Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
mi az a "kompenzáció LTP", amire aranyat kapsz csata után?

Tudom, sokan fogtok utálni, de akkor is:
Győzelem!
Murovanka
Tapasztalat: 4700
Kredit: 30193
Nettó kredit: 15633
DMG: 2401
Kill: 3
WN8: 4835
szerzett kitüntetés: Kiváló lövész, Kiváló sofőr jelvény:"Tankász"
ja, és hogy miért fogtok utálni?
Jármű: Hummel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Ez elég hülye hozzáállás a dolgokhoz, kicsit láss mán messzebb ember

Azok az adatok sokezer játék alatt jöttek össze, mindenféle stronk plajerer által, nem csak olyanoktól gyűjtöttek adatot, akik tudnak is játszani. Ott van pl a T34-3, a nettó átlagbevétele 16k kredit. Ennyi erővel azt se vegye meg senki, mert én TOG2-vel rendszeresen többet hozok el nettóban a meccsekről és sokkal ócsóbb annál. De akkor Superpershing-gel se menjen senki fia, mert bármelyik Tier 5 többet hoz nettóban.Jaa, hogy ezekhez tudni kell játszani... Teccikérteni?
-
dfsz34
őstag
nézi valaki a közvetítés, az quickybaby, aki ott figyel viktor mellett?
(#65395) Diarmand: átlagról beszéltem én is, ha tényleg csak 10k, akkor meg ne vegye senki, ott a teke, többet besöpör azzal ugyanannyi idő alatt, mert tier2 csaták rapid idő alatt lezajlanak, ráadásul ott a modulok és komolyabb legénység szerepe még nagyobb is lehet a kredit szerzés szemptonjából, hiszen kevés embernek van, feljebb már gyakori
(#65393) emre: szerintem te vagy ellenem ma, gyakorlatilag minden csata szenvedés, mire megszerzem az x5-t, fel is kell javítsam a WR-t, wn8-t a nap végén a húzó tankokkal

-
v!ct0y
veterán
Miért nem lehet nyerni ???
JA mert 5X szorzó van... -
mrszitya
senior tag
Én a Dicker Max-ról tudok konkrétan nyilatkozni, de inkább idézek:
"A maga fura módján néha kifejezetten FUN vele a játék. Ha kikapsz egy jobb hulldownos pályát, akkor elég izgalmas meccsekben lehet részed. Ilyen pályákon a csőlehajlást kihasználva simán tudja kompenzálni az amúgy papír páncélját.
Viszont az érem másik oldala, hogy a D.Max hihetetlenül szituáció, na és pláne pályafüggő. Olyan térképeken, ahol nincs lehetőség hulldownozásra, vagy nagyobb távolságokból sniperkedésre, iszonyatosan kényelmetlenné válik vele a játék. Egy városi vagy a mostanában feltűnő újabb "alagutas" pályákon (Severogorsk, Hidden Valley), ahol nem igazán tudja elkerülni a face-to-face harcot, inkább csak szenvedés vele a játék." (Wotinfo.hu)
Prém nélkül 10.000 kredit feletti átlag hozható vele (jelenleg 11k az átlag, ezzel a jobbak közé tartozik). A cikk jóval többet említ, de ahhoz keményen meg kell dolgozni vele.
Nulla páncélzat, kevés hp és lőszer, közepes mobilitás, megfelelő átütés, jó sebzés, kiemelkedő csőlehajlás.
A Scmalturm nekem még tetszik, de csak tesztszerón próbáltam anno. Egyszer majd meg is veszem szerintem. A fórumozok többsége nem kedveli.
"A med ikon ne tévesszem meg senkit, ez egy tornyos TD sok HP-val. Stílusa kicsit hasonló a Pantherhez: megállni valahol nagy távolságban egy olyan helyen, ahonnan be tudjuk lőni a kulcspontokat és innen támogatni. A közelharc kerülendő, mivel egyrészt maga a tank papír a tornyát leszámítva, de rövid távon még lassú is, így egy esetleges forró szituációból szinte lehetetlen lelépni vele.
... nagyon jó ágyú, erős toronypáncél, jó csőlehajlás, nagyon jó kredithozam ... gyenge testpáncél, gyenge motor, nincs könnyített MM-je." (Wotinfo.hu)
Az átlag bevétel 12k vele mostanság, így megelőzi a Super Pershinget is érdekes mód.
A hetesekről én nem tudok semmi érdemlegeset, de a Wotinfo-n keress rájuk.
-
Diarmand
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
Cingárnál ez nem újdonság szereti másra kenni a saját hibáit, a klános facebook csoportjukban (ha megvan még) is olyan baromságokat tud(ott) írni, hogy a haja hullott az embernek... van pár képem ezekből az időkből, néha elolvasgatom az írásokat ha nagyon röhögni van kedvem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jolet
őstag
érdemes megvenni akciósan a 6-os vagy a 7-es német medium tankot?
-
rlazol
veterán
lassan 4 hónapos reggel nem tudok már invite kódot használni, akkor se, ha még sose használtam, ugye?
-
KaLeun
senior tag
Pont az ilyen "ügyeskedőktől" tartva sokáig gondolkodtam, hogy feldobjam-e az invite kódot. Végül az OFF-ba megosztottam, azzal a gondolattal ha valaki árulja, akkor remélem gyógyszerre költi az árát...
-
Jolet
őstag
ez az LTP most se jobb, mint régen volt...
el is adtam -
Mardel
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
Sokan az 1$-os bundle steames, origines játékokkal csinálják ezt.
Eddig csak akkor törölték az ilyet, ha még tartott az akció és meg lehetett szerezni ingyen vagy olcsóbban.
A razer meg már nem ad kódokat, mert korlátozott mennyiség volt és elfogyott.
„Attention Tank Commanders, all our
bonus and invite codes have been
exhausted, thank you for participating
in this giveaway”Ezért maradhat kint a hírdetése.
-
bigobert
tag
válasz
Djuree
üzenetére
it’s planned that when FV4202 is made a premium tank, it will be given for free to players the way T34 was. Details will come later.
Itt elvileg azt mondják, hogy amikor, és nem ha
Természetesen a mikor kérdésre a soha is válasz.
állítólag igazolták - állítólag
Just a quick update: Evilly confirmed that everything in this summary is true (yes, including the free FV4202).
-
bigobert
tag
-
Snooker
senior tag
Hogy tudnám az xvm-et törölni? xvm mappát töröltem már de nem tüntette el teljesen a játékból,sőt
-
Wucky
senior tag
Köszi az invite kódot
-
Djuree
félisten
én az ötöskénél tartok, az egy fos.
de akkor lehet én is nekiállok komolyabban.amúgy az új játékosoknak most nagyon ki volt nyalva a segge, minden gyöztes csata 2x xp és ez elég sokszor volt már. így hamar ki lehet húzni bármit. bezzeg az én időmben nem volt ilyen soha. remélem lesz még, pont ezeken a dupla xp-s napokon nem wotoztam sose. talán a legelsőn, ki is húztam a brit t7-es td-t, amúgy a hajam kihullana azoktól.
-
Chris0321
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Ezt már én is belinkeltem. Tudtommal az már biztos, hogy az FV4202 prémium 8-as tank lesz. Már azt is írták valahol, hogy újév körül lesz valamikor a csere. Azt a ha-t szerintem úgy kell érteni, hogy amikor lecserélik nem pedig úgy, hogy ha egyáltalán le fogják cserélni.
-
Djuree
félisten
én ezt így értelmezem:
"ha az FV4202-t lecserélik, és ha az FV4202 prémium tank lesz, akkor a tulajdonosok megkapják ingyen az FV4202-t úgy, mint ahogy az a T34-el történt. Részletek később a dologról"
tehát ha lecserélik az még nem azt jelenti hogy prém tank is lesz belőle. én még nem kezdek el nagyon grindelni. -
sptkyle
senior tag
Azért az csak szerintem pofátlanság, hogy az ingyenes (itt is többször megosztott) Invite kódot valaki 2000ft-ért árulja? [link]
-
válasz
Djuree
üzenetére
Én Fb-n.
-Úgy néz ki, hogy a KV-1S kettészedésével mindkét tankot (KV-1S, KV-85) meg fogják kapni a KV-1S tulajdonosok. Később jönni fognak részletek a dologról
-Szintén az a terv, hogy ha az FV4202-t lecserélik, és az FV4202 prémium tank lesz, akkor a tulajdonosok megkapják ingyen az FV4202-t úgy, mint ahogy az a T34-el történt. Részletek később a dologról
-A Sztálingrádi pálya 9.4-ben fog jönni (Remélhetőleg a Havok fizikai motorral együtt)
-A WoT játékosok átlagéletkora 29 év
-Az átdolgozott Malinovka 9.3-ban jön
-A 9.3-as patch 3 Tier 8-as könnyűtankot fog hozni: amerikai, német és orosz
-Új japán tankok nem jönnek idén, esetleges kivétel egy Tier 8-as prémium közepestank
- A Firefly ág a páncélvadászokkal idén fognak jönni. (Tier 6 Firefly, Tier 7 Challenger/Avenger, Tier 8 Charioteer, Tier 9 Conway, Tier 10 FV4005 Stage 2)
-Naponta átlagosan 4 milló játékos játszik a WoT-tal-Soshykin
-
Djuree
félisten
válasz
kanyipicske
üzenetére
ezt hol olvastad?
-
Chris0321
veterán
válasz
kanyipicske
üzenetére
Újév körülre mondták a cserét.
-
kanyipicske
tag
Nem tudom, hogy valaki már írta-e, de az angol prém medet ingyen megkapják akiknek van fvjük
Kezdhetem grindelni
Csak azt nem tudom mennyi idő van a cseréig
-
rlazol
veterán
válasz
wanted5
üzenetére
vagyis nekem már mindegy, ugye?

Nem tudom a Pantherrel összehozni az ászt.

Tier 8, túléltem, győztünk, 2146 sebzés, 1077 spot, 1059 XP és csak első osztály. Pedig az FV304 kivételével (178 dmg) csak tier 8as tankot sebeztem.számít az, h golddal lőttem sokat? (Nem szoktam, főleg nem 8asban, de kritikus helyzet volt.)
-
rlazol
veterán
mik ezek az invite kódok? hogy lehet ilyet szerezni és mire jó?
Tbor: nekem van, h nem lép ki rendesen. Ilyenkor elindítom újra, és a "biztos, h engedi a módosítást " kérdésnél nemet válaszolok, ezzel lelövöm ami a meóriában maradt.
-
RaZroX
addikt
Na most én is normális kódot kaptam, nem akarom kipróbálni mert hajnalban megyek balatonra egy hétre, remélem ha visszajöttem még be tudom aktiválni.
-
Chris0321
veterán
Tbor: Ki volt kapcsolva a wot? Csak azért kérdezem mert mostanában nekem is elkezdte játszani azt, hogy akármilyen módon kapcsolom ki nem zár be teljesen, be kell lépnem a feladatkezelőbe és ott kilőnöm.
-
Tbor
tag
Annak mi lehet az oka, ha nem tudok megnyitni (lejátszani) replay-t ? A szokásos dolgokat próbáltam, társítottam a Wot exe-vel, stb, de nem nyitja meg.
-
zozyk
addikt
Invite kód : 6FBN7-DB4WS-7X3YX-P2U5D
Ha valakinek még kéne. -
Jolet
őstag
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x15) -
psycroptic
őstag
Végre ezzel is megvan az ász:
Victory!
Battle: Himmelsdorf
Vehicle: Object 268
Experience received: 4 113 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 69 705
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"Replay ha valakit érdekel.
-
-
cocki
tag
Amilyen jó volt az amx 50 100 meg a jagdtiger annyira szar jgpz e100 meg az amx 50 120

-
superfly2
tag
Itt egy invite kód ha kéri valaki: 6FBNK-APDYK-273DT-YWUUC
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Batmobilra venti menjen harmadiknak (BIA van), vagy kukker?
Thx
-
Razeres invite code: 6FBNC-644K4-9BDZ2-SGGSG
-
athomi
veterán
Egy invite code ha valakinek szüksége lenne rá:
6FBNS-NZGKK-M6MG8-TPXYX -
g85j
tag
Üdv, ehhez is volt valami akció?
Kb. másfél percet élt az E100....
(remélem jól tettem be a képet...)
-
Szasinka
tag
válasz
rlazol
üzenetére
Hát ez egyéni megitélés dolga. Nekem is lett volna legénység ahol jól jött volna a lámpához de mivel ki akarok gyúrni egy über legénységet így azok kapták akik a negyedik skillnél járnak.
Ja ezt kétszer lehet megszerezni. Sajnos nekem nem fog összejönni mert jövő héten nem lesz játék...
(amúgy a hatos korlát így engem nagyon zavar a másik küldin, elég lett volna a másikra hard cap-et rakni) -
FCsabi24
tag
Üdv, egy embernek lehet 2 regisztrációja, 1 serveren, 2 email címről, legális?
Elnézést, de most nincs időm visszaolvasgatni
-
Szasinka
tag
Így igaz, mindegyik tag 75k-t kap, plusz acc. crew training esetén az aktuális tag kétszer is!!
Így lett a negyedik skill-nél egyforma %-os állásnál hirtelen 8 v 9 % eltérés hirtelen (ami mondjuk nem baj).
Ja és ha megvan hatvanszor az alap küldetés akkor válik ez elérhetővé. Bárilyen erdményt is érsz el a következő csatában akkor is az adott tank legénysége fogja megkapni. -
Chris0321
veterán
World of Tanks Magyar Portál:
-Úgy néz ki, hogy a KV-1S kettészedésével mindkét tankot (KV-1S, KV-85) meg fogják kapni a KV-1S tulajdonosok. Később jönni fognak részletek a dologról
-Szintén az a terv, hogy ha az FV4202-t lecserélik, és az FV4202 prémium tank lesz, akkor a tulajdonosok megkapják ingyen az FV4202-t úgy, mint ahogy az a T34-el történt. Részletek később a dologról
-A Sztálingrádi pálya 9.4-ben fog jönni (Remélhetőleg a Havok fizikai motorral együtt)
-A WoT játékosok átlagéletkora 29 év
-Az átdolgozott Malinovka 9.3-ban jön
-A 9.3-as patch 3 Tier 8-as könnyűtankot fog hozni: amerikai, német és orosz
-Új japán tankok nem jönnek idén, esetleges kivétel egy Tier 8-as prémium közepestank
- A Firefly ág a páncélvadászokkal idén fognak jönni. (Tier 6 Firefly, Tier 7 Challenger/Avenger, Tier 8 Charioteer, Tier 9 Conway, Tier 10 FV4005 Stage 2)
-Naponta átlagosan 4 milló játékos játszik a WoT-tal
-Soshykin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elárulom, hogy nem sebzett a találat.