Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
micsoda véletlenek vannak. meg a BP pont gyűjtögetés és már a 3-ik tier6 os tankomnál jön ki 99-re az X-ik csatával, mert persze hogy 100 kellene és így még 1 csata kell, aminél aztán a fölösleg megy a kukába....nice
-
Viktoár
addikt
Nem nagyon követtem a változásokat, de a fürdőkádtól mikor vették el a 105mm-es löveget?

-
Elit3Zotya
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Mikor még megszereztem maratonon, eléggé jó volt, de most a kis alfa miatt nem éreztem valami erősnek, na meg a torony sem az igazi már.
-
phoenix1989
addikt
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hűha gratula..
Néztem én is, hogy lehet megkéne csinálni vele, de mentem 1 kört vele és nagyon nem érzetem benne az erőt. Most a 8-as linx-et próbálom.
-
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
El tudom képzelni.
A gunmarkozás idegörlő célkitűzés. -
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
háát, állj át a répa másik végére.
-
Viktoár
addikt
válasz
vJokka
üzenetére
Köszönjük az infot.
Persze van aki megkapta, ez is egy amolyan fairplay a wg-től. 
Más:
Na itt egy példa arra hogy miért ne inzultáljuk a csapattársainkat. Nem bántásból, de ennek a játékosnak biztos van valamilyen mentális vagy fizikális problémája mert 83,5k csatával ilyen statot "tartani", sőt rontani, egészséges ember nem lenne képes akkor sem ha csak úgy "játszogat". Szegény, tier 8-as csatában top tier heavy volt és nullázta a csatát. Sohasem tudhatjuk hogy ki miért játszik úgy ahogy játszik.

phoenix1989 Grat hozzá. Kár volt a tegnapi kifakadásért, mondtam hogy csak idő kérdése és lesz egy jó sorozat. Előtte át kell lendülni a szopó szérián.

-
vJokka
aktív tag
Az új, kísérleti felszereléses küldit megkaptátok? [link] Elméletileg mától él, viszont én nem kaptam meg.
-
Baltazár123
őstag
válasz
joergie
üzenetére
Legalább 1600ft-ot ki kell adni a tankért, igen. 4x kicsi láda kell. Jöhet persze twitch pont később, akkor kevesebbet kell kiadni érte, már akinek kell a tank. Ha legalább aranyat is adna a láda, mint karácsonykor, de csak ilyen (számomra legalábbis) semmit nem érő személyes tartalékokat meg álcát.
Személyes tartalék így is annyi van, hogy már nem tudom elhasználni, mert még ezt a kínai sugaras nehezet kifejlesztem, aztán más nincs, ami érdekelne. Mondjuk a mocsok sz.r tier8 után/közben majdnem abba hagytam. A tier9 egy fokkal jobb, a tier10 megint mocsok, azt mondja több streamer is, szóval jó kérdés, minek fejlesztem.
Az álcázás meg szintén zenész, nincs annyi tankom, amire fel tudnám rakni a meglevő álcázásokat. Számomra értéktelen. A type62 is, mert a trading karavánból is meg lehetett szerezni, nem kellett kp-t kiadni érte. Igaz ott is átugrottam inkább, nem kelt fel bennem vágyat ez a tank.
Mondjuk aranyra átszámolva 1250 aranyat lehet venni ennyi pénzből, szóval annyira nem rossz talán az ajánlat egy tier7 prém tankért, feltéve, hogy kell a tank valakinek és most kell. Meg ha ér valamit neked a személyes tartalék vagy az álca.
Én kivárom a következő black marketet, trading karavánt vagy bármit, ami jön és majd ott beszerzem a tankot, ha éppen jó áron lesz. Több kp-t idén nem invesztálok a játékba. Van annyi aranyam, amivel kifullozom a 3 várható normál battle passt, meg még egy tier8 prémet tudok venni amikor lehetőség lesz tank cserére. van 8k kötvényem, azon veszek egy Alpine Tigert és becserélem, mert az a legdrágább (aranyban) kötvény tank.
-
joergie
őstag
Erősítsetek (vagy cáfoljatok) meg. lunar akármi event type62ért 150 tokent lehet kapni naponta, és a type62 2k token, tehát nem tudjuk ingyen megszerezni, venni kell 500 tokennyit devizáért(hacsak ki nem találják hogy jövőheti twitch dropként meg lehet szerezni....mondjuk 450et). UGYE?!
Ez kvázi 2 "maraton" párhuzamosan?! és mindkettővel a zsebünkben akar turkálni a wg. -
Kísérleti felszerellések.
Kicsit még zavaros de ha jó látom az a lényeg hogy gyűjteni kell még egy erőforrást (komponensek) amit nem fog csak úgy potyogni az égből.
Cserébe jobban személyre lehet szabni a tankokat.
Kíváncsi vagyok a komponenseket mennyire szűkmarkúan fogják mérni. -
jano_77
nagyúr
WG-nél rájöttek, hogy ezekkel a ládás tranzakciókkal tudja legjobban leszívni a játékosok pénztárcáját! Már ilyen kisebb küldetés sorozatokkal is összekapcsolják nem csak a Karácsonyi event-el. Okosak
-
hulp01
senior tag
válasz
Barret001
üzenetére
Én eddig se kaptam, megyek is reklamálni. Vagy mivel 100 roninra jut néhány, ezért még nem került rám a sor és csak türelmesnek kell lenni.

#241363 kchryss
Ezt nem szoktam átpörgetni, mert helyette kaphatok ilyen nyerj ötöt küldetést, ami szerintem sokkal rosszabb. Egy arty kör (M53/55) és szinte biztos, hogy megvan. Nagyon nagy szerencse, hogy a Chimera küldetéssel ellentétben nem belső modult vagy legénységet kell kilőni, hanem jó a láncolás is. Így viszonylag könnyű megcsinálni, mert az arty szinte biztos, hogy lelövi a láncát az eltalált tanknak. -
kchryss
veterán
Mióta átdolgozták a repesz működését mindig átpörgetem a kritikus sebző küldetéseket. Régebben egy nagy kaliberű repesszel meglőttem valamit akkor vitte a fél legénységet és egy csomó belső modult magával. Most meglövök valamit 700+os alfával aztán 0 kritikus.
A gyújtás általi kritikus is számít szerintem. Vagyis azt 5-nek számolná. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
ma játszott valaki a BZ-176-al? Nekem ma semmit nem talál el es 10/1 a win rate. Olyan mintha nerfelték volna…
Mondjuk megérteném de így meg használhatatlan. -
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én annyit tudok tanácsolni hogy ne görcsölj rá. Amennyire én látom (a legnagyobbak streamjében is) mindenkivel ezt "csinálja" a játék. Megközelíti a játékos a gunmarkot és hopp hirtelen elkezd droppolni. Aztán visszamegy és megint. Többször eljátsza mire jön egy olyan etap amikor sikerül átlendülni rajta.

Már már törvényszerű hogy nem tudsz folyamatosan felefelé haladni. A lényeg hogy tudd abbahagyni ha nagyon nem akarja adni. Egyébként ha viszonylag könnyedén eléred a 92%-ot akkor csak idő kérdése a 95%.
Mi hiszünk benned!

-
cooi11
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én béna vagyok,
de igy megnyugtattál hogy vannak még a szerencsétlenek kategória is.
És néha jut rám egy kis szerencse, amikor a csapattársaimnak
köszönhetően
síkeresnek érzem magam! -
phoenix1989
addikt
ez a tetü wg miér szopat mindig amikor elérem a 92% gmo t? baromra idegesít , hogy 4 napja nem tudok elmozdulni róla mert vagy folyton T10 vagy ha jó tiert kapok akkor szart nem talál el , szart sem visz be , mindenki lát mindenki belő minden gyújt és minden elbassza a lőszerrekeszt. érdekes 92% ig pillanatok alatt felértem a felsorolt problémák nélkül. eszem megáll. az ellenfél mindig pont akkor pont oda indul ahol 5 perce nincs ssenki és én elindulok. mindig fokuszban lőnek az artyk. de rohadtul elegem van.
-
zodo
nagyúr
válasz
manu75
üzenetére
Kritikusért nem kell gyújtani.
Lánctalp, löveg stb. de talán a legénységi tagok is ide számítanak.Egeret ráviszed az ikonra és kiírja mit sikerült eltrafálni.
pl.: szegény kigyújtottam (véletlen)
Ha már itt tartunk .... ez 1 kritikus sebzésnek vagy 5-nek számolják be?
Tudom hogy van különbség "narancs" és "piros" jelzés közt de ha totál pirosra lőttem az üzemanyagtartályt akkor a többi hogy csak "narancs" miközben totálkár lett a teljes tank? -
manu75
aktív tag
Mai első csatám, 40k+ fölött járok csataszámban, de szerintem ilyenre még nem volt példa nálam. Érdekesség, hogy mindhárom napi küldim meglett vele egyszerre. Sajnos lejárt az idő 4 tank maradt az ellenfélnél.
- szerezz 700xp-t egy csatában
- lőjj ki 7 tankot
- 10 critical találat, ez amit nem tudom, hogy adhatott be mivel egy tankot sem gyújtottam ki és mindössze 16 sebző lövésem volt
ezt én is mindig artyval oldom meg -
cooi11
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Akkor rá gyúrok!
Köszönöm szépen! -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Van a wargaming prèmium shop-ban olyan tank amivel nem kell menekülni ha be kerülök a X - be.
Élvonalba papír vagyok, lomha nem tudok sebezni T32; AMX 65t.
Úgy döntöttem megterhelem a kasszát, egy tankkal.
-
Warton
őstag
-
Derron
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Annyira nem vészes, de már korántsem veszem annyira komolyan a játékot mint régen. Igazából kár is volt vissza ülnöm elé. Sikerült 1,5 évet kihagynom, csak jött a karácsonyi mókázás, gondoltam megyek pár kört. Aztán megint 20 as szinten áll a BP.
-
Viktoár
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én már többször írtam streamek alatt is hogy amíg csak bemész funolni addig teljesen jó a játék.
De amint valamilyen célkitűzéssel játszol (mission, gunmark, stb), rögtön idegesítővé válik.
A csapattársak ellenséggé válnak, az RNG ott tesz keresztbe ahol csak tud....
Igazából ha funolsz akkor is ugyanazok a játékosok és RNG van melletted csak nem érdekel hogy mi lesz a vége.

-
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Szerintem sokan fel se fogják, hogy a top10-be be kell kerülni. Pont ezen ok miatt nehéz tankkal érdemes húzni, meg persze van még pár trükk, hogy tier6 tankokat gyorsan kifullozni, az +15 pont tankonként.
250 arany egy szint + 3500-ért meg kell venni az improved BP-t. Ha elszenvedi magát valaki a feléig, amihez gyakorlatilag a napi küldiket kell csak megcsinálni, akkor nem olyan veszélyes összeg a tankért.
Sőt, tekintve hogy sok napi küldetés grindelős, ezért közben is gyűjt valamennyi BP pontot. Még egy gyenge és hátul kempelő játékos, akinek néha összejön, ő is kb a feléig el tud jutni, napi 2-3 óra játékkal. A maradékot meg megveszi. 9750 aranyért lehet egy tankja, az nem rossz ár érte. Elit nagyon dícséri ezt a tankot, ha valakinek kell egy nehéz prém tank, akkor ez vállalható összeg + kb 40 óra az életéből.
Sokan lazára veszik ezt a játékot, persze idegesítőek, főleg ha lenne esély győzni, de a kisujjukat nem mozdítják a győzelemért, de ez van. Free to play a model, tehát elég sok játékos úgy van vele, hogy lesz.rja. Lövöldözött egy kicsit. -
-
Dobi 562
addikt
Battle Pass pontok inaktiv jatekert, kempelesert es ellenfel elol elfutasert megduplazodnak?
Mert ha nem, akkor egyszeruen nem ertem miert kempel a csapat nagy resze meg nehez tankokkal is a piros vonalon.
-
Gubu0101
veterán
válasz
xAttilax
üzenetére
Osszesitoben nem neztem,csata vegen szoktam nezni,hogy mennyit sebzek,tegnap 3 kort mentem,annyira volt kedvem este, akko siman folotte voltam.De nagy atlagban 3k korul.
2 nagyon jo talalat mar kozel ~1200k tegnap 11 lovesbol 9 atuto volt de a 4k nem erte el 3900 korul lett csata vegen.
Remelem nem nerfelik meg par honapig,kezdem egyre jobban elvezni,foleg T10-ben
-
hulp01
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Abban az értelemben engem se érdekel, hogy nem számít sehova. Talán nem rúgnak ki a HRG klánból, ha esik a WN8-am.
Olyan szempontból viszont folyamatosan szoktam nézni, hogy fejlődök-e, illetve sikerül-e teljesíteni azt a szintet, amit elvárok magamtól. Egy dologban jobb viszont a wot saját értékelési rendszere, hogy ott számít az assisst is. Sokat játszok az elc-vel, és ott a sebzés eléggé kevés szokott lenni. Persze másoknak is, szóval lehet, hogy ez nem gond.
Ha a wn8-am 2k felett a wot rating meg 8k felett van (inkább 9k most már), akkor azt mondom, hogy elégedett lehetek, és a csatához hozzátettem a magam részét.
Kizárólag stat javítás céljából nem szoktam t8 alatt pedózni, csak max. ha van valami tank, amire kell az xp, vagy valamilyen küldetést/maratont könnyebb ott. De pl. a mostani maratonnál se álltam rá a t6-ra, mert szerintem meglesz amúgy is, ráadásul a tank így se jár ingyen, fizetni meg nem fogok ezért se. Azért a Terminator parancsnokot jó lenne megszerezni. -
xAttilax
őstag
válasz
Gubu0101
üzenetére
3000+ átlagod van vele? Azzal gyorsan meglesz az első kettő jel.
Én 2500 átlagnál vagyok 30 csata környékèn de biztos vagyok benne, hogy 100+ jó ha 2200 meglesz. Sajnos nem vagyok elég jó, hogy ilyen magas átlagot tartsak 8as tankkal.
de láttam én is, hogy sok unikumnak nem probléma a 3000+ 8 as tankokkal -
jano_77
nagyúr
válasz
Gubu0101
üzenetére
Van WN8, WR és WTR!
Na most a Te írásodban mind szerepel ha jól értelmeztem, de eléggé összekuszálódtak.

WN8: az XVM teljesítmény mutatója, amire ugye szerinted nem érdemes figyelni, mert csak klánba lépéskor lehet értelme - szerintem azért egészen jól mutatja, hogy mennyire voltál hasznos adott csatában vagy adott napon.
WTR: ez gyakorlatilag ugyan azt a célt szolgálja mint előző, csak ez a WG sajátja.
WR: WinRate - győzelmi arány. Nos ez mindig %-ban van, sosem lesz X ezer, vagyis az utolsó mondatoban vmi el lett írva. Valszeg WN-t akarhatál írni, mert az lehet több ezer.
-
Viktoár
addikt
Megnéztem a mai napi küldiket:
- 1. sebezz 500-at egy csatában
- 2. szerezz 10 kritikus találatot
- 3. legyél a legjobb 3 vagy 5 között (nem emlékszem pontosan)Tudom hogy a pokolban fogok elégni, de a kritikus találatok miatt arty kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Első csata:
De a tegnapi sikerszéria továbbra is folytatódni látszik, ami a csapattársakat illeti.

Az IS7 nem volt afk, td poziban kempelt és lőtt 3-at az egész csata alatt.
De nézhetjük azt is hogy igazából 6 ember nullázott a 15-ből. 
-
Gubu0101
veterán
válasz
hulp01
üzenetére
En most raporogtem a WZ 176-ra,meg akarom rajta csinalni a kivalosagi jeleket,most jarok 29%- nal ugy,hogy meg lesz parcsatam vele.Eddig kb 20-25 kort mentem vele.A hp-m duplajat meglovom altalaban siman csatankent,de ez meg keves
Amugy kar raporogni erre a wn8-ra a kutya nem nezi,max ha valami klanba akarsz belepni,ott is alttalaban az utolso par honapot kerik.Egyiknap lehet feltornazod a masik nap meg vissza leesik.Sajna mar nagyon nem tudod befolyasolni.Max ugy,ha kis tierben jatszol valami op tankal es azzal huzod a wn-t,mint a sok al unicum
Tegnap 11k val zartam a wr-t ma lehet lesz 3ezer ez ilyen. -
hulp01
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
A bz166 kiválóságát mi sem bizonyítja jobban, mint a wn8, ami jár vele. Eddig nem tartalmazta a kínai nehéz tankok statját a tomato.gg, de tegnap már ott voltak azok is. 1600-as átlagsebzéssel simán lila wn8-at hozott (2500 körül, ha jól emlékszem). Tegnap az első pár csata elég jól alakult vele (értsd 1800-as átlagsebzés), aztán jött négy olyan csata, amiben egy-egy sebző lövést sikerült leadni, mert tényleg nem talált el semmit. Máskor meg kupolákat lövöldözök vele 500m-re miközben rakétahajtással megyek ötvennel. Abszolút megbízhatatlan ágyú. Így valami 1300 körüli sebzéssel zártam, ami még a saját hp-m meglövését se jelentette. Ezzel valami 1700 wn8-am lett. Egy vicc.
-
zodo
nagyúr
7 nap 134 csata EU3-on és 21. szint elérve.
Ez volt a cél, elég is ennyi. -
válasz
Baltazár123
üzenetére
Köszönöm! Így már értem.
-
Baltazár123
őstag
ha leszorzóztad a tankot (= nyertél vele) a nap folyamán, akkor utána ha újra nyersz és top 10 xp-ben vagy, akkor automatikusan felhasznál egyet. A missions (küldetések, ha magyar a játékod)-ben a legalsó szekcióban (Other/Egyéb küldetések) láthatod és azt is kiírja, hogy mennyi van még belőle, de csak akkor aktív, ha legalább 1 tankkal győztél már aznap.
Meg a csata összesítőnek az első lapja is írja, ha felhasznált egyet x5-t.Én megvettem a terminátor csomagot, ami adott egy kazal x5 szorzót + prime gaming is adott, vért izzadtam mire a 30 darabot lefogyasztottam. Mert éppen a játék talán legszaharabb tankjára használtam fel, a bz166-ra. valaki írta, hogy a skill mondta ezt, de nagyon egyet tudok vele érteni, egy megkönnyebülés volt letudni azt a mocskot. A tier9, alap toronnyal is messze használhatóbb tank. Nem tudom tényleg van-e förtelmesebb ágyú a játékban, mint a bz166-nak? Már úgy értem, hogy nem arty és nem a direkt troll ágyúk, bár szerintem még azok is jobbak ennél.
Annyi könnyebség volt, hogy mivel a bz166 nehéz tank és közelről lőttem vele, ezért győztes csatában is általában sikerült a top10-ben lennem, de még így is egy borzalom az tank. Ha lett volna töredékem vagy szabad xp-m, akkor azonnal átugrottam volna.
-
válasz
Viktoár
üzenetére
Vagyunk, vagyunk csak read only. :-)
Mondjuk most csináltam egy top sebző kört T71 CMCD-vel..... bár lehet ez nem engem minősít hanem a csapatársakat.
Más:
Valaki írta itt hogy van vagy 100 5x szorzója és elhasználja.
Én vettem egy halom 5x szorzót twitch pontokból de aztán anyáztam hogy észre se vettem hogy csinálnának valamit. Ezeket be kel valahol kapcsolni vagy mi a pék? -
phoenix1989
addikt
én a caernarvon ax et akarom markolni de 92% 3 napja. a csapatom egy rakás szerencsétlenség. ez most egy jó kör volt de a többsége ugyan így vereség és ugyan így semmit nem csinál a csapatom csak akkor már nekem sincs esélyem ilyen kört menni.most szerencsére sikerült de ez arra elég, hogy az előtte elvesztett százalékokat vissza szerezzem.
-
kchryss
veterán
Véletlen letöröltem egy fontos könyvtáram shift-del-lel, azon a meghajtón volt ahol a wot és amíg nem tudom visszaállítani addig nem tudok játszani mert felülírhatja a fájlokat.
Ezért tegnap kipróbáltam milyen geforce now-val wot-ozni. Hajnalban 3x1 órát sikerült így játszanom és szerencsére sikerült megcsinálnom mindegyik napi küldetést és leszorzóznom a battle passos tankjaim.
Egész jó élmény volt, sosem volt még full grafikán 120 fps-em és 1 ms-os pingem sem. Ráadásul mivel nem az én gépem futtatja a játékot így terhelve sem volt a gép, futhatott a háttérben az adatvisszaállító amíg játszottam.
Kár hogy ilyenkor csúcsidőben annyira túlterhelt hogy 500-an állnak a sorban előttem.
pinget nézzétek:
-
Viktoár
addikt
Délután sem jobb, 3 csata alatt 5-ször kaptam ammoracket...... olyan tankkal amivel mondjuk 10 csatánként egyszer szoktam. És gondoljam azt hogy ez normális...

-
Viktoár
addikt
Ma 5 csatát mentem, úgy látom vezekelnem kell.
Mind az 5 csatámban volt legalább 4 de inkább 5 csapattárs aki nullázott. Inkább délutánra hagyom, de érzem hogy ma talicskával fogom hordani a BP pontokat annyi lesz. 
-
Gubu0101
veterán
Csoro Skoda T25 probalt sebezni de csak pattogot a BZ-rol,na ot sajnaltam kiloni most
-
hulp01
senior tag
Na, én most adtam fel ezt a bz-166-ot. Rohadt idegesítő az ágyúja. Mentek rá a tervrajzok. Még némi xp kell rá, azt holnap talán összeszedem, ha nem, akkor a maradék free xp.
Azért egy jó köröm volt ma vele:
A legvégén egy kitárazott Calibant kellett volna egy hetes leonak 130hp-ról kiszednie. Hát nem sikerült neki, és ezzel buktuk a kört. Pedig addig egész jól segített. Azt hittem le tudja hozni, mikor már túl voltunk a nehezén. Sajnos elizgulta, vagy nem tudom. Van replay is, de ez a nyomorult wotreplays azt mondja, hogy ismeretlen file-formátum.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Mester61
üzenetére
Na csak egyszer fussunk ossze
Amugy a sok debil azt hiszi,hogy semmi nem uti be a BZ-t csak mikor kinyargalnak es kapjak a sallert,akkor esne pofira.
Tegnap bz-vel voltam bz ellen,csoro csak a tornyot dugdosta ki,azt meg nem vette figyelembe,hogy kb 10m-el magasabban voltam azt szepen felurol beutottem,gyorsan le lett nullazva
-
Mester61
csendes tag
Sziasztok!
11 év után visszavettem az Rhm.-B.WT-t.
Rátettem a nagy ágyút. sajnos az alap átütés 215mm a HIT 334mm, de mindkettővel sikerül
a BZ-176 fan-okba 660-880 HP-t küldeni. Imádom mikor az ellen oldalán van vagy 3-4 db és mindegyiket meg tudom küldeni. Csak lesnek mi történt sokszor az alaplőszerrel is megy ha nem pont szemből állnak, de néha úgy is sikerül. Ha jó a legénység és a camo észre se vesznek. Élvezem igaz a lőszer ára miatt sokszor mínuszos a csata ,de az élvezetért megéri. Emlékeztem rá ,hogy igen régen nagyon jó volt ez a gép és szerintem még most sem rossz. Próbáljátok ki élvezet mikor 800HP ről kiszeded ezeket a szutykokat.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
0.46 hivatalos ágyú pontossági adat mellett, jó, ok, azt lehet, hogy leszorította akár 0.43-0.44-re a tehetséges játékos
vicc ez a tank ágyú, kb mint a borrasque a maga 0.42 alap adatával, de teljesen mindegy mennyi a hivatalos ágyú pontosság, ha az alkalmazott szórásképlet/minta olyan, hogy a legtöbb lövése középre fog menni. Ha megkapná a bz176 a bz166 szórásmintáját, akkor mindjárt nem lenne ilyen hatékony tank. Van rá esély, hogy egy szép reggelen erre ébrednek a bz tulajok, ha majd jön új sztár tank... -
-
Hauptmann
veterán
Az leKpz M41 milyen? Nem vagyok egy nagy light játékos, érdemes így megvenni?
-
hulp01
senior tag
Nekiugrottam én is a kínai heavy ágnak. A hetes szerintem egész játszható, bár a 3 booster elég kevés. Szerencsére viszonylag jó mm-je volt a múlt héten, szóval tudtam vele haladni. Meg is vettem a 8-ast. Na, ez nem a prémium verzió, az biztos. Ez egy kínai T34. Ugyanolyan fos ágyúja van, mint annak. Fél órán keresztül kell célozni, hogy aztán lőjjön az ember egy akkora homályt, hogy csak na. Rendszeres, hogy a zöld pen indikátoros lövéseket nem adja be. Arra gondolok, hogy nem oda megy a lövés, ahova én célzok. És ezt 50m-en belül is megcsinálja, szóval nem 500m-es kapáslövésekre gondolok. Tegnap egy prémium BZ ellen voltam így. Rámlőtt, sebzett vagy 700-at belém, visszatolatott, én meg mentem utána. Megálltunk, és céloztam az lfp-jét, annak is az alsó csíkját. Egy örökkévalóságig tartott. Lőttem, vártam a sebzést és semmi. Na, engem az ilyen lövések nagyon ki tudnak akasztani. És ilyenből sajnos nem egy van.
Aztán volt egy olyan meccsem Mannerheim Line-on, hogy heroikus küzdelemben sikerült megállítani az ellenfél előretörését. Maradtam én a BZ-166-tal olyan 1100 körüli hp-val egy full hp-s elc és egy afk T95. Az ellenfélnél meg egy 300hp-s JPZE100. Gondoltam egy lövés bevehetek tőle. Meg is történt, maradt vagy 100hp-m szóval kétszer rá tudtam lőni. Golddal se vitte be, mert nem oda ment a lövés, ahova céloztam. Olyan helyen volt akkor még, hogy nem tudtam volna megkerülni. De gondoltam semmi gond, kijött a nyílt terepre, az elc belelőtt egyet (de gondolom töltenie kellett). Annyi dolga lett volna, hogy ott marad mögötte. Még szerintem előtte is simán átmehetett volna, mert annyira nem tud lefelé lőni a jpz. Volt még egy perc a csatából, szóval simán újra tudott tölteni. Ehhez képest elfutott az idiótája. A jpz lekerült spotról, és amikor meg visszatért az elc, akkor a td-nek hűlt helye volt. Lejárt az idő és döntetlen lett. Pedig egy csomó xp-t kaptam volna, mert napi első győztes csata lehetett volna 3k feletti sebzéssel. A jpz elég ügyes volt, mert nagyon jól mozgatta a tankját, hogy elég hülye szögeket kaphassak, hogy esély legyen hibázásra. Mondjuk ha oda megy a lövés, ahova céloztam, akkor simán meghalt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A gunmarkozás idegörlő célkitűzés.
Persze van aki megkapta, ez is egy amolyan fairplay a wg-től. 
egyik sem kötelező.

de láttam én is, hogy sok unikumnak nem probléma a 3000+ 8 as tankokkal