Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dualface

tag

válasz aginor #219074 üzenetére

Köszi a korrekt választ!

Amúgy lehet nem voltam egyértelmű: bosszankodni én is szoktam, meg amiket itt leírtál ezek elég alap köcsögségek, amik mindenkinél kiverik a biztosítékot, így nálam is.
    Én is csaptam már rá a bill-re meg káromkodtam hangosan (bár jellemzően a saját balfaszságaim miatt), de valahogy ezt úgy vetítsem ki hogy chatben random emberek családtagjainak kívánok változatosabbnál változatosabb jóléttel kevésbé összeegyeztethető állapotokat, (ne adj Isten, kaptam, olvastam már bizonyos durvább betegségeket, halált stb. kívánó üzeneteket) azt nem tudom megérteni.
    Ettől szerintem senkinek nem lesz jobb.
    A játék hevében néha én is megfeledkezem, hogy ha valaki béna, afk, vagy retardnak néz ki, lehet hogy pár másodpercig bosszant, meg káromkodok egyet magamban, vagy hangosan, de 5 másodpercig végiggondolja az ember, hogy nekem is van nullás köröm, néha irtó hülye helyre megyek, egyből meghalok, vagy bealszok és túl sokáig vagyok passzív.

Valamint lehet valaki valóban fogyatékkal élő, autista, öreg, fiatal és emiatt nem megy úgy neki a játék. Szegény ugyanúgy kikapcsolódna egy játékkal mint mindenki más, csak kevésbé jók a képességei. Valahogy egyszerűbbnek tűnik nekem tovább lépni, mint írogatni...lehet én vagyok a kisebbség ezzel a gondolkodásmóddal.

Már ott tart a helyzet, hogy akkor is gyökér vagy, ha nem sebzel, akkor is gyökér vagy ha sebzel, de csak hátulról, vagy ha sebzel is, elől is harcolsz, de nem te veszd fel a lövéseket, és ezt lehetne még folytatni.
    Valahogy fel kéne fogni, hogy a random az nem csapatjáték, hiába két csapat harcol egymással, mindenki a saját tudása, képességei szerint játszik és nem azt nézi, hogy Te épp mit szeretnél. Arra a CW-t találták ki.

(nekem nagyon jó élmény volt amikor a random után először CW-ztem, akkor is amikor kikaptunk elég jó feeling hogy mindenki ugyanazt a játékot/taktikát játssza, még akkor is ha sokszor nem jön be, vagy az ellenfél ügyesebb. A cw-ket hiányolom a legjobban, mióta koca játékos lettem, ezért nem is tud már úgy beszippantani a játék mint régen.)

Sorry a wall of text miatt.

Új hozzászólás Aktív témák