- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #241595 üzenetére
a spot rendszernek nem vagyok nagy ismerője, de tény, hogy vannak furcsaságok, akár egy faág eltakarhat egy tankot vagy a defektes bokrok, amik semmit nem takarnak, a high way-en emlékszem van vagy volt egy híres faág, ami egy maus-t is kitakart nem tudom megvan-e még, ritkán járok arra
a streamerek gyakran szórakoznak ezzel, quickybabynek is volt a streamjében egyszer, hogy megmutatott egy csomó helyet. Sokat lehet azzal is trükközni, ha kidöntesz egy fát és valamiért a kidöntött fák pedig átlátszónak tűnnek, de brutális takarást is adhatnak, teljesen véletlenszerű, hogy melyik használható és melyik nem. ki kell próbálni. Prokhorovkán szokták dönteni HE-vel a piros vonalnál, a normandia pályán a katlannál kell a fákat kidönteni, meg mindenhol, ahol lehet. Szerintem a felét nem ismerem ezeknek a trükköknek, pedig nagyon hasznosak.
A kínai nagy falas pályán, ahol van az ívelt feljáró, általában medek mennek oda, ott van egy kis fa az ösvény szélénél ami teljesen átlátszó, de ha ott mögötte kidugom a tank tornyát, akkor a velem szemben levő kb 150-200m-re levő ellenségek nem bírnak kispotolni, csak miután lőttem, de akkor meg gyorsan visszahúzom a tankot a teljes takarásba. quickybaby mutatta ezt a trükköt, nagyon op pozíció, szét lehet b.szni az ellenség agyát vele és ugye a majré lámpa is általában későn szól be neki (kivéve ha direktívát használ). Számtalan ilyen hely van, ezt a játékot még 10 év után is csak tanulja az ember, főleg a pályák trükkös helyeit. töredékét ismerem csak. A legújabb trükkök azok, hogy a bz sugárhajtóművével hol lehet felmenni, ahol normál esetben maximum egy ebr tud felfutni vagy még az se. Outposton a c2-t már kipróbáltam és tényleg vicces, megugranak a tankok, mint a bakkecske, mert álmukban nem gondolnák, hogy ott tank feljön
Po1son: nulla skillesek: zero perk: brothers in arms - ez van odaírva mind a 6 legénynél és azok is, értékesek, igaz pont usa az, ahova már nem kellett nekem annyira legénység, de majd keresek nekik helyet - a nulla skilles alatt úgy tudom mindenki ugyanazt érti, hogy olyan legénység, aminek van egy alap skillja/perk, aminek a kifejlesztése nem került/kerül xp-be
való igaz, hogy aki nem wotozik, értheti úgy is, hogy nincs semmi skillje, de wot játékosok között ez a terminológia, ráadásul a wg maga is zero perk / nulla skill/perknek hívja az ilyen legénységet[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
po1son
addikt
válasz Baltazár123 #241596 üzenetére
A legények nem nulla skillesek, hanem van rajtuk BIA alapból (t832), ha megszerzed most.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Baltazár123
senior tag
válasz Derron #241594 üzenetére
A tank maga jó, az ágyúja megbízható, a tornya kemény, mint a t32-nek. Csak sajnos kapott egy pocsék dpm-t, lila töltésgyorsítóval 2152. Persze a dpm nem minden, fontosabb talán, hogy az ágyú nagyon jó, tehát a lövések jó eséllyel betalálnak, illetve, hogy a tornya kemény, jpze100 arany lövés is lepattog róla elég jó eséllyel. Tavaly húztam a t32-t, pont a buff idején, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor lőtte be bárki is a tornyát hull downban akár a T32-nek akár ennek a t832-nek.
A sima t32-nek lila töltésgyorsítóval 2631 a dpm-je, bár az ágyúja papíron gyengébb kissé, mint a t832-nek. Gyakorlatban ez nem érződik, talán a kapáslövéseket jobban beadja a t832.
Hát igen, a dpm az néha zavaró, hogy már lőnék, de még mindig tölt. Más negatívuma nincs ennek a tanknak. Elit is oda meg vissza volt a tankért, szóval a prok kezében tényleg terminátor, de még a közepes játékosoknál is, mint pl talán én is vagyok, a jobb tier8 prém tankok között van. 1500-1600 átlag sebzést tudok vele, ami nálam a jobb tier8 prémek között van. Kb a renegade szintje. Ennél jobb átlagot csak a bz176, bisonte meg a vipera amivel tudok.
Én merném ajánlani, az viszont nem egyértelmű a kérdésedből, hogy a 3,5e aranyat hozzászámoltad, amennyibe a fejlesztett jutalmak kerülnek? Talán még azzal együtt is megéri, mert egy tier8 nehéz tank kb 10e arany.
meg ad 6 db nulla skilles legényt is, azok is értékesek lehetnek, ha kell legénység
-
Viktoár
addikt
válasz Baltazár123 #241593 üzenetére
Nekem az tűnt fel hogy időnként mintha nem úgy működne (vagy inkább sehogy) a spotrendszer. Például megyek a T34b-vel a városba. Megállok a sarkon, spotolom az rhm-et aki a másik sarkon várakozik. Visszabújik majd amikor megint kinéz már nem kap spotot én viszont igen. Ő csak lövés után.....
Nem, nem volt más aki látta és nem volt bokor sem....De nem ez az első hogy furcsa a spotrendszer. Van hogy felspotolom a tankot, írja is hogy felderítve aztán az aszisztból kemény nullát kapok....Ez is mi?
Üdv:Viktor
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
T-832 mennyire éri meg az árát? Valószínűleg 40-42 es szintig tudnék eljutni az eventen, szóval 5500-6000 aranyba fájna a tank. Ennyit megérhet?
Van már pár 8 as prém tankom, de ha élvezetes vele a játék, akkor lehet költenék rá. -
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #241590 üzenetére
Van rejtett szóráskép, talán nemzetenként, de talán tankonként is lehet és amit a wg nem hajlandó megmutatni pontosan, sőt letagadja meg konteós hülyéknek hívják azokat, akik ezt próbálták feltérképezni. Volt is a röhögös videója a WG-nek, hogy a pumukli fejű csavargatja egy kiválasztott játékosnak a paramétereit egy ilyen atomerőmű vezérlőtáblájához hasonlító eszközön és hogy mekkora hülyék a játékosok (a kuncsaftjaik,vevőik egyébként, csak úgy mondom, normális cég általában nem figurázza ki a vevőit, nade itt a wgről beszélünk, bár mostanában azért már profibbak, nem látok ilyen megnyilvánulásokat tőlük).
Az orosz játékosok csinálták még régen, hogy lőttek rengeteget gyakorlóban és valahogy bejelölték a lövés helyét, így kaptak egy gyakorlati mérés általi szórásképet. Voltak WG által készített képek is régen, de nevetséges gyerekrajz szintűek és semmi konkrétummal.
Sajnos a ruszki doksi már nem elérhetó, próbáltam gugliban keresni. Valószínűleg blokkolják az orosz tartalmakat, még ha angol nyelvű is. Voltak nagyon érdekes dolgok benne, pl megváltozott a szóráskép, ha volt tank a célkörben, de ezen túl akkor is más volt a lövés karakterisztikája, ha egyáltalán a tankra céloztak (megjelenik a tank kerete körben) sőt ha gyenge pontra céloztak is más volt, meg ha a tank maga tereptárgy vagy más tank, akár roncs által részben takart volt (rengeteg földbe lövés) stb. Ezt a takarás dolgot érdemes kihasználni, mindig egy kis részét a tanknak fedezékben tartani. Arty lövések voltak nagyon érdekes, bár ezek még a régi artyk voltak, meglepően sok lövés ment a tankhoz közel becélzás nélkül és nem változott a találatok száma egyenes arányosságban a becélzás mértékével. Mondjuk ezt sosa értettem, hogy mit jelent pontosan, meg lehet, hogy a mostani stunolós artyk már máshogy lőnek. A lényeg, hogy artyval lehet(ett) lőni különösebb becélzás nélkül is, nem sokkal kisebb eséllyel talált, mint teljes becélzás mellett. A gyakorlati hasznosítása maximum annyi, hogy ha a célpontra már nincs idő becélozni, akkor el kell simán csak engedni és volt valóban sok ilyen esetem, de az arty lövés értékes, mert hosszú a töltés idő, nem érdemes általában becélzás nélkül elszórni.
Ezért is van az, hogy tulajdonképpen mindenkinek igaza van. Annak is aki azt mondja, hogy minden lövés manipulált a játékban, de annak is igaza van, hogy célozni tudni kell. Mert ha jó helyre célzol vagy legalább a tankra , akkor megváltozik némileg a lövés karakterisztikája is. Rásegít a wg. Aztán innentől jöhet bármi konteó, mert mindenki csak találgat, hogy ez pontosan, hogyan működik.
Mondjuk logikus is, mert ha lősz párat vakon, akkor úgy el lehet azon gondolkodni, hogy ezzel az ágyúval kéne mikro méretű gyenge pontokat ellőni? hm
Ez van, el kell fogadni, hogy a játék ilyen, csak ha a lövés manipulációt ismerhetnénk jobban, nem csak így tapasztalás útján, akkor be lehetne építeni a játékunkba, de talán pont ezért titkolja a wg. nem tudom, miért.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz hulp01 #241590 üzenetére
A soft statok a rejtettek.
Az agyu pontossaganal a 0,31 az ugye az agyu szorasa 100 meteren. Tehat a loveseid egy 0.31 m-es sugaru koron belul fognak becsapodni.
Na amit mi nem latunk, rejtett stat hogy ezen a koron belul hova megy a lovesek jo resze. Vannak tankok mint a Borassque amik papiron pontatlanok de a soft statok nagyon jok, ha be van szukulve a celkorod loves elott akkor a lovesek jo resze a celkor kozepehez nagyon kozel fog becsapodni.
Ellentetes pelda a T34 ami papiron pontos, gyakorlatban meg a celkor szelere dobalja a lovesek jo reszet.
-
hulp01
senior tag
válasz hitman77 #241589 üzenetére
Nálam hasonló volt a Concept. Bár ha jól emlékszem nem az elsők között lett meg, szóval arra azért már eléggé ismert volt. De az elején egy álom tank volt. Nagyon jó volt vele játszani, és magamhoz képest nagyon jó eredménnyel. Aztán x csata után egyszer csak mintha minden tönkrement volna rajta. Mindenki belőtte bármikor bárhonnan, én meg nem találtam el semmit (jó, nyilván túlzás, de az érzés ilyen volt). Azóta nem is nagyon játszottam vele.
Vicces amúgy, hogy tegnap a LIS-re a normál improved aiming unit helyett feltettem a bounty-t (természetesen a két pálcás fejlesztettet) és onnantól kezdve nem talált el semmit.
A T34-en is van. Annak a szórása 0,28 a játék szerint. A LIS eddig 0,31 volt, most 0,29 (ment rá pótkaja is). Amit ebből ki akarok hozni, hogy tök mindegy mi van beírva a stathoz, a T34 ennek ellenére egy pontatlan derpgun a LIS-hez képest. Nem tudom milyen rejtett statjai vannak még az ágyúknak, de nagyon kíváncsi lennék rájuk, mert szerintem ott azért a wg tekerget rendesen a potmétereken. -
hitman77
senior tag
válasz Dobi 562 #241588 üzenetére
Conqueror, Phase 1 megvan azok jobbak valóban, Concept nincs meg. Az a baj hogy a Proto tetszik mint tank és jó hogy hoz kreditet és kötvényt is ha sikerül néhány sebző lövést leadni, de valahogy nagyon nem érzem vele a játékot. Amikor bejött még jó volt de azóta gondolom mindenki megtanulta hogy hol lehet belőni és így csak ritka helyzetekben kimagasló a tornyozó képessége. Na mindegy egynek jó lesz.
-
Dobi 562
addikt
válasz hitman77 #241586 üzenetére
Nem, kevés időm van játszani, eldöntöttem nem szopatom magam szar tankokkal. Ezért le is szereltem a felszerelést a 9-es BZ-ről.
Ha 9-es jó hull down heavy-vel szeretnél gurulni (ami Chief proto-hoz hasonló játékstílusban) akkor Conqueror, Phase 1, Concept b a javaslatom.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van aki gurul még a Chieftein Proto-val? Raktam rá célzás javított a pontosság miatt amivel néha már oda lő ahova célzol. De a páncél hiányát nem tudom semmivel megoldani. A teste papír és a tornyot vagy a kupolát is mindenki belövi folyamatosan. Ma szinte minden meccsem vele turbó meccs volt vereségekkel. Megnéztem Scheff videóját amiben megy vele néhány órát, de ő sem remekelt vele. Van akinél működik? Mi a titka?
-
jano_77
nagyúr
válasz popey37 #241583 üzenetére
Akkor ezek szerint vmit benéztem és rosszul olvastam. Mea culpa
Járt-e már úgy vki, hogy ha nem várja meg a csata végét és vissza akar lépni a garázsba, akkor a Game Center összeomlik és kilép bezár a játék!? Tegnap és ma csinálja, eddig nem volt ilyennel gondom!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz jano_77 #241573 üzenetére
1. Ha egymás után megveszed 3x és utána kezded a küldetéseket, akkor csak egyszer kell megcsinálni. Mindháromra megadja az előrehaladásokat (Epizód 1-2-3-mal jelöli).
2. 50+50+50+150+200 kötvényt ad, ez összesen 500 kötvény. Max 3x veheted meg, így jön ki az 1500 kötvény.
3. 3 parancsnokot ad, ha 3x veszed meg:Szerk. Közben látom popey37 megválaszolta
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
kchryss
veterán
válasz 2thletme2day #241578 üzenetére
Akkor lehet hogy csak én nem találtam mikor olvastam.
Az viszont nagyon nem igaz hogy a WG korrektül dokumentálna. Tényleg át szokták írni utólag a cikkeket.
És egyébként ezt is átírták. Ha megnézed webachívumban jan. 3-án még 5:20 szerepelt a zárás időpontjaként: [link] -
popey37
addikt
válasz jano_77 #241573 üzenetére
akkor nekem a tundérek hozták a 3 parancsnokot biztosan:
és itt vannak a kuldik, szám szerint 3, ami kuldinként 500 kotvény ad, 3x500 az 1500 nálam.
minden kuldetés sorozatban 3x 50, 1x150 és 1x 200 kotvény.
ha megvetted egyszerre a 3 kuldit akkor a 3 kuldi párhuzamosan ment egymás mellett, tehát ha megcsináltál belole egyet akkor azt mind a 3 sorozatban felszámolta.
tehát szerintem nem én beszélek fa**gokat.amugy meg olvasni tudni kell: én pontosan ezt irtam:
"kb. 1 milla képzési konyv, 1500 kotvény 3 parancsnok ha 3x megveszed."nálam alap volt hogy egyszerre vettem meg a 3-at. ha te kulon kulon veszegeted, perszerű hogy ujra kell megcsinálni.
de amint látod másnak is ott figyel a 3 parancsnok meg az 1500 kotvény.
tehát elobb tájékozodj legkozelebb mielott oltogatni kezdesz.
de nincs harag[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
2thletme2day
őstag
válasz Imilenni #241571 üzenetére
Az M4 54-et is buffolták nemrég. OP is lett mint a segg. Előtte mindenki megállt a 9-esnél mert nem volt értelme a 10-esnek. Korábban a Kranvagn sem volt túl acélos aztán buffolták és olyan lett amilyen. Most azt most nerfelték. Annyi biztos, hogy idén hozzányúlnak a Rino-hoz. Valószínüleg buff lesz de erről több infó nincs. Szóval lehetséges, hogy valamikor lesz buff a 10-es heavyre de, hogy mikor és mekkora nagyságú azt nem tudhatja jelenleg senki.
Én tegnap délelőtt néztem az eseményhez tartozó ismertetőt és már akkor is ott volt, hogy meddig tart szóval nem utólag ismertetik. Amúgysem jellemző a wargamingra. Eddig minden esemény korrektül volt dokumentálva. Mettől meddig tart, mik a nyeremények stb, stb...
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #241576 üzenetére
Igen, közben megtaláltam a friss hírt is, abban is benne van: [link]
Az esemény vége:
- A Battle Pass: Az ítélet napja január 26-én 05:00-kor (CET) ér véget, ezt követően:
- Az esemény képernyője többé nem lesz elérhető.
- Többé nem vásárolhatsz Improved Passt és szakaszokat.
- Az ítélet napja csomagok január 31 eltűnnek a játékon belüli boltból.
- A barakkban található parancsnokok toborzása korlátlan ideig elérhető marad.Tegnap mikor néztem akkor még nem volt benne ez egyik cikkben sem. Utólag frissítgetik az event végéhez közeledve. Nem tudom miért nem lehet már az elején kiírni pontosan.
Így viszont pont akkor végződik mint amikor a szerveren aktiválódnak a napi küldetések.
Szóval csak a mai és a holnapi napi küldetéseket tudom megcsinálni, mivel 26-án már nem lesz aktív az új küldetésekkel. Tehát gyakorlatilag 2 napom van rá.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #241574 üzenetére
Ezen vagyok én is mindig kiakadva. Nem találtam pontos dátumot.
Nagyon nem mindegy hogy egy nappal több vagy kevesebb időm van még hátra a küldetésekkel.
Egyébként ha 7kor lenne vége az vicces lenne, mert 5kor nullázódnak a napi küldetések, így aki hajnal 5kor játszik az még 2 óra alatt megcsinálhatja az új napi küldetéseket a BP pontokért. -
hulp01
senior tag
Ez a terminatoros küldetés jan. 26-ig tart. Ez azt jelenti, hogy jan. 26. reggel 7 óra? Mi a tökömért nem lehet ezt leírni a játékban, hogy órára pontosan meddig tart?
-
jano_77
nagyúr
válasz popey37 #241243 üzenetére
Nem akartam sosem belefolyni a szócsatátokba, amit xAttilax-el folytattok, de kezdem úgy látni most már én is, hogy Neked tényleg fingod nincs a játékról, néha akkora homály dolgokat írsz be. Pl mint most a T-1000 parancsnok megvételénél is! Én marha meg hittem Neked és megvettem újra, bízva abban, hogy az általad leírtak szerint nem kell újra megcsinálni a küldiket - hiszen 1x már túl voltam rajtuk - és akkor kapok kötvényt!
1. faszság, amit írtál, mert újra meg kell cisnálni a küldiket
2. 350 kötvényt ad egy körben és nem 1500, ezt nem tudom honnan szedted!
3. még a parancsnokot is csak 1x adja meg, nem lett belőle 2 a barakkban[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz Baltazár123 #241569 üzenetére
Lehet rá esély egyébként hogy buffoljanak a 10-es új kínai tankon?
Vagy hagyják elro@dni mint az olasz 10-es nehezet?Press "F" to pay respects.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Warton #241568 üzenetére
A wg általában figyelt arra, hogy a tier10 tank megérős legyen. Ez sajnos a bz-vel nem sikerült, adtak egy hulladékot tier10 tanknak. Mondjuk megvan az oka, az utolsó pillanatban visszakoztak a brutál nagyot ütő troll ágyúból és kapták ezt a f.s ágyút a tankok. Nem tudták normálisan kiballanszolni, illetve még az lehet, hogy azt hitték a sugárhajtomű majd akkora durranás lesz. kb mint amikor azt hitték, hogy a mvy lánc mechanikája fogja a játékot megváltani, aztán alig valaki játszik azzal is.
Valószínűleg a bz176-ról már megkapták a tesztelők véleményét, hogy így ne vezessék be a játékba, aminek a marketing és pénzügyi részleg megörült és bevezette. A tech tree-nél viszont már nem merték vagy akarták ezt.
Sok streamer van, mindenki találhat olyant, akinek hasonló a játékstílusa csak magasabb szinten és így a véleménye releváns és sok időt lehet megsórolni, sz.r tankokat átugrani stb vagy egyáltalán nekiállni az adott ágnak. Pl quickybaby végig tolja az új tech tree-t, elmagyaráz mindent, összehasonlít, felszereléseknél is jókat mond, még ha sok streamernek ez nem tetszik. Nekem tök logikus, amik quicky mond, pl, hogy miért van cvs a patton M48 -on neki a második felszerelés sorban. Nekem csak azért nincs, mert nem dúskálok a kreditben és 1 sort tudok most még csak megfizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz 2thletme2day #241563 üzenetére
Mert minden CC elkezdi tolni a tier10-es tankot az első nap. És az átlag János nem akar lemaradni. Egyébként én is így voltam vele régebben,amikor a freexp-nek semmi értéke nem volt számomra, mert minden tank ki van fejlesztve és a freexp folyamatosan termelődik és nem nagyon van mire költeni. Legénység fejlesztésre nem költöd mert minek. De aztán tavaly már lehetett belőle tankot venni meg ilyenek azóta már én is inkább grindolgatok, mintsem hogy a freexpt elszórjam egy komplett ágra.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Viktoár
addikt
Én is így gondolom. Vannak tök jó tankok amik az egyén játékstílusához igazodnak és kár lenne kihagyni.
Ami az egyiknek hulladék az másnak még lehet hogy bejön. Említetted az AMX65t-t, köztudottan egy szarnak mondott tank, nem is foglalkoztam vele sokat, gyorsan csak azt húztam ki rajta ami kell a következő tankhoz és léptem is át. Most hogy felraktam a gunmark modot látom hogy 80%-on állok vele még így is. A grindot sem tartottam szenvedősnek, ha tőlem kérdezi valaki nem azt mondom hogy a játék legrosszabb 8-as heavy-je..Egyén és stílusfüggő kinek melyik tank válik be, ezt pedig csak úgy tudjuk meg ha végig megyünk az egész ágon.
-
Gubu0101
veterán
Ha most kezdtem volna a jatekot azt mondom ok,vegig megyek a lepcson,eleinte meg volt is benne elvezet,most mar nincs.Joforman csak T8-T10 el jatszok nagyon elvetve T9,T8-ban csak premium tankokal.
Igy nekem az a lenyeg,hogy T10 meglegyen,minnel kevesebb idobol,mivel nincs annyi idom se,hogy szorakozzak a techtreen es a fentebb irtak miatt se.Estenken 2-3 kor vasarnap talan van 5-6 oram.Arra jo ez a jatek,kicsit kikapcsol,szorakoztat de mar nem veszem egyaltalan olyan komolyan.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hulp01
senior tag
válasz jano_77 #241560 üzenetére
Ez érdekes. Én pont fordítva gondoltam volna.
Csata közben már nagyon régóta nem írok csúnya szavakat. Csata után én is szoktam egy-két esetben írni a kedves játékosnak, hogy ne erőltesse, ami nem megy. Ott meg aztán végképp nem szoktam ilyen "kiírtom a családodat" stílusban fogalmazni. Talán az lehet az oka, hogy a csatában akármit is írsz, könnyen tud reportolni, de ha utólag írsz rá, akkor már nem. Vissza kéne menni valamelyik előző csatába, és kikeresni ki volt az illető, hogy reportolni lehessen. Az meg már macerás, nem ér annyit az egész. Így könnyebb megúszni is. -
2thletme2day
őstag
válasz Gubu0101 #241558 üzenetére
Ezen analógia mentén akkor semmit sem kéne free xp-ből fejlesztened mert "Attol meg hogy valakinek nem fekszik a BZ lehet meg masnak op lesz".
Amúgy nem értem ezt a nem számít semmi csak legyen meg a 10-es minél hamarabb még úgy is, hogy egyikkel sem játszottam az ágon gondolkodást. Semmi értelmét nem látom. Persze, ha van egy köztudottan szar grind (TVP VTU, AMX 65t) akkor ne szenvedjen feleslegesen az ember ha nem muszáj de sokaknál látom ezt, hogy csak az a kényeg, hogy minél előbb meglegyen a 10-es. Aztán közben meg lehet olyan tankokat hagy ki ami sokakkal ellentétben neki pont fekszik és tetszik is, csak épp átugorja.
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #241560 üzenetére
A csúnya szavakat figyeli, persze, kicsillagozza automatikusan és biztos, hogy számolja, mennyi van a rovásodon. Régen lehetett örök chat-bant kapni, amikor még közös chat volt az ellenséggel. Talán mintha valaki mondta volna, hogy amikor változott a rendszer (csak saját csapatnak lehet írni, ingame riportolás) , akkor amnesztiát kaptak. Mostanában tényleg nem panaszkodott senki örök chat ban-ről.
Nem vettem meg a BP szakaszokat 12,5e aranyért, hanem kigrindeltem, de rákészültem a napi küldetéssel, hogy pont az első nap érjem el az 45 pontot, ami adott 50 BP pontot, meg 15 tier6 tankot kifulloztam, az 15x15 BP plusz pont, ebből sok prém tankot, az hozta a kreditet is. Tier6ban gyorsabban lehetett jóval haladni, többször voltam top3. Összesen olyan 44-45 szakaszt kellett így teljesítenem, de gyorsan ment. Napi 5 szakasz kb.
A terminátor parancsnokokat nem lehet átképezni más pozícióba. ezen agyalok én is, hogy hova tegyem őket, mert az 500 aranyba fog fájni, hogy átrakom máshova a jelenlegi parancsnokot. Már amelyik átrakható, mert pl a prime gaming is úgy adja az utóbbi időben a parancsnokokat, hogy nem lehet átképezni máshova. Akcióban 375 arany és havonta szokott lenni rá akció. A t800 természetesen amcsi nehéz tankba ment, hogy a t832-ben tudjon játszani
A pazarlás része inkább az, hogy rádiósnak pl egyáltalán nem kell nulla skilles, még a franciákhoz se, bár azt meg kéne nézzem, hogy van-e rádiós-töltős, de szerintem nincs. 4 skillből minden hasznos megvan a rádiós, pazarlás a nulla skilles oda rakni. Illetve nehéz tankokra a töltőnek is hót felesleges nulla skilles adni. Az álca annyira keveset ad meg az adrenalin rush is, hogy 4 skillben minden értelmes megvan nekik. Főleg ahol 2 töltős is van.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Amúgy a Terminátoros parancsnokok kizárólag Parancsnoknak toborozhatóak? Tudom a nevében benne vabn, de hátha esetleg át lehetne képezni akár lövésznek, akár vezetőnek vagy töltőnek!? Mondjuk fasza lenne berakni őket kompletten egy tankba.
Uhh...most nézem, hogy 6 fős legénység kell a T-832-be!? Nem aprózták el a WG-ek.
Akkor nem is lennének elegen 4-en."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz hulp01 #241553 üzenetére
Pontosan ez volt az érzéserm nekem is korábban, amit leírtál, hogy gyakorlatilag folyamatos chatbanon voltam állandóan, mert mikor lejárt volna, már kaptam a következő. Aztán kikapcsoltam a csata közbeni chat lehetőségét!
Onnantól kezdve nem voltam bannolva, pedig azért csata után rendszeresen elküldöm melegebb éghajléatra azt, aki megérdemli - igen szerintem megérdemli !
Éppen ezért arra gondolok, hogy a rendszerben az a program, ami a chatban-t osztogatja, az csupán a csata közben beírkált dolgokat figyelheti, szűrheti és a csaták után beírt dolgokkal már nem foglalkoznak! Korábban ugyanis azon agyaltam, hogy vajon a sok játékos veszi arra a fáradtságot, hogy ticketet küldjön a WG-nek a chat beírásokkal, mikor vki elküldi őket az anyjukba!? De ezek szerint nemn ez a mérvadó, hanem a játék közbeni írások.Baltazár123: szerintem nem annyit költöttél BP-ra, hanem 3+5+3,5+12.5K = 24K goldot
Improved Pass: 3500
50 szakasz: 12500
Sarah Conor: 5000
T-1000: 3000[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #241557 üzenetére
Az aranyat ki kell szívniuk a rendszerből, mert különben esnek az eladások, ha mindenki az ingame aranyat használja.
Valóban jó a taktikájuk, én is elköltöttem 3,5+3+5e aranyat, 11,5e aranyat 2 parancsnokra, meg a t832-re meg egyéb cuccokra. A Sarah Conor csomag fájt a legjobban ezekből, mert anélkül is volt kb 100db olyan boosterem, de kellett a kollekció, a terminátor filmek a gyerekkorom nagy kedvencei.
Vannak olyanok, akik mindegyiket megvették 3x, a quickybaby chatjében mondták többen is. Az kapásból 24e arany, meg nyilván a 3,5e-t is befizették, meg ki tudja mennyi BP szakaszt vettek hozzá. Hát igen, a "bálnák" több tízezer aranyat is elégettek most.
Józanul megítélve csak a 3,5e arany a tankért volt értelmes költés Kaptam még 2 parancsnokot, amikor pl USA vonalon van most már 5 nulla skilles tankosom, akiknek nem tudok tankot adni. Meg az új divat a WG-nél, hogy parancsnokot adnak, sőt nem ritka, hogy nem is lehet más pozícióra átképezni még aranyért sem. A prime gaming is így ad az utóbbi időben, szóval parancsnokból a dunát el lehetne rekeszteni lassan én meg vettem még 2-t 8,5e aranyért. Okos húzásnak nem mondanám és valóban, ha nem a karácsonyi ládából gurult volna ki az arany, akkor csak ezért nem vettem volna aranyat, hanem elengedem.Vannak azért jó szakemberek a wg-nél, akik tudják, hogyan kell kiénekelni a pénzt, aranyat, szabad xp-t, gyakorlatilag minden fizetőeszközzé vált a játékban az utóbbi években. A reklámhoz értenek, a sz.rt is becsomagolják. Ahogy eladták ezeket a bz tankokat az ütős videóban, aztán a valóságban a tier7 meg a prémium bz ami használható, mindegyik talán túl erős is, a többit meg szidja mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz hulp01 #241557 üzenetére
Puding probaja az eves Atol meg hogy valakinek nem fekszik a BZ lehet meg masnak op lesz,majd kiderul.Amugy meg begyujtom az osszes 10-es tankot,hagylegyen.
Ez meg varhato volt,hogy a ladakbol osszejott goldot lesz mire kolteni,azert is vettem ladat,mert ugy olcsobban kijon a gold.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hulp01
senior tag
válasz Gubu0101 #241555 üzenetére
De a tízesről se olvasni jó véleményeket. Akkor minek költesz el ennyi free xp-t egy használhatatlan tankra. Főleg, hogy úgy váltasz free xp-t (gondolom goldért).
Ebben amúgy elképesztően profi a wg. Elad egy csomó dobozt utána meg a játékosok az abból szerzett aranyra már nem úgy gondolnak, mint amiért fizettek, úgyhogy simán szórják a goldot mindenféle hülyeségre. Minden elismerésem annak, aki ezt felismerte és bevezette. A profit szempontjából nagyon okos húzás volt. Úgy tűnik van a wg-nek olyan részlege is, amelyik ért ahhoz, amit csinál.
-
h1mpi
félisten
Egy hete még örült a fejem, hogy milyen jó a játék a Controcarro 1 Mk. 2-vel, na tett róla a WG, hogy a helyére kerüljön a tank. Szerintem kapott egy nehezített MM besorolást, mert tegnap only tier10-ben csapattam vele... ott azért már nem olyan nagy a szám, mint tier9-ben
Fully electric lifestyle!
-
Gubu0101
veterán
válasz Baltazár123 #241544 üzenetére
En free xp-bol huzom ki a 10-es BZ-t.Nincs idom annyit jatszani,hogy vegig lepkedjem 7-8-9.Jo,hogy volt atvaltasra egy kis kedvezmeny,igy talan meg 100k xp hianyzik a 10-hez.Ezeket olvasva nem is banom,hogy kimaradnak a “kicsik”
Bar az se tul izmos,volt szerencsem hozza 1v1-ben en vz-vel.
Nagy majd ha meg lesz probalgatom.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hulp01
senior tag
válasz po1son #241550 üzenetére
Én azt érzem sokszor, hogy rajtam automatikus chatban van. Teszem azt 2-3 hét a max. amit kiadhat a rendszer. Amikor az lejár automatikusan kapom is a következőt egy-két nap elteltével. Pedig hagyhatnának kicsit kibontakozni. Sok játékosnak kell még felnyitni a szemét, hogy mennyire életképtelen ebben a játékban.
Tegnap Prokhorovkán volt olyan csatám, hogy a két csapat két-két lightja nagyjából 0 spottal és 0 sebzéssel zárta a csatát és eléggé hamar elhaláloztak. És kettő közülük nem is volt rossz játékos. A hegyen át támadó Defenderünk végzett első helyen egy t9-es csatában (xp alapján) és neki volt annyi spotja, amennyit a lightnak kellett volna. De legalább kiegyenlített volt a két oldal, meghalt mind a négy light. És a végén még nyertünk is. -
Viktoár
addikt
válasz 2thletme2day #241548 üzenetére
Azért az acél fóka fordítás is megér egy lábjegyzetet. Eredetileg "iron seal" a token neve. Az "iron" vas-at jelent, ha acélt szerettek volna akkor "steel" lenne. A másik pedig a "seal", ami több jelentéssel bír. A fóka mellett még pecsét, plomba esetleg ezek szinonimái. A szövegkörnyezetet és a játékra való utalást is figyelembe véve inkább vas pecsét (ahogy a token is kinéz) lenne mint sem acél fóka.
Nem is értem hogy milyen elgondolásból miatt sikerült ezt így fordítaniuk.
-
hulp01
senior tag
A hetes bz szerintem is egész jó volt. Utána a nyolcas egy sorscsapás. Túl sokat játszottam az elmúlt hónapban a T34-gyel és ez ugyanolyan fos. Az ágyúja oda lő, ahova akar, nem ahova céloztam. Én elengedtem. A kilences ki van fejlesztve egy csomó tervrajz felhasználásával, de nem hiszem, hogy meg fogom venni. Megyek inkább olyannal, amivel jó játszani.
Tegnap LIS-szel toltam, azzal meg kétszer is kaptam ammorack robbanást (egyszer full hp-ról, utána meg majdnem fullról), miközben sárga ammorack-et se nagyon szoktam kapni vele. Váltótanknak meg a shreket használtam, amíg a LIS csatában ragadt. Na, az tegnap nagyon de nagyon nem működött. Mintha titokban valaki kicserélte volna az ágyúját egy arty-éra. Az égvilágon semmit nem talált el. Volt olyan csatám, hogy 24 lövésből 12 talált, abból 3 pen. Csak ámultam és bámultam, hogy hova mennek a lövések. -
Dobi 562
addikt
Igen, a 9-es BZ-tol nekem is teljesen elment a kedvem.
-
jano_77
nagyúr
Acél fóka token-t mivel lehet szerezni, mert nekem vhonnan lett 2 a 8-ból, de fingom nincs honnan és azóta nem is jött több!?
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #241543 üzenetére
remélem hasonlót fog sz.rni aki meg a bz tech tree-t megalkotta
Egyedül a 7-es ér valamit, az tényleg jó tank. A 8-as a tier8 legszaharabb tankja, de versenyben van az egész játék legócskább tankja címért is. A tier9-ben bíztam, de ez se egy megváltás. Megbízhatatlan ágyú, megbízhatatlan torony, idióta gyakran zavaró ágyúsüllyedés elől a két lámpánál, gyullad (van hogy egy csatában 2x), robban, lassú a sugár nélkül, kifejezetten rossz dpm, nem élmény vele menni, a legfinomabb megfogalmazás szerint. A tier10-t már meg se veszem, csak talán valamikor a távoli jövőben.Már nem kell sokat szenvednem vele, még a héten befejezem, mert ez a legeslegutolsó fejlesztésem a játékban. 10 év, 2 fő account, abból az egyiket khm fogalmazzunk úgy már más használ, 1 segéd/toborzós acc és a bz-vel vége mindenféle tech tree fejlesztésnek a számomra. örökre. Ami érdekelt, érdekel, az megvan, bár még vagy 1 tucat tier10 tankot meg kéne vegyek, várom a leárazást. Ha lesz bármi érdekes új ág, csakis töredékből/szabad xp-ből, többet nem vagyok hajlandó fejleszteni a játékban.
Bekerül piros betűs dátumként az excel file-ba, ahol vezettem a tank fejlesztések és hogy hogyan haladtam velük. Vége egy korszaknak számomra a játékban.
Több szünetet is tartottam a játékkal, volt több éves is közben, de a végére értem. Innentől játszom, amivel szeretnék, többet nem kényszerít a wg szemetebbnél szemetebb tankokkal grindelni. A tech tree-ben alig van megtartós tank és most még legénységem sincs rájuk, bár bízom az idénre ígért legénységi újításban.Ha már a bz szóba jött. Láttam egy videót, ahol mindenféle helyeken próbálgatják a sugárhajtóművet. Vannak használható részek (most még, aztán majd a wg nerfeli a pályákat természetesen).
Pl az új pályán, az outposton van c2-ben a házak között egy kis domb, lejtő inkább, ami alapvetően a lejövetelre használatos, de sugárhajtóművel fel lehet menni rajta. Majd összesz.rta magát a minotauro, amikor hipp hopp megjelentem mögötte a bz68-al Nem számított rá, hogy feljön azon a kis lejtőn bármilyen tank is
-
hulp01
senior tag
Remélem élete hátralévő részében sünt fog szarni az a gyökér, amelyik behozta a prémium bz-t a játékba. Ezek nem játszanak a kurva játékukkal?
-
Elf
aktív tag
válasz phoenix1989 #241527 üzenetére
Szakaszban nem menne jobban?
Csak van itt valaki aki beszálna. -
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #241536 üzenetére
én egyáltalán nem várom ki, ha uj a tank és nincs garázsban simán megveszem ha kell.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #241535 üzenetére
Amit én soha nem értettem ezzel kapcsolatban, hogy a wg mennyire nem érti a játékosait. Miért nem lehet kiszámíthatóbbá tenni ezeket, mint pl a legénységi át és újraképzések, amik havonta egyszer előjönnek abban a hétvégi küldetésben, amiben x2 legénységi xp-t ad talán 5 csatára? Neve is van ennek a rendszeresen visszatérő hétvégi eseménynek, de most nem jut eszembe.
Itt is mondanák azt, hogy 3x van fogyóeszköz meg felszerelés kedvezmény egy évben. Mondjuk legyen benne kis izgalom, csak a hónapot adják meg, tehát figyelgetni kell azért a honlapjukat. Pl január, június meg október. Ebből 2x 50% 1x 25%. Ezen felül meg lehet még leárazás speciális eseményeknél. Aztán ennyi.
Belehalnának ebbe? Ha olyan a tank, úgyse fogok több hónapot várni, leszedem másikról a felszerelést vagy megveszem teljes áron. Ha meg tudok várni, akkor várok. Szerintem a nagy többség kivárja úgyis. Hasonlóan a tank leárazásokat, úgyis sokan kivárnak a vásárlással, sőt sokan inkább a ToTT-ra várnak, mert ott még nagyobb a kedvezmény.
A WG esetében, ahányszor csak ezeknek a kommunikációja a téma vagy közönségkapcsolat, mindig a hazai vodafone jut az eszembe, mert az legendásan #@#&@ Hát a WG is maximum egy fokkal jobb náluk, reklámokat tudnak készíteni, kb ott ér véget a tudásuk. -
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #241529 üzenetére
És ebben a helyzetben a legszomorúbb - mikor a Te csapatod nem találja el az enemy light-ot vagy bárkit, akit derítettél - de ha Te felvillansz, azonnal kapod a fókusztt és a szemem nem tudom becsukni olyan gyorsan, már mehetek is a garázsba! Így igen nehéz, ahogy Dobi is írta, Lightal játszani jól és hatékonyan. Ha meg a sebzésre próbálok játszani, mert a csata elején kiderül, hogy balfék a csapat, akkor meg azért kapok, hogy noob light nem spottol semmit!
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #241517 üzenetére
Én bezzeg lemaradtam róla, mert pénteken még úgy voltam vele, hogy majd az akció végén feltöltöm az éléstárat, de sajna elfeljtettem tegnap este.
po1son: de jó hogy írtad basszus, most ez szuper hír volt mára!
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz Dobi 562 #241528 üzenetére
Tegnap olyan csatákat illetve csapattársakat kaptam hogy épp csak felvillant az ellen de már halott volt. Most meg ott állnak egy helyben és nem tudják eltalálni. Rám engedik az ellenfeleket mert nem bírják ellőni őket. Sebezni meg elég nehéz ha T10 ben vagy. kár volt felmennem. ma buktam 4% ot, pedig olyan jól alakult a tegnapi nap . egyébként ma az is fura volt hogy szinte nem akart leesni rólam a spot. várok fedezék mögött vagy egy percet aztán ahogy elindulok már kapom és se lámpa se semmi. öröm volt játszani.
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #241527 üzenetére
Igen rohadt nehez light-ot gunmarkolni egyedul, mert spottolos palyakon tulsagosan is a csapatra vagy utalva.
-
Dobi 562
addikt
Statshaming aldozata lettem. Ramirt csata utan a csapattars, hogy keves az atlag sebzesem Early-vel meg hogy nem tudok jatszani light-okkal. Patrol Duty-t (orjarat) szereztem a csataban RU251-el, 3k-t spottoltam Live Oaks-on egyedul a mocsarban, masik 2 light tankunk osszesen 1k-t, az egyik meghalt 1. percben, a masik a piros vonalon sznajperkedett. Lett volna tobb is de az enemy EBR 105 counterelt es nem tudtak kiloni. Ja es a legjobb hogy nyertunk is egyebkent.
Mennyi toxikus hulye jatszik, istenem...
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #241520 üzenetére
Akkor,en mit is vartam tegnap mikor kb 8k lett cakk pakk a vz-vel a korom.Pedig azt hittem meglesz az asz.
Szep kor volt az is.Az M4 9000 valemennyi dmg vegzet en 6800 asszem. Normal csataban.Xp-m 1200-1300 kozt volt.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
h1mpi
félisten
válasz Addel #241518 üzenetére
Maradt még 26 000 000 kredit , de nem játszok annyit, hogy 200 db ne legyen elég. Meg sajnos mostanában nagyon elkezdtem égni... pl. a BZ-176-ból kivettem tegnap a prém kaját és ment a helyére az automata tűzoltó, esküszöm jobb lett az ágyú Na ennyit számít itt a prém kaja, ha akar betalál, ha akar a holdat lövi.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #241514 üzenetére
De jó, hogy írtad a fogyócikk akciót, észre sem vettem. Gyorsan behúztam mindenből 200 db-ot még reggel 7 óra előtt
-
Raidon
őstag
válasz 2thletme2day #241514 üzenetére
Annyira nem figyeltem csak mondom látom a küldit amit minden nap lehet teljesíteni aztán eltűnt…. Azt hittem hülye vagyok ,de akkor így már értem. Azért jól kitalálják a fiúk! Talán nem kéne eseményt eseményre esemény hátán nyomni aztán nem lenne geb@sz
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
kchryss
veterán
-
2thletme2day
őstag
válasz Raidon #241508 üzenetére
A wargaming elkúrta a dolgot. Ugyanazon a napon jöttek be a kísérleti felszerelések mint a felszerés és fogyócikk 50%-os akció. Annyira ügyesek voltak, hogy az akció a kísérleti felszerélsekre is működött ( amit nyílván nem akartak és menet közben érszrevették) erre az volt a megoldás, hogy nem kapta meg mindenki a kísérleti cuccot és akinek megvan az meg nem tudja szétbontani. Gondolom holnap vége a fogyócikk és felszerelés akciónak és jönnek a kísérleti felszerelések mindenkinek. Deznek van amúgy egy videója erről amiben a T57 heavyn mutatja mennyire jó ez a cucc és beszél a wargaming bakijáról is.
-
jano_77
nagyúr
válasz popey37 #241484 üzenetére
12.000+3.500=16.000 gold az összes nyeremény, ajándék, tankkal együtt!
a goldért megvehető parancsnokokkal járó küldik is csak 26-ig teljesíthetőek vagy azok tovább is, ha mondjuk utolsó nap veszem meg a parancsnokot?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz xAttilax #241471 üzenetére
"A régi tankoknál (e100, is7..stb) nyilván sokkal többet ad kevesebb sebzésre ad több wn8-at mert ott a szerveren lejátszott csaták jó része még más MM-ben és HP boost nélkül (kevesebb HP volt a csapatokban) zajlott le."
Az elvárt értékeket automatikusan frissítik a wn8-hoz. Így az nem igaz hogy azért adna több wn8-at a régi tankoknál (e100, is7..stb) alacsonyabb sebzésre mert régen valamilyenek voltak. A jelenlegi állapotokat tükrözik az elvárt sebzések. Ha kevesebb sebzés kell a jó wn8-hoz e100, is7 esetében akkor az azt jelenti hogy rosszabb az aktuális átlag azokkal a tankokkal. Ez lehet például azért mert nem meta tankok és ezért sokan rosszabbul játszanak velük, vagy lehet azért is mert több gyengébb játékos játszik velük mivel ezek sokkal több játékosnak megvannak mint az új tankok.
Így a tankonkénti recent wn8 sebzés alapú tankoknál egész jó mérőszám.
Viszont a tankonkénti totál wn8-nál már bejátszik az a probléma amit említettél. Ha valaki régen játszott sokat egy tankkal és azóta változtak a körülmények akkor az torzítja a wn8-at. Például ha valaki régen játszott sokat e100-zal és akkor unikum volt, most az akkori átlaga már csak kéket ér. Ezért kell mindig a recent statisztikát nézni. -
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #241505 üzenetére
Elitnek van youtube-on egy jó videója, sok mindent elmagyaráz, tegnap előtt töltötte fel. A mobilitás meg a túléló felszerelés bejövős nagyon. Sajnos még csak 1. szintig tudtam fejleszteni, mert csak 900 alkatrészt adtak.
Van egy képem is a cuccokról, hogy mit adnak pontosan szintenként, mert összehasonlítottam. Kétszer lehet fejleszteni rajtuk 400 és 2000 alkatrész kell a szintekhez. Az alap felszerelés levehető aranyért/leszerelő kittel, de a 2-3 szintű már csak alkatrészért.
[link]
-
Raidon
őstag
válasz Gubu0101 #241506 üzenetére
Nem... Elvileg mindenki kapott volna 3 féléből 2-2-2 darabot lett volna küldetés ezekhez a dolgokhoz komponens a fejlesztéshez csak a küldi megdöglött. Kaptam 3 féléből kettőt meg egy küldetést megcsináltam és eltűnt...
Alapon nem ad több előnyt mint a simák. Felfejleszteni meg fullosra senki nem tudja nincs annyi nyersanyag hozzá[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Gubu0101
veterán
válasz Viktoár #241504 üzenetére
Igen,lehet aztan nem igy akartak osztogatni hanem kuldetes utjan lett volna megszerezheto,ez mar kicsit kusza
Azt se tudjuk meg,hogy aki ellen epp harcolunk az hasznalja e vagy sem…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #241503 üzenetére
Hol találok infót a kísérleti cuccokról, Nekem ez telejsen kimaradt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest