- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #251749 üzenetére
kipróbálhatod végül is, többen mondták, hogy tetszik nekik. hátha. Elméletben pedig nem troll ágyú, 0.36 pontosságú, a vipera 0.41, de sokkal inkább a viperát vinném közelharcolni, mint ezt a lengyel TD, de még snipeolni is inkább azzal. Én még ennyit pattogni tankot az ellenfélről nem láttam, mint ezzel. Az APCR lesz a ludas, de a vipera prém lőszere is apcr és sokkal megbízhatóbb. Nem értem ezt, mindegy a tank megvan, a tier10-t majd ha valamikor ToTT lesz, akkor veszem csak meg vagy ha buffolják egyszer. közben a töredékekkel kifejleszti magát a tier10 tank nem is kell a tier9-el többet játszanom és szerintem nem is fogok. Esetleg ha valamelyik cc elmagyarázza, hogyan kell ezekkel játszani és kedvet kapok újra...
szerintem elég láthatóan a rush játékosokat célozták meg ezzel a tankkal. előre rohan, a tank talán kibír pár lövést, közben lő 2-3-t, abból mellé megy vagy lepattan 2, de a harmadik az egy szép kövéret beleb.sz az ellenfélbe = a rohamosztagos játékos örül és sikerélménye van, sőt közelről sok tankot egylövésezhet, ami számára külön örömforrás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest