-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
kanyipicske #66155 üzenetére
A medium küldetés könnyebb szerintem, ráadásul a type62 ígéretesebb prém tank.
A kv220-ról sok jót nem olvastam, meg könnyű tankkal kicsit bonyolultabb összerakni minden nap a 12k dmg + 12k spot. Főleg a spot lehet kérdőjeles, ahhoz társak is kellenek. Eltarthat akár 20-25 csatáig minden nap, hogy megszerezze az ember.
A médiumban meg a 25 frag tűnik nehéznek, főleg ha mindenki frag-et fog lopni, akkor ez is 20-25 csata is lehet. A sebzés meg az xp könnyebben elérthető velük.
Szerintem reálisan egy ember egy prém tankot tud behúzni, kettő már túl sok, az 40-50 csata naponta legalább, ráadásul a jobb fajtából, ha éppen szo.óálarcot kaptam, akkor kéne 60-70 csata is.
Arra figyelek, hogy a med tankokkal meglegyen minden nap. A light küldetés meg ha sikerül, jó, ha nem, akkor nem.
-
Djuree
félisten
válasz
kanyipicske #65347 üzenetére
ezt hol olvastad?
-
Chris0321
veterán
válasz
kanyipicske #65347 üzenetére
Újév körülre mondták a cserét.
-
Enzolord
addikt
válasz
kanyipicske #63769 üzenetére
Van rá esély... És bízom benne, ha már kifejlesztettem azt a kakikupacot, akkor annyival meghálálják, hogy ingyen hozzám dobják..
-
válasz
kanyipicske #63759 üzenetére
A Tier X-es brit közepes tank az Action X Centurion lesz a 105mm-es L7A1 löveggel. Vastag toronypáncélzattal (150mm-es vastagság megdöntve, így az effektív vastagsága 220mm) és jó negatív vertikális irányzási szöggel. Még nem lett eldöntve, hogy az FV4202 cseréje az Action X Centurion-ra hogy fog zajlani.
Az FV 4202 Tier VIII-as prémium lesz, és a történelmi paramétereket fogja megkapni. A frontpáncélzat felső része 50mm-lesz, az alsó része 75mm, a torony döntött része 200mm-ről 60mm-re csökken, illetve egy 20 fontos löveget fog kapni. Még nem döntötték el, hogy ingyenesen megkapja-e aki kifejlesztette. (Valószínűleg nem)
A Tier X-es brit nehéztank a Chieftain Mk.2 lesz.
-
sutyi^
senior tag
válasz
kanyipicske #63554 üzenetére
Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom, mert ahányszor kivívok valami előnyt akkor azt a pályák nagy részén rögtön semmisé varázsolja a nábtillery.
-
dfsz34
őstag
válasz
kanyipicske #63554 üzenetére
Tévedsz, de nagyot. A nerf után közvetlenül nagyon kevés arty volt és egyáltalán nem hiányoztak. Nagyon jó csatákat lehetett menni, bátrabb, támadó felfogású volt.
Kemper meg mindig volt és lesz is. Az arty ezen nemhogy javítana, hanem ront. mert még többen csak ülnek és lesnek, nehogy meglője őket.
-
vJokka
aktív tag
válasz
kanyipicske #62418 üzenetére
Nem írta, hogy ó-pék, csak hogy brutális, én is azért szeretem, CWről meg szó sem volt. Mikor 600+ sebzést rammolsz egy BC-be, na oda nem kell a mastercard
Vagy pl az ilyen szituk: [link]
-
bigobert
tag
válasz
kanyipicske #62170 üzenetére
-
Drenadar
veterán
válasz
kanyipicske #61750 üzenetére
Jah most már kettő stattal lesz jobb? ezért érdemli meg? mert ő francia és csigát eszik?
de bocsi hogy nem neveztem nevén a gyereket... a nagyfejű alatt én a német hózentrógert értem, konkrétan a WT e100-at...
-
Bingisz
addikt
válasz
kanyipicske #61746 üzenetére
Van.
-
Bingisz
addikt
válasz
kanyipicske #61730 üzenetére
Mindegyikben jó szerintem. Legalábbis amelyiket ismerem abban mind. OHG VTEPS HHR-A HELPX mind jó társaság. Meg van a ZWACK, de az tele van köcsög lilákkal....
-
törölt tag
válasz
kanyipicske #61281 üzenetére
Ha ide beregisztrálsz egy email címről, akkor tudsz igényelni 1000 gold+7 nap prémes meghívókódot.
-
DVlad
őstag
válasz
kanyipicske #8 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged