- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #240290 üzenetére
A dynamic object az tetszik,johet
De 1:50~nel az a gyorstuzelo……ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
xAttilax
őstag
válasz #21346560 #240297 üzenetére
na örülök neki, akik folyton hajtogatják, hogy abba kéne hagyni azoknak már rég abba is kellett volna hagyniuk. Mindenkinek jobb. Neked mert már nem szórakoztat a játék, nekünk, mert az ilyen játékosok már egyre toxikusabbak (ez természetes, hisz nem szórakoztatja őket a játék)
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz #21346560 #240294 üzenetére
az inkább egy időszakos dolog így nem igazán jó példa egy videójáték ellen.
De komolyan kíváncsi vagyok, hogy mi az ami miatt még egy hetet játszol és pont utána kell abbahagyni. fogadalom?
De akkor tényleg abbahagyod? nem úgy mint itt sokan?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
addikt
Na ez durva
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
törölt tag
Úgyis abba akartam hagyni a játékot idén szilveszterkor!
-
tasiadam
veterán
uhh, battlefield 1 intesifies (dinamikus cuccok miatt)
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
2thletme2day
őstag
Ha ez mind bejön a játékba akkor az nem lesz piskóta
-
joergie
őstag
válasz Dobi 562 #240287 üzenetére
Mihamarabb csináljátok meg a 400 bondot ebből a téli módból, mielőtt tele lesz ebr-el meg elc-vel. úgy már élvezhetetlen. farmolni jó. gyorsan össze lehet szedni 1-2ezer dmg-et, aztán kezdeni a következőt. Mondjuk én randomot is így játszom.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tasiadam
veterán
válasz Dobi 562 #240285 üzenetére
Ez egy nehez tank, menni kell vele a frontra, tesztoszteron dolgozik, az adrenalin tombol, hull down - okos peak-ek, 8mp-kent 500-as pofonok
Ezek szép szavak egy nettó weakspot nélküli TD ágon lévő tanktól.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Dobi 562
addikt
CC 3. gunmark. Pedig a jatek mindent megtett, hogy ne sikeruljon, miutan 94% fole mentem 6-ot buktam zsinorban a szokasos 3:15 vegerdmenyu turbocsataval.
Tegnap kezdtem 90% kornyekerol, 22 csata kellett hozza.
Kellemesen balanszolatlan tank, haromszogkent raktak be a jatekbe mert kellett egy olasz haromszog ag, heavy mar van ugye. Ezzel jol ossze is vannak zavarva a kisebb jatektudasu jatekosok akik haromszog = red line kemp mantrat mormolgatjak es fogalmuk sincs hogy kene hasznalni ezeket a szornyeket.
En tier 9-tol kezdtem az agat (Minotauro-t meg nem probaltam), Vipera kiesett a karacsonyi dobozokbol. Ha a Vipera lett volna az elso olasz TD-m, akkor hagyom is a picsaba az egesz agat, de szerencsere nem ez tortent.
Ez egy nehez tank, menni kell vele a frontra, tesztoszteron dolgozik, az adrenalin tombol, hull down - okos peak-ek, 8mp-kent 500-as pofonok. Ez nem beta him tank, ha nem tudsz fronton harcolni akkor bujkalni vegyel sved TD-t, azzal 2-t is fogsz tudni loni mielott leradiroznak a vegjatekban, ezzel csak 1-et.
-
joergie
őstag
Nem dobtam el az agyam ettől a hógolyós ökörségtől. olyan mint a random... CSAK ROSSZABB. aki gyorsabban alkalmazkodik annak jó lehet. közelebb kell menni, sokat kell mozogni. páncélozott medeket lehet elővenni. lehet lesz értelme az amx30 protonak xD
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Dobi 562
addikt
Hetvege + karacsonyi esemeny + 5* szorzo! Lehet ezt meg fokozni?
Zombiapokalipszis gyere!
-
joergie
őstag
válasz Viktoár #240261 üzenetére
Ilyenkor úgy kell kezdeni a supportnak írt mondókát, hogy: be akartam lépni a fiókomba, hogy vegyek 200 nagy ajándékcsomagot, de nem tudtam TÖMNI A ZSEBETEKET, MIATTATOK! Villámgyorsan meg lesz oldva a probléma.
Ugye ugyanígy kell eljárni, ha gyorsan segítséget akarszkérnikapni, akkor azt kell kiabálni, hogy TŰZ VAN!Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #240274 üzenetére
ha már gyűjtöm az XP-t a 7-es nehézre, befigyelt egy ilyen jobban sikerült csata a Type58-al
Type58 Tank ÁSZ
sanya53: végre már hogy akciós lesz a garázs hely! Jaaaaa.....hogy van belőle üresen 264 a használt 254 mellé! Hmmmm....remek akció
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sanya53
aktív tag
[link] leárazások
-
xAttilax
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #240274 üzenetére
4 fős legénység kell az összesben
Más...
AMD rewards-ról lehet kódot szerenzni ami a következőket adja. [link]
100 Pure Emerald
100 Rock Crystal
100 Warm Amber
100 Meteoric Iron
Five (5) battle missions х5 XP tokens for any tank in the game
x5 personal reserves +50% to battle XP, 1 hour -
jano_77
nagyúr
Van olyan, aki már kifarmolta az XP-t a Type58-ra a kínai heavy-k miatt!?
Ha már Milla ilyen adakozó, hogy lehet kedvezményeket rakni tankokra, én ki is hazsnáltam és a Type58-ra tettem a 60%-ot. Mást úgy sem igen tudnék, max az eladási árakat figyelni, mert már minden tank ki van fejlesztve és ami kellett megvéve. A tier10 kedvezményt fogom még tudni felrakni a Minotauro vagy M-V-Y -ra. Ez a két 10es hiányzik még.KÍNAI nehezek:
Arról lehet tudni vmit, hogy milyen legénység kell majd - hány fős - a nehéz tankokba!?
Várhatóan ugyan úgy 4 fős, mint a BZ-176-ba!? Csak mert a Type58 az 5 fős - van rádiós is - és olyan jó lenne, ha a nehezek is ezt vinnék tovább, mert akkor a most kapott cicás legénységet bele tudnám ültetni.[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
valaki mostanában vásárolt vmit is a wargaming shopban paypal-lal fizetve?
tegnap steam-en nem tudtam vásárolni, ma vettem volna egy kevés goldot paypal-lal de ez sem sikerült...[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Volt egy oldal, ahol meg lehetet nézni egy adott hk páncélzatát, illetve ki lehetett választani, milyen hk-val, és milyen lőszerrel lövöm, és megmutatta, átviszi, vagy sem. Melyik az az oldal?
-
scansat
tag
Úristen ez a játék még létezik? Kész csoda hogy a 9-dik Uniós szankciós csomagnak még nem része. És ahogy látom játszanak is vele....kb. 2 éve mióta botokat raktak bele és 15:1 ..... 2:15 -re determinálja a híres orosz mesterséges intelligencia a csatákat, minden ismerősöm eladta az accountját.
-
popey37
addikt
21.12.2022 17:07
Letöltés gyorsasága (down)
1 szál:24,20 Mbit/s (3,03 MB/s | 24 201,87 kbit/s)
több szálat (threads: 7):85,83 Mbit/s (10,73 MB/s | 85 827,08 kbit/s)
Feltöltés gyorsasága (upload)
1 szál:21,61 Mbit/s (2,70 MB/s | 21 606,93 kbit/s)
több szálat (threads: 4):18,05 Mbit/s (2,26 MB/s | 18 053,83 kbit/s)
Ping (ping)
avg:53.7ms
median:53.5ms
min:44ms
max:62.5ms
letölt:MP3 0,4 sec | CD 1,1 min | DVD 7,3 minén nem tudom mi van a wot szerverekkel, de a fenti netsebesség mellett percenként kétszer ledobál: tulterhelt szerver, kapcsolodási hiba, nincs internet kapcsolat hibákkal.
basszus minden online játékom hasit ezerrel, a wot meg szarakodik, nincs csomagvesztés nincs semmi baj a netemmel.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Viktoár
addikt
válasz xenom0rph #240260 üzenetére
Nekem az account feltöréses ticketemre 1 hónap után válaszolt és közben zárolta a fiókomat. Utána egy hónap volt amíg feloldotta, közben buktam az eventeket meg a vele járó jutalmakat és a prémnapokat is.
Persze az okozott kárt nem térítették meg, ennyit a supportról. Ha nem fontos szerintem hagyd a picsába, csak a pénzed kell nekik.
Üdv:Viktor
-
xenom0rph
őstag
Support mennyi idő alatt válaszol?
Egy hete nincs reakció a ticketemre.
halahala
-
hulp01
senior tag
válasz Elit3Zotya #240257 üzenetére
Simán a kurva hesh lőszerével egyszer 380-at utána 480-at lőtt a T34 tornyába. Mégis mi a lófaszt kellene tennem az ellen a kibaszott op szar ellen, ha bárhol belém tud lőni 400-at? És még azt hittük egy éve, hogy a Skoda T56 egy op tank. Erre sikerült rálicitálniuk ezeknek a férgeknek. Kíváncsian várom a jövő évi dobozos tankot. Esetleg lehetne ugyanez tárasban, fél mp-es táron belüli lövésekkel. 6 lövedék a tárban, és 10mp újratárazással. Ja, és természetesen állandó rakétahajtás, különben senki nem venné meg azt a gyenge vackot. Balfasz wg.
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #240256 üzenetére
T34-el én is sokat gurultam, (szerintem jól hozza a kreditet) de tényleg nagyon változó hogy mikor mit talál el.
A buffolásra én nem várnék a helyedben mert kb minden második játékosnak megvan vagy volt ez a tank ha még nem adta el. A WG-nek nem érdeke hozzányúlni egy régi "néptankhoz" mert azzal nagyon sokan járnának jól, INGYEN.Üdv:Viktor
-
addikt
válasz hulp01 #240256 üzenetére
Ahogy mondod, a front páncélt goldal nem tudom beütni, csak azt a lézervékony alsó részt. Persze ő akárhol eltalál bumm a 800..De mikor meglátom, már csak annyit kiáltok. NA GYERE DERMESZTŐŐŐŐŐ.!!
#240255Swinegod Tierlimit miatt azért elvoltam vele, de most lehoztak egy tier 10-es tankot 8-as szintre kb.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
hulp01
senior tag
válasz Elit3Zotya #240254 üzenetére
Totál játszatatlanná teszi a t8 heavy-t. Mannerheim line-on kiugrat a vízből és 804-et belémlő. Glacieren 882-t kaptam úgy, hogy szerintem nem is láthatott rám. Miközben én, ha nem a teknő legalját lövöm, akkor esélyem sincs beütni a T34 kimondottan magas (t8-ban) átütésű ap lőszerével. Komolyan elbeszélgetnék azzal a csapattal, aki a wg-nél a balance-ért felelős. Egytől egyig küldeném őket Szibériába havat kapálni életük végéig. És a nyüves szuperteszterekkel is, hogy nem vétózták meg ezt a mocsok op szart.
Mindegy, marad az egyetlen lehetőség, hogy feljelenteni az összes köcsögöt sportszerűtlen viselkedésért. Na, vége is a Mannerheim-es csatának. 6800-as sebzett az a kis geci. T8-ban baszki.
Ja, és akkor az mm: az egyik oldalra rak két ilyen op tankot hozzánk meg velük szemben engem a T34-gyel meg egy KV5-öt. Gratulálok[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Elit3Zotya #240254 üzenetére
Wz 111 mondjuk mindig is szar volt kb minden ellen szóval annak kb mindegy
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
addikt
-
hulp01
senior tag
Mostanában a T34-gyel tolom. Talán valami mazohizmus, vagy nem tudom. Ki akartam húzni rá a field modokat, meg gondoltam kevesen játszanak vele, szóval alacsonyan van a MoE. Mondjuk nem véletlenül. Lila turbóval és töltésgyorsítóval, bounty improved aiminggel és hozzá direktívával használom. Így azért annyira nem játszhatatlan. A sebessége rendben van, a töltésidővel is ki lehet békülni. Az egyetlen dolog, amivel nem lehet mit kezdeni, az a pontossága. Egész egyszerűen mintha valami régebbi rng vonatkozna rá. Más tankoknál, ha nem pont oda lő, ahol a célzókör közepe van, akkor csak kicsit visz mellé, hogy az ember pont nem találja el a weak spotot. Na, ennél a tanknál akkor általában a célzókör külső szélét lövi el. Átlagban legalább egy sebző lövést vesz el az rng így. Volt, hogy Iron Arnie-val voltam szemben, ő is dombon jött fel és én is, szóval az lfp-je szinte merőlegesen volt előttem 10m-re, és nem tudtam belőni, mert a fene tudja hova ment a lövés. Zöld pen indikátor, ap lőszer, szóval passz. Ha van egy pixel a célzókörön belül, amit nem az ellenséges tank, akkor egészen biztosan oda megy a lövedék. Elképesztő. A tornyát is illene felerősíteni, hogy ha már a teste papír, legalább a tornyát ne lődözze át bárki. Rendszeresen átlag alatt sebez (350-380 között). 450-500 között csak HE-vel sebez, miközben azzal meg 530 körül kéne. 600 feletti HE sebzést még nem láttam, pedig az intuition miatt elég sokat használom a HE-t is. Miközben én a mocsok op BZ176-tól csak akkor látok 800 alatti sebzést, ha már nincs az ellenfélnek 800hp-ja. Az a szar két lövésből ki tud szedni, és még különösebben magas highroll se kell. Bőven elég lett volna annál a tanknál a rakéta, mint új feature, de nem, ennek a nyomorult bagázsnak hozzá kellett tennie a pontos 800-as alfájú ágyút meg a beüthetetlen frontpáncélt weakspot nélkül, plusz kapott jó ágyúsüllyedést. Értem én, hogy kell a lóvé nekik, de ha ezek közül csak egyet kapott volna (mondjuk a nagy alfát vagy a rakétát), akkor is vették volna a karácsonyi ládákat, mint a cukrot. Közben ez a szerencsétlen T34 folyamatosan kimarad az amcsi nehéz tankok buffolásából (pedig a t8-as heavy-k közül a leggyalázatosabb a winrate-je). Csak annyi kéne, hogy odaadják neki a T28 proto ágyúját (ami elvileg ugyanaz), meg kicsit erősítik a tornyát szemből és kész is. Még a dpm-je is maradhat akár, ha az a rohadt ágyú eltalálja azt, amire az ember céloz (fél óra célzás után).
-
jimmy74
őstag
Ha dec. 20-ig nem használtam fel a tokeneket akkor automatikusan kötvényre vált át.
mégse látom ezt a tokeneket már nem mutatja a kötvények nem lett több...
1 token elvileg 100 kötvénnyé váltódik át nem?
volt 9 tokenem.....WoT:jimmbo
-
phoenix1989
őstag
válasz jano_77 #240249 üzenetére
Megfontolnám a segítséget de se a korábbi megnyilvánulásod sem a mostani nem tetszik.Szóval maradjunk abban hogy csak beraktam milyen jó vagyok ez úgyis jobban tetszik neked. 7 csatából amúgy és a többi sem volt sokkal rosszabb már amennyit a csapatok engedtek mert kb 3 győzelmem volt.
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #240247 üzenetére
de ha megvan és még tudod is használni, esetleg tanácsot is tudsz adni, hogy miként kellene vele játszani? Vagy csak beraktad a 3 csatát, hogy milyen jó vagy vele!?
Kérdés persze, hogy ez 100-ból a 3 jól sikerült vagy mondjuk 5 csatából a 3?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
2thletme2day
őstag
A VB-s 2d style-okat mikor kapjuk meg ha sikerült eredményt elérni? Bekerültem a top 1000-be. 693. vagyoka sorban.. Bár azt nem tudom, hogy azonos pontszámnál hogyan rangsorol...
Nektek, hogy sikerült a tippelgetés?
-
Hauptmann
addikt
Érdekes ez a 144 Hz. Itt, a WoT-ban annyira nem veszem észre, hogy mennyiit ad hozzá, de pl. a DayZ-ben nagyon.
-
erikke17
őstag
Vsync freesync ide oda ma 25ből 4 nyertes csata jött le utolsónál alt+f4 kombót nyomtam kapásból
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Raidon
őstag
válasz Hauptmann #240235 üzenetére
Adatlapomon levő konfiggal 240Hz-es monitoron Wotba ha nem kapcsolom be a Vsync-et játékon belül van hogy 360fps-t is ír de akkor már túl dolgozik a VGA. Be nyomtam fix 240 megvan de 200 alatt nem láttam. Elvileg nem kellene bekapcsolni de vannak olyan címek ahol jobb illetve úgy működik úgy ahogy kell. Nekem így is úgy is smooth csak ha 300 felett volt az FPS azt már halottam a gépen
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
addikt
-
Hauptmann
addikt
válasz 2thletme2day #240234 üzenetére
Már megvan, tényleg be kellett kapcsolni a vsync-et. Csak nem értem miért, mindenhol azt írják, hogy gsync mellett nem kell.
-
2thletme2day
őstag
válasz Hauptmann #240231 üzenetére
RTTS-el limitáld az fps-t a kívánt értékre. Nálam is úgy megy.. Igaz csak 100Hz de smoothabb nem is lehetne a játék. Rögtön észrevenni ha kimegy a gsync tartományból az FPS érték ha elfelejtem elindítani az RTTS-t. Darabosabb lesz az egész. Amúgy pont a napokban állítottam be, hogy induljon a windowsal szóval ilyen gondom már nem lesz vele többet.
Swinegod
705A még nincs meg sajnos. De rajta vagyok az ügyön.
-
Hauptmann
addikt
Be van kapcsolva a monitorban is, meg a nvidia panelon is, de így is több fps-t ír ki a játék, mint 144/165.
-
Hauptmann
addikt
válasz Elit3Zotya #240226 üzenetére
Megvan, a monitor menüjében is be kellett kapcsolni, így van már g-sync menü is.
-
-
Hauptmann
addikt
válasz Elit3Zotya #240226 üzenetére
Csak épp nincs g-sync menü az nvidia kezelőpanelben, ahol be tudnám kapcsolni. Viszont, a windows képernyőbeállításoknál be van állítva a 165 Hz. Nem értem.
-
po1son
addikt
-
addikt
-
Hauptmann
addikt
Tesztelek egy 165 Hz-es monitort wot alatt. Be van állítva a grafikánál a 165 Hz, vsync, triple buffer off. Ez így jó? Azért kérdem, mert a játék alatt az fps számláló 200 fps körül mutat állandóan.
-
Swinegod
őstag
válasz 2thletme2day #240198 üzenetére
Retardbiztos dolgokat próbálj, mint a 705a
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Met
nagyúr
Van értelme még gyűjtögetni az ásványokat?
Minden kimaxolva, megvéve.
Nem tudom mire elkölteni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
jano_77
nagyúr
Tudnátok tanácsot adni a Chimera mednek nevezett lomha inkább nehéz tankhoz hasonlító vmihez!? Mit is kellene, hogyan is kellene ezzel játszani, hogy élvezhető és eredményes is legyen!?
-
köpet
aktív tag
válasz Addel #240215 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy más hozzáállás kell, mint amit általában az adott tankkal követnék; távolságot kellene tartani, egy jól páncélozott darabbal, aminek nincs túl sok hp-ja, így az improwed hardening is kiesett helyből... nem életszerű, nagyon nem. Nekem egy bukott T6-8 csatában jött össze, ahol a végén mindenhonnan lőttek már, de szerencsére a többség nem tudott átütni. Hozzáteszem, én mentem előre, mint ahogy szoktam, nem tartottam ezért távolságot, bőven volt szerencse is az eredményben. Nyilván megelőzte több szánalmas kör, ahol lepattanó nélkül úgy kaptak szét, mint az ázott budipapírt, vagy 1-2 lövés kellett volna még...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
Nekem pont a VK100.01P hozta meg az eredményt, kellett hozzá egy olyan kör, amikor felső tier vagyok és nincs vége 4 perc alatt a csatának... Szóval pár nap kellett hozzá, de meglett.
Mondjuk ezek a blokkolós küldetések nem életszerűek, mert ha a szerepedet betöltendő mész előre és próbálsz aprítani is nehezen jön össze.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Hauptmann
addikt
Mai karácsonyi küldetés: Szerezd meg a Védő kitüntetést, és nyerd meg a csatát. Aha, azonnal át is lett pörgetve.
-
senior tag
Sziasztok, van olyan itt aki mobil 3050-vel (nem ti) játszik?
Ha igen írna hogy bírja azzal full hd felbontáson?
KöszönömEATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
popey37
addikt
válasz Warton #240210 üzenetére
félreértetted, én arra gondoltam, hogy nem tudsz vele folyamatosan jot teljesiteni, vagy apritasz vele ami ritka, vagy nullázol. és az M6-ot azért hoztam fel példának, mert tier 6 létére a tier 8-ban is megállja a helyét még ma is, pedig elég régi tank. a kv1SA tier 7-ben elvérzik simán: nincs hozzá átutése, sebzése és páncélja sem. tier 7-ben is vannak kemény tankok amik a kv1sa-nak lehetetlen feladat.
a másik, nem játszom tier 6 alatt, ezért az M6 / hatosba is ritkán, nincs is csak 3 hatosom, sot hetesem is csak egy van./Teló: +36302105384 SW 120/600
-
addikt
-
po1son
addikt
válasz phoenix1989 #240204 üzenetére
Legalább neked adja vele, én egy pancser vagyok a fv4005el.
Általában 0 sebzés vagy 5000STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Papooo
senior tag
Ismerősnek ST-I -vel csináltam meg, észelelési határ széléről, jól elrejtett testtel.
Folyamatosan lövöldözve, nehogy lemenjen rólam a spot.
Elég messze voltam ahhoz, hogy a gold ne üssön át, a sniperek ne találják el a weakspotot. és a HE lőszerek mellé menjenek.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest