Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Nekem tegnap nem az igazságos MM-ből jutott, mert 2-3 egymást követő csatában is hasonlóan elfuserált leosztás volt. Egyikben 5 vs 9 TD, a másikban 3 vs 7 TD és a harmadikban nálunk 0 heavy ellenfélnél 4 top heavy!

A lényeg, hogy a nyomi SerB szerint ez az MM tökéletes! Hogy ka**a be bő**állal!
-
dfsz34
őstag
Majdnem behúztam a pool-t, de egy frag-et elloptak előlem. Pár érdekesség, a totálisan hasznavehetetlen társ a végén, bár mondjuk jött a farvizemen és legalább lőtt pár sebzőt, igaz meglettem volna nélküle is. Gyökér stug, 13e csatával a háta mögött nem használ bino-t egy TD-n, így járt. Az über kemper m3lee, aki betolatott a bázisa mögötti erdőbe és szerintem ott várakozott az egész csata alatt. Ja és még egy rövid telefon beszélgetést is lebonyolítottam, amíg a házak mögött dekkoltam és szépen mindenki csinálta a semmit
Ja és csak két arany lőszert használtam, mivel nem is vittem többet.Ja igen, és a legviccesebb része, annyira a su-ra koncentráltam, hogy nem vettem észre a hátam mögött osonó bt7-t. Amikor letolattam és lekaptam így rammolással a láncáról, akkor totál meglepődtem és már éppen szidni akartam a noobot, hogy húzzon el a hátamból máskor, de akkor nézem, hogy hohó ez ellenség és kapott az arcába

Mondjuk ez most a tipikus "pro" taktika volt, az elején szépen csipegetek, majd amikor a végén kvázi egyedül maradtam (hasznavehetetlen társsal), akkor kiirtom az ellenfelet. A csapatom végül is annyira nem volt rossz.
Ez most tényleg egy jó kis csata, fordulatos, taktikus stb és végre ász ezzel is, nem volt könnyű, eddig csak másod osztály volt a legjobb.
Map: Westfield Type T-34
3 021 (x3 minden nap az első csatáért) 24 173
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Védő, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 3 021 Javitások: 1 254 Lőszer: 7 392
Teljes: 15 527 WN8: 8 497 (100) -
L-e-f-i-e
senior tag
Tényleg egyesek úgy rá vannak buzulva erre a wn8-ra, hogy a józan eszüket is elveszítik..
Még csak egy nem is kiegyenlítetlen leosztás elején beírja az egyik csapattárs hogy its lost...és öngyilkos lesz az első percben...
Hozzáteszem normális leosztás volt az ellennél talán kicsit több volt az "erősebb"-nek vélt top tier...
..a vége 15-5 lett a javunkra.
Hasznos dolog tudni, hogy kb kivel állsz szemben egy csatában, de így feladni elég nagy baromság...sokszor a lilákról se lehet tudni, hogy statbuzik-e vagy tényleg jó játékosok...volt már mindkettőre elég példa...
-
válasz
scyllarus
üzenetére
Így voltam ezzel én is amúgy , de aztán a végére megszerettem . Bár ehhez az mm is kedvezően hozzájárult , mert az utolsó 20 csatámat szinte csak Tier7 ben mentem vele . Nekem az 50-100 nem hozott akkora megváltást mint reméltem . Annyira nem szeretem , pedig szinte fullossan kaptam meg , mert a másik ágat már végigtoltam anno .Hosszú a töltése 48 ms és kicsi az átütés ! Azaz szeret pattogni a nagyobb kilences vasakról .
-
csaba17
senior tag
ma már 2x volt olyan gondom hogy 8-10fps és 100-120ms ping. csak nálam?
1-2 percig max, utána helyrejött. -
scyllarus
veterán
Hát ez az AMX m45 érdekes jószág... Nagy, papír, lassú (a legnagyobb motor ma lesz meg). Ehhez képest nem is olyan rossz. Pattintani is tud, két nagy gondja van: a ferde frontpáncél szépen bepattintja az ellenfél lövését a torony aljába -> minden 2. csatában beragad a torony; valamint a felsorolt tulajdonságok miatt artymágnes, és full sebzést is kap, állandóan elszáll a motor, amitől még tetűbb is lesz. (ha túléli) A mostanában erőltetett városi pályák sem a barátai.
Hosszú lesz az út az 50-100-ig, de tudom, hogy az megéri. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
A hétvégén én pont a másik oldalán álltam a @asznak . RHM-el majd 300 m--ről beadta a nagyobb csővel egy másik ellen , úgy hogy alig látszott valami a tornyából ! Aztán következő lövésre a foch rontott rám és kapáslövésből beadta azt is el is pukkant szegény .

-
KaLeun
senior tag
válasz
rlazol
üzenetére
Az északi oldal scoutjai sokkal előbb odaérnek, már a H vonalon spottolhatnak. Ezen a mapon a G-F-8 pont a tipikus első spot helye és így minden arty és az A vonalon levő td kapásból oda céloz. Szóval G8-ban nem kell meglepődni, hogy kapásból spottolnak és még az arty is kioszt egy áldást.
Ráadásul azon a med/light részen jelenleg az egész déli oldal hátrányban van (szvsz). Ha középre (E6) bejön valaki akkor a házak mögött senki sem marad meg. Mivel az északiak oldalról szépen belőhető a város, így garantált, hogy megjelenik 1-2 nehéz és td is. Szinte biztosra vehető az északi túlerő.
-
csaba17
senior tag
reggelt
valahol esetleg vissza lehet nézni a 2013as gamescom-os wotos akciókat?
csak hogy most kb mire lehet számítani-
remélem a su100y-t leakciózzák, jólenne megvenni, erre várok egy ideje
-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Konkrét példa:
Olyan gyorsan történik, hogy sokszor szerintem észre sem veszem, reagálni sincs időm rá, mert kb egy tizedmásodperc alatt a "helyére áll". Érdekes új feature amúgy.

De ha megnézed, elég durva, mert még a sziluettjét is kirajzolta. Én azt vettem észre, hogy a kezdésnél adott irányukba néznek ilyenkor, utána pedig korrigálja a játék a valós irányba. -
törölt tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egy konkrét eset:
Feltűnik tőlem kb 400 méterre egy tank, leláncolom, majd a következő pillanatban már az oldalát csodálom, és 1 másodperc múlva újra velem szemben van a tank, még mindig leláncolva.
Szinte csak Karélián szokott előjönni, de ott majdnem minden csatában. -
rlazol
veterán
és újabb rekord! kezdés után 1 percen belül, spottolnak, lőnek és 1013 HP-ról kiszed az arty. Ruinberg, a G8 szikla mögé igyekeztem...
asszem mára abbahagyom.
-
-
törölt tag
válasz
rlazol
üzenetére
Párduc és teknős különös viszonyba vannak.
Egyszer menet közben kapáslövésel ammorackeltem a torit a cicusommal.
Az is csoda, hogy egyátallán eltaláltam, olyan messze volt.
Sokaknál előfordul, hogy a más által spottolt velem szemben álló tank, egyszer csak az oldalát mutatja, majd visszaáll újra szembe?
Mod nélkül is csinálja, itthon és a munkahelyi gépen is.
-
jano_77
nagyúr
az újabb eleve vereségre rendelt csata....elmehet a WG és SerB anyukájukba!

a 4 db 0 sebzéses tankunk nem azért ért el ilyen "szép" eredményt, mert nem tudtak sebezni, hanem mert konkrétan annyit is lőttek! Hát így baromi nehéz, mikor 4 tank hátránnyal indul a csapatunk és akik maradtak, azok is majmok!
-
KaLeun
senior tag
Olyan létezik, hogy ha valaki kilép a csatából és felrobban akkor sebzi a mellette levőt?
Ellenfél elment lemmingbe és meglátva a lehetőséget beszivárogtam a bázisukra, 13 F3 arty mögött voltam amikor huss elszállt az arty és vele a hp-m 2/3-a. Log szerint ő sebzett engem.
-
jr1994
addikt
Ha jól tudom a napi szorzók is 7-kor állnak vissza.
Nekem is volt egy ilyen hogy indokolatlanul befoglalt a csapat, himmelsdorf ütközetben a stock lórival 2 sebzésem volt aztán amikor láttam hogy a két okos foglaló nem fog kimenni a körből, végigrohantam a halálúton és gyorsan kitáraztam. Szegény Tiger 2 alig fogta fel mi van már el is hullott, de egy másik ellenre is maradt 2 töltény

-
jano_77
nagyúr
Meg tudja vki mondani, hogy hánykor van a szerverek napi váltása?
Kedden reggel még lehet munkába menet előtt 3x-ni vagy csak hétfőn utoljára, mert reggel 7-kor vált!?
(#64964) Chris0321: ezt tudom, nem is erre irányult a kérdés, hanem, hogy kedden hajnalban vált a szerver és akkor még 2 és 7 között lehet még1x triplázni vagy kedden 7-kor vált és akkor az azt jelenti, hogy ma és holnap lehet triplázni és ennyi!?
-
törölt tag
válasz
rlazol
üzenetére
Ma a Churchuill 3-at sikerült 3 perc alatt letriplázni a középen foglalós Erlenbergen.
74 sebzés, 1 kill, és 800 alatti XP (prémmel).
A csata vége 1:3 lett volna az ellen javára, de a csapatom hősiesen befoglalt.
Annyian mentek a körbe, hogy az ellen nem tudott velük mit kezdeni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol
üzenetére
Mindenképpen, ez lesz WoT-os pályafutásod legfontosabb achievementje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen rage megy Cleverland új videója alatt, azt merte mondani a videóban egy 2600 WN8-as játékosra, hogy Magyarország egyik legjobbja. Hajjaj, sok superlila lelkébe beletaposott ezzel, ahogy a kommentek között látom.

-
rlazol
veterán
új negatív rekord: 3p 40 mp alatt 15-3ra végeztek ki minket. Én artyval voltam, nem tudtam sokat tenni...
-
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az orosz RNG-én már nem lepődöm meg, 52 vesztes csata egyhuzamban. Néha láttam a saját tieremből is tankot, valamikor dél környékén. Inkább csak annyit kívánok a csapattársaimnak, hogy kölcsönösen annyi segítőkészséget és tudást tapasztaljanak a való életben is, mint amit belevittek a játékukba. Ezt az áldás főképp a Tier9-10 játékosoknak jár. Szuper, hogy a 1375-ös tücsökkel gyakran többet sebzek mint a három tierrel magasabb nehéztankok. Most megyek és csinálok valami mást.

-
dfsz34
őstag
válasz
rlazol
üzenetére
A biztonságos elhelyezés a lőszerrekesz robbanása ellen van (is3 különösen ajánlott). Túz ellen a megelőző karbantartás kell (az összes német gyulladós tankra ajánlott).
A nagy javítót a "szegények" úgy használják, hogy felteszik és már magában gyorsítja a javitást 10%-al. Felhasználni a "gazdagok" szokták, annyi előnye van, hogy több modult is tud egyszerre javítani, de csak egyszer.
Sok tankon viszek kicsit a tényleges javításra és nagyot is, hogy gyorsabb legyen a javítás 10%-al, de nem használom csakis és kizárólag kritikus helyzetben, ha tényleg a győzelem múlik rajta, akkor használom csak. Ehhez annyi azért kell, hogy amikor van akciója, akkor veszek 100 darabot előre, az nagyon sokáig elég, mert teljes áron elég ütős azért az alkalmankénti 20e, a fél ár sokkal barátibb.
-
Simi37
őstag
válasz
rlazol
üzenetére
A biztonságos elhelyezés ammosérülés ellen jó. A megelőző karbantartás jó a gyulladás ellen a sofőrnek van az a skillje asszem. A kis és nagy cuccok között a különbség:
Javító:
kis: csak egy modul javít és ki kell választani melyiket (+ idő)
nagy: mindent egyszerre javít ugyanúgy 1szerhasználatos ÉS 10%al csökkenti a modulsérülés esélyét ha elhasználtad hanem amolyan állandó bónuszGyógyító:
kis: csak egy személyt gyógyít és ki kell választani melyiket (+ idő)
nagy: mindent egyszerre gyógyít ugyanúgy 1szerhasználatos ÉS 10%al csökkenti a legénységsérülés esélyét ha elhasználtad hanem amolyan állandó bónusza tűzoltót gondolom tudod

-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
a pontossággal ma én is szívtam a Párduc 3x hibázta el 350 m távolságról, pedig állt, miközben az ő mindkét lövése betalált. Azt hiszem T25/2 volt az illető.
De ma a tűzzel is bajom van, 2x gyulladtam ki ugyanabban a csatában, pedig van biztonságos elhelyezésem.
nagyjavító hogy működik? Egyszer használom és mindent megjavít aztán csók,ha bekapok új modulsérülést? -
dfsz34
őstag
válasz
hfrici
üzenetére
Naponta 6x meg tudod csinálni a "Legénység a legfontosabb" küldetést, azaz legyél az első 5, legtöbb xp-t szerző játékos között és nyerd meg a csatát. Erre kapsz alkalmanként 1,5x legénységi xp-t, jól jön az.
Na most, ha 60x megcsinálod összesen, tehát leghamarabb 10 nap alatt teljesíthető az "Előléptetés közeleg", akkor kapsz 75e legénységi xp-t arra tankra, amelyikkel a legvégén utolsónak teljesítetted a küldetést.
Nem árt vigyázni a végén, nehogy másik legénységre tedd a végén a 75e-t, kellemetlen lehet

Látod a visszaszámlálót a követelményeknél.
-
törölt tag
Egy kérdés Centurion 7/1 tulajokhoz:
Megéri feltenni az utolsó ágyút?
Nekem valahogy nem tűnik túl mneggyőzőnek a DPM-je
Nagyobb az átütése, de eddig se sűrűn kellett aranyat tölteni.Mellesleg, imádom ezt a vasat.

-
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Velem is pontosan ugyan ez történik!!!!

-
SoulReaver
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Tudom... Mint ma pl... húzódok vissza a ház mögé, kb 2cm volt még kint az első fogaskerekemből, de a foch 155 híresen kancsi francia lövege pont eltudta találni azt a 2cm-t... -820 sebzés..kb 300 méterről... Ilyenkor taposnám ki az agyát annak aki megcsinálta ezt a hülye szerver oldali számlálót...
Ha egyszer rád van rakva a -25% akkor mindenképpen kapod az áldást... se pattanó, se mellé lövés... csak kapod amíg meg nem halsz...
-
Chris0321
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem mod nélkül is beadja néha a kapáslövést, persze általában mellé megy. Tudtommal mindent a szerver oldal számol ezért nem lehet ilyennel csalni.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ilyen esetekben lehet arra gyanakodni, hogy kedves ellenséged valamelyik orosz "csíter módot" használta. Abban vannak hasonló okosságok. Ismerek néhány embert, akik használják.
-
Mclovin
senior tag
Szóval valamelyik akciós tier V-s prém tankot érdemes lenne megvenni (a fő cél kreditfarm, már amennyire lehet ezekkel) ?
-
Nem úgy volt, hogy a KV-1S 7-es lövegének a pontosságát csak a 9.3-ban nerfelik 0.46-ra?

-
rlazol
veterán
-
kanyipicske
tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Már értem 90%-ot is

-
Diarmand
senior tag
válasz
wigo70
üzenetére
Mégis mennyi ez a különbség? Két tanknyi? Hat tanknyi? Mert nem mindegy. Elbaszott MM-et láttam eleget, pl rengeteg td-vel mindkét oldalt vagy kb 12 nehéztankkal mindkét oldalt, de olyat, hogy jelentős fölényben legyen egyik oldalt valamelyik ág, olyanra így hirtelen nem emlékszem.
Csinálni meg valóban nem tudunk semmit. Csak röhögni

-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Te magad írtad, hogy Most volt egy olyan csatám. Olyan nehéz lett volna kivágni egy képet?

Nem vagyok én frusztrált, ne mesélj olyat ami nem igaz. Csupán ez a differencia hatalmas, ilyen nem hiszem, hogy van, ezért merészeltem kérni egy ártatlan képet. Lehet nem kellett volna, miután a visszajátszásaidat is csak mesélni szoktad.

-
Diarmand
senior tag
egyik oldal tele van med-el a másik meg pl td-vel.
Most volt egy olyan csatám, ahol az ellenfélnek volt 9e hp induláskor, nekünk 6,5e, mert minden nehéz tank az ő oldalukon volt.
Jó lenne ha kaphatnánk ezekről a kirívó esetekről képet, mert így csak mese habbal. Én midig tudok betenni valami bizonyítékot. Jó lenne ha rászoknátok erre.
-
dfsz34
őstag
válasz
wigo70
üzenetére
Igen, ezt én is így gondolom, hogy ez egy tényleg nagyon egyszerű dolog lenne. Ha nagyon megerőltetném magam, még én is összedobnám nekik a folyamatábrát. Illetve annyi, hogy skill alapú mm nem lesz, azt mindig mondják, de akkor legalább olyant ne csináljanak már, hogy az egyik oldalra rakják a top nehéz tankokat kizárólag.
Szakaszok kicsik megkeverhetik a logikát, de úgy általában szólva, feltűnő, hogy mennyire sok csatát lehetne jobban kiegyenlíteni pusztán azzal például, ha az MM rng-je egy oldalra rakott 6 nehéz tankot a másik oldalra meg 6 medet, akkor 3-3 csere és akármilyen pálya jön, biztos, hogy egyenlőbbek az esélyek.
Ez egy hót halál egyszerű dolog lenne, ez a program kb futna 0,0000000000000000001 másodpercig. Az elsődleges kiválasztásba sem szólna bele, a mostani MM-hez nem is kéne hozzányúlni.
Ha mégsem sikerül jobban kiegyenlíteni, akkor meg hagyná, ahogy volt, de a legtöbb csatában megoldható lenne a jobb ballansz a kiválasztott 30 tank között.
Jut is eszembe, meg is írom FTR-nek, egész segítőkész és jobbak a kapcsolatai, mint nekem (naná), ha tetszik neki, akkor továbbítja az ötletet.
(#64923) Diarmand vasárnap délután van és te máris frusztrált vagy, bizonyítékokat követelsz, én biztos nem fogok neked screenshotot gyártani meg csatát visszakeresni, bocsi, ha te még nem találkoztál ilyennel, akkor figyelj jobban máskor
-
wigo70
tag
válasz
dfsz34
üzenetére
nehezen tudom elhinni,hogy a WG nem tudná megoldani a balanszot:pl. ha egyik oldalon van 1 piros 6-os med,akkor legyen a másikon is. és így tovább...
bár a szín nem ia annyira érdekes talán, de a f...sz kivan azzal,hogy az egyik oldal tele van med-el a másik meg pl td-vel. -
Patrick76496
őstag
válasz
bigobert
üzenetére
Igazából én tanktípustól függetlenül egyikkel sem szeretek rákerülni, bár a meccsek végére majdnem mindig összehozok valamit. Mondjuk ha így nézzük, akkor én a pályák kb 75%-ával így vagyok.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Kicsit off, de ezen nagyon jót röhögtünk:
Tegnap berak egy meccsre, nyerési esély 43%, rajtunk kívül az egész csapat szinte vörös. Megfullad egy top tier tankunk, 42%. Meghal még egy tank, 41%. Megtörténik az előző eset, marad 40%. Végül arra a következtetésre jutottunk, hogy abból a 43%-ból csak mi ketten teszünk ki 30-at, a maradék 13 ember pedig 1-1%-ot.
Azon sz*rtam volna be, ha meghal egy tankunk és még feljebb megy a nyerési esély. 
-
A Bélával az imént csak 15740-et pattintottam.

-
dfsz34
őstag
válasz
sequator
üzenetére
Most volt egy olyan csatám, ahol az ellenfélnek volt 9e hp induláskor, nekünk 6,5e, mert minden nehéz tank az ő oldalukon volt. A pálya Abbey, az eredmény borítékolható. XWM zászló nekünk állt, de ennyivel több hp-t nem lehet kompenzálni. Ideje lenne ha fijjuk frissítenék az xwm esély kalkulátort, hogy a csapat hp-ja is szerepeljen benne, mint tényező.
-
sequator
senior tag
válasz
wigo70
üzenetére
Az se rossz, de inkább mentem egy remek 3x kört.
Már csak 15k xp kell a Leo 1-hez, a cél közelsége motivál.Egyébként nem veszem a szívemre az ilyeneket, csak felettébb bosszant, ha az RnG/WG/SerB elveszi az esélyét is a csapatnak. Akkor is rossz érzésem van, ha mi győzünk 15-nullára/kevésre, egyszerűen bosszantó, hogy a gyors csatába kerülés érdekében a WG nem foglalkozik a csapattagok egyenlő esélyű elosztásával. Legalább a saját értékelő rendszerük alapján dolgozhatnának, ahogy azt a Team battle módban teszik (bár ott is láttam érdekes leosztásokat).
sautia
-
törölt tag
Egy tanulságos kép, hogy mi különbözteti meg a noobot az űberlila playertől

Én 2500 sebzésből csak egy Nagy kalibert, és 5 killt tudtam összehozni, amíg neki elég volt 2000 a Ridley-hez.
Persze végig goldot lőtt.
Ami az igazán gáz, ennyi sebzés már nem elég a Churchill 3 ászhoz, pedig kedden még 2200-ra megadta.

-
sequator
senior tag
Remek létformák játszanak ma is: http://www.noobmeter.com/player/eu/ducatone/519241658/ statpadder barátunk szerint "inferior hungarian noob" vagyok.
Mivel egy olyan T9es meccset nem tudtunk megnyerni Ruinbergen, ahol:
1., az ellennek 3 T9 HTje volt, nekünk egy HTnk sem,
2. 3-mal több 9-esük volt összesen
3. a többlet 9-eseik T95, JgTiger voltakA mezőn a medekkel bedaráltuk az ő medjeiket, elég jól álltunk látszólag, de várost esélyünk sem volt megtartani az M103+E75+Conqueror+T95+Jgtiger ellen.
A T95 és az E-75 egylövésesre le lett sebezve, de persze a statpadder hátulról nem tudta átlőni a T95öt
Nyilván én vagyok a noob, mert miközben rám fordult a T95, mozgás közben nem tudtam ellőni a kupoláját 300 méterről a PTAval.
Közben a WTpzIV és a Foch leszedte a medjeinket a házak közül (ők voltak az északi bázison) és vesztettünk.Ha az rng velünk van még talán meg lehetett volna nyerni a T95 és az E-75 kilövésével, de a két másik TD a bázisuk melletti házak közt kemény lett volna.
Ilyen MMel mit lehetett volna csinálni?
sautia
-
kanyipicske
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Meg egy stronkholdot buktunk amiatt, mert nem volt belekalkulálva, hogy piros t69nek camo net és 100% camo skillje van
-
kanyipicske
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Snapshot, utolsó 30 csatában tomato e 100 lőtt ki fordulásból, mert nem voltam ráfelkészülve, hogy aim nélkül kibasz
-
SoulReaver
veterán
Hogy van az, h a sok piroska olyan profin célzás nélkül ki tud lőni? Nem egyszer azt tapasztalom, h nem is rám figyel, de mikor felvillanok, már fordítja a tornyát és lő.. Nem is céloz meg semmi, amint rám áll a csöve, máris lő és telibe kap... annyira jó... Bezzeg mikor én csinálom ezt, nem hogy nem is talál, de azt sem látszik hova megy a lövedék... Tök vicces nem?
-
KaLeun
senior tag
Ma idáig tíz T28 kört mentem, 4 csatában nem is volt arty, 2 alkalommal 1-1 és a maradék 4 esetben oldalanként 2. Zömében nyílt pályákon játszottam, nem campeltem, és még így is csak 1x lőtt ki arty ~150hp-ról, de számítottam is rá mert kénytelen voltam kihátrálni a nyílt terepre.
Az elmúlt hetek alapján ez napközben teljesen átlagos (átlagban 1 arty/csata, természetesen oldalanként), esténként talán felmegy 1,5-2 arty/csatára. Szóval nem tudom, hogy hol itt a nagy hemzsegő arty áradat. Az oldalanként 4 arty is ritka dolog, az 5 meg aztán pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja és csak két arany lőszert használtam, mivel nem is vittem többet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)