Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Tigris 2-n a géppuska a testen nem weak spot? Wot tank viewer-en nézem épp a páncélját és egységesen 150 mm-t jelez a felső lemezre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bozont
veterán
válasz Diarmand #55896 üzenetére
Nem, ez akkor is fennáll mikor még visszaszámlál az elején és csak körbenézek, semmi mozgás még. Olyan mintha nagyban függne a dolog attól, hogy milyen tankok vannak éppen a csapatban.
Ez az éppen hová nézek, megint egy érdekes dolog és minden pályán tapasztalom, de ezt is az optimalizálatlanságnak tudom be. Ilyet csak az ilyen ingyenes MMO-knál tapasztaltam.(#55897) Bingisz
Nem új keletű dolog ez, már mióta játszom vele (6.x verzió óta ha jól emlékszem), tapasztalom ezt, de a 7.0 óta vannak nagyon durva fps droppok.De majd meglátjuk mit javít a most érkező 270X, meg 1-2 hónap múlva lesz egy i5 is. Egy szálon sokkal erősebb mint az FX6100.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz bozont #55895 üzenetére
Ez a más és más fps ugyanazon pályán nem lehet, hogy amiatt van, mert egyszer pl artyval mész vagy leghátul kempelsz és nincs körülötted annyi effekt, amit meg kell jeleníteni, máskor meg bezúzol a közepébe ahol füst, robbanás, fák, bokrok meg miegymás? Csak, mert az fps már attól is ugorhat tízeket (!), hogy hová nézel a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz 04ahgy #55818 üzenetére
Szóval ha a játék ezzel a grafikával, egy i5 + 290 konfigot is képes megakasztani, az nem a játék hibája? Én valahogy nem így vélekedem. Ezt a szintet még az én konfigomnak is hozni kellene stabil 60 fps-sel max közeli beállításon, de ahhoz rendesen kellene optimalizálni. De mikor egyazon pályán is teljesen változó fps-t produkál (van maikor közel megvan a 60fps végig, másik meccsen meg 30-40), az már elég durva.
-
Diarmand
senior tag
Megint a sarkított kamu/értelmetlen példák.
egy jo effes jatekos nem lo 3 meccsen 21 penetration null damaget 30 lovesbol, amikor 25% random effect van allitolag a jatekban.Mutass erre egy példát. Jó játékos legyen az illető és természetesen nem kép, hanem replay kell
hiszen szerinted random effekt az ugyessegfuggo.
Ne adj olyat a számba, amit nem mondtam. Azt írtam, hogy mindenben ott a véletlen, van hogy ez nem jön össze, van, hogy az. Evvan. De ezért manipulációt kiáltani, hülyeség.
-
Jakuu
őstag
válasz Diarmand #55887 üzenetére
Csak egy vizfeju kornelkanak csuszik ki a kezebol 10bol 8szor a labda. Ellenben egy jo effes jatekos nem lo 3 meccsen 21 penetration null damaget 30 lovesbol, amikor 25% random effect van allitolag a jatekban.
De biztos a szazalekokkal van a baj es nem a jatekosok ugyessegevel, hiszen szerinted a random effekt az ugyessegfuggo. -
törölt tag
Ha nem akarsz "manipulált játékot", akkor ott a tetrisz.
Találkoztam már én is olyan weak playerrel (pl:Scheff), aki szétszivatott nem csak engem, de a fél csapatomat is.
Bizonyítékom nincs, de biztos vagyok benne, hogy manipulációval érte el az eredményt.
Az ellenfeleit manipulálta, nem a játékot.
Nem ott tűnt fel, ahol vártuk, és nem hagyott időt (ráadásul nem állt meg előttünk) hogy kilőhessük.
Felháborító!! -
athomi
veterán
Sok kisgyerek álma volt a MAUS vagy mik ezek az eredmények vele?
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Th1sN04ll, Djuree, erről (is) van szó.
Még egy dolog a manipulációhoz. Akik ezen rágódnak és alszanak el minden este sírva meg álmodnak üvöltve, azok játszottak már bármilyen más játékkal? Nem kell PC-ben gondolkodni, csak hogy egy régi klasszikust említsek, mondjuk a Gazdálkodj Okosan. Nem írom tovább, a lényeget ki lehet innentől találni...
Jakuu: a fenti, akkor különösképp Neked szól. Tehát valahányszor játszottál BÁRMIT ebben az életben, társasjáték, sport, kártya, bélyeggyűjtés, akármi, akkor minden esetben, amikor valami nem ment, akkor rá tudtad valamire fogni a dolgot - természetesen annyira kisarkítva, mint a legutóbbi hozzászólásodban?
Éppen vizes volt a labda és nem úgy pattant le a szőrös csont lábadról? Vagy csúszott a kezed a krumplitól és nem jól perdült a dobókocka?Hát, srácok, az ember mindig jobbat vár
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz Diarmand #55883 üzenetére
"Ne is függjön a képességeitektől a győzelmi ráta, hanem legyen előre megírva? "
Vagy a 25% mellelosz vagy semtol ? Tehat a random engine effekt egy kepesseg. Vagy amikor az egesz klan ugyanazon a napon csak kritikal hit null damaget lo az ellenfel meg 500m-rol kapasbol ammor racket mikozben megy 50-el a hepehupas talajon, amit javitasz es kilo ugyanugy mozgas kozben kapasbol masodjara is kovetkezo tolteserol mikozben felig fedezekben vagy?
Nagy ugyesseg jah, amikor anyad... eppen sutott valamit, mert KELL, hogy az ures fejed megtomd, ahogy megfogalmaztad.Nem nem kell, mint ahogy azt sem, hogy meg a latszatja is meglehessen a manipulacionak, ami bug majd kesobb feature, es akkor ne rohogjenek pofan erre a magyarazatra.
Csak annyi kell hogy azt tortenjen, hogy valahova losz ne essen le elotted a loszer, hogy a 2000 feletti atlagsebzesed a 2000 damagerol ne redukalodjon 600-ra, mert csak penetration null damaget losz a commander hatchokon, mikozben megmagyarazod hogy a jatekos nem tudja hova kell loni. De te felfogtad, hogy csak gyozelmi szandekbol lehet ez es csak azert , hogy kizarolag a gyozelemben talalhat barki elvezetet, mert neked az effele szopas okoz azt.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Diarmand #55883 üzenetére
jah ezt a le kell duplázni szarságot én is bírom. van olyan is aki minden nap 30-40 tankot dupláz. nem lényeg hogy már elit és nincs értelme az xp-nek sem, nem baj, már a töke ki van, nem baj, le kell duplázni.
én ha nincs kedvem azzal a tankkal menni akkor nem is duplázok, egyet se megyek vele. van olyan tankom amit húzni kéne, de már hetek óta nem is dupláztam vele. nincs kedvem most vele menni. ennyi. majd ha lesz kedvem úgyis behozom a kihagyott duplázásokat is gyorsan.
nagy az isten állatkertje az biztos.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Diarmand
senior tag
Persze erre jonnek a nbingisz fele okostonik hogy ez csak veletlen es varosi legenda mikozben a napi stat mint egy hullamvonal a'la good days and bad days valtakozva egy-ket napi atlaggal.
Engedd meg, hogy megkérdezzelek, Ó Uram, hogy feltegyek egy kérdést Magasságosságosságodossnak, hogy beborítson minket Pórnépeket a Tudás végtelen fényáradatával, feltéve ha nem törik ki a nyaka, miközben lenéz ránk, a Napon túlról, ahol az Istenek a Mindenható mennyei SerB-i mannát fogyasztják! Feltehetem? Helyes!
Magyarázd már meg nekem, hogy mitől manipuláció az, ha egyszer nyertek, másszor vesztetek? Talán az lenne a normális, ha több száz meccsen keresztül csak nyernétek? Vagy napokon keresztül csak vesztenétek? Ideje lenne felfogni végre, hogy egy végtelen sorozatból kiragadni pár órát, kb annyi értelemmel bír, mint zárt hosszú bőrkabátban hugyozni.
Vagy nektek örömet okoz az, ha okolhattok valamit a saját bénaságotok miatt? Na persze, mindig könnyebb másokat hibáztatni a saját hibádért, sosem te rontottad el, hanem az RNG nem adta be, szar a csapat, szar az MM, meg SerB, mert csak. Olyan elő sem fordulhat, hogy berögzült baromságok miatt bukjátok a meccseket sorra, nem, szar a csapat, szar az MM, szar az RNG. Mindig jönnek a képek, hogy ilyen meg olyan rossz győzelmi esélyt jósol az XVM, ez már több, mint szánalom. Írtam tegnap, írom megint. Minden egyes ilyen képre, legalább ugyanannyi 60%+-os képet lehetne betenni.
El ne felejtsem, az erőlködést.-Moderálva!- kell akkor játszani, ha NEM AKARSZ? Megszámlálhatatlanul sok embertől hallottam már azt, hogy ahh, még le kell dupláznom ezt, meg azt, meg amazt. Miva'? Kell? KEEELLL? -Moderálva!- Ez nem munka, ezért nem kapsz pénzt, ez a szórakozásért van. Márpedig én csak akkor végzek egy szórakoztató tevékenységet, ha szórakoztat, mert ha nem, akkor abból csak kínkeserves szenvedés lesz és ez nagyban kihat a játékodra, amitől sorra bukni fogsz és a kör bezárul.De visszaugorva a történet elejére? Manipuláció? Hol? Minden nap más időpontban jön a busz (ha nézem a másodperceket is) és mégsem üvöltözök a sofőrrel, hogy BKK manipiláció, ezér ingyér utazok! Mi lenne a normális? Kérdem én. Csak nyerni? Csak veszteni? Minden másodikat bukni vagy csak minden harmadikat? Ne is függjön a képességeitektől a győzelmi ráta, hanem legyen előre megírva? Mindig csak a csalás meg a manipuláció, de semmi, ismétlem semmi bizonyíték nincs erre, mert még a fórum leghangosabb sírói is elkussolnak idővel és miért? Mert éppen akkor sorozatos győzelmeik vannak. Jaj, úristen, sorozatos győzelmet írtam? Hah, lebuktam, igen, itt van előttem Serb csekkje, 45 aranyról... megyek is az OTP-be, kiváltom gyorsan.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Bingisz
addikt
Az utolsó 7 napban esett a WN-em egy icipicit, és kiderült, hogy még a szebbik nem képviselői is jobban játszanak a kis FV artyval, mint én.
(#55879) HáGé: Nekem a noobmeter csinálja ilyenre.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
ddt500hu
veterán
válasz Bingisz #55869 üzenetére
Nem kell tiszta vizet önteni a pohárba mert nem terjesztek semmit. Állítottam valamit? Nem. Közöltem, hogy utálom a spot rendszert úgy ahogy van.
Attól, hogy te felvilágosítasz, hogy a felverődött por éppen eltakarta a tankot, majd a szemembe sütött a Nap és ezért csökkent 8,22m a látótávom nem vigasztal. Az, hogy 700m-ről látom a kidőlő fákat már csak hab a tortán. -
Jakuu
őstag
válasz Iron Funeral #55868 üzenetére
Ja csak a lenyeg az lenne egy jateknal, hogy te jatsz a jatekkal es ne a jatek jatszon veled.
Ez az elsodleges pont, ezekkel a dolgokkal meg szepen lehet manipulalni a weak playereknek a gyozelmi ratejat, meg hogy ne menjen el a kedvuk a jatektol, mert kulonben semmit nem olnenek meg es a jo jatekosok lepuffantanak oket, mert akkor a lovest nem a manipulacio hatarozna meg, hogy eltalalsz e valakit, vagy sem.Persze erre jonnek -Moderálva!- hogy ez csak veletlen es varosi legenda mikozben a napi stat mint egy hullamvonal a'la good days and bad days valtakozva egy-ket napi atlaggal.
Jo pelda erre a penetration null damage, WG a beta es a kezdeti jatekverziok alatt egyertelmuen bugnak titulalta es igeretet adott arra, hogy javitjak,de az akkori megjegyzesuk szerint ez sokaig elhuzodik, mert komplex hibarol van szo. Aztan leirjak, hogy meg sem javitjak ezt a hibat erdekes modon es mar ugy nevezik, hogy ez feature es parositottak melle a modul sebzeseket.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Bingisz
addikt
válasz ddt500hu #55867 üzenetére
Mert a láthatósági rendszer kicsivel több változóval számol, mint ahogy azt te gondolod.
De látom már megint tiszta vizet kéne tölteni a poharakba, mert mennek a félreinformálódások/hiányos ismeretek/szimpla butaságok terjesztése..."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Iron Funeral
őstag
Dehogy magyarázom meg, nem vagyok én fejlesztő, magam részéről kidobnám az egész RNG-t a kukába úgy ahogy van.
Bár mint tudjuk ettől lesz izgalmas a játék...Nekem is volt olyan pl. Jgpz E-100-al, hogy 10-15 meccsen keresztül egyszer sem lőttem 1000 felett utána meg egy meccsen beadta 3x az 1313-as sebzést, és nem is nagyon lőttem 1000 alatt utána egy jó ideig. Ez olyan dolog amire semmi ráhatásod nincs, oda célzol ahova szeretnéd, hogy menjen a lövés, aztán majd a gép eldönti, hogy hova megy.
Az meg tuti, hogy a hitboxok sokszor nem működnek rendesen illetve konstans problémák vannak a szinkronizációval (a szerver oldali célkereszt működése illetve puszta megléte is ezt igazolja, de ez a WG szerint nem olyan mivel törődni kellene, csak berakják a menübe mint bekapcsolható feature-t aztán lehet tapsolni).
Lenne mit javítani a játékon, még az is lehet hogy idén történik is valami érdemleges, így hogy nem kerülnek be új ágak a játékba.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
ddt500hu
veterán
Nem értelmezek semmit félre!!! TE nem fogd fel amit mondok!!! Egy rohadt tank megy előttem keresztbe a tisztáson! Eltűnik, megjelenik, eltűnik, megjelenik. Én egy egyenlőszárú háromszög csúcsán ülök ő átmegy előttem az alapján és 1mp-ként eltűnik megjelenik. Ezt mivel magyarázod? Vagy azt, hogy a feléd közelítő tank tőled 50m eltűnik majd megjelenik a pofádban!
Nem érdekel, hogy történelem/méret hű-e a camo értéke! Az érdekel, hogy egy tökéletesen felspottolt látható tank miért tűnik el véletlenszerűen? -
Jakuu
őstag
Ez igy igaz. Itt egy kis http://www.wotinfo.net/en/camouflagesegitseg is neki.
-
K6000
aktív tag
válasz ddt500hu #55859 üzenetére
Valamit te most nagyon félreértelmezel. Az álcázás értéke nem függ a tank méretétől, a WG bevallottan használja ezt az értéket balanszolásra. Tehát teljesen mindegy mekkora a tank, a WG nem a tank méretét veszi alapul amikor meghatározza egy tank álcaértékét.
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Jakuu
őstag
válasz Iron Funeral #55858 üzenetére
Nem lottem vele 400 felett. Mondom 400 volt, es mar vagy 800 csatat mentem legalabb azota, es jo ha lovok max 380at nagy nagy ritkan kb 30lovesbol egyszer. Na de 400 ? Egyszer sem!!! Ellenben 240-260 az jon dogivel. Na magyarazd meg vajon hogy lehet ez, hogy max sebzes nincs ? Ellenben minimum rengetegszer.
Es foleg szopo napokon, amikor harcolok mondjuk egy low HP-s tankkal aminek van 250HPja es lovok 247-et de o meg lo egy ammo racket amivel megol a maradek 3HPjaval.Meg ami a kedvencem, hogy felkemenyednek ilyen csatakban az alacsony HPs tankok armorja. Ahova eddig weak spoton sebezted, hirtelen nem sebzed vagy commander kupolarol pattansz. Es a 120HPs tankok olyanokka valnak mint az acelfal. Ezeket utalom ebben a jatekban a legjobban es ezeken a napokon, olyan mintha elfelejtettel volna jatszani a 85%-s pontossagi aranyod hirtelen 60% kornyeki lesz a 8 talalatbol 2 ha a sebez a weak spotokon is, mert a papir amx light tank hatarol is lepattansz t8 agyuval aminek 200 a penje vagy jonnek a misztikus penetration/critical hit null damagek a 20 armorokrol.
-
Iron Funeral
őstag
Most nem azért, de sosem volt 10 meg 12,5% az RNG szórása...
Ha kiszámolod akkor 320*1,25=400 illetve 320*0,75=240. Maximum azért lőttél vele többet mint 400 mert 0.6.4 előtt nem 320 hanem 360 volt annak az ágyúnak az átlaga (feltételezve, hogy "régebben" alatt a béta időkre gondoltál).Ettől független az RNG meg a spotting is gané
Javaslom a Great European Random sorozat megtekintését mindenkinek. Olyasmi féle mint a hivatalos RNG sorozat, csak ez annyira nem fátylazza a játék hibáit. Láthattok benne maguktól elforduló tankokat, elrepülő tankokat, közvetlen közelről eltűnő(!) tankokat, és még sorolhatnám.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
scyllarus
veterán
válasz ddt500hu #55849 üzenetére
Én is láttam már a mezőn átjövő, 5 méterenként el-majd feltűnő T29-et (aminek ugye tudjuk, hogy brutális camoja van). Leláncolták, eltűnt (mondjuk ebben volt logika, mert biztos állt közben ), elindult és folyamatosan "villogott". Az egész olyan 150-200m-re lehetett, ha jól rémlik, Hellcattel voltam csigaszem + látcső kombóval..
Valamelyik nap Arcticon kidugta a tornyát a T-44, rálőttem, lánc... Az nem is látszott, mélyedésben állt.Viszont ha végre megoldódik a teliás gondom, megtaláltam a stathúzó tankomat Én eddig abszolút nem lightoztam, csak a kis tieres muszájtankokkal mentem, amíg el nem értem a medeket/heavyket. Az ELC megtetszett, ez az AMX 12t meg valami brutális. 700-1000 körüli sebzésre 2500-2800 körüli WN8-at ad, és az elég gyakran össze is jön. Más kérdés, hogy máskor meg 1-2 sebző lövéssel halok, még meg kell tanuljam rendesen használni, meg ez a lag is ezt nehezíti meg a legjobban, amikor elkezdek egy kanyart, megáll, majd 2 másodperc múlva már a sziklafalban vagyok
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Jakuu
őstag
Az nem engine hiba, hanem a radiotavolsag. Kikerul a reportbol es azert tunik el.
Ha azt mondtad volna, hogy az nem tetszik, hogy szikla mogott all a minimum standard spot tavolsagon kivul, ahol igy mar szamit a tereptargy. Es a report idon elmulasaval ujra eltunik es utana kijon ugy hogy nem latod es ugy lo rad es mire feltunik neked a kepen mar visszabujik a targy moge. Tehat ha ezt mondod meg megertenem, de itt ez az internet kapcsolatbol adodo hiba es nem lehet kikerulni, mert az o adatcsomagjai korabban erkeznek meg a szerverhez, hogy elindult es elhagyta a fedezeket, es csak utana tortenik az, hogy a szerver neked is elkuldi az adatcsomagodat es az idokulonbseg osszeadodik ami koztetek van ha neki 120ms a pingje, akkor te minimum annyival kesobb kapod + a te eleresi idod.Szerintem a nagy random faktor a legidegesitobb, mert minnel nagyobb annal nagyobb a diffi a lovesekben, pontosagban stb.
25%-al kilohetsz a celkereszten kivul peldaul. Aztan jon az eredmenye pl olyan dolgokban, hogy egy 5 meterre allo tankot nem talalsz el mert magad ele losz 3 meterre a foldbe -
unravel
őstag
World of Por-Szösz - MMO
Miaza' hulldown?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ddt500hu
veterán
válasz Th1sN04ll #55851 üzenetére
A csatának kb. vége volt. Mountain Pass-on középrusht nyomott az ellenség amikor mi gleccser rush-t. A T62A a középet spottolta és oda vonult vissza hozzánk a hídhoz ( a td-k ott védekeztek). Az ellenséges IS7-ket felengedtük és kivégeztük őket oldalról. 1 jutott el a szikláig. Vártuk, hogy tárazzanak a tárasok amikor ez történt.
Simán nyertünk szóval ne ítélkezz hiányos információk alapján.csapeeNem a lövésről van szó. Hanem, hogy 120m-ről egy álló csigás obj.268 nem lát megy egy mozgó IS7-et. Ne mond, hogy ez normális amikor engem 300-400m-ről spottolnak fel az ST-I-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz csapee #55852 üzenetére
Igen adják csak le a sortüzet mind a 4-en te is nagy taktikus vagy Szerinted egy tizes td-nek a lövés pillanatában mennyi a camoja? Feltételezem volt az ellennél 1-2 arty, biztos nem toltak volna oda egy kis pergőtüzet áááááááááááááááááá A CW-t elvben nem hülyék játszák, nem kell összetéveszteni a random paradicsompalántákkal, ott már illik a szürkeállományt egy cseppet tornáztatni, és taktikusnak lenni
-
Th1sN04ll
senior tag
Kemény CW taktika lehetett már ne is haragudj ha a t62A veletek td-el kusshad a bokorba Miért nem ment spotolni? Vagy vinni kell batmobilt és annyi Vagy elég ha csak spotolni kell egy 13 90-is
Amúgy nem ti spotoltátok fel a szikla mögött megbújót ha nem a lövés pillanatában az álca értéke lett leredukálva 0 közelire így láthatóvá vált![ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Én ezt inkább elfogadom mint az eltűnő tankokat. Sokszor nem is lehet tudni, hogy most az rng miatt nem ment át vagy rosszul találtam el.
Viszont amitől agybajt kapok és rendszeresen visszatérő dolog:
Ellenség megy a szikla mögött és végig spottolva van. Milliméterre pontosan ahogy kiér a szikla mögül eltűnik! Átmegy 100m nyílt terepen láthatatlanul, majd 1m a másik sziklától előtűnik úgy, hogy képtelenség meglőni és ismét spottolva van percekig amíg a szikla mögött áll. Tehát csak akkor nem látni az ürgét amikor nyílt terepen van.
Az amikor Malinkovan megy középen a tank és 2-3mp-ként véletlenszerűen eltűnik szintén nagyon vicces.
Ja és ez a camo meg ki lát kit dolog is elég furcsa. Tegnap CW-n 4-en állunk egykupacba. T62A, obj.268 (csigával), WTE100, Foch 155. Ellenséges IS7 a szikla mögött áll kb. 120-150m-re. Egyszer csak eltűnik a spottról. Mind a 4-en mozdulatlanul állunk egyszer csak a bumm meglövi az obj.268-at és csak akkor spottoltuk fel. Nem is tudtunk rálőni. Nem nem spottolhatott minket más!!
Szóval ez kiakaszt. -
04ahgy
nagyúr
válasz Mister_X #55842 üzenetére
Nos, akkor én is hadd gratuláljak, hogy nem teszel különbséget a 2 éve nem takarított, összefüggő por-szösz által belül beborított notebook hűtés (ezt tényleg csak szétszereléssel lehet tisztítani), és a kezdődő porosodás közt, amit hatékonyan kifújhatsz a gép szétszerelése nélkül.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Jakuu
őstag
válasz ddt500hu #55844 üzenetére
Szerintem meg a 25%-os random faktor.
Ugyebar ez regebben 10% ill 12.5% volt. Ezzel megjobban manipulalhatova tettek a jatekot.
a vicces az egeszben, hogy elmeletileg a t29 agyujaval a +/-25% rendszerrel tobbet kene lonnom maximumban, erre a regi sebzeshez kepest, ahol lottem vele 400dmg-t (ez volt a max) 288-at (ez volt a minimum)Most van hogy lovok 240-t, ellenben egyszer nem lottem meg 400-at, pedig elmeletileg 420 a max sebzes az uj rendszer szerint.
Erdekes, hogy sokkal tobbszor lovok 300 alattit, mint felettit, ami nagyon gaz. Pont ebben rejlett a t29 ereje, nagy tuzero viszonylag turheto gyorsasaggal es a kupola strapabirosaga a keves HP mellett.Most pedig a tigrisek sebzeset lovom nagyreszt, mikozben azok gyorsabban lonek es a tankjuknak tobb a hpja.
Egyedul a hull-down ami elonyt ad mar csak.A penetration es critical hit null damages lovesek megszaporodasarol, pedig ne is beszeljunk. Atlagban legalabb 4-et lovok meccsenkent, de volt olyan, hogy 3 merkozes alatt 21 ilyet lottem egy szopo napon.
Es mindegy volt a szog stb. Tegnap is hasonlo tortent, ami szamomra erthetetlen volt, orosz td felepitmenye latszott csak ki a szikla mogul, semmi mas. Teton lovom erre critical hit null damage es leesik a lanca. LOL
Es az osszefoglaloban ott van hogy lancon lottem, csak azt nem ertem megis hogy lehet ez, amikor egy mozdulatlan TD tetejet lovom meg es semmi mas nem latszodik ki a szikla mogul.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz Th1sN04ll #55835 üzenetére
Ja csak az rohadt E3 ne lenne a játékban. Ma rátöltöttem a goldot, hogy majd a 420 átviszi. Na most az első 3 lövés másik tankra ment rá mert az E3 mindig eltűnt. Az IS3 csak nézett, hogy minek lövök rá golddal.
Aztán a 4-ik E3 eleje vagy mi és pattant. Vissza simára kicsit oldalt fordult és kilőttem. Közben pattintottam úgy 3000-et.
Ez a rohadt spotrendszer kikészít. Szerintem ez a legrosszabb része a játéknak. -
KaLeun
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz Th1sN04ll #55838 üzenetére
Ez elvi kérdés: most vagy csinálunk rendesen valamit (kitisztítjuk) vagy kóklerkedünk (belefújunk kompresszorral oszt jóvan). A kompresszor nem fogja kitakarítani a gépet, a por egy részét kifújja, a maradék megragad. Sarkokból se szedi ki. Eltömíti a rácsokat, bordákat. Tönkre teszi a ventillátorokat.
Sebaj, nem az én gépem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
unravel
őstag
Találtam egy képet az 5%-ra tömörített textúráról.
¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuu
őstag
válasz xenom0rph #55833 üzenetére
Nem olvastam milyen beallitasokkal jatszol, de ha esetleg az arnyek be van kapcsolva akar minimalis beallitasra is, azt kapcsold ki.
Az jo par FPS-t segit. A masik, ami nem WOT beallitas es segiteni szokott. Amikor jatszol akkor a windows lapozofajlja (pagefile) legyen fix meretu. A windows nagyon mostohan banik ezzel, hiszen 8GB memoria mellett is kepes letrehozni akar 15GB-s fajlt es annak a teljes beolvasasa bizony nem gyors muvelet.Ha pedig meg emelle toredezett a vinyo, akkor a laggolas, FPS csokkenes, meg inkabb jelen van.
-
Angel1981
veterán
Üdv Urak!
Kihagytam most pár napot fórumon, és nem olvasnék vissza 600 hsz-t, úgyhogy megkérdem; van valami hír arról, hogy május 1-én megkapjuk-e a győzelmenkénti dupla XP-t?
Vagy azt az akciót már megjátszottnak tekintik azzal, amit ápr. 15/16-án adtak? -
mrszitya
senior tag
Mialatt a Történelmi csatákban...
Silentstalker EU2 szerveren (65k aktív játékos volt éppen) történelmi csatát szeretett volna játszani.
Én nem is csodálkozom ezen... Biztos nagyon sokan nem értenek egyet, de a konfrontáció (nemzetek csatája) sokkal jobbra / izgalmasabbra sikeredett.[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
A hotfix után az "improved graphics" alatt van több fps-m. Még előtte a preferences.xml-ben átállítottam a SHADER_VERSION_CAP-t 1-re, ezt mondjuk még nem is néztem meg azóta. A többszálú futtatás kikapcsolása és az a dinamikus állítható render felbontás pedig semmilyen hatása sincs.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
uniqm1
tag
Üdv!
Akinek gyenge a gépe a WOT-hoz, a következőkkel lehet némi FPS emelkedést elérni:
- WOT Tweaker - - > Összes effekt kikapcsolása
- Tömörített textúrák használata (nálam a 25%-os elég volt, azzal még a látvány sem olyan vészes, de van még 12.5, 6 és 3%-os tömörítés is, bár ez utóbbiakal már azért elég ocsmány lesz a grafika)
- tripla bufferelés kikapcsolása (c:\Users\___username___\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml fájl szerkesztésével)
- Mav's Ultra Fog Remover mod,
- Max Farplane mod,
- Ultra Low Graphic Settings mod
- és sajnos az XVM-et el kell felejteni, nagyon levesz a kevés FPS - ből. Ha nagyon kell a tankok látótávja vagy más ok (pl. 6.érzék hang) miatt, akkor a Vadkörte-féle xvm mini vagy midi javasolt, ezekben ki van kapcsolva a statisztikai mód.Lelőhelyek a fentiekhez: wothungary.hu, batonywot.gportal.hu és pkwot.blogspot.com
(Bocs, de nem tudok linkelni, mobilról vagyok.) -
DonCosta
tag
Ahogy látom elég random, hogy milyen gépen hogy fut a WOT. Nekem egy A8-3850 AMD Llano-m van a maga beépített videokarijával és 4 GB 1800-as RAMmal. Minden alapon, semmi tuning.
A normál grafikán, 3d megjelenítés csúszka és a látótáv maxon, textúrák közepesen, egyéb minimumon 40-60 FPS között mozog. Igaz 1280*1024-ben mert ennyit tud a 19-es monitorom. De nincs akadás, nem esik vissza az FPS még artynál sem pedig a JacktorMODPack fent van.
Sokat nem kísérleteztem, mi lenne az amit még vállalható kompromisszummal ki lehetne hozni belőle, de így stabil és számomra élvezhető.
Van olyan kollégám akinek az Inteles gépe nagyságrendekkel jobb + NVidia diszkrét kártya+ 3* ennyi RAM és a 9.0 óta nem tud játszani vele mert folyton kifagy. Eddig nála minden maxon futott.
Megértem, hogy sokan bosszankodnak akinél nem megy, de nem igaz, hogy erőmű kell a futtatáshoz, az viszont igen, hogy elég kiszámíthatatlan, hogy mitől függ a teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz Diarmand #55825 üzenetére
Ennél van jobb, a Chewbacca védelem
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Diarmand
senior tag
válasz csaba17 #55812 üzenetére
Én nem írtam ilyet és ha jól emlékszem, akkor HáGé sem. Neked viszont sikerült leragadni a legmellékesebb dolognál, hát gratulálok. Magáról a tank egészéről beszéltünk és nem csak arról a rohadt páncélról, de ezt már egyszer leírtam, gondolom ezt a részt kihagytad. Összességében a Tigris egy veszett jó tank, a páncélja pedig adott helyzetekben képes pattintani egész nagy penes ágyúkat is, ha épp úgy dugod ki magad, ha épp úgy adja a random faktor, ha épp hülye az ellenfél, ha épp akármi más - a megfelelő rész aláhúzandó. Gyenge a páncél, ez tény, mivel nem frontharcos tank azzal az ágyúval. Fogd fel úgy, hogy egy AMX 50 120 oldalával is lehet Fosh 155-öt pattintani (egyetlenegyszer sikerült) vagy ahogy a kis spotterek leveszik mellel a JagdpanzerE100 lövéseket. Ha mákod van, megment a páncél, ahogy HáGé kollégát is megmentette pár helyzetben, nézd meg a visszajátszását. Természetesen nem lehet erre építeni.
írjátok hogy csak 200 felett lehet átlőni
Ennyi a lényeg amit fentebb leírtam, de erre az idézetedre muszáj ezt belinkelnem Szalmabáb érvelés
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Na, megvan a hibám. FPS oké, de a telia.net miatt nekem mindkét szerveren durva packet loss van.
Ezzel lehet valamit kezdeni?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
04ahgy
nagyúr
válasz mrszitya #55796 üzenetére
Lásd az előző hsz-em: visszaveszem 2GHz-re a CPU-t, hogy a TDP-je kisebb legyen, és a VGA kifuthassa magát. Így több az FPS-em hosszú távon, mint az alapon futó CPU-val, ami azonnal TurboBoostolna 2,8-3GHz-re... Okádva a hőt. Persze nekem ez a notim sajátossága, de jól mutatja, hogy 2GHz-es intelen remekül elszalad a WoT.
Ne cserélj szerintem procit. Lehet, hogy elég lenne a gépet belül kitakarítani, notinál az a kritikus pont. Én kéthetente kifújom az enyémet kompresszorral.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Mister_X #55792 üzenetére
Acer Aspire TimelineX 3830TG masinán tolom (i5-2430M @ 2,4GHz, turboval 3GHz, a gépben 2GB-os GT540M, 4GB RAM single channelben). Minimumon, vagy minimumközelben vannak a beállítások, és több! az FPS-em a 9.0 óta, mint korábban volt. 1366*768 felbontáson üzemel.
A gép ugyan egy hőcsövön hűti a CPU-t és a VGA-t, így 2GHz-re kell visszavennem, hogy ne throttlingoljanak túlmelegedve, de az nem a WoT hibája.
Az asztali gépemen VGA függően ugyanannyi / kevesebb efpéesem van. P8P67 Pro, i5-3570K alapon, 4GB RAM 1600MHz CL11 dual. HD7970-nel 100FPS akad, HD7870-nel 70-80. 35-45FPS-re esik be, ha FPS minimum van.
Viszont a teljesen fullos kimaxolt grafika az az R9 290-t is megfekteti. Abban a pontban, ahol a játék teljesítményét befolyásoló pontok vannak, kell visszábbvenni az optimális FPS értékhez.Sokszor a lagot, FPS csökkenést az okozza, ha a gépen valami más is használja a CPU-t (pl. beakad a Flash Player, USB másolás, stb.) Erre is figyelnek a kedves panaszkodók? Mert amikor a megszokotthoz képest a játékban hirtelen visszaesett az FPS, az nálam eddig mindig okkal történt. Nem a WoT közvetlen hibájából.
HGyu
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #55814 üzenetére
na ja
simán odamegyek arctámadózni a tr 8 gépekhez
remélem annyira nem fogják butítani
meg aztán a t29 tornyáról is volt valami...ha azt is meg...k,akkor mehet mindkettő a levesbeJolet
jaja!
gondolom ezt is költöztették[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bingisz
addikt
válasz csaba17 #55812 üzenetére
Nehéz megérteni, hogy a tigrisben a sok HP, és az elvetemült DPM a lényeg, jó pontossággal ötvözve.
Annyi a HP-ja, mint egy tier 8 heavynek, ráadásul a DPM-je nagyobb is náluk. Felzabál bármilyen tankot, mint a disznó. Páncélnak meg ott van szájdszkriccs."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
csaba17
senior tag
válasz Diarmand #55704 üzenetére
láttam ment a párbeszéd a tigrisről:
egy kis magánvélemény(játszottam vele, el is adtam ahogy meglett a tp a 2-re)
sztem egy irtó gagyi tank, írjátok hogy csak 200 felett lehet átlőni? mit? 100mm frontja van, azt forgathatod, még m6-tal is simán belövöm.
és nem, nem tartozom a "noob" gémerek közé de az a tank egy vicc, max akkor pattint ha az rng úgy adja.
m6-tal /full hp/ volt már hogy rámentem egy ~500hp-sre, a gémernek volt 2200 wn6-ja, forgatta de úgy is belőttem, még sajnáltam is.
nem is értem itt azokat akik írják hogy jól kell forgatni, az a 100mm ha beforgatod lesz belőle talán 150 és akkor meg az odalát lövik be...csak ennyit a tigrisről
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Napfénysüti #55806 üzenetére
Egy alap több szálas támogatás kéne, és annyi... Ja meg megtanulni optimalizálni, mert minden új pálya szopja az fps-t... engem nem érdekel de maguknak ccsinálnak ezzel munkát, ha egyből jó lenne nem kéne toldozni foldozni!
-
jr1994
addikt
Na, meg is lett a T1 heavy tank ász.
A legények majdnem 100-asok (skill persze még nincs ahogy a javítás sebességén is látszik), még hiányzik a legnagyobb motor és a rádió.
Még egy kis bénázás is belefért, meg kellett a végén a csapattársai helyzetét eláruló paradicsom (úgyis arrafelé kerestem volna őket viszont közben be is foglaltunk, úgyhogy anélkül nem lett volna elég időm kilőni az utolsó áldozatot). Így sem sokon múlt
Amikor a KV1 leláncolt és meg akart kerülni azt hittem vége a dalnak de a torony és az ágyú nem hagyott cserben, mire kilőttem pont fel is rakták a láncot a srácok
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
mrszitya
senior tag
Köszi a szabvány választ, de hátha lesz valami hasznosabb észrevétel is...
Az biztos, hogy némiképp javulna a teljesítmény, hiszen jelenleg is játszható - még ezzel a gyenge konfiggal is. Az i5-ben pedig turbo boost és hyper threading is van, nem beszélve az alapból is magasabb órajelről. A kérdés inkább az, a pocsék gpu miatt vajon mennyi lenne a plusz. Lenne-e értelme a dolognak?
@Mister_X
HáGé megelőzött , de valóban Ph3lan már a Youtube-on tolja a streamet is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest