Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Na fordul a kocka.
Megjött az event a nagy játékosok semmit nem érnek.
Hullanak mint a legyek,tovább élnek a noobok.
Ennyire kapkodni istenem. -
Rogan99
tag
Elvileg nerfelik az EBR HE ammoját 105->75 mm átütésre.
Kezdetnek nem rossz... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Nyugis
üzenetére
Távolról sem, csak nem lövöldözök össze-vissza minden szarra. A Chart ezért ajánlom mindenkinek, mert megtanít arra, hogy minden lövés számít.
(De amúgy a találat nem egyenlő a páncélátütéssel, a videóban is volt csomó találata a csávónak, ami nem ütötte be a célpontot, persze a játék hibája, hogy a HEAT 10 éve szart sem ér a kicsit is beforgatott spaced armor ellen és ezt nem sikerült azóta sem megtanulni
.) -
tasiadam
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
German accurancy and precision
Ez sem rossz
-
kchryss
veterán
World of Tanks: Streamer Shitshow Compilation #7 - Peak NA Gameplay
Legújabb mém videóba bekerült kajzoo is. Ez most vegyes lett, voltak benne jó részek, de összességében elmarad a jobb epizódoktól.
-
Geller72
veterán
..A haver arcát látni kellett volna, amikor az Obj. 257-et egy lövésből kiszedte neki full HP-ról egy E4. 1800 HP pápá.
. 750 alfa ide, vagy oda.
. Rögtön jött az "azonnal töltsetek egy felest"
-
hulp01
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nagyon szívesen. Ha esetleg az utána következő 1,5 percben nem azzal lettél volna elfoglalva, hogy engem csesztess, akkor talán 700 sebzésnél többet osztottál volna ki. Amúgy egyszer löktelek meg véletlenül, utána már te jöttél nekem (ezért nem találtam el az E5-öt), aztán nem engedtél visszatolatni, és keresztbe álltál mögöttem. Csak hát megszívtad, mert az obj erősebb volt, a Fochnál. Ezzel azt érted el, hogy simán otthagytam azt az oldalt, és kicsit odébb csináltam 2k feletti sebzést (igen, többek között egy bemákolt ammorack-kel). Gondolom azért velem voltál elfoglalva, mert töltés közben úgyse tudtál volna semmi értelmeset csinálni. De akkor megkérdezném, hogy utána hogy nem sikerült a következő tárból se csinálnod semmi sebzést? És most köszönd meg, hogy nincs bekapcsolva a replay és nem mentél egy kis pihire. Sajnos elment rád 4 reportom, pedig hasznosabban is felhasználhattam volna (mondjuk az artykra).
Szerintem amúgy rettentő gáz volt a viselkedésed, főleg úgy, hogy innen a fórumról tudtad is, hogy ki vagyok. Ha ilyen szinten frusztrál a játék, akkor inkább ne játssz. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!!!
Nos ezt a játékot örökre befejeztem,ez csak is a pénzre megy,senki ne mondjameg hogy jó játék.Oldalról egy 7 tierben egy páncélvadásszal nem tudok átütni egy artyt?? Ne nevetessük már ki magunkat...WOT...CSAK A GOLD MI???
De hol lehet jelenteni hogy semilyen reklámot,hirdést többet nem kérek ettöl fo..s....talicska cégtöl??? -
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Logó:
"%appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks" mappából kell törölni a "custom_data" mappátHow to reset the game settings and cache
Delete: Custom_data – force a client side refresh of your clan emblems. -
Swinegod
őstag
Végre megcsináltam a TD sebzés küldit és megkaptam ezt a szart
Kifejezetten jó meccs volt Batmobillal, a vége viszont hát nem tudom hogy írjam le
Replay ha érdekel valakit -
Nyugis
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
arrol van infoja BÁRKINEK, hogy ha vége ennek a BP-nek, akkor mikor indul uj?
hiszen ennek már hamarosan vége aszem még egy hónap van hátra belőle? -
peterson79
őstag
válasz
Nyugis
üzenetére
Elég nehéz szerezni. Most a Battle Pass-ban dobálták megint, persze csak, ha fizettél, alaphoz nem járt vagy nem sok...nem emlékszem, Én tejeltem

Karácsonykor szokott lenni még tömeges dömping, akkor lehet nyerni viszonylag többet, de most nemrég is volt valami akció, mert kaptam vagy 100-at összesen, most is kb 112 van a raktárban. Ritkán használom el, várom a Frontline-t, na ott tényleg lehet farmolni, reméljük nem kúrják el valahogyan...
Érdekes amúgy, mert pont előtte fogytam ki és alapból nem lehet kapni a boltban, de mondom volt ez az akció és özönlött a sok kreditbooster.. Biztos meghallották ahogy sírok

-
dokee78
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Kredit boostot nem igazán ad a játék,max. ha megvetted a Battle Pass-t.
Ebben fukar a WG!Más téma:
Változtattam klán logót egy hete kb.
Viszont a játékban a klán fülnél még a régit mutatja.
Minden más helyen már az új logó van.
A telepítési mappában mit töröljek,hogy a klán fülre nyomva is az új logót mutassa?Tuti a kliensben van gond,mert másik gépen be lépve azon a helyen az új logó jelenik meg.
-
Laraxior
titán
Van egy 10EUR-s Gutschein-em, ha valakit érdekelne. Ingyen.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis
üzenetére
Őszintén nem igazán tudom, klános cuccot szokott néha adni, abban szokott lenni, de hogy 50 vagy 25%-os azt nem tudom, meg hétvégi eventekben szokott lenne azt hiszem. most is van vagy 160 órára való 50%-os(1-2 órás). Pénzt ezért nem adnék, úgyhogy nem is szoktam ilyesmit nézni/megjegyezni. Lehet prime is ad néha.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis
üzenetére
alap+50% a prém, innentől ez számít 100%nak, és ehhez adódik:
25/50% a saját booster
+30% klán booster(általában)
+15% platoon(ha van, újabban szoktam menni ketten).
tehát 195%-ra tudod feltolni azt, amit amúgy prémiummal kapnál. Vagy mondjuk úgy, hogy 1.95 szörösét(és ugye a javítási költség fix, tehát netto profit az extra 95%).Ha platoonban ketten vagytok, és ugyanarra mentek, akkor belefér hogy gyorsabban halsz, ha a társad purcant. Időben általában visszajön az a 15% amit alkalmanként várnod kell a társadra, ha te halsz előbb. de hárman már túl sokat kellene várni, és nem kapsz érte extrát). Akkor van gáz ha a társad carry-zik, tehát viszi a flanket és tudja lőni a dpm-et, akkor direkt nem fogja kilövetni magát.
-
Djuree
félisten
válasz
Nyugis
üzenetére
simán megvan nekem is. t8-as prém tank+ prém acc +klán booster +egyéni booster és meg is van.
és így sincs soha kreditem. 
ha farmolok akkor lövök párat és ha belassul a csata megyek meghalni és ülök át a kövi tankba, van legalább 10-12db 8-as prémem szal lehet gyorsan váltogatni. -
Geller72
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
HT-ban, T8-ban nem nagyon van jobb ágyúja semminek. A Tigris 2-nek nem csak pontos, hanem nagyon jó a dpm is, és az alfája is egész kellemes. Ez mellett jó a páncélja is. TD-ben ugyanilyen jó, de még magasabb dpm-je van pl a Scorpion G-nek is. Ugyanaz a 0.29-es pontosság, nagy alfa, nagy dpm. De HT-ban szerintem nincs párja a T2 ágyújának. Azzal, ahova nézel, az oda megy.
. A kapáslövései is rendben vannak. Medek közt a Panther 2 is jó, ugyanúgy 0.29. de kisebb alfa és dmp. Mondjuk nekem érzésre a 274a is pontosabb volt, mint a stat alapján, és elég sokszor olyan kapáslövéseket tolt le nagyobb távra, hogy csak néztem. Mozgás, forgás közben is. De a Tigris 2-t eltalálták. Érdekes, hogy a páncélja nem mindig "működik" egyformán. van, hogy a 3k sebzés mellé ugyanennyi lepattanót szedtem össze, de volt, hogy simán kivégeztek, minden lövés bement, akárhogy forgattam. -
joergie
őstag
válasz
hulp01
üzenetére
premium, személyes tartalék, klános kreditboosttal, és platoonnal 100k az alap jóformán 1-1.5k kombinálttal(spot+saját dmg).200k se ritka(én speciel időre játszom ilyenkor, ha megreked a csata dobom, suicide rush. 5perc alatt el kell dőljön a csata.
ha platoontársat keresek úgy hívom rage farm
) -
Bad Pritt
félisten
válasz
e-newsee
üzenetére
Kb. igen.

Ritka élmény, amikor ennyire tisztán lehet párharcot folytatni valakivel, ezért nem is léceltem le és láthatóan ő is élvezte, jó játékos volt (mondjuk Defenderrel pont szarabbul ment, ez is érdekes). Végül szerintem legyűrtem volna 14 lövésből 3 sebzett (ő kétszer ütötte be a tumoromat ugyanennyi idő alatt), csak aztán jöttek a többiek és kivégezték szegényt nagy nehezen.
Az biztos, hogy továbbra is a Defenderrel meg a Tigris 2-vel kell a legjobban vigyázni ezen a szinten, az egyiket alig ütöd be, a másikat ugyan beütheted, cserébe ő is téged jóval nagyobb eséllyel.
Van amúgy most jobb ágyú tier 8-ban, mint a 10.5 cm a Tigris 2-n? Max a Caernarvon jut eszembe, de az alfa miatt az is elmarad szerintem. -
Bad Pritt
félisten
-
Szibilla
aktív tag
Megvettem a Defendert....
lehet, hogy megbánom majd, de az arannyal, legénységgel és a prémium napokkal együtt szimpatikus csomagot képzett, még ha a tank nem is biztos, hogy a kedvencem lesz. -
Nyugis
senior tag
egy kósza gondolat:
akinek ilyen magas a pingjük és nem vodások, azokank van prémjük? -
válasz
nomic
üzenetére
kipróbáltam csak ezért, 3 csata alatt 150-nél nem volt gyorsabb és kétszer 900-ra lassult.
a naptevékenységes elmélet nagyon érdekes, biztosan ilyen is létezik, csak azt nem értem, hogy miért szolgáltatófüggő akkor ez a lassulás. ha jól olvastam, korábban T-nél volt ez, most UPC/Voda, a többi jó. gondolom a T meg a Telenor (vagy melyik van most nem tudom) nem tudja jobban kikerülni a naptevékenységet. mindegy, majd lesz valami. vagy nem.
-
nomic
aktív tag
*Nagypingesek", nálatok mi a helyzet? Nekem most már 200 alá leesett, 140 körül ugrál, szóval kompromisszumokat kötve (csak lassú tankokkal, lehetőleg közelharc) játszható a game így este is.
-
Fel
addikt
válasz
Puculo
üzenetére
Üdv! Az utóbbi cirka 2 hétben nekem is botrányosan kaksi volt a ping wotban (más mmo-val nem játszok), annak ellenére, hogy speedtest.net alapján kb. hozta azt a sávszélt (~280-290Mb le / 20Mb fel; 14-20ms ping) a (voda) net, amennyi az elvi (300/20) max lenne.
Ma jött valami frissítés és eddig okés a ping, kb. 50ms.. Régebben jobb volt, de pl. a tegnapi 450+ ms-hoz képest nagyságrendekkel jobb ez is. -
Swinegod
őstag
Ez a T29 eddig is ilyen iszonyat RNG függő tank volt? 0,38 szórása lehetne akár 3,8 is ahogy érződik
-
Khaosz55
addikt
A repesz pácél az csak lövegek lövését gyengíti vagy a egy sima tankét is aki robbanóval lő rám ?
-
zozyk
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen.
-
ImpersonatoR
addikt
Adott 5 x 600000 kredit értékben távcsövet a prime ?
-
Geller72
veterán
válasz
Malachi
üzenetére
Annyira nem parajelenség. Én drónozom, és az időjárási viszonyok mellett a KP indexet is figyelnem kell. Az utóbbi két hétben több, nagy energiájú koronakidobódás is volt a nap felől, amely igen magas, 3-as KP indexet is generált. (5 a plafon). Magyarban nem sok helyen volt róla szó, de külföldön, főleg német, holland területen többet foglalkoztak vele, mert jó néhány szolgáltatásban kimaradások, teljesítménycsökkenések voltak. A WOT EU-s szerverei is az érintettebb területeken vannak, így nem a WOT-ot védve, de könnyen előfordulhat, hogy ez is az egyik ok, amiért szolgáltatáskiesés, egyéb problémák merülhettek fel.
A holland-belga határ közelében az utóbbi két hétben elég sok gond volt a mobilhálózatokkal, mobilnettel is, nem egyszer teljes szolgáltatáskieséssel, használhatatlan mobilnettel párosulva. De nem csak a mobilnet volt tré, a normál ISP-k is akadoztak, akadoznak. -
nálam az utóbbi napokban a 600-700-ról 100-150-re "csökkent" a legrosszabb ping, de inkább már 50 körül van.
Voda/UPC. nem telepítettem újra, semmit nem csináltam. teljes parajelenségnek tartom az egészet.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Nyugis
üzenetére
Igen, UPC netem van. Lehet igazad van, és újra kell húzni a játékot. Azt még nem próbáltam, de mivel csak a wot szarakodik, elképzelhető simán. Nem tudom érdemes e megvárni egy foltozást, annyira sűrűn nem játszom vele. De az újrahúzás lesz a következő lépés. Köszönöm a válaszokat.
-
Nyugis
senior tag
válasz
Puculo
üzenetére
szia!
nem fogsz örülni a válaszomnak előre is bocsi...
Szóval 2 kollégámnak is ugyan ez volt a baja!
borzalmas ping lagg miden sz*r.
és úgy, hogy:
1, hyper gyors nete van
2, SSD-röl ment a játék
3, rtx3070 VGa és 64 giga ram szóval atomerőmű kb.
ticket hegyek a Wg-nek minden log fájl statisztika rendszer elemzés MINDEN elküldve etc.
nos ami kijött ebből:Újra kellett / húzta a játékot azóta megszűnt az összes ilyen vacakolás!
Szeretném jelezni, hogy a VODÁS - és egyéb WG felé feltárt hibákra ez nem vonatkozik és/ vagy NEM tudom hogy működhet-e.
-
Puculo
aktív tag
Van valami oka annak hogy a játék mostanság játszhatatlan lett? A korábbi 19-40 közötti ping felment 460-610 közé. Totál idióta reakciókat produkál a játék. Kollégának is random jelentkezik ez a tünet, én a héten tapasztaltam először. A szolgáltatóm részéről minden rendben, csak a Wot szarakodik..
-
nomic
aktív tag
És begurult a tizedik tizes.
Progettot akartam, de ez 1 millióval olcsóbb volt és csóró vagyok, szóval ő lett a kiválasztott. Ahhoz képest hogy kicsit több mint 1 éve még csak 2 tizesem volt a garázsban és alig 3 ezer csatát játszottam az elmúlt másfél évben, nem rossz. Látszik, mennyire egyszerű lett a grindolás az utóbbi években.
-
popey37
addikt
ezt a wotos játékot nem tudom játszani, de késdobálónak simán elmehetek: a 60tp-t úgy körbelövöldöztem, mint a cirkuszi késdobáló a csajt a táblán. mindössze 200 méterre volt és egyik löszertipussal sem találtam el a stb-1-el.
-
hulp01
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Egyetértek. Én már csak a nerf után játszottam mindkettővel, de a tízes egyáltalán nem volt csalódás, sőt kicsit még talán jobb is. A Progetto 65-nek igen hülye troll páncélja van. Ellenfélként rém idegesítő, hogy ez már megint miért pattant le. Ennek már négyes tárja van, ami bizonyos szituációkban nagyon hasznos tud lenni.
-
Nyugis
senior tag
új nap új patch új lehetőségek!
-
po1son
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Azt hittem már nem állja meg a helyét a bc12 mai metában, kicsit félve húztam ki, de kellemes meglepetés volt, hogy nagyon jól gyorsul és hamar eléri a vmax-ot. Meccs elején kulcsfontosságú spot pozíciókat hamarabb feltudja venni, mint a legtöbb saját szintjén lévő light.
-
peterson79
őstag
válasz
Nyugis
üzenetére
Az olaszokat bárhol belövik, amikor Én célzok és lövök, akkor tuti, hogy 1, de lehet kettő lövésem pattan róluk és teljesen mindegy milyen Tier. Elképesztő mennyire tud szivatni, de már hozzászoktam és eleve úgy állok neki, hogy plusz egy lövés kell ellenük.

Hozzáteszem, nekem ilyet nem csinál, ha Én megyek vele, csak szökőévben egyszer. -
kchryss
veterán
Amikor spotolod a fél ellenséges csapatot de senki nem lövi őket ezért neked kell lesebezned a HP-t light-tal ...
Extra érdekesség hogy 90% körül vagyok a kiválósági jellel a BC12t-nél. Komoly esély van rá hogy 100-nál kevesebb csatából meglegyen rá a 3 jel. Miközben a győzelmi arányom 40% vele. Nem nagyon láttam még 3 markolt tankot 50% alatti wr-tel, el van átkozva ez a tankom.
Ez a csata meg jól felhúzott:
Olyan érzésem volt hogy egyedül vagyok humán a csapatomban. Kidolgoztam a belem mégsem volt esélyem lehozni. 3 top tier 6-os tank volt mindkét oldalon, álom mm nekik. Az ő top tierjeik mind jó sokat sebeztek a mieink 3-an együtt sebeztek 400-at ...
Brutális tank egyébként ez a T-34 még mindig. Teljesen stockként kezdtem, volt több csata ahol kevesebb mint 15 ember ellen rakott be mégis 1000 felett van az átlag sebzésem. Mióta kifulloztam a moduljait 1200 körül átlagolok vele ami egy 5-ös tanktól brutál.
-
Thrawn
félisten
10-ből 9-en elküldtek volna melegebb éghajlatra, erre:
Blind volt a 257 és a Conway is, a Focht meg gunner nélkül találtam el. WTF
Előző meccsen WZ 5A val kaptam egy közel 5K-s 6 killes meccset:Délelőtt volt egy 4.4k dmg + 6 kill Progettoval (döntetlen lett, az arty megúszta a végén, lejárt az idő), aztán T95-tel szintén 4.4k dmg plusz 1v4-ben bázisvédés Mountain Passon. Mára ki is kapcsolom az internetet, ennél több nem fér a napba

-
zodo
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem nem gyengébb. Az az ág az egyik legtökéletesebben lett megtervezve a játékban. Végig egyre jobb tankok vannak rajta, a leggyengébb tank sem gyenge és a legerősebb sem op.
A standard b-nek nincs páncélja a progetto 65 viszont elég trükkös, ha tudják hol kell lőni akkor annak sincs páncélja, de ha csak rárakják az autoaimet ahogy sokan szokták akkor rendesen pattogtat a testével. A plusz 1 lövedék a tárban is sokat számít. Szerintem a saját szintjén is jobb picivel a 10-es mint a 9-es. -
Geller72
veterán
-
Szibilla
aktív tag
válasz
kchryss
üzenetére
Igen, ezt értem és még egyszer köszönöm neki a felajánlást, de utólag se legyen félreértés semmiből, így inkább nem élek vele.
...Ma egyébként nekem is katasztrofálisan ment a játék, de ez van, vannak ilyen napok, otthagytam, mielőtt felbosszant.
Egyébként nekem tetszenek az olasz tankok, mindkét ágon haladgatok, nem vagyok velük rosszabb, mint a többivel.
Az oroszokkal kevésbé vagyok jóban, de ezt kb. minden héten elmondom.
Mindig a nap végére hagyom őket, mert annyira nincs kedvem egyikkel se menni. -
joergie
őstag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Hát gyerekek végére értem a standardB-nek, amúgy is az egyik kedvenc kategóriám a tier9 med, de ez valami ultra fun. Imádom. A pantera annyira nem tetszett, de ez egy vadállat.
Már csak attól félek hogy a progetto65 csalódás lesz.olasz heavy ágat meg felejtsd el, többiek ezt akarták írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.)

De hol lehet jelenteni hogy semilyen reklámot,hirdést többet nem kérek ettöl fo..s....talicska cégtöl???
és így sincs soha kreditem.