Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Attila0
őstag
"Régen mekkora szám volt ha már valakinek golyós helyett optikai egere volt most meg már a 8K-s egér a menő amit amúgy ki sem lehet használni még 500FPS-el sem.
Egy dolog nem változott a parasztvakítás"
."A "parasztvakítás" az parasztvakítás az nem esz jobb és nem lesz elterjedtebb legfeljebb nem lesz más amit vásárolhatsz és olybá tűnik mintha ezért lenne jó...
Na most csak nekem tűnik úgy hogy ez a két dolog üti egymást?
"Ma is van golyós precíziós "egér" de drága és munkafüggő nem pedig játékfüggő."
Ha a hanyattegérre gondolsz, akkor szerintem az is van olyan idős találmány mint a normál golyós. Csak előbbiél a golyót nemigen tudnák mással helyettesíteni
-
clon
senior tag
A "parasztvakítás" az parasztvakítás az nem esz jobb és nem lesz elterjedtebb legfeljebb nem lesz más amit vásárolhatsz és olybá tűnik mintha ezért lenne jó...
A golyóst karbantartani kellett ez volt vele a baj (ezért örök élet +1 nap) az optikai meg alkatrészben megkönnyült és a filléres ára miatt meg a nem összetettsége (golyó, görgők, +mikrokapcsolók) lett elterjedtebb.
Ma is van golyós precíziós "egér" de drága és munkafüggő nem pedig játékfüggő. -
-
Pacák
senior tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy ez maximum riser más és szerencsés együttállások segítségével kihasználható többlet.
-
drkbli
tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Még nem, de tippre azért van, hogy elmondhassák, eggyel több van, mint a konkurenciának. Mint az ötödik borotvapenge, a nyélen hosszában.
-
Killer01
őstag
"A szokásosnál alacsonyabb áron, 49 900 forintért bezsákolható" Szeretem az Asus cuccait, de ezen mi a bánatos f...om kerül ennyibe??
-
NvidiaRTX
őstag
Régen mekkora szám volt ha már valakinek golyós helyett optikai egere volt most meg már a 8K-s egér a menő amit amúgy ki sem lehet használni még 500FPS-el sem.
Egy dolog nem változott a parasztvakítás. -
4nick8
őstag
-
ergoGnomik
tag
Azt valakinek sikerült már megfejteni, hogy mi értelme van az x16-os foglalat mellé közvetlenül felnyalt x1-es aljzatnak?
-
vaakuum
addikt
40-es driverrel 110+ ezer forintért fejes? Csak én nem vagyok kerek-perec?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alaplap, CPU, hűtő és monitorok mellett igényes perifériák kerültek az utánfutóra, sőt, még egy akcióval is szembetalálkozhatunk.
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest