Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz SyMbioTe #222598 üzenetére
Hetzert nem használom, Marder 2 nagyon jó hozzá, szárnysegéd, mesterlövész, nagy kaliber elég gyakran esik. Amúgy én is az M10-zel megyek még, az is nagyon jó szerintem.
A Pz. I C módszert elengedtem rég, nem effektív.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ármester
válasz Bad Pritt #222586 üzenetére
Marder 2 / Hetzer-el lehet húzni jól az ajánló programot?
Pz I C nem jött be annyira erre a célra, viszont a fentebbi két tankot szerettem, lehet megveszem azokat (emellett M10 RBFM-el megyek, azzal jól megy + fossa a kreditet kb.)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
K_Gabor
tag
válasz nomic #222575 üzenetére
Nice Hasonlót pattintottam egy amx púzójába egyik nap ^^
Mostanában én is visszamentem erre a fun vonalra. Kicsit sok volt az elmúlt pár hét, úgyhogy a mókavonatokkal utazom én is. Az elmúlt napok szép pillanataiból pl ezek elég felemelőek voltak... legalábbis nekem.
Ami még nagyon szórakoztató tud lenni az az amx 13 57.
Egyik nagyon rossz napon pl ezt sikerült vele produkálni mikor minden mást meguntam. Kör elején egy kis lapulás a gazban aztán lehet tárazni, nem volt rossz a városi pálya ellenére.
+ második ász is sikerült vele nem olyan rég 1650xpvel[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
BerserkGuts
őstag
válasz Nyugis #222595 üzenetére
sajna már nincs de tipikus amikor bal oldalon vannak az épületek és bokrok mögül érintetlen maradsz
aztán mikor vége a csihi-puhinak elfogynak vagy futásnak erednének végig mész baloldalt az artykért freekill volna de legalább 1td általában mindig védi őketA jt ott volt keringőztem vele bár szerencsére 200hp-jával a coqueror jött segíteni nem semmi csávó volt igazi csapatjátékos
Mert már felébredtek páran vége a játéknak nincs pihike a bokrokban majd az arty segít szóval megint felfogott pár lövést és ki is lőtték engem meg senki se talált be addig szerencsére
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Nyugis
senior tag
válasz BerserkGuts #222594 üzenetére
szia!
ezt a replayt szivesen megnézném ha megvan!
-
BerserkGuts
őstag
válasz Warton #222593 üzenetére
Hagyjátok már ezt a false dolgot kit érdekel amúgy is fasság jó példa mostani kör ahol nem én voltam aki a csatát lehozta mégis learattam a babérokat bullshit a játék ilyen szempontból mert a conqueror hozta le jobban a meccset felfogta a lövéseket és törtelőre mint egy faltörőkos mindezt pár száz sebzéssel mert a háttérből leloptam az autoloderrel majdnem 3000 sebzést
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
hulp01
senior tag
válasz Nyugis #222582 üzenetére
Csak érdekelt, hogy mi a célod vele.
Mi neked a low tier? T1-3? Én pl. kiválóan tudtam wn8-at húzni a T-34-85-tel és a Cromwellel, de ezek már t6-osok. Amúgy meg ha t1-3 kell neked, akkor vedd meg őket, aztán menjél velük néhány próbakört. Tök olcsók ezek a tankok, szinte alig buksz valamit, ha nem tetszik és eladod. Azzal menjél, amivel jól megy, és élvezed. Azzal a wn8 növekedés is jönni fog. T1-3-ban nagyjából minden olyan tank op, amin 100%-os, esetleg skilles legénység és felszerelések vannak. Én T5 előtt semmilyen tankra nem vettem felszerelést és legénységet se képeztem 75%-osnál feljebb, mert minek. A nem pedótankozók gyanítom hasonlóan járnak el. De hogy konkrét példát is írjak: Pz.Kpfw. 38H 735 (f). Prémium kis szutyok, de anno nagyon jól lehetett vele menni. -
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #222588 üzenetére
hát szerintem már befejeztem volna ha nem délutános műszakban kellene lennem a héten így délelőtt 1 órát tudok rászánni.
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #222587 üzenetére
Szép kör. Te már a 8. résznél vagy a maratonban? Most irigykedem. Én még az 5. se bírtam befejezni eddig. A 6. szakaszt céloztam meg reálisan, azt még talán be tudom fejezni.
-
phoenix1989
őstag
Mai első. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Barret001 #222585 üzenetére
Mentem most eleget low tierben, sokkal több a kezdő és gyenge játékos, mint statpadder.
Egy 75%-os, full kezdő, skill nélküli legénységgel bucira vertem mindenkit és 1100 átlagot sebzek a Marder 2-vel lassan 30 meccse...
Ha valaki funolni akar Hetzerrel, Pz. I C-vel, az ok, én most húzom az ajánlói programot és itt lehet a leggyorsabban gyűjteni a pontokat, de stathúzásra lemenni a fókák közé... felesleges.
Nem kell low tierbe semmilyen skill, csak türelem meg minimális map ismeret (melyik bokorba állj be) és csapkodhatod is a fókákat.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Barret001
addikt
Először is kell egy jó legénység abba a tankba! Megvan? 4-5 skill. Full gold,utána lehet tankot választani.Nagy lövőt,vagy tárasat! Alacsony tierben is megszopatnak,ha nem vagy JÓ játékos! Az az ovis példa részben hülyeség.Mindig leesz néhány ember a csatában,(gyakran szakasz) aki wn8-at húz! Ők lesznek az ellenfeleid,nem a fekete statos kezdők. Pz1-c M2 light Luchs sem rossz,bár nerfelték. Bt7 arty,olyan tank kell,aminek magas a DPM-je! Lősz,és eltünsz.Light tank Sok szerencsét
Gyakran ilyenekkel fogsz versenyezni! : [statpad]
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz Nyugis #222564 üzenetére
Szerintem itt érdemes megnézni, hogy milyen tier melyik típusával ÉN mennyit tudtam csinálni. Nézd meg magadnál, vagy a kollegánál ő mivel a legjobb. A kérdésre a választ direktben nem tudom, szerintem nem. Amúgy wn8, nem win8, ezen élcelődnek páran.
Nálam pl a tier6 light a legmagasabb, le is tudtam csekkolni hogy a t37 és amx12t miatt.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Bad Pritt
félisten
Semmivel nem érdemes, pont ez a lényeg. Van ezer honlap, ahol csekkolni lehet az átlag tiert, sőt a tankokat is, amikkel mentél, full levágós, ha low tierben húzod a wn8-at. Olyan dolog, mintha bemennél az oviba és összevernéd az ovisokat. Gáz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
hulp01
senior tag
válasz Nyugis #222579 üzenetére
Én ezt értem, de azt továbbra se, hogy a wn8 húzásának low tierben mi értelme. Ha olyan klánba akarsz belépni, ahol elvárás a magas wn8, akkor ott úgyis megnézik a tankjaidat, hogy azokkal hogyan teljesítesz, és egyértelmű, hogy mesterségesen húztad fel. Egy teljesítmény orientált klán semmire nem megy azzal, hogy t3-ban rohadt jól tolod, t8-t10-ben meg gyenge vagy. Mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs a statjaidról. Szóval azt, hogy mi a szándékod ezzel az egésszel még mindig nem tudjuk.
-
hulp01
senior tag
T10-ben is lehet wn8-at húzni, max egy kicsit nehezebb. Én most pl. a TVP-vel (t10 cseh med) húzom, mert folyamatosan magasabb wn8-at csinálok minden nap, mint az átlagom. OK nem sokkal, de akkor is felfelé megy. A winrate-em meg 10%-kal magasabb, mint az átlagom. Nagyon sikerült ráérezni erre a cuccra, és tök élvezem vele a játékot.
Low tierben meg a szar tankok kivételével szerintem bármivel lehet húzni a wn8-at, mert ott azzal tűnsz ki, hogy tapasztaltabb vagy a sok kezdőnél. Hogy ennek mennyi értelme van, az már más kérdés. Miért jó az, ha 2000 a wn8-ad, ha azt pedózással hoztad össze, miközben t8 meg afölött amúgy csak 1500 mondjuk? Attól még ugyanúgy nem leszel unikum játékos high tierben. -
adamgreen
senior tag
-
dokee78
félisten
válasz jozefgucci1 #222568 üzenetére
Nem tudom,ezért kérdezem.
Nem látom értelmét. -
CirrMee
addikt
Kötvényes bevásárlás: STG vagy Chrysler?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Szibilla
aktív tag
Túl vagyok az ezredik csatán. Igazából vegyesek az érzelmek, vannak katasztrofális csatáim, de igyekszem nem rástresszelni...bár olyankor nem vagyok éppen szalonképes, magammal szemben pláne, sokszor vagyok béna.
A BP-tokeneket át lehet vinni a következőre vagy ha nem használom majd fel, akkor kuka? -
BerserkGuts
őstag
a win8 az jó játék és mit szeretnél belőle csak nem
engem nem érdekelt sose igazán csak egy miatt lényeg ne legyen piros akkor valamit rosszul csinál valaki mivel azt az 1-et azért megtudja mutatni.
Viszont egy adott csatára amiben vagy és járműre nagyon nem tudja eltalálni ezért fölösleges használni mert mindenkinek más az erőssége na meg a formája változó.
Na meg ugye unicum-hoz kell az aranylőszer szakaszozás jó klán na meg átugrálni a szar tankokat vagy legfőképp alaptankokat mert húzzák le a stat-ot pl: ferdinándot is élmény alapról kihúzni szóval nagy humbuk az egész szisztéma
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
-
addikt
Kpz 07 RH -el most tényleg 4500 at kéne pattintanom a napi kuldihez ?
-
Nyugis
senior tag
ÜDv!
azt olvastam ( nem tudom igaz-e), hogy LOW tierben még mindig lehet húzni a win8-at!
ESETLEG tudja valaki, hogy mivel lehet / érdemes?
Esetleg egy link ami erről értekezik?
bevallom, nem tudom hogy keressek rá.. -
Nyugis
senior tag
-
tasiadam
veterán
megoldottam, eladtam azt a FV4005öt, aminek az F a fost jelöli. Aztán letöröltem a játékot. üssetek meg, ha mégegyszer itt kötök ki.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
dokee78
félisten
Megvettem a maratoni tankot.
Igaz csak 4 csatát mentem vele,de egyelőre jobban tetszik,mint a Progetto M35 Mod 46.Remélem be lehet majd szerezni a skint később is.
-
e-newsee
addikt
válasz tasiadam #222555 üzenetére
Ha látod, hogy nem jön senki, akkor hagyd a francba azt az oldalt, menj te is a lemingekkel! Semmi értelme ledaráltatni magad fél perc alatt, és minimális (vagy 0) sebzéssel kijönni egy vesztes csatából. Akkor inkább menj te is a tömeggel, és sebezz többet, mert talán tovább életben maradsz, jó eséllyel assistod is több lesz, és hiába lesz valószínűleg ugyanúgy vesztes a csata, de legalább mentesz pár XP-t és kreditet. Vakok közt félszeműként még király is lehetsz.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
tasiadam
veterán
válasz BerserkGuts #222554 üzenetére
itt 1 példa. Történelem ismétli önmagát. majd jött hirtelen 2 retkes pz, szarrá is lőttek, pingelem hogy SEGÍTSETEK MÁR BSSZAMEG, ott áll 2 td meg 1 retard, és basznak rá. Olyan ívben fosnak rá, mint a szirvárvány.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz tasiadam #222553 üzenetére
hát ilyen ez a popszakma sajnos a lemming életet nem fogják fel mert áldozat nélkül nincs győzelem
viszont azt senki nem akarja meghozni de végül általában úgy végződik mindegyik megteszi LoL kategóriaén mindig jót nevet hatalmas show amit letolnak egyesek a vesztükben: leugrik kitöri a nyakát, vizba fullad, nekifut a falnak ijedtében stb..... megnő az adrenalin vagy mittomén megzavarodnak összevissza lőnek jön a pánik hangulat amikor bedarálják őket szépen sorba hatalmas leborulok a székről olyan hülyék vannak
-
tasiadam
veterán
válasz BerserkGuts #222552 üzenetére
lefényképezném néha, mi a taktik. Általában kéne pár oldalon védekezni, de amikor a csapat bő 80%-a egy oldalon van, majd lesnek, hogy 3-4 heavy felfogja őket és hátba kerülik a medek, akkor megy h "kurwa ti mater" mer ilyenek. Agy nélkül kicsit nehéz ez a játék is.
-
BerserkGuts
őstag
válasz tasiadam #222550 üzenetére
tömeg az nyomós érv a győzelemben simán nyerés volna csak amin buktázik :
-nem mennek vissza védekezni és a kis papírmasé behúzza a meccset
-megállnak az első keményebb ellenállásnál aztán bámulnak egymásra mint borjú az új kapura12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
tasiadam
veterán
na hagyom a picsába, ezek kbaszott ostobák. 12ből 3 win, mert retard módjára mennek agy nélkül előre. 15ből 14 egy oldalra....
-
Nyugis
senior tag
válasz Baltazár123 #222545 üzenetére
ezt ismered /ismeritek?
https://www.youtube.com/watch?v=jM8dCGIm6yc
kb 1 perctöl indul.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Mára is jutott egy izgalmas bourrasque csata. Nagy hátrányból hoztuk vissza. 5k dmg.
Érdekes volt a mai nap. Első 30 csata 62% wr élvezetes csaták, második 30 csata 35% wr és sokszor vertem a fejem a falba a csapattársak pozícióját látva. Mondjuk én sem játszom olyan jól mióta megy a maraton, nagyon hullámzó a teljesítményem. Sok a nullás elbambulós csata.
-
tasiadam
veterán
válasz Baltazár123 #222545 üzenetére
ma kitettem magamért. Pingel alkottam egy 800wn8-at és 700 körüli wn7-et. Asszem holnap benyomom a szokásos borsig-sexton II-BT7 art kombót. Ezekkel 2k körül jön, ha a wg és a net engedi. Hú de siralmas volt ma főleg a heavy-kkel szivtam sokat.
-
tasiadam
veterán
válasz Baltazár123 #222542 üzenetére
-
Baltazár123
senior tag
válasz tasiadam #222539 üzenetére
A haste nem működik nálad? nekem a 300-as pinget levitte 40-re stabilan, nagyon ritkán ugrik csak meg. Próbáld ki esetleg, ha már próbáltad és nem működik, akkor scusi.
Teljesen jól játszható, betoltam végtelenítve a Studzianki zenéjét és átváltottam berzerker módra.
Megvettem a ru251-t és feltápoltam. Egy időben ez volt a leggyorsabb tank a játékban, nem tudom most mi a helyzet, de jól lehet vele száguldozni, szanajéllel sz.patni az ellenfelet. Az ágyúja is korrekt. Még a chatet is visszakapcsoltam. B.sztattak a csapattársak, hogy miért állok fordítva a bokorba passzív spoton, aztán amikor muszáj volt lőnöm és mire spotoltak már kilőttem, mint a rakéta és szerintem páran megértették, hogy miért jobb ez így. Persze, ha meglőnek, akkor nagy baj is lehet, de a spot soha nem volt kockázatmentes dolog.
A nehéz tankkal meg tolom, kis ész nagy önbizalom módon Kv3-al besegítettem egy progrettonak, na az a srác olyan csatát ment a progrettóval, hogy ritkán látni olyant ,Pool medál, 11 frag 1786 alap xp 5 medál. Lehoztuk ketten az artyk meg egy mihaszna med "támogatása" mellett a csatát airfielden 12 tank ellen.
Annyit tudtam neki segíteni, hogy magamra húztam mindenkit, bevackoltam egy jó kis mélyedésbe, mindenki engem akart megölni, olyan tankok, hogy nem is láttam meg őket. az udest akkor spotoltam csak, amikor közvetlen közelre ért. A végét elb.sztam, kimentem nyílt terepre és az artyk kiütöttek, de a progetto lehozta 1:3-ban.
Most már örülök, hogy újra kezdtem a WoT-ot, a lényeg, hogy nem kell véresen komolyan venni és hihetetlen szórakoztató tud lenni ez. Persze a magam szintjén, alsó-közepes játékos, aki csak szórakozni akar. Néha azért meg tudom tréfálni az ellenséget.
Nem leszek mindig ilyen hosszú, de most sok minden újdonság még nekem. Mentem 3-4 számomra epic csatát. Nem is annyira xp-re, hanem játékélményre. Gondolom a jó játékosoknak ilyen a gyengébb csatája, de nekem nagy élmény az ilyen.
Egy kérdés így a beszámoló végére, a kétágyús szovjet nehezeket néztem ki, afelé az ág felé tolom most, mert azok viszonylag újak lehetnek. Nem lesz nagy csalódás? mi a véleményetek arról az ágról? Érdekesnek tűnik a koncepció -
tasiadam
veterán
A WG support is kopi paszta. írtam, hogy előbb tákolják meg a fos pinges rendszereiket, aztán osztogassanak chatbant. (szidtam főleg a pinget, meg 1-2 játékost). Erre visszaküldik h inditsam ujra a routerem, meg küldjek logokat.
Ezek vagy hülyék, vagy a support egy bot. If "fix" in ticket: send random repairBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Warton
őstag
Nem tudom eldönteni, hogy T95-öt vegyek vagy Standard B-t?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Rogan99
tag
Betolom a dupla xpt, extra free xpt, meg crew xpt 1 órára. Nyertem 2 meccset a 12-ből...
Ok akkor keressünk pénzt, 50% credit bónuszt aktiválom, 10 perc múlva folyamat 70-es a ping 100+-as kiugrásokkal. Köszi akkor hagyoma francba az egészet... -
Baltazár123
senior tag
válasz köpet #222534 üzenetére
Emlékszem, a halálcsillaggal az fv 183-al mentem a soutch coaston (már nincs bent a játékban ez a pálya) és valahogy egy Maus-ba beleraktam vele majdnem a maximumot, kis híján 2100 volt a sebzés. Még a saját arty-nk is kiakadt, hogy mi a f.sz volt, ez ekkora sebzés, mert ő meg mellé lőtt, aztán gratulált. A maus meg egy német játékos volt elküldött a halál nemes szervére németül. Valahogy a tetejét ütötte be. Kellett volna képernyőképet csinálnom róla.
Ez még az arty nerf előtt volt, amikor mocskos nagyokat ütöttek az artyk, de egy maus-ba 2e felettit sebezni, azt én még artytól se láttam soha. A puhább tankokat megtépték mocskosul, 1 arty lövés, aztán a nyomorult tank ha valahogy túlélte, akkor egész csata alatt lapíthatott a kevés megmaradt hpjával valamelyik szikla vagy épület mögött. 1 javító volt, nme töltődött újra, aztán lehetett általában választani, hogy ágyút vagy motort javít az ember. A profik nagy javítóval mentek, de nekem az nagyon drága volt folyamatosan elhasználni egyet, szinte minden csatában.
Most is nagyon sok arty van és mondjuk ez a stun is elég idegesítő, de van valamennyi esély meglépni előlük és az újratöltődő javító meg gyógyító segítségével harcképessé lehet tenni a tankot némi sunnyogás után. -
Ármester
válasz Bad Pritt #222530 üzenetére
Kicsit átfogalmazom: Nem kell irkálni, mert felesleges. (néha nem)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
tasiadam
veterán
kár hogy nem folyt le az összes klikker az apja lábán. FV4005, 1600dmg 1 lövéssel artytól. meglepő.
-
Baltazár123
senior tag
válasz HellGreg #222517 üzenetére
Az biztos, hogy nemhogy 56 órát, de 15-20-nál többet nem tudok belerakni. Ha féláron meg tudom venni, akkor már jó is lehet ez a tank.
4 mozijegy ára, ezzel a tankkal meg lesz pár száz csatám. sokat nem akarok költeni a wot-ra, de egy jó kredit termelő prémium tank nagyon kell.
Régen nagyon ment egy olyan konteó viszont, hogy a wg ninja nerfelni a prémium tankokat Ha nagyon op lesz, akkor megreszelik, az biztos, de talán még úgy is használható marad. Jó legyen az ágyúja, kredit termelésnél az a legfontosabb nekem legalábbis.[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
ez a WG meg is7 egyre bohócabb. oldalab verem 2x egymás után zöld jelzésre az is7-et, kb arcomban áll, mind a 2szer pattanok. st2, HEAT. Gondolom iratlan szabály, russian bias.
-
HellGreg
őstag
válasz Baltazár123 #222512 üzenetére
Remélem megérte neki 56 órát dolgozni (virtuális) 20 ezer ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Vale_46 #222515 üzenetére
6 nap + 19 órát ír a számláló jelenleg, május elseje az utolsó lehetőség a vásárlásra
dokee78 - annyira azért nem OP, azt hittem én is, hogy darálni fog vele mindenki, de úgy látszik a nagy profilja + a max sebességéhez képest lassan gyorsul
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Vale_46
csendes tag
A maratonon a tankot meddig lehet megvenni? 05.31-ig, vagy van azért 1-2 nap ráhagyás? (Most eléggé necces a 10. szint, korábban meg nem emlékszem hogy működött)
-
Nyugis
senior tag
válasz Baltazár123 #222512 üzenetére
-
Baltazár123
senior tag
válasz dokee78 #222505 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert kellene vegyek egy kreditet viszonylag jól termelő tankot, amivel nem kínszenvedés a játék sem.
Amit találtam lista az "csak" a top 50 tankot tartalmazza kredit termelés szempontjából és a löwe,is6 meg a super pershing, ami megvehető, akár aranyért akár shopban (mindkettőt néztem). Egyik se tetszik nekem, mert medet vagy lightot szeretnék venni.
Ez a Kpz 07 RH szimpatikusnak néz ki, de kevés róla az info. Remélhetőleg egyre több embernek meglesz és akkor jobb képet lehet róla kapni.
Megnéztem a scheff videót a tankról, de amit ő mond 56 óra játék azon dobtam egy hátast, mert az rengeteg. Meg amikor scheff mondja, ha ő jó játékos lenne, akkor hamarabb is végezne Ki a jó játékos, ha ő nem az? Ha neki 56 óra játék, akkor nekem 100 is lenne.[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz zozyk #222509 üzenetére
Angem ma az RNG talált meg.
KV-85 7 kill, és már csak az ellen SU-8 van hátra, aki épp a bázisom foglalja.
5 másodperccel a foglalás vége előtt visszérek, meglátom, megállok, becélzom, és 2-nél lövök.
Természetesen 0 sebzéses krical a láncába....Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Nyugis
senior tag
Elviekben ezen oldal szerint a Júniusi Top of the Tree:
"June will bring a new Triple Top of the Tree and this time it will feature the branches that end up in the following Tier X: AMX 50 B, Strv 103B and E 50 Ausf. M.
Available from June 1 through July 1"
Forrás: [link] -
kchryss
veterán
3 bourrasque kör:
[Replay1]
[Replay2]
[Replay3]Az első kettő ász kör. Az első egy izgalmas, szoros csata Erlenbergen ahol nagyon sok múlott azon hogyan reagálok a csata eseményeire. Vesztes állás volt, tudtam hogy csak akkor nyerhetünk ha kiszedem a light-ot a hátunkból és felszabadítom azt az oldalt és ezzel megakadályozom hogy kereszttűzbe kerüljön a csapat. Az volt a kulcs hogy bár kicsit talán későn de még pont időben lereagáltam ahhoz hogy meg tudjuk fordítani.
A másodiknál 4500-at sebeztem tier 10-es csatában. Itt az volt a kulcs hogy kiszedtem az obj140-et aztán átmentem a hajón és a heavy-k hátába kerültem. Az a poén hogy ez a csata simán lehetett volna 6k sebzés is, mert kb 5 lövés benne maradt vagy az rng vagy a béna célzásom miatt (lynxre 2x, vk100.01-re 2x és a legvégén az utolsó álló tankra 2x misseltem full becélozva).
A harmadikat meg érdekességként raktam be. Ilyen szintű együtt mozgást és csapatjátékot nagyon ritkán látni random csatában. Nem azért nyertünk 15-1-re mert olyan béna volt az ellenfél vagy mert a WG belenyúlt a csatába, hanem azért mert nagyon jó volt a csapatmunka. Amikor két oldalról egyszerre rájuk estünk a dombnál és a táras tankokkal kifókuszoltuk a veszélyes tankokat azt öröm volt nézni. Ráadásul úgy láttam hogy még shield-elik is egymást a csapattársak, elém is beállt a progetto, teljesen CW élmény volt.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Kedvencem ebben a játékban mikor a render distance legszéléről 7-ből 6x eltalálja egy mednek az egyharmadát a 430U, 0,4 szórás a lőcsös fa..., az. Ilyen találati aránya a 103B-nek sem volt sosem
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
dokee78
félisten
Valóban 36.000 base XP kell 8-as szinthez a maratonban?
Wotinfon olvasom.Azt tudom,hogy a 7-eshez 33.000 kell.
Úgy gondolom 80 %-ig el tudok szenvedni vele a mostani színvonaltalan szar csatákkal.Valaki megvette már innen?
Vélemény róla?Néztem MrScheff össze hasonlító videóját.
Ott azért a Kpz 07 RH eléggé ki volt fullozva. (pót kaja stb.)Bár szerintem alap felszereléssel is megeszi a Progettot dpm-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest