Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Bocs, tudom, h nem témába vág, de ezeket az idegesítő reklámokat, hogyan lehetne eltűntetni, amik felugranak? Elvisz másik oldalra, feljön miközben gépelel, tiszta idegölő..
-
Bingisz
addikt
LOL
"Premium shop: From Russia with Love"
Eléggé durva. :/
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Ja, tier8-10 tankokkal...
Hm... Nekem egyelőre csak a 8-as premium tankok vannak meg. Gondolom azok nem CW képesek.
Illetve van WZ-132-esem, az már tier8-as. 
-
-
Bingisz
addikt
Jön megint egy CW minikampány.
Jutalmak:
1-300 hely: 112
301-4000: T23E3 -
törölt tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Na ja, megtették nyeremény tanknak, akárcsak a Type62-est. Ez utóbbit mégis osztogatták valami eseményen, tovább is passzolták nekem.
Egyébként a sofőr olajpucolós skilljén kívül nincs valami amivel a motor bedöglését lehet csökkenteni? Tényleg vicces, hogy minden második csatában legalább egyszer kilövik a motort.szerk.: Ja, ez a skill is csak a tűz esélyét csökkenti.

-
SoulReaver
veterán
Mi van ezzel a játékkal te jóisten...
Object 140-et nem lehet leduplázni... folyamatosan pattanok, palánta csapatba rak stb... Annyira látványosan -25% ba rak a játék, hogy ez undorító....
Másik... Ezt a rohadék E3-at mikor akarják szét nerfelni? Mivel én tisztességesen sima lőszerrel játszok, így az átlag 257 pen vagy 264 pen(mikor melyik tankkal megyek) sehogy nem lehet szemből meglőni, tisztes távolságból... Meg a másik, hogy mennyi annak egy újratöltési ideje? 10 alatt van? FÚJJ!!!
-
törölt tag
Ez a Type59 tényleg hülyéknek való tank. Olyan képtelen helyzetekben és annyiszor pattint a páncélja, hogy csak röhögni lehet rajta. Sokszor eredményesebb HE-re váltani, mint APCR-rel lőni az oldalát, ha azt akarom hogy megnyekkenjen. Remélem lesz egyszer akció, mikor hozzá lehet jutni.
-
KaLeun
senior tag
Eddig még képzetlen legénységgel húztam 3x és 5x eventek alatt a Chi-to-t, ma átképeztem őket szerencsére csak kreditért. Annak ellenére, hogy végig wn8 szerinti unicum szinten sebeztem vele, hát nem egyszerű az élet t6-ban. Ha nincs X skilles legénységed gyakorlatilag esélyed sincs, mert a várost dominálják az OP-1S-k és a nyílt pályákat pedig az OPCat-ek. A szinte mindenki sötét tomato és rohamoznak mint az szakétől begőzölt zombi kamikazék. Itt tényleg csak a házi wn8 huszárunk által űzött taktika az ami eredményes...
-
vhw
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Fejenként kapják.
-
Diarmand
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Miattatok imádom az 50B-t

-
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
Meglett a 75k legénységi XP-s küldetés. Ez pontosan hogy is működik...? A legénység minden tagja kap fejenként ennyit vagy a tank legénysége összesen? Mert ha az utóbbi, akkor nagyon nem mindegy, hogy a 3 fős T71 legénysége kapja vagy a 6 fős Jagdtigeré...

-
-
csapee
őstag
válasz
üzenetére
A centi topos lovege van alapban a 7/1-en, igy nem ertem miert utaltad? Sot meg a torony is ua. ha jol tudom. A Hesh (7/1 goldja) meg tud meglepetest okozni.
Egy xvm szerint zold t57 masfel tarat uritett ki a Centi lovegpajzsara mire rajott hogy egyszerubb testen loni. -
törölt tag
Szerintem a Centi a kakukktojás az angol medek között.
Olyan semmilyen a többihez képest. A többit megtartottam, de ezt az első adandó alkalommal eladtam.Már a 7/1-et tolom és imádom.
Az alap ágyú is jó volt rajta, de a toppal egyszerűen elfelejti az ember, hogy goldammó is van a puttonyban, mert még nem volt szükségem rá.
Ha megvan még a Cromwell vagy a Comet, akkor indíts egy új legénységet, és told rá azokra a 75000XP-t.
-
Chris0321
veterán
A BP top ágyúja nagyon kéri a gold ammo-t én pár perce fejlesztettem ki a top löveget össze sem lehet hasonlítani a kettő átütését. A bp löveggel több tízezres minuszokkal és 15 gold ammoval mentek a csaták és sokszor még kevés is volt. Nem első vonal beli tank, dombos terepen nagyon jó a kemény torony és a jó ágyú kitéríthetőség miatt.
-
Bad Pritt
félisten
Ez mekkora meccs volt, jézusom! Replay.
Pedig gyűlölöm ezt a pályát, a Tigris sem megy most, de azért néha megvillan.

Az a majdnem 3000 spot sem rossz, szerencsére nem volt arty. -
Tbor
tag
Húzom az angol med ágat, nemrég vettem meg a Centurion I-et. Felraktam a tornyot meg a nagy ágyút, de nemigen érzem. Pedig a Comet nagyon bejött és a med stílust is kedvelem. Szerintetek:
- van értelme a BP top ágyújával használni ? Több dpm lenne úgy látom
- milyen felszerelést meg skilleket ajánlanátok ? Egyelőre töltésgyorsító+optika+erősített felfüggesztés van, ez utóbbit lecserélem majd vert. stabra ha kifejlesztem a felfüggesztést. A fiúkon első skill camo meg repair-ek vannak vegyesen olyan 70% körül.A másik ami foglalkoztat a 75k crew xp küldetés. Holnap valószínűleg meglesz, ráraknám a Centire, mert hosszú távra jó lenne, de azon is gondolkodom, hogy olyan tankra rakjam, ahol több, 5-6 legénység van. Így több "ingyen" xp-t tudnék kihasználni. Az egyik jelölt az SP, így meg tudnám táponi kicsit második skillnek egy BIA-val, segít az valamit szegénykén ?
-
Bad Pritt
félisten
Ez jó mulatság, férfimunka volt. Replay.
Az ilyen meccseket szeretem, ahol izomból, közelharcban kell megoldani a helyzetet, nem hátulról kempelgetve, bár annak is megvan a bája, de nem ad ilyen játékélményt.
Persze ezt is szokásos béna módon kezdtem, nem tudtam hova álljak, volt két afk is, oldalba is csaptak, mert felspotolt a kis csótány, de aztán beértem a susnyásba és megkezdődött a Terminator üzemmód.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sok spot az érdekes, jó az a hely, be lehet vackolni rendesen, ha van megfelelő támogatás. -
Dryman
őstag
Hát meglett végre a hőn áhított drágaság

egy GW-E100 tulajdonosává váltam....csak az a fránya kredit....de nehezen jött össze.....
annyit vacilláltam hogy miként tudom összerakni az akciós árat...húú, de végül meglett.
Az első csata tapasztalatai alapján prémium nélkül csakis veszteséges köröket fogok menni....bár kicsit vigasztal hogy kreditért és nem aranyért lehet hozzá tölteni PCT-t!
A kisebb tierekben nem nagyon van PCT lősszerre lehetőség arty-hoz, de meglepetésemre a S-51 nagycsövével is lehet páncéltörő lövedéket tölteni....Artystáktól kérdezném hogy mennyire érdemes a repesz romboló helyett a páncéltörőt használni, ha pontosan betalál akkor páratlan, ellenben ha pattan akkor még az az alapsebzés sincs mint repeszrombolóval.....
Elkezdem használni a PCT-t, de nincs nagy tapasztalatom ez irányba....itt a lövedék röppályája is más? -
skopy
tag
Replay hozzá helyesen
-
skopy
tag
Tegnap volt egy jó csatám az ST-1 el. A torony tényleg elég pattogós , ez az első 9 es tankom amivel már kicsit élvezhető a játék, persze szerencse is kell hozzá.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ennyi pattanás után nem ártana egy jó kozmetikus

-
emre
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
50B-nek szemből nem a frontját kell lőni, jó eséllyel pattint. Viszont van egy bazi nagy torony rajta gyakorlatilag páncél nélkül.
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
RNG.
Amikor a Borsó felépítménye képes pattintani az FV 215b 183 goldskúlóját, akkor bármi megtörténhet.
-
FoBCRaistlin
őstag
Üdv!
Puszta teoretikus kérdés...
Az milyen körülmények között állhat fent, hogy a JT nagy ágyúval 276-os pen, AP lőszerrel az AMX50B hasát nem tudtam belőni 2x egymás után?! Az egyik konkrétan a páncél általi védés volt mind bemondás mind a találatot jelző grafika alapján.
A találati szög sem volt túl nagy, majdnem szemben állt egy dombon.

-
Scheff
tag
-
LZs?!
aktív tag
Leopard PTA
Számomra az összes eddig próbált tank közül ez adja a legnagyobb játékélményt.
Talán ez volt az első csatám a PTA-val, amikor szerintem sikerült azt kivitelezni, amire ez a tank való.
A játékom itt távolról sem kifinomult, de nem igazán voltam képben: vagy egy percig nem tűnt fel, hogy az STA-t már kilőtték, így akár mehettem is volna, illetve a fejembe vettem, hogy úgyis veszítünk...
-
LK
addikt
Megvan a T II ! Jó kis cucc. A drága nemtudommi (wg,rng,noobok,tö.öm) nem hagyta leötszörözni hat alkalommal,úgy hogy több elit lövész is volt benne. Sztem. ez nem véletlen. Gondolom ez ösztönzés eme drága játék gyártói részéről,hogy kis free xp-t, aranyat áldozzak..... Érezzem,hogy az új vas milyen sz.r,nem lehet vele nyerni.Kár hogy nincs fent az xwm,megnéztem volna az esélyeket.
-
törölt tag
válasz
KaLeun
üzenetére
A kilőtt motorral fékezést nem próbáltam, egy házikó mögé kívántam elbújni, de zsupsz és potty meg csobb.

sptkyle: Hidd el, hogy nehéz belőni az AMX40-est. A felderítés nem rossz, csak meg kell várni azt a "pillanatot" ( a helyet már előre meg kell megválasztani ) amikor érdemes elővánszorogni és hagyni, hogy püföljön az ellenfél. A látótávod különösen jó! Ha van pár épkézláb társad, akkor azok tudják, hogy te vagy a golyófogó és addig lövik az ellent. Neked dől az XP és a társak elég jól tudnak hasítani az ellenfél HP-ból.
-
otto14
őstag
Gondoltam alkotok egyet T29 -cel Campinovkán
[link] Kár hogy csak Hidegfejűt kaptam, azt hittem, meg lesz az acélfal is, de úgy látszik csak nyertes csatára kaptam volna 
-
emre
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Akkor ne menj.

Ismerős probléma. Sokszor nem tudom eldönteni hogy mikor legyek inkább óvatos a bevállalós helyett
Meg amikor nem érzem hogy mit kellene csinálni akkor inkább hagyom a fenébe a játékot. Mert ahogy a mester is mondta vala nem villamossal játszol hogy mindig ugyan oda menjél.
-
KaLeun
senior tag
Az tuti +25% rng, hogy elsőnek ammorack egy full hp-s WZ111-nek és aztán szintén full hp-s O140-nek.
-
emre
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
De a figyelem is lényeges, meg az hogy ne veszítsd el a kreativitásodat, mert akkor a saját sírod ásod meg.
Nálam különben olyan 50-60 csata után van a hullámvölgy, addig bírom idegekkel, de nem az első eset hogy mint ma is a végső válasz után unom meg a játékot. Mondjuk ma nem jött össze az előirányzott 10k free xp, de sebaj. Arról meg hogy mitől tudok kiakadni, és unom meg gyors ütemben itt egy replay.
(#65644) Szepi1979
Igen több, kb 5x annyi.

-
ddt500hu
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Néha így, néha úgy.

-
Szepi1979
senior tag
Ha 5x van akkor a legénység is 5x annyi xp-t kap? A free xp is több?
-
törölt tag
A WN8 hajszoláshoz még eredmény se nagyon kell, mert némelyik vas 3-4 találó lövése is elég szépen tudja hízlalni az értéket.
Ellenben egy igazás jó körre, méltán lehet büszke bárki, még akkor is, ha statgyiklos.
Hiába csinálsz ászt egy űberspottal, ha nem sebzel, akkor kitörölheted azzal WN8-cal amit a csatára kapsz.
-
dfsz34
őstag
Hoppá, kezdünk barátok lenni. "Damage dealer" chaffee. A nagy lövege jól használható és meghálálja a komoly legénységet.
Map: Murovanka M24 Chaffee 2 146 30 996
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Legénységi XP: 2 146 Javitások: 7 051 Lőszer: 17 675 Teljes: 6 270 WN8: 16 155 (100) -
LK
addikt
Köszi srácok a tippet,veszem is a T II-t.
Magam részéről kicsit az óvodára emlékeztet az is,hogy sokan beteszik egy csatán elért eredményüket. A Topic felét ez foglalja el. Ez is rokona a WN8 hajszolásnak. DE! Ez magánvélemény KÉREM,nem ostorozni engem ezért 2 oldalon keresztül
-
sptkyle
senior tag
válasz
üzenetére
Felderítőnek nem lassú egy kicsit? (nehéz tankok úgy húznak el mellettem, mintha F1-es verdák lennének)
Golyófogónak meg érzésre papír. (bár a sok ív miatt kellene, hogy pattogjanak róla)
Köszönöm a tippeket. Akkor noob játékosként valószínű nem fogom élvezni, csak összeszorított fogakkal menjek.. okés.
És persze a többieknek is köszi. Sajna csak tegnap vettem meg újra, az 5x-özés nagyrészéből kimaradt. FreeXP-ből nem állok jól, így nem biztos, hogy egy olyan ágra költeném az egészet, ami nem biztos, hogy a későbbiekben tetszeni fog.
-
törölt tag
válasz
sptkyle
üzenetére
A top ágyúja nem rossz, egyébként felderítőnek és golyófogónak tökéletes. Zászló irányba állítod, felkapcsolod hármasba és döcögsz. Venti, optika, töltésgyorsító. Szép tank, de nekem is az maradt meg belőle, hogy egy kínszenvedés. Igaz, mikor már értettem a játék lényegét, akkor egyszer visszavettem és egész jónak tűnt.

Előbb frankón elsőre kilőtték Sigfried-en a Type62-esem motorját 60 feletti tempónál. Mivel kormányozni ilyenkor képtelenség úgy 50-60 méter után csobbantam a tóban. Kár, hogy oxigén-palack nincs a felszerelések közt.

Más. Itt még mindig ez a WIN8-as rágódás megy? Nem uncsi?

-
rlazol
veterán
válasz
dfsz34
üzenetére
utoljára hozzászólva ehhez a témához, egyben csatlakozva Diarmand kollégához.
-rajtad kívül ebben a topikban SENKIt nem érdekelnek EJ vagy Black Joe vagy bárki más, nem PH!-s ember statjai.
-ebből kifolyólag az se érdekli a többséget (ha nem így van, kérem, jelentkezzenek a kivételek és elkussolok), hogy te hány %-ra közelíted meg ezeket a játékosokat.
-semmi kétségem, h nálam 1000x jobban ismered a játékot - a tankokat, pályákat stb., ezért ehhez kapcsolódó meglátásaid, véleményed számomra - és szerintem a többiek számára is - nagyon értékesek.
-kérlek, értsd meg: bár a WN8-om kb a tizede a tiednek, nem biztos, h annyival rosszabb játékos is vagyok a topic értékrendje szerint. Biztos találsz olyan helyet, ahol a WN8 dönti el, ki a jobb. Itt fontosabb a bajtársiasság és az élvezet. Rajtad kívül itt senki nem azért kezd el egy tankot vagy új acc-ot, hogy jobb statjai legyenek. Ha csinálok egy 2000+ WN8-as csatát, persze én is nagyon büszke vagyok magamra, de ha a WN8-om 250, de az én foglalásommal épp megnyertük a csatát, nekem (és az itteni topic olvasóinak többnyire) ugyanakkora öröm. Ha választani kell: visszamenjek lelőni a foglalást egy 150 hp-jú TDről, de akkor más lövi ki az artyt (300hp) vagy levadászom én de akkor vesztünk, én visszamegyek. EJ vagy te, úgy gondolom az esetek többségében a dmg-et választjátok, mert a WN8-hoz az kell. Nincs ebben semmi rossz, csak egyszerűen más a célunk ebben a játékban. Nem csak neked és nekem. Neked és a topik olvasóinak általában. Ha mégse, majd mindenki beszól nekem én meg elkussolok.
- Mivel az utóbbi időben majd minden alkalommal, amikor az EJ téma előkerült Moderátornak kellett rendet tenni, egyesek már flame-nek tekintik az EJ-s hsz-ek. A legokosabb a részedről az lenne, ha ezt a témát tudatosan kerülnéd, legalább egy darabig.
-és még egyszer: tudom, h sokkal jobb játékos vagy mint én, vagy mint itt sokan, de ezt akkor is be tudod bizonyítani, ha EJ-t ás a WN8adat nem emlegeted.
-
ddt500hu
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem a figyelemről van szó hanem 30 csata alatt megélsz egy-két szopóágat. Nekem tegnap a 28 csatánál 2600 felett volt a wn8 majd jött két 0-ás csata és zsupsz egyből lejjebb ment. Én is indítottam már 10/10 és 3500wn8-al. Persze ha akkor leállnék villoghatnék mekkora ász vagyok de nekem többet ér egy 30-50 csatás sorozat 2200 feletti wn8-al mint egy 10 csatás 3000 felettivel.

sptkyle Free XP!

-
Simi37
őstag
3 napig szopóágon voltam végre egy kis kompenzálás

-
sptkyle
senior tag
Tegnap láttam egy olyan kört egy ELC AMX-től, hogy csorgott a nyálam, és gondoltam kipróbálom mit tudhat ez a kis vacak.
Nosza meg is vettem az AMX 40 -et (itt hagytam abba az ágat valamikor régebben), de hamar rájöttem miért is hagytam itt abba... eeeez csak szerintem borzasztó? Esetleg van valakinek tippje, hogy kevésbé legyen gyomorforgató túllépni ezen a járművön? Lehet ezzel egyáltalán elfogadhatóan játszani?
(a "Tanulj meg játszani" beszólás ugyan jogos, de jelen esetben nem veszem tanácsnak
)
Válaszokat előre is köszi.
-
Bad Pritt
félisten
Scheff, nem streamelsz?
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Már megint az a fránya félremagyarázás.
- ki bántotta szegény EJ-t? Senki a topicban, pedig van itt pár ezer hsz.
- különösebben gyűlölködőket sem találni itt, max olyanokat, akik ezzel-azzal nem értenek egyet.
- nem beszéltél a játék értékelési rendszeréről, hanem megint mutogattad az e-phaszod
- ez lehet fura lesz, de nem vagyunk irigyek EJ-re. A topicban egyetlen ember van, aki irigy rá és az bizony te vagyEgyéb félremagyarázás?

(#65618) LK
Igen, érdemes. Nagyon jó kis tank, használható páncéllal, és egy nagyon jó ágyúval.
(#65602) Mogyesz75 Besírtam

-
LK
addikt
Srácok!
Most megvenném a Tigris II-t . Érdemes? Ha lenne vmi info róla,megköszönném.
-
törölt tag
Indítani kellene egy Word of Stat topicot, ahol az e-cerka hegyezők kiélhetnék magukat.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Ez tényleg így van!? Nem arra a tankra adja meg - adta meg -, amivel elértem a 60. küldetést!?
59 után mentem vagy 5-6 csatát, mire a Comettel végre sikerült elérnem az utolsót, mert amikor sikerült jól teljesíteni, veszítettünk, mikor meg nyertünk, tuti, hogy csak 8. voltam.
Szal, nekem fel is tünt, hogy az addig 96-97%-on lévő legénységi tagok 98%-osak lettek, de többre vártam!
Létezhet, hogy csak 1-1%-ot ugrott fel 75K XP-től avagy, hogyan tudnám visszanézni 2 nap távlatából, hogy melyik tankra kaptam meg, mert én már tutira nem emlékszem, melyik volt a következő tank, amivel kimentem a csatamezőre!? Vissza lehet vhogyan?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Stock löveg? 1 hónapja elhagytam azt a kifejezést a tankokról
Aminek használható az alap lövegje azt meghagyom igaz, de a többinél rakom rá a top löveget/tornyot + a láncot ha szükséges. 3 év játék után meguntam, hogy minden tankot stock állapotban kezdjek, élvezni akarom velük a játékot és ha az kell hozzá, hogy pár modult kitoljak rá freeből akkor rárakom. -
Stigma.HC
senior tag
Hát én biztos nem fogok bizonyos tankokkal csak azért menni, hogy statot húzzak
Még csak azt kéne, hol lenne ott akkor az élvezet? Amelyik ág megtetszik, azzal elkezdek játszani és kész. Ritkán van, hogy nem jön be egy tank. (ez a t34-2 pont ilyen, hátam közepére se kívánom már, pedig még messze a wz, bezzeg a chi-rit hogy megszerettem) És még így is növekszik az értékem, ki érti ezt? 
Apropó, ma még van ötszöröző? Hohó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fradi81
veterán
Ma nekem se nehéz 5x-özni, csak nyerek

-
dfsz34
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szomorú, hogy nem lehet beszélgetni a játékhoz kapcsolódó értékelési rendszerről, mert azonnal ugranak rá egyesek, mint a felbőszült bikák.
Ettől független szerintem van értelme megérteni, hogy mit csinál egy tényleg jó játékos, mint EJ. Flame-t meg a gyűlölködők keltenek általában. (Az okokat tudjuk, de most hagyjuk, mert az már tényleg messzire vezet).
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34
üzenetére
Megnéztem mit tud a Chaffee-val pontosan. 1424 átlag sebzés, 1453! átlag xp, 3234 max xp és 4624
max dmg. Viszonyításképpen: nekem 971 átlag sebzésre adott 3600 wn8-t.Szeretem az ilyen kihívásokat. Szerintem t49-el már megközelítettem olyan 15-20%-ra az EJ-t, kb ez nekem a csúcs, amit el tudok érni, persze a teljes átlagom a felfutás miatt soha nem lesz a közelében, de az utóbbi időt nézve már elégedett vagyok.
Jöhet a Chaffee, van lemaradásom bőven, meg kell tanulni a maxot kihozni ebből a tankból is.
Amúgy EJ rohadt jó fej, chat-ben lehet vele jókat beszélgetni. A csaták között sok kérdésre válaszol, nincs magas lovon. Maximum az irigyei terjesztenek róla phaszságokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve van WZ-132-esem, az már tier8-as. 

Tanultam az esetből 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)