Új hozzászólás Aktív témák

• aginor

veterán

válasz dualface #219073 üzenetére

Haszon semmi, de időnként átveszi a vezérlést a lila köd, ilyenkor egyeseknek jólesik ha könnyít a lelkén. Van aki chat-be írogat, van aki szétveri a billentyűzetet, van aki tol rá egy sört, és olyan is biztos, aki megveri miatta az asszonyt. Ettől függetlenül a dolog gyakorlati hasznát tekintve tök igazad van, de ezt a cselekedet nem racionalitás vezérli, ezért nem is várható tőle racionális cél, vagy eredmény. Néha egyszerűen csak jólesik. :B
    Engem az szokott felba**ni, ha szándékos rosszindulatot, vagy tapló gyökérséget tapasztalok (magammal szemben). Én az élni, és élni hagyni elvet vallom, emiatt pl. eléggé zavarni szokott, amikor ennek az ellenkezőjét tapasztalom velem szemben. Az egyik tyúkszemem, ha nem hagynak menni, előttem vágnak át, úgy, hogy látja, hogy nem fér át és fel fog tartani, de csak azért is megteszi, mert neki szabad, és még neki áll fentebb, hogy gyökér vagyok, mert nem álltam meg a kedvéért, ennél még bosszantóbb, amikor nem engednek vissza fedezékbe mert szerinte a játékban csak egy irányba lehet menni, és még soha nem fordult elő, hogy valaki kiment lőni, majd visszahúzódott. :U

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák