Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
skopy
tag
Rohadt fa.... .pó WG . Kicsit unalmas, hogy 25 csatából 3 -4 nyerő. Tudom, hogy béna vagyok de akkor is a fele lehetne nyertes esetleg.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Swinegod
őstag
válasz Geller72 #221196 üzenetére
Én még mindig nem értem mér mondják az emberek a Renegade egy jó hulldown tank? Nem látják azt a szép nagy tumort a tetején? Nekem nincs meg, viszont ellene jó sokat megyek, és csak akkor ér valamit, ha épp idióta vagyok és folyton mellélövök a kupolának
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Bad Pritt
félisten
Két Super Chaffee tank ász egymás után, megkövetem magam, azt gondoltam eddig, hogy szar ez a tank, viszont most beállítottam full spotterkedésre (venti, távcső, fasza kipufogó jelenleg) és elkezdett működni. Annyi a baj, hogy tier 8-ban azért már a lightok jobbak, de tier 6-7-ben outspotolja a legtöbbet.
Amúgy sajna csak 100 pontot lehet szerezni naponta ebben az ajánlási programban, pedig szerintem ma ezzel simán kiszedtem volna az első 250-et (2 pont győzelemért, 2 pont ha a kombinált eléri a hp-d, 10 pont egy medál).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Geller72
veterán
válasz h1mpi #221193 üzenetére
Annyi tokent nekem nem ért. Inkább két másik tank, mint az. A CF4-re kíváncsi voltam, azzal vannak jó csatáim, de nagyon oda kell arra is figyelni. Igaza volt valamelyikőtöknek, az inkább egy táras hybrid med/td, mint simán med. Jobban támogató szerepe van, messzebbről, vagy rárohanni egy meghámozott enemyre, ha van fedezéked. A 4 sec egy kicsit sok, de hozzá lehet szokni. Aki a kunzéval jól játszik, az kb. mindennel amúgy is, így megítélni nagyon nehéz szerintem reálisan. Azt nem döntöttem még el, hogy mi legyena második tank a maradékból. A TD szerintem kiesik, marad a két heavy. Abból talán a Phase lesz a befutó nálam. Eddig.
-
Geller72
veterán
válasz hulp01 #221191 üzenetére
Én Wolverinnel vagyok így, eddig soha nem gyújtottak ki, most meg volt olyan meccsem, hogy 3-ból kétszer. . És nem csak ennél, hanem az Strv TD-nél dettó. Azóta "nagy csomagokkal járok". .
A CF4 nekem is jól muzsikált, de egyre többször vagyok úgy vele, hogy a baromi nagy átütése ellenére is lepattanok sok tankról és még csak nem is T9-10-es nehezekről. Eddig nem nagyon kellett néznem vele a gyenge pontokat, most meg..
De az utóbbi két napban a camóval is meggyűlik a bajom, tök jó álcájú tankokkal érzem úgy, hogy világítok a pályán. Ahova eddig beálltam és nem spotoltak fel, most simán. Lehet, hogy csak én gondolom túl, de zavarni zavar. . A mai játék egy határ szar volt eddig, délelőtt is játszottam, hátha jobb, de nem.78. szinten vagyok BP-ban, kicsit lassan megy, van olyan nap, hogy 4-5 szakasz is lemegy, de van, amikor csak 1-2.
Nem tudom, hogy a CF4 után melyiket vegyem ki még majd.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
Ezek a mocskos ruszkik megint csavargattak valamit ezen a tetves játékon. Kpz50t-vel minimum egy sárga ammorack csatánként, de nem ritka a kettő sem, és az egyből ammorack sem. Korábban nem volt ez ennyire problémás. Nem tudnak balanszolni egy tankot, szóval csavargatják azokat a paramétereket, miket nem látni. Ez már eléggé túl van a véletlenen szerintem.
-
phoenix1989
őstag
valakinek valami jótanács FV183 markolásához? az agyam eldobom már. rengeteg csatám van vele de az elmúlt 5napban gondoltam megpróbálom lemarkolni. 88% aztán zuhanás 85% aztán 86-85-86-85 -.- kezd felidegesíteni. Elég egy csata aminek 4 perc alatt vége és amit összekapartál megy a levesbe.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Warton #221187 üzenetére
Állandó szakasztársamnak nem tetszik annyira, viszont eléggé bejön neki a Borat, valami olyasmit várt tier 9-ben és csalódott.
Én imádom a Leopard PT A-t, gyakorlatilag ugyanúgy játszom ezt a tankot is és eléggé működik, kivéve mikor úgy gondolja, hogy négyből négyet elszór balra-jobbra.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Warton
őstag
válasz Bad Pritt #221186 üzenetére
Tegnap sikerült kiszedni nekem is és tényleg meglepően jó tank. Nagyon pontos az ágyúja, már szinte németes. Olyasmi mint egy LeoPTA, csak autoloader. Semmiképpen sem úgy kell vele játszani, mint egy francia táras meddel, hanem mint egy francia táras td-vel, aminek forog a tornya és viszonylag mobilis.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Bad Pritt
félisten
Lett egy Kolobanov meccsem a Char Futur 4-gyel, elég sokat bénáztam benne, főleg a vége felé*, de egyrészt találtam egy tök érdekes helyet Sand Riveren, ahonnan lehetett lövöldözgetni, meg tök jól látszik, hogy azért elég flexibilis ez a tank a 4 sec intra reload ellenére is. Szóval ha valakinek kérdéses, hogy kiszedje-e a Battle Pass-ból, annak érdekes lehet ez a meccs.
*Olyan ritka az ilyen szoros helyzet, hogy elszoktam tőle és rendesen izgultam, pedig utólag belegondolva hiába volt 1v4 a legvége, esélyük sem volt ellenem.
-
dokee78
félisten
Ezeket a Girls und Panzer tokeneket hol lehet el költeni?
Nem találok wotinfos cikket róla. -
h1mpi
félisten
Köszi az ötletet a lomok eladására. 3,5 millió kredit jött össze a lomtalanításból
Fully electric lifestyle!
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #221161 üzenetére
Igazad van, de EBR-en csak egy hangyapöcsnyit javít.
#221162 dokee78:
Tanks.gg összehasonlító táblázat: link
Skilleknek Bia+Smooth ride+Clutch braking+Snaphot-ot állítottam be. Első oszlop csak skillek, második skillek+forgási m., harmadik skillek+v-satb.
A CVS nem csak álló helyzetben hatásos, mozgás közben is, mint az optika.
Összehasonlító videó az ELC-n, CVS vs Bino: link
Részletesebb teszt a CVS-ről: [link] , ez alapján felderítőnek kb. kötelező felszerelés."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
BÁ Nutrition
addikt
Ez a pz4 pokemon tankot csak megvenni lehet vagy vannak hozza kuldetesek?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
zodo
nagyúr
válasz phoenix1989 #221125 üzenetére
Kitakarítottam.
Első körben azt hittem a történelmileg nem hiteles cuccokat nem engedi de azok közt is van amit el lehet adni.
Nyilván amiből van 45 azt nem adja.
Nemzetek szerint végig lépkedtem mind a három halmazon, talán csak 10 matricát hagytam meg amik tetszettek.
+ 4.574.000 majdnem egy akciós tier X tank ára. -
Geller72
veterán
Nah, 26.-ra top tierbe rakott. Igaz, kikaptunk persze, mint a szar. Mer' miért is lenne jó a wr legalább. Ha már egyszer low tierbe rakott eddig. Mindegy, 4 BP szakasz megvan mára, igaz, nyögvenyelősebb így sokkal, mintha normális lenne az MM pl, creditben, xp-ben is sokkal többet adna, de egyértelműen rühell engem a game. . Mert az egyéni teljesítmény számít a wr-ben. Aham. Persze. .
-
po1son
addikt
Friss: Battle Passt kitolták +8 nappal, így június 23-án lesz vége.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dokee78
félisten
válasz phoenix1989 #221164 üzenetére
Én is próbáltam LT-432-n sőt rajta van igaz fos legénységgel.
Aztán hátha az EBR-en be válik.
Ezt a CVS-t beteszem az első slotba,mellé lila optika meg fejlesztett szellőzés.
Aztán kiderül milyen lesz. -
Ármester
válasz Geller72 #221159 üzenetére
T10? Ott nincsenek ilyen gondok
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Geller72
veterán
válasz #40993792 #221158 üzenetére
T5-6 és T8-9-ben mentem. T5-ben 12x T6-7-be rakott, kétszer T5-6-ba,T6-ban T6-8 közé (4x) , T9-ben csak T9-10-es csaták voltak. . Markolni "szerettem" volna. Érdekes, de olyanra nem emlékszem, hogy 23x top tier lettem volna. . Pedig logikailag lehetséges lenne. . Ezt hívja a WG "arányosnak".
-
Geller72
veterán
23 csatából egyszer sem voltam top tier. Mára ennyi ebből a retekből.
-
vJokka
aktív tag
válasz dokee78 #221148 üzenetére
Mivel alapból rövidlátó, ezért nálam cvs+venti+optika van rajta, a lila felszerelés csak jót tesz neki. A löveg stabilizációja alapból is egész jó, a v-stab sokat nem dob rajta.
#221150 phoenix1989: Elméletileg a forgási mechanizmus nem ad plusz pontosságot, csak a gyorsabb fordulásból eredő büntit kompenzálja. Nerf után kicsit lassabban kanyarodik, de szerintem ennek ellenére nem szükséges rá.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
peterson79
őstag
Micropatch csak a japán manga miatt volt vagy tudtok mást is ami miatt javítottak megint valamit??
-
Geller72
veterán
Naná, hogy ha le akarom markolni a Wolverine-t, 10-ből 10x bottom tierben vagyok, T6-7-esek közt. Nehogy már gold skuló nélkül meg tudjam csinálni.. .
-
e-newsee
addikt
válasz dokee78 #221148 üzenetére
A felszerelésekben nem tudok segíteni, de EBR 105 mellé pótkajának egy mérgezett croissant-t ajánlok, és egy búcsúlevelet, amiben sajnálatodat fejezed ki, hogy kifejlesztetted, és elnézést kérsz a játékostársadalomtól... posztumusz...
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
dokee78
félisten
Ki játszik itt a topikban a legjobban az EBR 105-el?
Vagy a magyar gémerek közül ki a legjobb?Jelenleg szellőzés,stabilizátor és optika van rajta.
Pótkaját nem használok semmin.Jók ezek a felszerelések vagy van amit le kellene cserélnem?
Érvekkel!Plusz kérdés,érdemes fejlesztett optikát (lila) rá tennem?
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Tegnapi utolsó meccsem (vagyis inkább mai . ) Rettentően izgalmas volt, Su100-al voltam, az enemy az elején bukóban volt, majd elvesztettük a közepét és megindultak. Egy artynk volt-maradt, már jajveszékelt, mert látta hogy baj van. Aztán négyen maradtunk az artyval, az enemynél heten. És innen fordítottunk úgy, hogy hárman maradtunk, megnyerve a csatát. A harmadik killem az arty lett volna, de míly véletlen, hagytam benne 6 hp-t, amit a T-34-85M fejezett be. A poén, hogy a legkisebb ágyú volt fent nekem a SU-n. Ahhoz képest (sem) rossz eredmény. A legutolsó percig defenzív felállásban voltam, a végén indultam meg. Cefet volt. . Kár, hogy nagyjából 50 csatából egy nap többnyire 2-3 jó, igazán izgalmas csata marad. Rengeteg 0-5:15 vs. 15-0-5-ös csata van manapság. (Random). És azt kell hogy mondjam, a szar csaták szinte mind T8-10 közt vannak. Tegnap egy jó meccsem volt Object 257-el, azt kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
A másik fura dolog az, hogy tegnap pl. TD-vel nyomultam és a lövedékek elmentek a levesbe. Egyszerűen semmit nem jelzett. Sem lepattantót, semmit. Olyan TD-kről beszélek, amik 0.3, vagy annál is pontosabbak és átlagban 75% felett vagyok velük találati arányban. Most meg 11 lövés 1 találat. Mivan??? Egyenes vonalban előttem mozgó enemy-re rálövök, egyértelműen elkönyvelem, hogy telibevertem, erre semmi. Mintha átment volna rajtuk a skuló, nulla dmg-vel. Olvastam, hogy az utolsó peccsben javítottak valami ilyesmi hibát is, mert ezek szerint valós a probléma, de úgy tűnik, hogy még lehetnek anomáliák.
-
peterson79
őstag
válasz Viktoár #221142 üzenetére
Ja, sokszor tűnik falusi napokon látható céllövöldének ez az egész hóbelebanc...
Tegnap csak kétszer szivatott meg. 300 pont hiányzott a 3x3000-hez és az utolsó két lövésből az egyik földbe ment, a másik meg a világba...ki is léptem a rákban, f*sznak sem kell ez az ideg
-
Warton
őstag
válasz Bad Pritt #221143 üzenetére
Én nagyon szeretem, most a BP pontok szerzése miatt elővettem pár csatára és meglepően jól működik. Igazából ez egy tornyos TD, kb. olyan mint egy Wolverine tier6-ban. Lassú, nincs páncél, cserébe lézerpontos ágyú, alacsony sebzés, de gyors újratöltés. A ritka tankok egyike, amelyiken rajta van a 2 gm.
-
Bad Pritt
félisten
A Schmalturm megér most 4000 pénzt? Én még abból az időszakából ismerem, mikor t T5-ös volt és mindenkit beaprított.
-
Viktoár
addikt
válasz Geller72 #221137 üzenetére
Ez a camo/spot differencia nekem is feltűnt már. Volt hogy Karelia-n FV td-vel kiszpotoltam a light-ot úgy hogy nem szpotolt vissza... WTF?
De ugyanez elmondható a szupernehéz harckocsik páncélzatáról vagy úgy "cuzammen" mindegyik tank páncéljáról is.Tudom hogy hogy a maus nem meta de én szeretek vele bohóckodni. Azonban vannak csaták amikor lepattanó/felfogott nélkül bedarálnak 8-as 9-es tankok... A következő csatában meg a 10-esek összelőnek nekem 8k lepattanatót úgy hogy csak tolom a frontot előre....
Az én tapasztalatom az hogy az RNG sokkal több helyen jelen van mint az gondolnánk.... Akárhogy is csűrjük csavarjuk mindig az a vége hogy a 25% rng rengeteg egy olyan játékban ahol sokszor 1 lövés is meccseket dönt el. (Biztos sokunknak ismerős a szituáció amikor az elején az rng miatt elmisselt lövés megbosszúlja magát a végén vagy a végjátékban nem lehet kilőni az egylövéses tankokat...)
Üdv:Viktor
-
zozyk
addikt
Mától küldetésekkel be lehet zsákolni 3 nap prémet...
-
zozyk
addikt
válasz phoenix1989 #221125 üzenetére
Basszus,köszi.
4.5M ingyen kredó... -
Geller72
veterán
Egyik nap mentem az ISU-152K-val. Bent ültem egy bokorban, amikor az enemy a mellettem levő úton elrohant úgy, hogy nem spotolt fel. Az ISU-m camója valahol 40 körül van, ha nem mozdulok.
VS...
Ma ülök egy erdő közepén az STRV S1-ben, előttem a mezőn, kb tőlem ~150 méterre egy TD rohan át, majd a mező közepén megtorpan, és rám lő. Az STRV camója 60 feletti. Azon már meg sem lepődtem, hogy 2 lepattantam róla, ő meg egyszer sem rólam. Azt hittem, hogy az rng-nek nevezett förmedvény a camó/spotra nem terjed ki, de ezek szerint ebbe is belenyúlnak. . Persze bukó csata lett belőle. -
Balcsix
senior tag
1.12.1.0 óta nektek is crashel a játék, amikor meg akarjátok nyitni a Battle Hits modot, vagy csak nekem nem működik?
-
Bad Pritt
félisten
válasz phoenix1989 #221127 üzenetére
Melyiket lehet? Nekem csak olyan van, amit nem enged.
-
phoenix1989
őstag
csak nekem új hogy el lehet adni a hülye matricákat ,emblémákat? xD valahogy sose foglalkoztam velük de legalább amit lehetett eladtam máris 2,5 milla plusz.
-
zodo
nagyúr
válasz jozefgucci1 #221123 üzenetére
Ingyen az 145 szakasz ami azért az nem kevés játékidő.
Gyáva voltam a 4 mp lövések közti töltésidő miatt ezért a Phase I-et vettem ki.
Venti, töltés gyorsító, fejlesztett forgás -
jozefgucci1
addikt
válasz h1mpi #221116 üzenetére
Ki akarod vásárolni a Battlepasst vagy mire gondoltál ? Annyit nem ér meg pláne , hogy ingyenesen is összejön a token rá . Még nem mentem vele egy kört sem csak kíváncsi voltam ki mit rak rá és én vagy a Phase1-et vagy a Chart néztem.
Po1son : Kötekedtem kicsit na
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Flash Gordon
senior tag
[link] WOT 2.0
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Geller72
veterán
Csumi.
Kicsit félve váltottam ki a CF4-et, mert tartottam a hosszú (4 sec-es) lövések közti időtől - ami néha valóban gondot okoz - de alapjaiban egy egész jó kis tank. Tegnap mentem vele 11 csatát és 5k kombi felett voltam vele átlagban, ami tőlem igen jónak mondható. Van, amikor nem tudok érvényesülnivele, de ez másik tankkal is lehet simán ugyanígy, éppen ezért ezt nem sorolnám a hibái közé. Ami meglepő, hogy a nagy átütése ellenére sokat pattanok le, valamint a "papíron" pontos ágyúja néha nem annyira pontos. Rosszabb körökben két tárból egy megy a kukába a fentiek miatt. Ennek ellenére szerintem egy jó tank. Nem bántam meg, hogy kiváltottam, már csak az a kérdés, hogy melyik legyen majd a másik. . A Phase is nagyon tetszik, a 91-es TD-t szerintem kihagyom, a 777 sem tűnik annyira jónak. Esetleg aki kiváltotta a 91-et, írhatna róla pár sort.
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #221111 üzenetére
Kb egyáltalán nem szoktam használni, még a boroskolanal is sajnálom a gold lőszert, pedig annak jóval kevesebb az átütése. Sokszor nem is az atutest nézem, gyenge pontokat 90%ban ismerem, a loszersebeseeg sokszor nyerobb nálam.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
h1mpi
félisten
Érdemes ezt kivenni? Battlepassból megoldható lenne csak nem tudom megér-e kb 15 000 goldot?
Fully electric lifestyle!
-
Bad Pritt
félisten
válasz #40993792 #221113 üzenetére
Jaja, hasznosak.
Meg az baromi nagy előny, hogy Circon a parancsnok a tankban és ő ugye alap hatodik érzékkel indít, a játék meg úgy veszi, hogy az nem skill, szóval hiába a harmadik közepén jár már, míg a másik kettő csak a második végén, még mindig ő kapja a dupla xp-t.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Thrawn
félisten
Improved Rotation (vagy Ventillation) + Optics + Vert. Stab
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bad Pritt
félisten
Én szellőzés, vertstab, távcső kombót tettem fel rá először, de lehet a távcső helyére megy majd egy fejlesztett forgási mechanizmus, mert brutális, ahogy kanyarodik, plusz úgy mozgás közben is tud majd lövöldözni.
Szerintem a 850K p-t rátolom a commanderre, akkor meglesz a két látótávjavító skill és úgy már biztonságos a távcső nélkül is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jozefgucci1
addikt
válasz po1son #221109 üzenetére
Csóri hatos és hetes tankokat farmolod le az úgy annyira nem nehéz ám . Oda minek is kellene a gold ?
amúgy char futur-ra mit rakjak fel , tegnap vettem ki a boltból és nem szereltem fel ,Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
po1son
addikt
Ha már autoloaderekről van szó, 3 tankász mai napról proggetoval, egészen alacsonyan van most vele a határ.
Hihetetlen könnyű és élvezetes vele a játék, ha az RNG is úgy akarja és csak a csapat fele bot, arról nem is beszélve, hogy brutálisan jól lehet vele farmolni.
Gold lőszert kb soha sem szoktam használni, pótkaját sem igényel.
Egyértelműen tier 8 királya.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
zodo
nagyúr
Ahogy sejthető volt 87% körül megállt a történet és már játszani is alig mertem mert véletlenül 'nagyon jól tudtam játszani 'az elmúlt napokban.
Ma már meg lett az eredménye, egy sebző lövés és stb. de azért egy Skoda T 27 Ász kör befigyelt.
Összes heavy és td ment az erdőbe, jobb oldalt és kb. a közepe is nyitva maradt a pályának.
Megálltam C1 környékén aztán vártam az érkezőket.
Csorda megállt az erdő közepén, én sem voltam túl jó helyen de max innen tudtam segíteni.
T95 meg is talált de a sarokban lévő WZ-111G FT-el kb le is hoztuk ezt az oldalt. -
Bad Pritt
félisten
válasz köpet #221106 üzenetére
Az eredeti koncepció az volt a Bat-Chattel kapcsolatban, hogy egy multi purpose hibrid legyen, főleg a langyos CW csaták megborítására hozták be, mert akkoriban nem volt még T10 light ugye. Egy nagyon jó tank volt kismillió lehetőséggel, minden pályán és helyzetben használható képességekkel, kis túlzással szerintem a legjobb, de nem op járműnek számított a maga szintjén, viszont elég jó játékos kellett kellett hozzá, mert minden hibát hatványozottan büntetett, se páncél, se dpm, az ágyú sem a legjobb azért és tárazás után egy emberöltőn keresztül tölt.
Na ez már nem érvényes rá. A többi táras med jobb nála sebzésben, a T10 lightok jobbak nála felderítésben, úgyhogy egy olyan köztes limbóban van, ami miatt az amúgy is magas skill korlát kilőtt a sztratoszférába, hacsak nem játszod totálisan passzívan (én ezt fogom tenni szerintem).
A lényeg ugye az lenne a játékban, hogy találj egy helyet vagy helyzetet minden meccsben, ahol tudod büntetni a butákat úgy, hogy téged nem büntetnek, na ez a Bat Chattel pokoli nehéz most, mert túl sok a light minden meccsben. Őket lehetne vadászni, viszont ahhoz, hogy ezt megtedd, minden kell, hogy az ágyú a lehető legpontosabb legyen mozgás közben is (improved rotation, vert. stab., vent.), akkor viszont a látótávod fog szenvedni, ami megint nem jó dolog.
Én is elindultam most felé, mert anno nagyon jókat gurultam vele másik accon és kíváncsi vagyok, most milyen lehet. Őszintén szólva én tuti defenzíven fogok játszani vele a meccsek többségén, hátulról lövöldözök, mint a Lorraine-nel meg Charral, őrzöm a hp-t a meccs végéig, és a hajrában büntetek minden low life ellenséget.
Ez az elmélet, meglátjuk, mit mutat majd a gyakorlat.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
köpet
aktív tag
válasz Bad Pritt #221095 üzenetére
Köszönöm, nem sok képem volt erről a tankról, nem találkozom vele gyakran, most megnézni se tudtam a jellemzőiket. A kisebb BC-vel ismerkedem, mint sokan mások mostanában, ezért hasonlítottam ahhoz; az viszont még kérdés számomra, hogy a BC-t hova tegyem?
Én úgy állok hozzá, hogy ez egy light-med határon mozgó valami, amivel az elején általában spotolok vagy/és elrongyolok valami jó pozíciót elfoglalni, majd a csata alakulásától függően ha adódnak rések, kihasználható helyzetek, akkor igyekszem levadászni akit lehet, vagy bukóban bújkálni és szurkálni. Amit skill-nél vagy másoknál látok, annak egy részét én nem hiszem, hogy meg tudom csinálni, de próbálkozom.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Warton
őstag
Gondoltam megnézem a wargaming oldalán a számláimat az Invoices résznél. És azt a furcsaságot vettem észre, hogy sokkal több invoices-om van, mint amennyi tényleges vásárlásom volt. Pl. január hónapra van vagy 6, de bankszámla történetben csak kettő, ami szerintem a valós. A 6-ból van kettő akkora összegű, ami nem létezik, hogy vettem volna. Már csak azért sem, mert a banki elszámolásban nem is szerepel. Vagy valamit nem jól értelmezek ezekkel a wargaminges számlákkal?
-
Szibilla
aktív tag
válasz Zoolee1976 #221084 üzenetére
Hol lehet hasonló kuponokat szerezni?
-
Rogan99
tag
válasz vJokka #221101 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. QB és Skill szerint is a legjobb T8 prém light tank a kerekes mellett. Én megvettem pénteken és eddig nagyon bejön. Az érzés h pattognak egy light tankról megfizethetetlen
Viszont nem olyan könnyű játszani vele, mert elég nagy a tank. Hosszabb mint az obj 140 bár laposabb és a kamója is jó, de sokszor kilóg az ember itt-ott. -
vJokka
aktív tag
válasz Zoolee1976 #221088 üzenetére
"LT-432 is néztem de elég sok rosszat irtak róla a játékosok,pedig tetszeni az is tetszik."
Akkor azok rossz játékosok voltak , az egyik legjobb T8 light a játékban.
Skilltől pár csata: [link]"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ubuntu Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- Escape from Tarkov
- Villanyszerelés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni