Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Hát az is lehet, de beszéltem egy két emberrel még régen ők az ára miatt nem vettek mert nem tudták kigazdálkodni.
Noobméter új elérhetősége, a réginek lejárt a domain licensze.
Azt írták a wotinfón, hogy az amcsi szerver már frissül és lehet eljut hozzánk is ma a frissítés.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
dfsz34
üzenetére
Type 97 Te-Ke-t írták a World of Tanks Magyar Portál-on.
-
dfsz34
őstag
Arról van valami sejtés, hogy mit adnak évfordulós ajándéknak? Prém tank küldetést rebesgetnek, de vajon melyik prém tank lehet az?
-
Plasticbomb
addikt
-
Chris0321
veterán
-
olcsii
aktív tag
http://www.twitch.tv/nikoli3
már stremelem a garázst
-
fradi81
veterán
Ha már Trolllgunos vk3002d, lett egy jó kis kör, izgi befejezéssel

[link] -
rlazol
veterán
artynak milyen skill javasolt?

-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34
üzenetére
Lejárt a szerk idő, csak még egy gondolatot mára. Olvastam, pár srác írta egyszer a wg fórumon, hogy páncél modullal nyomják a papírtankokat.
Nosza kipróbáltam a Chi-ri-n most lett fullos a tank, lekaptam a megerősített felfüggesztést és páncélt rá. Korábban 2 csatában nagyjából 3x gyújtották fel és mindig kilőttek modul és/vagy legényt a tankban, most IS3 BL9-el ! HE-t lőtt rám (hogy miért rejtély, vagy nem gondolta, hogy páncélom van), 180 dmg, semmi modul sérülés, semmi kilőtt legény. Arty lövést bekaptam elég durvát, eddig ez szinte instant gyulladás volt, most semmi, se modul se legény nem sérült "csak" hp-t vesztettem. Ha nincs páncél, akkor lehet, hogy kikap az arty.
Mentem még pár kört azóta, egyetlen egyszer nem gyulladt ki. Mondom, de halálosan komolyan, hogy előtte tööb csatában is kétszer gyulladt, de szinte minden csatában legalább egyszer. Modul, legény elvesztése is gyakorlatilag minden csatában előfordult, több is.
Nagyon éles a kontraszt, persze nyilván pár csata még nem sokat jelent, de hogy azóta egyetlen gyulladás sem volt és csak olyan másodlagos modulokat veszítek, amik nem sokat számítanak, de pl motor, lőszert azóta még egyszer sem és legényt sem veszettem, pedig korábban komoly modul vagy legény vesztés nélkül nem volt csata.
Azt hiszem tényleg érdemes kipróbálni annak, aki papír tankkal megy (stb1 vonal, leopard 9-10 szint és a többi ág a papítankokkal) mert nagyon észrevehető a különbség. A sebességben ha van is hatás, hát én észre nem veszem, hogy kicsit nehezebb a tank.
-
dfsz34
őstag
Basszuskulcs, mennyi retardált játszik meg ha hozzáadom a WG phaszságait, de ez most tényleg durva.
Kilenc frag után egyedül maradtam a T49-ben és persze lőszer nélkül mivel a totál retardált artynk elbújt, ahelyett, hogy legalább egyet lőtt volna vagy legalább elfutott volna és akkor levadászom a su85-t ahogy üldözi, mindegy is bármi kicsi hasznosat csinál, akkor nyerünk, de nem, bebújik a sarokba és nulla sebzéssel kiszedi a SU, ahogy kell. Utána meg nekem be kellett vállaljak egy kockázatos közelharcot vele és bekaptam egy lövést, fele hp-m oda, de végül kiszedtem.
Utána meg a kisf.om a wg-be is. egy stpzii 4-es arty ellen maradtam, aki persze full hp-n. Nem hagyott foglalni, rám mászott, amúgy érdekes ez a fajta önbizalom, ha csak 1 lőszerem marad, akkor vége rövid úton és nem tudhatta, hogy nem maradt, de hát a piroska bátor nagyon és most szerencséje is volt. Úgyhogy rammolni próbáltam, láncot le és belemegyek az oldalába, a hátába.
Most komolyan ez már a WG gyökérség legtovábbja, a T49 több hp-t vesztett, mint a 4-es arty, aminek az oldalának és a hátának mentem neki lánc leszedés után. Kb ugyanaz a papír, mint én és mégis. Na ezt hogyan matekozták ki a srácok? Az ok, hogy valamivel nagyobb az arty súlya, de nekem a front "páncélom" vastagabb, el nem hiszem, hogy ez logikus így, ráadásul az arty súlyát az ágyú adja ki, nincs lendülete, le van láncolva, tehát ilyenkor a súly az nem tényező, sokkal inkább a páncél ugye. Mondjuk az látszott, hogy abszolút RNG, ahogy dobálja a számokat össze-vissza. Próbáltam olyan pontot találni, ahol ő többet veszít, mint én, de nem volt, úgyhogy szépen leszedtem róla, amennyit lehetett és végem lett, de így a maximális sebzést értem el. A döntetlen amúgy se jó semmire.
Megint a rohadt RNG meg az utolsó szerencsétlen gyökér csapattársaim, hogy szinte a teljes ellenséget nekem kell kilőni, ha nyerni akarok. Sajnos a T49-nek nagyon korlátozott a lőszer ellátmánya, ritka, hogy ilyen hosszú csaták során ne fogyjon el.
-
Bad Pritt
félisten
-
mtade
aktív tag
Wotstats.org-on érdemes megnézni a top wn8-as listát. 2. helyezett: baljosarnyak

-
Simi37
őstag
Meddig maradok kék csapatseb után? Nem volt TK, és csak a garázsban kékültem be...elmentem 1 hétre nyaralni de még mindig kék vagyok

Tag vagyok YEA

-
olcsii
aktív tag
akkor erőt veszek magamon
és megcsinálom
-
A Zéé
addikt
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
aha, 80 usd-ért megveheted a domaint egy évre

-
Kean_Sorbo
őstag
Ja, a noobmeter elpárolgott?
-
LobiDrg
aktív tag
Jó tudni hogy vannak kedves játékosok is.A minap nekiláttam hogy leszorzózzam a "hatalmas" gépparkomat Sand River normál csatában beszorultam egy IS roncsa és egy szikla közé a Super Pershinggel.Megkértem egy csapattársat hogy segítsen eltolni az IS roncsát de sajnos nem jött neki össze .Vagy 3 percig küzdött szegény de nem jutott semmire.Majd írtam neki hogy menjen sebezzen inkább ne velem vesződjön.Annak örülök hogy így is top xp szerző lettem
A csapattársnak meg nem győztem köszöngetni a segítségét
Király volt 
-
olcsii
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
figyu nem tudhatod hogy mit élt át előtte, pl kilőtte az arty 3 x előző csatákban vagy 7x vesztett és fő az agyvize. nálam is volt olyan úgy kezdtük negybir barátommal. ha volt nálunk wt akkor egyből kilőttük 3-4 csatáig míg be nem kékültem. szerinted ők hogy éreztek? ja amúgy a csatákat megnyertük kivéve eggyett.
vagy olyan is volt hogy ki akartam tiltatni magam és direkt lőttem a srácot.És miért ne fejtsd ki bővebben

-
-
Chris0321
veterán
Más is lagol? Menni akartam pár csatát, mivel kivételesen ráérek erre volt néha olyan lagom inkább hagytam is mára a játékot.
-
olcsii
aktív tag
Szerintetek ha streamelnék ?
akkor ti néznétek?
-
joergie
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Imádom az ilyet. Van akinek erre kell a TS, hogy valaki hallgassa ahogy káromkodik...
-
Angel1981
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Mint mondtam; életemben először fordult elő!

Tudatosan kontrollálom magam, mert egy játéknak mégiscsak a szórakoztatás és az örömszerzés a legfőbb célja, de most valahogy elgurult a gyógyszer....
-
ddt500hu
veterán
Egész nap Erlenberg védekezés!!!

-
Angel1981
veterán
válasz
olcsii
üzenetére
Még mindig jobban "megéri" az asztalt szétverni, mint mondjuk a gépet / monitort....
A hétvégén én is (életemben először) megütöttem a monitort, szerencsére nem lett baja - ha lett volna, akkor tényleg account reset, és pápá! örökre, mert ennyit nem ér meg!Én a WG helyében osztalékot kérnék a hardvergyártóktól, mert jelentős plusz mennyiséget adhatnak el belőlük a "szenvedélyes" játékosoknak köszönhetően.

-
olcsii
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
játszom én majd mindennap
valamennyit. őő havonta kap egeret
van mrá annyi lélek jelenléte hogy ne tegye meg azt amit később megbánna, mert korábban már ezt elkövette. és nekem kellet farmolni az 50m-re. -
-
olcsii
aktív tag
Az öcsémet STB-1 el kilőtte a gw tiger p 1950 hpról
szét verte az asztalt és nem sok kellet volna hogy eladja az stb1 et de most már soha nem fog vele menni.
az előző csatában 1820 at kapott az artytól. lehet abba hagyja pár hónapra megint
-
Már itt is megy a reklám :Napi-szar Wot reklám
" Elképesztően jó grafika, fantasztikus játékélmény, realisztikus megjelenés".
-
Chris0321
veterán
Lehet újra modolni.
Most jut eszembe, Aslain megteszi helyettem nekem csak le kell majd töltenem az instaláló programját. 
-
válasz
ddt500hu
üzenetére
Tegnap hónapok vagy inkább évek után nekem is sikerült békékülnöm . Egy kedves lengyel kartársat küldtam át a hangárba miután kétszer is a halhoz szoritotta az RHm-et a T29-el . Még ő volt felháborodva , hogy kilőttem .Persze még így is én sebeztem a legtöbbet abban a csatában amit elbuktunk . Tegnap hat csatából egyet tudtam nyerni előtte nap pedig tízből tizet . Klántársak a nyáriszünet végétől várnak felüdülést ,de én nem vagyok ennyire optimista .
-
Chris0321
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
A vereség az vereség akár 0:15 akár 14:0-nál befoglal valaki mert senki nem megy vissza resetelni, engem mind vereség ugyanannyira zavar. Az pedig, hogy mennyi esélyt ad az XVM az nem garantál semmit főleg ha a csapat nem teszi a dolgát vagy az RNG úgy gondolja ebben a csatában nem sebzel semmit. Én is lőttem már csapattársra szándékosan de rájöttem, hogy nem éri meg még ha teljesen idióta is azt illető mert a rendszer utána engem büntet és nem tiltatom ki magam egy iditóta miatt sem de még csak büntetést sem fizetek miatta.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Most vagy ennyire hülyének nézel vagy te vagy hülye, vagy vak vagy. Döntsd el.
Nem a vereség bánt hanem a 1:15-ös vereség! Az 51%-tól legalább azt vártam volna, hogy 7-8 tankot kilövünk. Ez a csata olyan gyorsan véget ért mint ha 10% esélyünk lett volna.csapee Hát az úgy történ, hogy Sand Riveren támadás módban voltunk. Én az FV 183-al lementem E0-ba de nem tudtam felállni a kicsi dombra mert G0-ban állt két tank és azonnal spottoltak (talán F9-ben is volt egy). Ettől függetlenül én hajlandó lettem volna lőni az ellenséget de J0-ból is lőttek engem úgy hogy nem is voltak felspottolva. Jött egy E5 aki végig ugatta a csatát, hogy mindenki camper. Megkértem szépen, hogy spottoljon már egyet. Erre elküldött a halál f..ra. Bármilyen meglepő ekkor még nem lőttem bele mert jó kedvem volt.
Elmagyaráztam neki, hogy ő hevy tankkal van meg keményebb a tornya stb. Ismét vulgárisan válaszolt majd közölte velem, hogy én is hevy vagyok spottoljak én. Ezzel el is telt a csata fele. Többen megkértek, hogy ugyan lőjek már bele egyet. Hát belelőttem egy laza 1800-ast (itt persze beadja). Persze kaptam hideget meleget majd 30mp a csata vége előtt a biztonság kedvéért kilőttem. Nehogy már túlélje a csatát. Ennyi. Ha csöndbe marad ez nem történik meg. Persze full tomato volt. 
HáGé Már nem teszek ilyet.
Itt sem voltam nagyon ideges egyszerűen meg kellett büntetnem a szavaiért.
Talán még nevettem is közben. 
-
Chris0321
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
51% esély az majdnem teljesen azonos esélyt adott a két csapatnak. Ti vesztettetek ez van. Akartam keresni olyan screenshot-ot amit én csináltam jobb esély melletti vereségről de csak egy 56%-ost találtam és pár olyat ami bukó lett volna de megnyertük 40%-ost, 38, 39%-ost is találtam ha kell belinkelem. Az esélylatolgató csak tájékoztatásra való nem garantálja, hogy az is lesz a végeredmény amit vársz.
-
fradi81
veterán
válasz
Clodovicus
üzenetére
Pár kört mentem csak, de is3 oldalába 3-ból 2x 300 feletti sebzést vitt be, tigrist oldalról gyújtotta, tier 5 ágyú ide vagy oda
könnyű tank, arty, német td meg sima ügy. -
ddt500hu
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Még pár megjegyzés. Miért is adná be 2-ből akár csak egyszer is az 1750-es átlagsebzést??? És igen tudom, hogy van valakinek magyarázata a kitolatás közben 120m-ről egy pillanatra eltűnő WTE100-ra is!!! Biztos nem én spottoltam, meg rossz szögben álltam, meg 100%-os álcaskill volt a legénységen!! Rohadjon meg a wg!!!
Bocs kicsit szidtam a T30-at. -
ddt500hu
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Hát ezek befoglaltak. De szép volt az ammorack. Én meg wotos pályafutásom legjobb körét szalasztottam el. Köszönhetően az rng-nek aki méltóztatott 315-öt sebezni a WT Pz.IV lövegpajzsába, meg a kedves T30-nak aki nem engedett visszatolatni a fedezékbe.
-
ddt500hu
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
Szóval a tegnapi totál pancser bukó (mondjuk a 36%-os wr mellet ez meg sem lepett):
F155 - Az első három lövésem 3293 sebzés két kivégzett IS-8, és ami utána jön az az agyérgörcs tüneteit hozta elő nálam: -
mrszitya
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ki mondta, hogy nem lehet artyval statot húzni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amikor még nem tudtam, mi fán terem a játék, és rátaláltam az "arty" nevű állatfajra, hamar megkedveltem őt - hisz sokkal könnyebb volt vele sikert elérni. A kis SU-5-tel elég brutális mennyiségű meccset mentem (~1500), és a noobmeter gyönyörűen szemlélteti a diagramjain (meg a vbaddict az egyéni tankstatjával), hogy ennek eredménye is volt...
Az ábrákról ugyanis az olvasható le, hogy kb. a 3000. csatám után, amikor drasztikusan kevesebbet játszottam már csak tüzérrel, szépen visszaesett az átlag dmg-em és a WN8-am.Elég vicces, hogy amikor még javában tomato/narancs voltam a legtöbb tankkal, közben a kis orosz tüzérrel meg már zöld.

Na persze - komolyra fordítva, nyilván tényleg jóval nehezebb lett az élet velük a "nagy arty nerf" óta, de egyik-másik még azért ma is alkalmas lehetne a statpadderkedésre, ha valaki elég "perverz" (és ügyes) ehhez. Nekem nincs már türelmem hozzájuk, rettentő unalmas sokszor velük a játék. Mondjuk a brit ágat majd lehet egyszer elkezdem.

-
KaLeun
senior tag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Egy papír medben 1shottoltak, azon a ponton ahová minden legalább 2+ agysejttel rendelkező arty célozni fog. Az ilyen helyeknek mondjuk adhatjuk a TESH (Tipikus Első Spot Helye) nevet, ha az ellen totál paradicsom, akkor lehet próbálkozni a rendes spottolással. De ebben az esetben látható, hogy több unicum, kék és zöld med is van az ellenfélnél, így ilyenkor tuti, hogy egyből spottolni fognak. Ami belefér: max. egy gyors karika a jobbra levő szikla körül, vagy a világítótorony felé vezető emelkedőn "kinézel" vagy egy óvatos spot úgy, hogy azonnal biztos helyre tudj visszamenni.
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Szerintem ha több scout lenne minden oldalon az hosszútávon hatásosan csökkentené az artyk számát, szerintem egyedül csak tőlük tartanak. Pillanatnyilag scoutból -pláne aki ért is hozzá- kevés van, valszeg mert velük a legnehezebb játszani és befolyásolni a csata végkimenetelét ha bénák a társak, ők vannak leginkább a többiekre utalva.
-
scyllarus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Teljesen egyetértek. Nekem is van egy, néha előveszem, de akárki akármit mond, piszok könnyű vele játszani. Csak itt nincs lepattanó, vagy talál, vagy mellé, de ugyanolyan random, mint bármelyik tankban.
Zsolt_72: igen, nagyon függ attól, miben ülök. Az M7-tel voltam a múltkor úgy, hogy állandóan körülöttem csapkodott a mennykő, de nem találtak - de ez egy ilyen tank, ilyen pörgő-forgó harcmodorral. Az E-75-tel ezt nem tudom megcsinálni, és néha kell 1-1-ezni minden tankkal.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Clodovicus
üzenetére
Régen volt 3002DB, az lett integrálva a Leo 1-ig vezető ágba és kapott egy kistesót T6-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

; 5 lövés = 2200 dmg 
mondjuk kicsit bántam, de a lényeg h nem pálya a lowtier

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most jut eszembe, Aslain megteszi helyettem nekem csak le kell majd töltenem az instaláló programját.

Itt sem voltam nagyon ideges egyszerűen meg kellett büntetnem a szavaiért.