Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz Warton #221796 üzenetére
Én nagyon szívesen lőném a tetején a tumorokat 50m-en túl is ha mondjuk 0,1 lenne a tankom szárása 0,33 helyett
Joergie: Ebben a konkrét esetben pont nem zavart, mert nyertünk mint a szar és max hp-m volt még. A penetration indicator szerint is narancssárga volt, Defender alsólemez 270 (HEAT) pen alatt nagyon necces lövés, csak maga a tény felháborító, hogy van egy olyan nehéztank aminek az alsólemezét golddal se viszed be 30%-nál nagyobb eséllyel saját tieres meddel
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
joergie
őstag
Itt jön a képbe a normalizáció.
m4 rev-nek apcr az alaplővedéke, ezzel 226mm effektívet mutat nekem ebből a szögből.
https://tanks.gg/tank/defender/model?cs=m4a1-rev&cl=
Ugyanezt megnézed HEAT-el(m4 rev premium ammoja), 236mm
És megnézed egy bármilyen ap-val: 210mm. Na ez a mekkora nem mindegy.
Többek között ezért sem töltök HEAT-et, akkor is, ha nagyobb eséllyel ütném be...mert ott van még a spaced armor, és a lánctalp, meg a lövegpajzs, és hiába mást célzol, ezeket találod el, akkor elnyeli. HEATcsak kevésbé döntött, vagy kiszámítható felületekre érdemes, max 2-300m-ről(arról nem beszélve hogy általában lassabb a lövedék, úgyhogy fölfelé se nagyon érdemes vele lőni.)Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Warton
őstag
válasz Swinegod #221793 üzenetére
Igazából simán be lehet ütni golddal, csak az nem mindegy hogy mivel, és hogy hol.
A Defender gyenge pontja a torony tetején lévő vékony sáv, meg az lfp, de ahhoz azért nagyobb pen kell, mert trükkös szögben van.
A képen levő esetben ráadásul még a tank is szögben áll így még nagyobb pen kell, a Rev azért a tier8-as médiumokhoz hasonlóan nem egy pen bajnok tank, még a goldja sem valami acélos. Hogy biztos sebzés legyen ahhoz a tornyon kellett volna meglőni, ebben az esetben persze kérdéses, hogy ráláttál-e egyáltalán a tornyára, mert mintha te lejjebb lennél mint a Defender. Ha nem akkor nyilván az lfp-t kell lőni, ebben az esetben nem sikerült. Ezvan. Nézd a jó oldalát elég sok, 6-ból 8 high dmg rollt kaptál a csatában Abból is az egyik alacsony sebzés csak 2-vel kevesebb az átlagnál.A Defender valóban erősebb tank a többihez képest, de kis tudással és szerencsével azért le lehet győzni őket.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Swinegod
őstag
válasz Bad Pritt #221794 üzenetére
Folyamatosan pattogok 250 körüli pennel defender alsólemezről, eszembe nem jut még tier 10-es tankkal se alaplőszert lőni rá mert nem éri meg
Annak a szarnak a páncélja egy nyomorult hülyeség, minden oldalról. Az egyetlen elfogadható dolog abban a tankban, hogy a legtöbb játékos aki megy vele az vészesen hülye és így különösebben nagy beszélyt nem szoktak jelenteniHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Bad Pritt
félisten
válasz Swinegod #221793 üzenetére
Annak pontosan mi értelme van, hogy ezeket az egy-egy kiragadott példákat idedobod? Ha az átütésed épp low roll volt, akkor pattansz onnan még nagy kaliberű HEAT-tel is, deal with it.
Sőt, annyira low roll sem kell, ilyen szögben simán van 210-220 mm páncélja ott is...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
phoenix1989
őstag
válasz Black_Sheep #221790 üzenetére
az a baj a kép alapján egy csomó tank pozíciója kérdéses , mivel ha jól számolom 9 tank nincs spoton amiből kettő arty szóval 7 tank akár lehet a lenti szakaszon így érthető az stb és a kranvagina is. 13 105 tuti pozíciót vált, egyedül a 705 amire azt kell mondanom tényleg szar helyen van de ő szerintem beszart attól hogy egyedül legyen, jobb szereti a társaságot xD fél hátha kibeszélik
-
Bad Pritt
félisten
válasz peterson79 #221788 üzenetére
Ez baromi régóta így van, Hősies Védekezésnek hívja a játék (avagy Courageous Resistance külföldiül).
Ha bukó a meccs, de szerzel medált (nem mind számít asszem, de a fontosak igen), akkor a győztesnek járó xp-t kapod. Itt egy példa, 970 alap xp, de a harmadik oldalon az Achievements résznél hozzáad még 533-at és azzal lett meg az ász, a 970 másodosztály lenne szerintem.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Black_Sheep
tag
válasz phoenix1989 #221784 üzenetére
Így kapásból az STB-1-nek kellene az EBR pozíciójában levő bokorban ülnie, persze csak akkor, ha nem egyedül van a mederben. Az AMX 13 105 érthetetlen pozícióban van, de az is lehet, hogy épp oldalt vált. A 705A rossz helyen van, amint spotolják (esélyesen a 268-4), már kapja is az égi mannát a 2 artystától. Kellene valaki/valakik D6-ba is, hogy a városban esetlegesen feltűnő ellenfeleket lőhessék, esetleg az EBR spotját az F-G3 dombján.
Ez a felállás atomkempet jelez, ami talán a legunalmasabb, ilyenkor szoktam valami hülyeséget csinálni, hogy kibillentsem a patthelyzetet. Általában bele is halok... -
phoenix1989
őstag
válasz Swinegod #221785 üzenetére
azt feltételezni hogy csak te fogsz repesszel lövöldözni nem helytálló. e3 repesszel lazán lebontható. az hogy 1000-ből egyszer nem bombáztak ki és volt egy fasza kör még nem jelenti azt hogy folyton beválik. ráadásul felhívom a figyelmet ismét arra hogy tele van td vel a csata szóval magas a repesz sebzés. ja és mellesleg baromi idegesítő mikor E3 bejön heawyzni mert értem én hogy kemény csak épp helyet nem hagy a heawynek. nem egyszer hagytam ott ez okból heawy pozíciót. szegény E3 itta meg a levét de nem fogok ott maradni hogy aztán semmit ne csinálhassak miatta.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #221784 üzenetére
E3-al ezen a mapon szedtem össze 10k kombináltat úgy, hogy beálltam a heavy helyre hulldownozni és gyertek. Ha ugyan ezt megcsinálta volna ez az E3 meg beáll mögé a szintén csalás tornyú 705 aki legalább csak repeszt spamel szerintem teljesen jól megletttek volna
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz nomic #221783 üzenetére
e3 csak akkor használható ha nem tudják bekerülni. ebben az esetben lehetett volna menni előre de egy rakás td van magas alfával instant repesz és hullasz el. értelmetlen. E4 páncél nélkül értelmetlen, 705a szintén a magas alfa repesszel lebontja. max spotolgatni lett volna értelme előremenni. szóval szerintem nem volt akkora probléma a felállás egyedül a 705 aki valóban mehetett volna előre de csak a spot miatt
.az hogy az ellen betolta középre nem jelenti azt hogy neked is be kell és itt ebben az esetben és pályán pont az a jó ha kicsalom őket mert onnan ők nem látnak , ha kijönnek meg rommá lőhetők.[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz phoenix1989 #221781 üzenetére
705A, T110E3, T110E4, ezek mind közelharcra valók, de legalábbis nem redline campingre. Amúgy se lehet egyetlen "taktikára", alapállásra felépíteni egy meccset, ha az ellenfél csinál valamit, akkor arra lépni kell, válaszolni, alkalmazkodni kell. Ha betolják középre, akkor a mi csapatunknak is be kell, és így oldalról tudtunk volna segíteni nekik, de ehhez olvasni kéne a térképet, ami sajnos 10-ből 9 embernek nem megy. Csak azért nyertük meg, mert néhány bokorharcosnak eszébe jutott, hogy ha ennyien középen vannak, akkor a város nagyjából üres, és sikerült áttolniuk különösebb gond nélkül.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
dokee78
félisten
Nem értem már ezt a Tank Ász dolgot.
Ez elmúlt napokban 2 kört is mentem Progettoval 1341 és 1360 XP-vel és csak 1. osztály.Most mentem egy 941 XP-s kört bukta,de 6k kombinált és ez meg Tank Ász.
-
Swinegod
őstag
Vegyük ki a HE-t mer HE rósz geco csak lődd a kupolát hát oké 3m-ről 0dmg 2x egymás után
Közben engem meg így ütnek be bazdmeg hát komolyan
Összesküvés elméletem, hogy amúgy már titokban nerfelgetik a HE-t mert az, hogy a dupla 550 alfás HE 0-t sebez a 277 tornyába olyan nincs
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Bad Pritt #221776 üzenetére
Az a nagyon gyász hogy nagyon úgy tűnik nem megoldották a porblémát hanem áttolták egy másik felhasználói rétegre. Ennél durvább az lenne ha lennének olyan emberek akik emiatt mentek át a vodához és most tessék szívhatnak ott is. Bár bizonyítékok nélkül nem teljesen korrekt ezt kijelenteni
Wot nick : Lanoka_
-
Bad Pritt
félisten
válasz jozefgucci1 #221775 üzenetére
Nálunk se ment a szakasz ugyanígy, nagyon gyász.
-
jozefgucci1
addikt
válasz kchryss #221766 üzenetére
Nagyon úgy néz ki mert szegény upc-s nettel rendelkező szakasztársam nem tudott hétvégén játszani a +300-as ping miatt . Nálam Telekommal az utóbbi időben este csúcsidőben is tökéletes 30-40 s ping van , holott eddig 100+ volt . Én örülök , hogy nekem legalább jó .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Geller72 #221771 üzenetére
A Hellcat spotolt, őt lövés után én is és jól szétlőtték, ezért hátrált le a dombról. A Su-100Y meg köztünk szinte végig bokrok voltak, ezért maradt észrevétlen a legvégéig.
26 hp-nál már nem javítok semmit, mellém tüsszent az arty és elporlad ez a csoda.Második meccs: Lakeville-en a városban az egyik utcából nem tud lenézni a keresztutcába 3 fokos süllyedéssel, sírok.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
-
ChristianID
tag
válasz apóka #221759 üzenetére
Feltettem én is ezt a progit...
Érdekes, a menüben most is 700-750 ms pinget mutat, de a játékban ez szépen beáll (nálam legalábbis) 35-45 ms-re, úgyhogy használhatónak tűnik (viszont a hangban okoz vmilyen folyamatosan ismétlődő (kb. 10 sec-kénti) pillanatnyi megakadást.. de ezzel lehet élni
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
Szibilla
aktív tag
Azt hiszem, ide sem pozitív gondolatokért és energiáért fogok járni.
-
-
Swinegod
őstag
-
ChristianID
tag
válasz hulp01 #221743 üzenetére
Valamiért este 6 körül totál elszáll a ping... egymás utáni csatákban folyamatosan 35-40 ms volt... majd hirtelen átállt (mindkét eu szerver) 250-300ms felé... UPC (Voda) 500... mással nincs gond...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
hulp01
senior tag
17:50, ping felugrott 200 fölé. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi okozza. Értem én, hogy a frankfurti server, de eddig is azon ment gondolom, szóval kell valaminek lennie, ami ilyenkor indul el, és szétkúrja az egészet.
-
Geller72
veterán
válasz phoenix1989 #221741 üzenetére
5-9, bár ötben két meccsem volt, kilencben meg 3. A többi 6-8 közt.
Ilyen wr mellett néha még a T8 is mínuszos, nem hogy a T9-10. . -
Geller72
veterán
Ma ott folytatom, ahol tegnap abbahagytam. 25%WR. . WG.
-
Bad Pritt
félisten
-
popey37
addikt
válasz Thrawn #221735 üzenetére
tényleg.
ez a wg tök idiota. arra számítanak, hogy ez még menni fog 2100-ban? a kis optimisták. ha igy folyatják nem adok 1 évet és bezár a bazár.lassan le lehet kapcsilni az egyik szervert sporolásból, azt a 85k játékost elbirja egy is.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
és mennyire optimista a WG, azt ez is bizonyítja:
13 nem toborozható harckocsizód van. El lesznek távolítva: 2100. 01. 01.!
szóval 2100-ig van időm kiváltani őket
-
popey37
addikt
hogy mennyire védi a luzer játékosokat a wg az valami hihetetlen: a kilences leoval a 257 ellen 7 lövésből egyszer sem találtam el, 5 skilles legények. és ez megy folyamatosan.
az obj 257 statja: 342 wn8, átlagsebzés 546, átlag xp 479. találati aránya 39%. és minden lövése betalált én meg folyamatosan mellé puffogtattam.na hát ezekért fogy a wg játékos állománya.
vasárnap délután van és össz 77k játékos van online.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Bad Pritt #221728 üzenetére
2015.05. hóban regisztráltam ~ 9.8 patch
Ekkor a KV-1 és S is tier V tankok voltak utóbbi troll ágyúval de sosem mentem vele.
KV-85 tier VI volt egészen 1.9 patch-ig akkor lett gyűjtői jármű és ezzel egy időben lett a
KV-1S tier VI-os tank.
2016 végig ~ 9.17 path, több ász kört is mentem mindkettővel de azóta nem igen követem mi lett velük. -
nomic
aktív tag
válasz Bad Pritt #221728 üzenetére
Valamikor 9.3 körül a KV-1->KV-1S->IS ágból csináltak egy KV-1->KV-1S->KV-85->IS ágat.
A régi, klasszikus, OP KV-1S lett a KV-85, viszont teljesen használhatatlanná tették a 122-es löveget. A tier 5-ös KV-1S egy gyorsabb de gyengébb KV-1 lett. Aztán amikor nemrég jött a tech tree egyszerűsítés, akkor feltuningolták a tier 5ös KV-1S-t és felpakolták tier 6ba, a régi klasszikus KV-1S utóda, a KV-85 pedig gyűjtői lett. Röviden ennyi.
A KV-85 sehol nincs a régi KV-1S-hez képest, a 122es hulladék, a tank úgy overall mindenben rosszabb. A 100as löveg viszont egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Valaki le tudná írni nekem pls, pontosan hogy is történt a régi op KV-1S meggyilkolása? Nem igazán tudtam összerakni a teljes életpályát. Amire emlékszem még, hogy elvették tőle a 122-es top ágyút és lekerült tier 5-be valamikor 2014-15-ben talán és akkor tulajdonképp volt egy lassú, de páncélozott KV-1, meg egy gyors, de papírabb KV-1S a szinten.
Azóta visszakerült tier 6-ba újrabalanszolva, lett egy szintén tier 6-os gyűjtői tank KV-85 néven, ami tulajdonképpen a régi KV-1S agyonnerfelve, meg behozták a KV-122-t, ami szintén a régi KV-1S-nek tűnik, csak tier 7-be igazítva.A kérdésem még, hogy most a KV-85 milyen a KV-1S-hez képest? Visszavettem ez utóbbit és tök jól megy, persze tier 8-ban instant 2, 2, de úgy legalább 194 a pen és 1000 m/s a lövedék sebessége, ami nice. KV-85-nél az a 3 fokos gundep kicsit rémisztő.
-
Swinegod
őstag
Ezekkel a svéd TDkkel idegőrlő játszani ha vészesen retek csapataid vannak
-
Léc
tag
válasz po1son #221724 üzenetére
Igen olvastam máshol hogy a Telekomosok elég sokáig bajlódtak ezzel a problémával. Volt aki már WG-nek meg szolgáltatónak is írt ezzel kapcsolatban.
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Léc
tag
válasz szbalogh #221715 üzenetére
Nekem megoldotta az Exitlag.
Amikor belépsz wot-ba egy bizonyos útvonalon szervereket érintve jut el az adatod a gépedtől a Wot szerverig. Az útvonalon a Frankfurti szerver döglődik vagy nagyon leterhelt itt ugrik meg a ping. Az Exitlag azt csinálja hogy kiválasztja a legoptimálisabb útvonalat kikerülve ezt a leterhelt szervert a géped és a WOT szerver között. Én felraktam és azóta 30-40 ms megint a pingem.
Amúgy fél évre 10.000 Ft a program és elég sok internetes játékkal kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #221720 üzenetére
Lett is egy tank ász így a végére, Airfield, 3700 dmg, 6 kill.
Erre tényleg nem tudok mit mondani, esélyük nem volt, amíg el nem fogytak a többiek. És oké, kisebbek voltak, de egy T-43, T20, Comet nem tudja így bedarálni a tankokat, mert nem maradhatsz vele kint, na a KV-13-mal simán ott maradhatsz az orruk előtt akárhányan vannak és csak lősz, lősz, lősz.
Baromi jó tank még mindig, emlékeztem, hogy nagyon szerettem, örülök, hogy nem vesztett a fényéből.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Geller72
veterán
Most egymás után mentem 3 (!!!) 1:15-ös csatát, meg két másik, kisebb bukót. Nekem itt mára ennyi. Ott rohadjon meg a wg, ahol van. Játszhatatlan. 25% WR ma is. Lehet, hogy a nyárra le kellene raknom. És utána is belexarni úgy, ahogy teszik azt sokan. Felmenni, játszani egy-két meccset, tök nem érdekelne, milyen lesz, kinek mi a baja a MAP-on, lőni kettőt, aztán kilépni. ez nagyon messze van attól, hogy élvezzem. Az is lehet, hogy delacc lesz.. Ennek is semmi értelme.. . Kár, hogy CW-re meg nincs időm.. A legszarabb játék, amivel életemben játszottam. Pedig, volt pár..
-
Swinegod
őstag
válasz Geller72 #221714 üzenetére
Elég vicces, hogy szó szerint napra pontosan 2 hónapja mentem ugyan ezen a mapon, ugyan ezzel a tankkal, majdnem ugyan ennyi damages meccset ami ugyan úgy elvesztettem a pontosan ugyan ilyen szar csapat miatt
-
Geller72
veterán
Érdekes, hogy a Phase 1570 pattintásra acélfalat kap, én meg egy T8-as TD-vel majdnem a háromszorosára semmit. Ez bunkóság. .
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Swinegod #221710 üzenetére
Himmelsdorfon azért tádéval így kibontakozni nem semmi mutatvány. Legalább neked volt időd kibontakozni, de 3és fél perces csatáknál úgy, hogy nem segít senki, mert rohan bázist foglalni az egyik oldalon, te meg ott dögölhetsz meg, mert no support, tök egyedül maradtál, és 3 oldalról lőnek, nagyon xar..
-
nomic
aktív tag
válasz Barret001 #221709 üzenetére
Én is egyszemélyes hadsereget játszok ma Ez a meccs egyébként nyerhető lett volna papíron, de nagyon rossz helyre kerültem a végén, és nem volt elég HP-m túlélni.
Lekopogom, de ma 70% körüli winratem van... gondolom a szokásos, több hónap szünet után elkezdek játszani és kényeztet a WG, hogy maradjak.
-
Geller72
veterán
Tényleg le kellene törölnöm ezt a szar játékot.
Komolyan mondom, aki nem tudna konstans hozni egy szintet, nem engedném T4 felett játszani. Lenne egy kis küldicsomag mondjuk, első lépcsője pl. sebezz 5x3k-t max 20 meccs alatt. (Mondjuk kölcsönzött T8-as tetszőleges tankkal). Akinek ez nem megy, az ne játsszon T8-10-ben, mert csak elbssza mások játékát, aki szeret és akar is játszani. Zsinórban ilyen barmokkal vagyok egy csapatban. Minek játszik az ilyen? Miért nem egy fagyizni, homokozni, mittudomén.. Az Udes a csata végén elküldött mindenkit a q. anyjába, mert hogy mindenki milyen fsz. Láthatóan azzal volt elfoglalva, hogyan bújjon el, anélkül, hogy tett volna valamit a csatához. De a pofája az járt.. Aztán 3 perc egy csata.. .[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
válasz SyMbioTe #221704 üzenetére
Majd kiderül, annyi freeXP úgy sincs, hogy teljesen átugorjam, inkább csak majd gyorsítom a folyamatot, ha odajutok...de azon az ágon még az előd sincs meg, csak mellékszál, de már nézem, hogy mi várható.
Nekem amúgy az RNG-vel nincs bajom, ez ilyen, sokszor én is béna vagyok, így biztos szidnak eleget. A csatánkénti 3 arty viszont megöli a partit...egyik biztos ráér arra figyelni, amerre vagyok, végülis csak pár jellemző ütközőpont van pályánként....limitálni kellene a számukat, nekem 1 maximálisan elég lenne, úgy lenne esely elkerülni, aztán kattogtasson csak, amerre akar. -
Geller72
veterán
válasz Swinegod #221703 üzenetére
A Tigris 2-nek tényleg jó az ágyúja, baromira pontos és gyorsan is tölt. Sajnos még nem tudom úgy használni a tanktestet, ahogy szeretném, hiába forgatom, sokszor átlőnek mint a szart. (Más tankkal miért nem? Pedig ugyanúgy használom őket, mint a Tigrist.) Mostanában az 50TP Proto tetszik nagyon, már-már Defi hangulata van, olyan jól pattint. Pedig az elején nagyon keveset játszottam vele, megvettem, mert szerettem volna a garázsban tudni, új tankokkal játszani, de valahogy nem sokat használtam, mostanában veszegetem elő. A gundepje meglepett, azt hisstem, amolyan oroszosan szar. . A Tigris 2 néha nekem idegesítően lassúnak tűnik. Tudom, többet kellene vele játszanom, talán akkor belejönnék, de egyszerűen nem szeretek olyan tankkal játszani, amivel nem élmény a játék.
A francia pontosságról annyit, hogy a CF4 is sokat missel, hiába van papíron olyan pontossága. Az imént is azért nyiffantam ki, mert bár a 3 tank ami rám tört, simán kinyírható lett volna, mert mind a három egy lövéses volt, nekem meg még lett volna annyi HP-m, hogy felvegyem a harcot, de miután rámtörtek, a 4-es tárból közvetlen közelre 3 elment a picsba. Ki is nyírtak. .
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Szibilla #221699 üzenetére
Sima Panther az egy nagyon jó tank, a top ágyúval, ugyan kicsit sebez, de irdatlan pontos és gyorsan tölt. Plusz ugye a pici sebzes miatt ha valakit lösz, lehet vissza se vonul rögtön, szóval bele lehet nyomni még 1-2 lövést. Mókás tank nagyon.
Panther II-vel nincs tapasztalatom, az még nincs meg.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Swinegod
őstag
válasz Geller72 #221701 üzenetére
Amúgy tényleg nem mondom szarok, de a Tiger 2 azért volt a kedvenc tankom a játékban, mert azzal ha lőttem akkor talált. Az 50B és a batmobil is képesek a tárból 2-t a holdra lőni akármennyire be vagyok célozva akármekkora távolságon. Amik lassúak se rosszak, egyszerűen a sok clicker disznó és ocsmány retek pályatervezés ölik meg az érdekeltságemet bennük. Ami tényleg szánalmasan ocsmány az a BC 155 58, 200-at lőni dolgokba már ha hajlandó eltalálni őket tier 10-ben felháborító és én inkább kösz de kihagyom
-
Geller72
veterán
válasz Swinegod #221696 üzenetére
"Nincs túl sok példának okáért 10-es tankom, de nekem speciel nem kell szar tankokkal játszanom"
vs.
"Az arta szar, a franciák ágyúja mocskos irrálóan pontatlan, a Patton sótlan, semmi érdekes nincs benne a többi meg nagy és lassú, a disznók növesztik bennem a tumort mindig amikor velük megyek".
. Most akkor szarok azok a tízesek, vagy nem? . (Költői kérdés volt. .) A legtöbben azt hiszik, hogy ha megvan a tízes tank, megszűnik minden problémájuk. Nem is tudják, hogy még csak most kezdődik. .
Ki lehet röhögni a pedo kateget, de élvezhető játék egyszerűen T8-tól alig van. Sőt, a legjobb csatáim mostanában átlag T6-ban vannak. Most nyomtam le 6 kilences meccset, (T8-10, kilences tankokkal) már az is mind bukó volt, egyszerűen nem engedi a játék, hogy 42% Wr fölé menjek ma. És ez van negyedik napja. A max a 42%, de voltam napi 20% alatt is. Három nap egymás után az első legalább 10 meccs bukó volt. Írtátok, hogy ne egy-két nap alatti game alapján degradáljam le a játékot, de ez nem egy két nap. Sokkal inkább van olyan, hogy 3-5 nap szar, és max 2 nap ok. Ha megszakadok sem tudom maga feljebb vergődni WR-ben. A játékbeli teljesítményemmel az én szintemen meg vagyok elégedve, szerintem nem olyan rossz, de egyszerűen semmi logikát/összefüggést nem látok abban az állításotokban, hogy "ha jönnek a jó eredmények, magasabb lesz a WR is" Mitől lenne magasabb a WR-em? Mert nem az, ha megszakadok, akkor sem. Hiába vagyok a top-ban, ha akkor is bukjuk, nem miattam, hanem mások miatt. Ehhez semmi köze az egyéni teljesítményhez, ebben én személy szerint biztos vagyok. Egy személyé szinte semmit nem számít. Elméletileg akkor, ha a mérleg nyelve billenne, ott számít egy ember adott teljesítménye, de ahol 2:15-re kikapunk, ott kurva mindegy. És ha ilyenekből van egymás után 15, azt nekem mondja senki, hogy azért, mert Én szarul játszottam, azért lett ez a vége a meccsnek. De attól még nekem lesz mondjuk 0 WR-em aznap.
Aki RU szerón játszik, ott is ilyen fos az MM/WR?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest