreérteni, ne vegye senki magára!) Ezért megveszik ezeket az "előnyöket". Rengeteg ilyen profilt láttam már és egyik sem volt egy veri stronk plajer.
-
rlazol
veterán
válasz Tuco Ramirez #68933 üzenetére
én most 7-es 8-as tierű tankokkal játszom, ennek megfelelően nézem.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
Assimilator
őstag
válasz Black_Sheep #68923 üzenetére
Én voltam klánban, de soha többet. Ügyetlen sem vagyok.
Én azt se mondanám, hogy a szakaszolás mennyire király a klántársakkal.Igazán csak a haverokkal élvezetes a szakasz, szerintem. Ők azok akik ha arról van benyelnek egy lövést a seggemért nem a klántárs. Illetve nem egymás elől vadásszuk a frageket.
Ehhez nem kell klán, csak társaság.
Az előzőekhez hozzászólván, nagyon örültem amikor bevezették azt, hogy ha bármilyen medált szereztél de vesztettél, akkor is annyi XP-t stb. kapsz amennyit akkor kaptál volna ha nyersz.
Ez nagyon jó volt.
Aztán kivették a Mesterlövész medált, s innentől meg is halt a sztori.
Hiába a sok sebzés, spot stb. nagyon kevés az XP, credit.
Egy meddel nem könnyű acélfalat összerakni. -
Angel1981
veterán
válasz Iron Funeral #68847 üzenetére
Nem az van, hogy még nem mindegyik tankra dolgozták ki az effektet?
-
Bad Pritt
félisten
válasz rlazol #68927 üzenetére
A WG bevétele nagyrészt a hülyékből van. Ezt lehet szépíteni, ha akarod, de több olyan fogalmatlan játékossal találkozni top prémtankban, akinek amellett van még jópár másik is, önti a pénzt a játékba. Ez klántól független, vannak olyan klánok, amik létezésének még a nyomát is el kéne tüntetni, olyan szintű fogalmatlanokkal van tele. Van olyan klán basszus (vagy volt), ahol az átlag WN8 három számjegyű, de felvételi követelmény (volt) egy könnyített MM-es nyolcas prém.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
neato3loco
senior tag
De fel tud idegesíteni, amikor párbajozok valakivel, szétsebzem.. aztán a messzeségből valami fraghunter kilövi míg én töltök.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
rlazol
veterán
válasz Black_Sheep #68923 üzenetére
Bingisz kolléga írta: Most nincs olyan magyar klán, amelyik ki tudná termelni összes tagjának a prémiumot. Tehát a Zwack Unicums se.
Biztos van ilyen, de a legtöbb klántag magának veszi a prémiumot, ami - ha nem is elengedhetetlen - de nagyon is javasolt része a klános bulinak. Lépj be egy csatába és nézd meg, hány klántag van. Tegnap óta külön figyelem, a 30 játékos minimum egyharmada. De inkább több. Persze ezek nem mindegyike fizet, de egy jó része igen.
Az igaz, h a bevételek többségét nem feltétlenül a klánosok adják, de elegendő részét ahhoz, h ne akarja a WG kockáztatni. Márpedig a klánozás - ahogy te is írod - növeli a győzelmi esélyeid a normál csatában is. Ha nincs erre szüksége, mert csökken a győzelem értéke az MM vagy a jutalamzás kiegyenlítése miatt, akkor a klán vonzereje is csökken.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Black_Sheep
tag
válasz rlazol #68825 üzenetére
Ennyire azért nem egyszerű. A klánok a csapatjátékot kínálják, magasabb élvezeti faktort jelent az összeszokott csapattársakkal nyomulni, mint egyedül. Nem mindegy, hogy fedezet nélkül próbálsz érvényesülni, vagy vigyáznak a hátsódra/lövik a spotodat a társaid. Klántagként gyakran szakaszolsz, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a hangulat és a tanulási lehetőséged.
Az aktívan és sikeresen CW-n szereplő játékosok kitermelik a havi prémium fiók árát, így belőlük nem gazdagszik a WG. A profibbak/több szabadidővel rendelkező játékosok pedig ESL-en kereshetnek aranyat, amiből a prémfiók mellett prémtankokat is vásárolhatnak.
Szerintem a nagy bevételt pont az ügyetlen, de makacs játékosok (ők ugye nem férnek be normális klánokba) hozzák a WG-nek. Ezek a játékosok kínkeservesen eljutnak T8-ig, ahol már veszteséget termelnek, így prémtank és prémfiók nélkül nem tudnának továbbmenni. Ők azok, akik gyakran lőnek gold lőszerrel, mert az AP-val nem ütnek be semmit.v!ctoy: nem lehet, hogy passzív spotra használta a Bat-et?
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
válasz 04ahgy #68913 üzenetére
jaja, a könnyen kifullozom annyiból fog állni hogy még összeszedek még 5k tpt + megy rá a maradék bő 50k free(remélem megéri)
nem akarom ezt a 90es ágyút használni, bár lehet vele sebezni gold nélkül is de tier10be el kell lőnöm mind a 6 goldot, mondanom sem kell hogy garantált a minusz kredit még győzelem esetén is... -
fradi81
veterán
Újabb t71 tankász
[replay]moto g72, Ninebot d28e
-
v!ct0y
veterán
Pfejj de egy retkes... 212 pen nem volt elég semmire. úgy bírom mikor az rng megnyeri nekik a csatát.
-
Bébá
tag
Sziasztok, van arról valami konkrétabb infórmáció hogy mikor akarják cserélni a FV215b-t?
-
04ahgy
nagyúr
válasz csaba17 #68898 üzenetére
Nem, nincs reggel, csak te sem fogalmaztál szabatosan, a kedves fórumtársak pedig funkcionális analfabetizmusról tettek tanúbizonyságot.
Nem minden tankra szerelhető fejlesztett felfüggesztés / torziós rugó, mint ahogyan nem minden tankra van függőleges stabilizátor sem, vagy ahogy nem minden tankra szerelhető ventilátor, töltésgyorsító.
Sajna a Patton ilyen. A leírtakból viszont azt látom, könnyen kifullozod majd, utána sokkal élvezetesebb lesz. Kitartás!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
jagada
addikt
Felszereléseket (venti, töltésgyorsító, távcső stb..) csak a garázsban lévő tankokra tudok venni, vagy be lehet spajzolni a raktárba is?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Kakumix
senior tag
9.3-ban lesz egy rakás új érem, ezekből melyik számít bele a hősies ellenállásba? Melyik lesz a Csata hőse kategóriába nevezve?
És vajon mit jelent az, hogy a Csata hőse kitüntetéseket csatánként több ember is megkaphatja? Csak az elsődleges célt kell teljesíteni hozzá? Pl. Top Gun, ha kilősz 6 tankot a tiéd és így a két csapatban négyen is megszerezhetik? Vagy a High Calibernél is elég az ellenfél HP-jának 20%át lelőni (min. 1000HP) és így elméletben 9-en (vagy 10-en, mert, ha jól tudom az utolsó pár tank is kilőheti egymást ) is megszerezhetik egy csatában?Legyen szép napod!
-
csaba17
senior tag
-
Jolet
őstag
Jön ma a patch?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest