- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Amúgy most nagyon megéreztem, hogy hétvége van. Ilyen retardált csapatokat régen nem kaptam, mint tegnap. És még a szerencsém is elhagyott. Azt hiszem egy küldit, ha sikerült teljesíteni. Ilyen, hogy sebezz 3500-at vagy valahol csak 3000, ááh, felejtős. Egyikben még csak-csak összejön, de egymás után háromszor, mikor fél csapatot ledarálják 2 perc alatt?? Még a helyemet sem foglalom el, máris vesztésre állunk...
-
hulp01
senior tag
Ja, hát ettől nem vagyok túl messze én se. Mire elérném a 133 csatát, arra nekem is meglenne az 1641 sebzés. Miután meglett rá a top ágyú azért 1800 körül vagyok. A stock ágyú azért lehúzza. Ja, és nem használok prémium lőszert, mert sóher vagyok, sajnálom rá a sok creditet. Meg azon az áron még jobban fájna, ha mellémenne a lövés.
-
Swinegod
őstag
válasz kchryss #214885 üzenetére
De, nem voltam egyedül. Odajött a T49, egy Lansen és egy 703 II
Csak miközbe békésen hulldownoztam egyik Bisonte ellen a debil lansen kirohant a 3 táras elé, meghalt aztán a 703 úgy döntött neki is bejön ez a stratégia úgyhogy meghalt ő is a T49 pedig látva ezt úgy döntött inkább nem próbálja megtartani azt a helyet így maradtam én,
Is 3 II-vel egyedül ott 2 bisonte meg egy Type 4 ellen nem egész 1 perc alattDe egyébként ezzel én leírom a teljes tegnapomat. 2 top tank 45mp alatt már halott utána csak lerushol engem a 10 enemy tank aki it tvan, de valahogy így is, hogy itt az egész csapat vesztünk a másik oldalon is
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
hulp01
senior tag
válasz nomic #214894 üzenetére
Nálam az Emil egészen friss trauma. És az sem zavart be, hogy közben más tankkal játszottam. Egy-két kivétellel (1-1 csata). Kb. 50 csata egy nap, szóval kiismertem. És ez tükröződik a fenti véleményemben is. De ettől függetlenül lehet, hogy másnak sikerült működésre bírni. Ma még teszek bele 14k xp-t, aztán kész, örökre elfelejtem. De vicces, hogy ezzel a siralmas teljesítménnyel is 1372 a wn8-am vele. Ez a wot-life szerint még mindig zöld stat.
-
nomic
aktív tag
válasz hulp01 #214892 üzenetére
Igazából mindegy mennyire szar egy tank, ha tapasztaltabbként játszol egy tankkal, természetes, hogy jobb statod lesz mint egy régebben játszottal. Nekem például az idén húzott ágaimon (Leopard 1, Patton, E 50 M) 1-2 kivétellel minden tankkal unicum statom van, pedig egyáltalán nem volt minden járgány jó. (ellentétben például az évekkel ezelőtt húzott IS-7 ággal, amin minden tank jó, csak sárga/zöld statom volt végig) Chi-Nu és Chi-To se jó tankok, erősen átlagosak, előbbivel mégis a legmagasabb WN8-am van a játékban, és utóbbi is a top 5-ben található. (konkrétan a Chi-Nuval magasabb az átlagsebzésem a legtöbb tier 6-os, de még egy-két tier 7-es tankomnál is)
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
hulp01
senior tag
válasz BloodRay #214891 üzenetére
Nem-nem, azt nagyon kedveltem. Azt pont előtte csináltam. De igazán a Conqueror jött be fullosan. Azzal oda lőttem, ahova céloztam. De ami vicces, hogy az Emil I-gyel még kicsit magasabb is az átlagsebzésem, mint a Caernavornnal. Viszont a kilences szinten már más a helyzet. Emil II 1602, Conqueror 1925. És ezt a különbséget én teljes egészében az ágyú pontatlanságának a számlájára írom.
-
BloodRay
veterán
válasz hulp01 #214890 üzenetére
Nem tudom te milyen játékos vagy, de én nem vagyok szerintem kiemelkedő, de szerintem nem sok kellene hozzá hogy az Emil op legyen... Kis motorerő és icipicit gyorsabb újratöltés.
Következő az lesz, hogy a Cearnarvon is gagyi, gyenge...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
hulp01
senior tag
válasz BloodRay #214888 üzenetére
Na, a sniperkedést a második lövés után elvetettem, mint ötlet. Hogy ez a kedvenced, az azt jelenti számomra, hogy veled nem stimmel valami nagyon. Persze tudom, mindenkinek más a stílusa, más jön be neki. 3m-ről képes mellélőni bárminek. Batchatnél szoktam mondani, hogy 5 lövésből egy mellé, egy pattan, egy critical nem sebző, és kettő sebző lövés van egy tárból. Na, az Emilnél csak az első három lövéshez elegendő a tárban lévő lőszer. Pont a két sebző lövés hiányzik, mert jön az újabb tár. De legalább viszonylag rövid ideig tölt. Viszont a táron belüli 3mp se valami jó.
#214889 galervin93 Nagyon nagy szerencse, hogy az Emil II-re a láncot egyáltalán nem kell kifejleszteni. Én amúgy mindenre elsőként az ágyút tűzöm ki elérendő célnak. Csak sajnos a legtöbb esetben ehhez kell a fejlesztett lánc és torony is. Itt viszont hiába nem kell semmi más a nagy ágyúhoz először a motort fejlesztettem, mert alapból nagyon durván lassú.
-
galervin93
addikt
válasz hulp01 #214848 üzenetére
Nem lesz jobb az ágyú, de ha nem tízzel megy előre, meg öttel tolat, máris kevesebbet van kint az ember a tűzben, sokat számít. Én ezért szeretem elsőre a felfüggesztést meg a motort húzni (legalább a szükséges mértékig, ne legyen reumás csiga). Persze van amikor egy jobb torony többet ér, akkor az kell bolti felfüggesztéssel... Tankja válogatja.
Tegnap valami xp-s küldetést behúztam, következőre meg volt egy 2500-as kör, össze is jött vagy 35 ezer xp gyorsba', majdnem ki is fulloztam, érezhetően jobb lett. Nem rossz tank ez, csak hát a stock sose az igazi. De nem tűnt teljesen használhatatlannak, azért nem freeztem, azt a pár csatát a sok szorzóval meg boosttal kibírtam.
De jön már a másik svéd, a 9-es med, azt is stockként húzom, szép halál.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BloodRay
veterán
Emil I az egyik kedvenc 8-as nemprém tankom. Nem a tankkal lesz ott a gond...
9-es se rossz, de tény, hogy annak valamivel pontatlanabb a top ágyúja (mondjuk talán nem sniperkedésre lett kitalálva...), de ezzel inkább a nagyon gyenge csőemelkedés tud problémás lenni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kchryss
veterán
válasz Swinegod #214876 üzenetére
De miért mentél oda meghalni egyedül? A kép alapján egy top tier heavy volt az ellenfélnél nálatok meg nem látni 9-es heavy-t szóval gondolom te voltál a 9-es heavy. Nem tudom pontosan milyen tankkal voltál, de egyedül 2 bisonte és egy type4 meg ki tudja még mi ellen mit vártál? Ha egy szem 9-es heavy-vel nagyrészt 8-as tankok ellen olyan gyorsan meghalsz hogy még 11 társad él akkor ott elég nagy részben rajtad is megy el a csata. Top tier heavy-t nem dobunk el a csata elején feleslegesen. Nem tudom mi ez a fétis nálatok popey-jel hogy minden áron be akarjátok védeni azt az oldalt ahova nem megy tőletek senki aztán hősi halottként a csapatársakra mutogattok miután a túlerő ellen eldobtátok az adott mm-ben értékes tankotok.
Egyáltalán nem olyan fontos itt sem hogy azt a flank-et minden áron megtartsátok. Mi lett volna ha szabadon átengeditek őket ott? Eljutnak A7-ig ahonnan ha tovább mennek akkor a nyílt mezőn cammognak miközben 3 oldalról lehet szedni őket (a bázisról, D1 td dombról és középről a várból). Ha meg nem A7 felé mennek akkor C6-tól ugyanaz a helyzet, ha meg D7 ig mennek akkor ott egy szűk folyosón várjátok őket csőre töltve, de miután körbemásznak már lehet hogy annyival vezettek ha máshol pusholsz hogy sima győzelem.
Ha gyors heavyvel voltál akkor odamész, lősz rájuk 1-et vagy 2-t aztán minél gyorsabban elfutsz arra amerre a T49 is ment. Ha meg lassú heavy-vel voltál akkor eleve nem is mész oda. Alap szabály hogy lassú heavy-vel ott táborozol le ahol még rád látnak a csapattársak és le tudnak fedezni. Vagyis vagy mész te is középre fel vagy D5 körül kempelsz be ahol még az arty és a 2 td le tud fedezni.
Például a képen látható állásnál ha E5-ben lettél volna fenn akkor onnan szarrá lövöd az udes-eket ezzel a med flank sem esik el, középen megvéded a lightokat így az sem esik el és ugyanonnan a körbemászó heavy-kel is meg tudod szedni és feltartani.
Igen alapból jó a heavy dühöngőbe menni itt, de tanuljátok már meg olvasni a térképet és reagálni a társak mozgására. Könnyű kiszámolni hogy hány és milyen tank várható oda az ellenféltől, ha tőletek nem megy annyi amennyi fel tudja venni a várható ellenfél ellen a harcot akkor hiba előre tolni ott addig amíg nem érkezik valamilyen új információ az ellenfél mozgásáról ami ez felülírja. -
3
senior tag
válasz Jonatán #214863 üzenetére
Nincs esélyük? Pár csata után kapnak egy rakás cuccot. Állandóan van valami esemény, amin mindenfélét lehet szerezni. A toborzó programmal lehet tier 8-as tankjuk, ráadásul nem is szar. A második fiókomon játék nélkül lett meg a 8-as karácsonyi szint, úgy, hogy 2-4 napig be sem jelentkeztem megfejni a hóangyalt...
[ Szerkesztve ]
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
hulp01
senior tag
Délután ezzel a szarral (Emil II) toltam, gondoltam így lehet a leggyorsabban túl lenni rajta, ha már egyszer voltam olyan balga, hogy megvettem. Fájdalmas volt. Iszonyatosan szar tank. Az átlagsebzésem 1600 vele, ami t8-ban talán elmegy, de ott se túl acélos. Minden más kilences tankommal 1900 körül van. Nagyon kevés tankot gyűlöltem ennyire. És láttam a review-kban, hogy ez már a buffolt verzió. Te jó ég, mekkora egy fostalicska lehetett ez korábban.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
-
e-newsee
addikt
Valaki be tudná dobni plíz a listát a legdrágább tankokkal, amiket érdemes a Chuck kedvezményekkel megvenni? Köööszii!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Barret001
addikt
Mai napom,minden csatát bukunk! Nem kommentálom...
-
jano_77
nagyúr
Utolsó hiányzó albumba 6db dísz kellett volna csak. " típusból 3-3x adta be azt, ami már megvolt! Nehogy véletlen éppen meglegyen az összes, pedig szilánk pont elég lett volna, ha mondjuk csupán csak 1-1x dupláz be ez a szar. Túl szép lett volna.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Mikortól lehet büntetlenül leszedni a fát és az udvart? Most még csökken a Hangulati szint, tehát még nem ok.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Jonatán
tag
-
hulp01
senior tag
válasz galervin93 #214839 üzenetére
Ne reménykedj, az ágyúja nem lesz jobb később se. A legrosszabb orosz ágyúk szintjét is alulmúlja pontosságban. Cserébe legalább szívhatsz vele t9-ben is, mert ugyanezt viszi tovább. Ott is, ha teheted tartalékolj a motorra és azt fejleszd először. Szerintem mindkét Emil a játszhatatlanság határát súrolja. A tornya hiába erős, ha bárki ellövi azt az egy pixelt, ahol nem az. Gyakran kap ammorack lövést is. Az arty meg minden további nélkül csap bele 500-akat. De a legfájóbb pontja az a fos ágyú.
-
válasz e-newsee #214843 üzenetére
Mondjuk a weboldalon azt írják, hogy naponta lehet egyszer ingyen cserélni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
válasz popey37 #214833 üzenetére
Na most megnéztem.
7:25-től mondják.
Aszongya:
Minden tank slot megmarad (a Chuck féle is), csak 30perc helyett 6 óránként lehet cserélni a tankokat, illetve akár csatánként is, de az 100.000 kreditbe kerül.
8:06-tól pedig azt is, hogy marad az elért kreditszorzó szint akkor is, ha bezúzod az összes díszt, és lebontod a fát.
Szerintem az lehet, amit notika is ír, hogy holnap, az esemény végeztével visszaáll az elért maximumra.
Neked valószínűleg azért állt vissza jelenleg minden a minimumra, mert még tart az event. Holnap te is visszakapod a maximumot."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Swinegod
őstag
Ma nagyon bekeményített a WoT a faszságaival. Az Is 3 II-vel nem merek kiállni már 7-es lightok elé se mert bevisznek. Ezek mik most komolyan...
Tanks.gg erre egyébként azt írja 20% eséllyel visz be ha találja azt a 3 pixelt ami nem fél méter efektívHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
galervin93
addikt
Ez a stock Emil I igazi élmény. Kis ágyú full golddal, de olyan lassan szűkül hogy hiába, lövök vele vagy ezret csatánként. Cserébe legalább lassan is tolat, hogy hulldown-ból véletlenül se tudj visszavonulni. És még az artyk is szeretik. A fracnak vágtam bele egy rakat új ágba, annyi stock tankom van hogy a hajam égnek áll tőle.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
popey37
addikt
válasz e-newsee #214823 üzenetére
nem marad meg a creditbonusz, leszedtem a fát, valami 15% maradt, mert feltettem a maradék össze vissza diszeket. és csak a 15% pluszt kapom. ha leveszek mindent akkor csak 2,5% creditbonusz van.
ami megmarad az a kiválasztott tankokkal járó bonusz: legénységi, harci és szabad xp. a creditet elveszi.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Pug
veterán
jó látni, hogy a topic fele még mindig egy ember folyamatos értetlenkedéséből áll....
-
dokee78
félisten
Én leszedtem ma a fát,mert már csak hétfőn játszom.
De hallottam vagy olvastam valamit,hogy még élni fog valami kredit szorzó jövő héten is.
Ha ez igaz,akkor gondolom buktam,amiért leszedtem a fáról a díszeket.
Mert így le szedett fa mellett 6,8 % kredit szorzót ír.[ Szerkesztve ]
-
-
notika77
senior tag
válasz Barret001 #214822 üzenetére
Csak olyan típusú díszt gyárt, de duplikálhat, ha már van abból a típusból.
#214823 e-newsee: Próbáld ki és meglátod, hogy csökken a kredit szorzód is. Holnap fog visszaállni az addig elért maximumra.
#214826 Barret001: Szerintem, ha maradt 2,5% akkor valahol ott felejtettél egy nagy díszt
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz notika77 #214810 üzenetére
A decemberi promo videóban ki is emelik, hogy ha leszeded a fát, a creditbónuszod megmarad a következő frissítésig. Az XP bónuszokat bukod, de a credit még maradós.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hulp01
senior tag
A vicces az, hogy hiába van 17 antidublikátorom, hogy kifullozzam az egyik albumot, ha egyszer nincs annyi töredékem. Mert ez a vacak folyton egyes meg kettes díszeket ad. És ráadásul a drága angyal is duplikál, legalább az adna olyan díszt, ami még nincs.
Na mindegy, a lényeg úgyis a creditfarmolás és a tankhúzás volt. Vettem vagy 6 t10-es tankot eddig. És nem is prémium tankkal játszottam. Durva.És én balga megvettem az Emil II-t is. Szörnyű. Stock-ként nagyjából a német szuperheavy-k dinamikájával rendelkezik. Csak ennek nincs páncélja. A tornya papíron nagyon frankó, csak amikor az obj263 300m-ről ellövi a periszkópot, akkor nem sokat ért.
Az ágyúja iszonyat pontatlan. Van, hogy 3m-ről mellélő, viszont volt olyan is, hogy menet közben El Hallufon oldalra lőve kiszedtem a full tempóval közlekedő EBR-t, ami a kirajzolás határán volt, szóval 500m körül). Ilyenkor szeretem az rng-t.Továbbra is a pattintós küldetéssel szívok. Conquerorral már nem sok hiányzott, volt kitartó noob ellenfél, de sajnos a mi csapatunk még bénább volt, szóval amíg én vártam, hogy lőjék a lepattanókat, a teljes csapat elhalálozott, és sajnos a hátulja már nem pattint semmit. Tényleg szörnyű küldetés. Általában a leginkább retardált játékos is átvált egy idő után HE-re, ha már golddal se üt át. Studiankiz-on is t7 csata, szuper. Beállok a sín mellé, hogy akkor tessék, lőjetek. A második lövés után váltanak HE-re és 100-asával simán leszednek. És ha véletlenül pattan is, az se számít blokkoltnak. O-I-val t6-ban kétszer megvolt, de ott meg nem teljesült a 2k sebzés. Hülye egy küldetés, és egyáltalán nem a tudást díjazza, hanem az ellenfél ostobaságát. Lehet, hogy kiváltom az egészet heavy ágat paranccsal. De már csak ez és a 15-ös hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz popey37 #214819 üzenetére
"azt nem értem, hogy 1,5x nagyobb teljesítményre kevesebbet adott" AZÉRT MERT t8 CSATÁBAN VOLTÁL ÉS T8 AS TANKOKAT SZADIZTÁL. Ja és most találtam (amúgy neked sem lett volna nehéz google.hu) [link] .Az első sorokban ott a válasz. Spotolásért extra xp jár , szóval meg is van miért kaptál többet. De ha mégis tévednék valaki biztos kijavít.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz peterson79 #214815 üzenetére
én ezt mind tudom és értem. azt nem értem, hogy 1,5x nagyobb teljesítményre kevesebbet adott. és most ne gyere azzal, hogy tier 8-ban voltam vele, mert azt nem én szabályozom, hanem a wot. szerintem az 1,5x-ös teljesotmény töblet kompenzálja a tier 8-at.
az a lényeg, hogy csinálhatsz bármit, ugy kapod a pontot ahogyan a wg-nek tetszik.
6k sebzés, 6 kill, top gun, nagy kaliber és kevesebbet kapok mint a 4k sebzéses körre.nekem ez a gondom, de itt ugy látszik a kevesebb több.
csak tudod az a baj, ha meg nem tolom a csata alatt lószart sem ad, ha tolom akkor sem. ez a 22-es csapdája.
ad 6k feletti wn8-at, ezzel elismeri a teljesitményed, de xp-t csak keveset, nehogy már jó legyen.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #214817 üzenetére
19 akkor nyertem?
17 + 2 az ajándék újévi meglepetés ládából.Szerk:
Szerencse meg a wg
3 db csúcsdíszből 1 db hiányzott.
Szerinted hányszor duplikált a két meglévőt?
Válasz.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz popey37 #214800 üzenetére
Igen. A többi személy aki játszott az elmúlt két hétben ezzel a tankkal magasabb átlagot ért el, mint Te...ezért kaptál "csak" 2.-od osztályú kitüntetést.
Már sokszor el lett mondva, hogy a [wotreplays-grille] oldalon sorba lehet rendezni tapasztalat alapján is a visszajátszásokat.
Neked 800 alap XP-d van, ahogy látom olyan 1100 környékén már megadja az Ace Tanker-t. Alap XP-t kell nézni. -
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #214794 üzenetére
Reggel mentem még bő 1 órát, meg lett a X-es kedvezmény is az Obj.430U-ra.
Első X-es a RU szerveren.Összességében 5M kredittel kezdtem a karácsonyi etapot.
Eddigi években csak 5x nagy ládákat vettem, idén 20x de ezeket leszámítva Free To Play.
73 csatát tettem bele az akciós időszakba.GSOR 1008 esett a ládából.
Ezzel szereztem plusz 1 női legénységi tagot Stug IV TD-15.
Chuck parancsnok ugye meg lett a küldiből.
Télapó is várja még hogy beülhessen valahová míg az ide 4 ajándék lány a GSOR-ba került.
Időközben volt szinte minden egyébre akció kivéve tankleárazás ekkor megvettem a felszereléseket, legénységet képeztem.Megvettem Chuck akcióval:
X Obj.430U
IX T-54
VIII P.44 PanteraDíszekből esélyem sem lett volna kirakni egy albumot sem hiába a 17 db antiduplikátor amihez nem is nyúltam (hátha jó lesz jövőre) ezért a 2018-as albumból behúztam a Szovjet és Kínai újév álcákat.
Vásárlások után 6,2M kredittel zártam.
4240 arany is maradt az átképzések után.
(Ideát jól jön mert nincs 100+ db leszerelő készlet mint EU-n)
IX Conqueror-t meg majd megveszem ha lesz tankleárazás. -
notika77
senior tag
válasz Melorin #214809 üzenetére
A fát azért érdemes leszedni, hogy a díszek betörésével a még esetlegesen hiányzó díszeket vagy egy részüket le tudd gyártani (5900 töredék, ha minden helyen 5-ös díszed van 4db nagy dísszel). Ma csökken a karácsonyi hangulatod és a kredit szorzód, ezért a mai utolsó csata után érdemes leszedni a díszeket, de holnaptól már újra a legnagyobb elért karácsonyi kredit szorzód lesz érvényben, az 1.11.1-es verzió megjelenéséig. Nincs dátum megadva, de 25-e (CW event utolsó napja) utáni szerda (27-e) a valószínű dátum.
A tankok megvásárlására "kiváltott" kedvezménynek nincs lejárati ideje, de a tankokat még holnap reggelig ki kell választani!
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #214804 üzenetére
3*igen: [link] "Holiday Ops 2021
December 9, 2020 at 08:00 CET through January 11, 2021 at 08:00 CET (UTC+1)"[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Djuree
félisten
a chuckos küldiket meddig lehet csinálni?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- HP OMEN laptop
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest