- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #212896 üzenetére
Csomó ilyen van. Tipikus, amikor a 6-os prémium tank legénysége nem ugyanaz, mint a tech tree tankoké. De még magasabb szinten is. Pl a prémium LIS-nek más a legénysége, mint a 8-as tech tree párjának, ellenben ugyanaz, mint a 9-esnek és a 10-esnek. Legalább a 8-9-10-nek legyen egyforma. Ez szerintem nem más, mint szándékos kib@szás. Pláne, ha olyan az ág, hogy tele van fiktív tankokkal, amiknél még a történelmi hűségre sem lehet hivatkozni.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jr1994
addikt
válasz adrian360 #212889 üzenetére
Az egyik legjobb 8-as nehéz tanknak mondják, én is elgondolkoztam rajta. Eredetileg a sok lootboxos goldból az E75 TS-t, a kétcsövűt és a 13 57-et akartam megvenni, de mivel a lengyellel még nem játszottam, ráadásul azt az ágat is szivesen kihúzom még egyszer, lehet, hogy az 50TP-t fogom inkább választani az E75 helyett.
Jó fej volt a WG a lengyel tankok legénységi kiosztásával, minden nagyobb tankon ugyanaz a 4 fős legénység, és a 8-as med kivételével mindegyiken a parancsnok a rádiós.
A lengyel med ágról mik a vélemények? Úgy látom a 10-esnek még a toronyfrontja is papir, van ennek értelme a mai metában?
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #212897 üzenetére
Én azt tartanám fair-nek, hogy a jelenlegi legénységi tagok közül azt válasszuk parancsnoknak, akit mi szeretnénk és nem a WG döntené ezt el pláne nem a mi beleegyezésünk nélkül. Nem kevés meló és idő van mondjuk egy 7 skilles legénységben, ha ezt most elqják ezzel a módosítással, akkor ott lesz vége a WOT-nak - legalábbis számomra.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #212892 üzenetére
Ja hogy úgy más legénységet igényel! Gondolom itt sem lesz kötelező kihasználni a 3 tankhoz való képesítést. A két 430-asnak lesz egy legénységed, és csinálsz egyet a T-44, T-54, Obj.140 trióhoz. Azok azért annyira nem különböznek.
Szerintem, akinek most is sok legénysége van, azoknak ezután is lesz, és a 3 specializáció miatt lesz egy csomó lehetőség variálni.
De egyelőre elképzelésem sincs, hogyan oldják meg a converziót a régi tagokról az újra úgy, hogy mindenki jól járjon. Az lenne az alap, hogy az eddig összegyűjtött XP-t egy az egyben átkonvertálnák az új rendszerre, és addig fejleszthetnéd rögtön az elején a crew-t, amennyit kiadna az XP. De, ahogy kchryss is írta, mi lesz azokkal, ahol a szabadon választható szerepkör miatt beletetted a csajokat a mellékes pozikba, mint a töltő, rádiós, stb. Nekem is van pár ilyen tankom. Belőlük parancsnok lesz, vagy egy fullos instruktor? Vagy te választod meg? Kíváncsi leszek."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
peterson79
őstag
válasz e-newsee #212890 üzenetére
A másik amiért hasznosnak tűnik, hogy néha értelmetlen átképzéseket kellett csinálni egy-egy tier lépés után. Hogy ezt ki és miért találta ki nem tudom, de tehetné az Édesanyjába a kukiját
Azt hiszem az FV4005-nél volt ilyenem, előtte valahol kellett variálni valamit, mert addig a parancsnok volt a rádiós, aztán meg valaki más lett vagy fordítva, nem tudom. De ugyanilyen mikor 3 vagy 4 legénységből lesz plusz még egy. Na, ha arra nincs semmid, akkor nulláról kezdheted a fejlesztését...köszi WG. -
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #212861 üzenetére
Tévedsz, de nagyon! A BC25t AP simán használható sima lőszerrel, nem kell a gold bele, csak tudni kell használni a tankot. És a Patton is jó tanknak számít - mondjuk azzal vitatkoznék, hogy a legjobb 9-es, mert speciel nekem jobban fekszik az AMX30 és a Standard B is, de a király a Kpz50t (igaz ez nem kifejleszthető tank)
-
peterson79
őstag
válasz e-newsee #212890 üzenetére
Attól még nem fog változni a páncélozottság és a mozgékonyság. Pont ez a két dolog különbözteti meg őket. De mondhatnám az E50-et és a Leopard-ot. Közepesek, de a Leo abszolút nem való közelharcra, bár az E50 sem kifejezetten erre termett, de talán kicsit jobban pattint, ha arról van szó. A lényeg talán érthető mit akartam leírni vele.
Az instruktorok szerepe nem teljesen világos, eddig egyet mutattak, összesen négy lehet a képek alapján. Ad bónuszt, gondolom ezen kell majd szintén taktikázni, hogy kit raksz ide és ezen felül ad extra legénységi XP-t. Ez mondjuk megint kérdéseket vet fel, hogy a mostani boost-okkal mi lesz? Mert, ha ráengedsz egy ilyen kombót egy adott tankra az fénysebességgel fog fejlődni...de ez megint elmélet... -
hulp01
senior tag
válasz kchryss #212855 üzenetére
Nagyon gyorsan osztja ki azt az 1280-at. Meg most rohadt sok is van belőle, talán ezért is feltűnőbb és zavaróbb. Amx50100-at szinte alig látni manapság. Bár egy pont kicseszett velem tegnap (illetve már ma). Egy nyomorult top xp kellett volna a plusz egy prémium küldetéshez, és nagyon nem sikerült összehozni. A t8-as cseh meddel mentem, és nagyon szarul ment. Gondoltam megyek egyet t30-cal. Sikerült egy egylövéses és egy nullás csatát összehozni. Mentem párat Cromwellel, egész jól is ment, volt 2,4k kombináltas köröm t8-ban, de ketten ott is több xp-t kaptak. Utolsó csataként elővettem a standard b-t. Nagyon jó, fordulatos meccs volt Himmelsdorfon, 3k feletti sebzés, 5 kill, defender. Na, mondom erre már meg kell adnia a top xp-t. Hát nem. Volt egy amx50100, 4,2 dmg-dzsel és három killel. És sokkal több xp-t kapott, szóval nem csak épphogy lemaradtam róla. Ráadásul a csávónak élete köre volt szerintem. 4400-as wot ratingje volt, szóval még csak nem is unikum, csak bemákolt egy kört. De pont velem cseszett ki. Na mindegy, ezzel beláttam, hogy nekem nem lesz meg ez a top xp kör és inkább mentem aludni. Rohadjon rájuk a dobozuk. Úgyis csak 1-es szintű díszeket ad szinte mindig.
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #212886 üzenetére
Most lehet, hogy különbözik a T-54, de ha egy szem parancsnok lesz, nem lesznek kiosztott feladatkörök, akkor mindez nem számít. Ahogy én értelmezem, az instruktoroknak nem lesz fix feladatköre, hanem te mondod meg, hogy milyen skillt növeljenek. Vagy valami ilyesmi? Jól értem?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
adrian360
őstag
50tp a mai ajánlat, ingame 9900 goldért. ezen elgondolkoztam, mennyire használható?
-
notika77
senior tag
válasz balintka #212883 üzenetére
Csak azokra a tankokra teheted, amire kaptad/csinálták őket!
A garázsban a tank alatt van egy Exterior (külső, kinézet, kettő közül a jobb oldali - angol a kliensem, nem ismerem a magyarra ferdítéseket) gomb. Azon belül alul középen a Preset styles (előre definiált kinézet, összeállított stílus) és itt tudod megkeresni azt, amelyiket rá akarod tenni a tankra, de ha a stílus tankra szól, de nem az van kiválasztva a garázsban, akkor nem fogod látni a 3D-s (vagy 2D-s) stílust. A keresésben segíthet, ha bal lent a szűrő ikonoknál a középső (házikó, barakk) szűrőt bekapcsolod, ami a meglévő stílusora (festéseket, matricákat stb.) szűr. -
dokee78
félisten
Szerintetek van kis esély,hogy az Adventi naptárba be teszik a T-44-100-at?
2017-be benn volt,de azóta egyszer sem. -
peterson79
őstag
válasz kchryss #212836 üzenetére
Most néztem meg ezt a videót. Ez csak Sandbox-on illetve éles helyzetben fog kiderülni milyen. Így elsőre nem egy elvetélt ötlet, bár a megvalósítás érdekes lesz, főleg azért, mert ismerjük a WG-t. Több potenciált látok benne, mint a mostani rendszerben. Ahogy látom az ikonokat és próbálja értelmezni Dez is, mindenféle háttérinfó nélkül, eléggé speciális legénységet lehet majd fejleszteni, bár az kérdés, hogy ez mennyibe fog kerülni, mennyi XP-t igényel egy-egy szint. Ami nagyon pozitív, hogy 3 tank, plusz egy premium amibe lehet majd használni. Mondjuk ez is érdekes lesz, mert egy obj 430U nem olyan legénységet igényel, mint pl. a T-54, de ez már részletkérdés. Várom a tesztszerót...csak jó lenne tudni mikor lesz.
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #212882 üzenetére
És tényleg, köszi!
Itt alul, ha a haladó csikra rámentek, be lehet fizetni x töredéket, hogy a legnagyobb random diszt adják naponta az angyalok. Nekem 4900-ba került, nem tudom függ-e az aktuális szinttől. Aztán megnéztem hogy nekem a magic gyűjteményhez tartozó festés tetszik, ahhoz kértem diszt, jött is egy új random 5-ös szintű
Kis accon még nincs olyan tank amire kaptam volna skint, de azt hiszem ugyanott ahol az előre összeállitott festéseket is felrakod. Egyébként a depó/kinézetek/stilusok alatt találsz egy összesitőt a rendelkezésre álló cuccokról, gondolom onnan is elirányit a felszereléséhez.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
balintka
addikt
A dobozokból kapott 3D stílusokat hogyan tudom rátenni a tankra?
-
kchryss
veterán
Azt hittem sokkal magasabb az ász határ egy reward tanknál. Alig csináltam valamit, top tierként darálgattam a kicsiket és ászt adott a char future-ra. Meglepődtem rajta.
Mondhattátok volna, hogy idén le lehet fizetni a hóangyalokat, hogy nagyobb díszt adjanak. Most vettem csak észre. Minél előbb megvettem volna a max bónuszt nekik annál hamarabb visszajött volna az ára. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz inferno88 #212858 üzenetére
Nekem tegnap lett meg, mar ki is lett fullozva, hala a hoangyaloknak:) tetszik de meg nem tul jo a statom vele, de remelem kisimul majd. Pta meg mindig jobb volt. Lehet jobban kezreall
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wwenigma
Jómunkásember
Egeszen jo ez a P.43 bis, 11 csata alatt meg is lett az 53k rá.
[link] Kis grille a végén majdnem elbújt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Balcsix
senior tag
válasz kchryss #212875 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást! Akkor meg is van a tervrajzok helye.
#212873Moleman és #212878Barret001
Nektek is köszi! Igazából a Matilda egy nagyon jó tank, ha odaér a csatába. Egy nagy hátránya van, az pedig a lassúság, de ha gyorsabb lenne, akkor tényleg nagyon OP lenne.
Játszottam már pár kört TOG-gal, ott is fura volt a sebesség, de a fun factor kárpótolt, és elég szép eredményeket sikerült vele elérnem. -
Viktoár
addikt
válasz kchryss #212871 üzenetére
Na ez egy szép kör, gratulálok! Nem egy meta tank viszont amikor működik a páncél és a löveg akkor egy b@szógép. Mindenki úgy van vele hogy á csak egy ratyi churchill mindjárt megyek kilövöm.... aztán mire odaér már inkább menekülne mert elfogy a hp-ja. Főleg ha te tudsz pattintani 1-2 lövést mert amíg újból betölt te már leszedtél 400hp-t.
Sajnos most nincs időm a black prince-re de majd elkezdek azzal is játszani hátha bejön.
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
válasz Balcsix #212872 üzenetére
Kezdő koromban én is olyan perverz voltam mint Viktoár fórumtárs és én is imádtam a churchill-eket. Ma már nem bírnék velük annyit játszani mint akkoriban és nem is élvezem velük a játékot.
Ha objektíven nézem akkor a 3 churchill alapú tank a mumus az ágon vagyis a chirchill i, churchill vii és black prince, ezek mind hulladék tankok, de egyre jobb hulladékok. Szerintem ezekre érdemes a tervrajzokat ellőni. A caernarvon-tól változik az ág, az már nem churchill vázra épülő tank, a legjobb 8-as heavy a játékban, a conqueror is a legjobb 9-es heavy-k között van, ezekre nem érdemes töredéket pazarolni mert élvezet velük játszani.
Free xp ha nem akarsz sokat szenvedni akkor sajnos sok kell. Szinte kivétel nélkül mindegyiknek rossz a stock ágyúja ezért érdemes free xp-ből egy használható ágyút kifejleszteni rájuk.
Magukról a tankokról: A két churchill-lel az a probléma hogy papírból van a tornyuk és szemből a láncon át sebződnek. Ha az ellenfél ezt a két infót tudja akkor szoptad mert se tornyozni se sidescrape-elni nem tudsz, csőlehajlás meg szinte nulla és akkor még nem beszéltünk arról hogy lassú vagy mint a csiga. Egyetlen jó tulajdonság hogy a top ágyúknak jó a dpm-je, de sajnos kicsi az alfa és a kicsi alfa mellé dukáló pontos ágyú itt nincs jelen. Én nagyon pontatlannak éreztem az ágyút. Sokszor kell vele goldozni már saját szinten is például az OI ellen. Ha hülyékkel találkozol akik nem tudják hol kell lőni na akkor lehet vele meglepetést okozni és a nagy dpm-mel megbüntetni őket.
A black prince emlékeim szerint nagy előrelépés mivel annak már kemény a tornya és nem sebződik szemből a láncon keresztül. Annak már pontosabb az ágyúja is. Viszont annak is kicsi az alfája, rossz a csőlehajlása és lassú.
A caernarvon már teljesen más tank. Hatalmas dpm, egyik legjobb ágyú a szintjén, jó csőlehajlás, kemény torony, ha tudod hogy kell forgatni a testet akkor az is tud pattintani. Ez se gyors, de a churchillekhez képest egy ferrari. És nagyjából ugyanezek elmondhatóak a 9-esre és a 10-esre is. -
HellGreg
őstag
Hosszú idő után felraktam az XVM-et hogy legalább ne vakon legyek a csatákban mint a bányaló, de lehet rosszul tettem, ilyenek jönnek...
A saját csapatom az szinte értékelhetetlen, kb én vagyok a lemagasabb WN8 (amire persze nem vagyok büszke), az ellenfél csapatában meg hát... szóval még el se kezdődik a csata már tudni lehet hogy óriási bukta lesz.
komoly bajok vannak az MM-mel, teljesen szétb.ssza a játékélményt. Akkor is ha történetesen a másik oldalon lennék (ami sajnos kurva ritka), lószart se ér hogy 3 perc alatt ledaráljuk az ellent és aki mondjuk lassabb járművel van az oda se ér már vége van.[ Szerkesztve ]
-
-
Balcsix
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #211908 üzenetére
Ruszki szerveren megyek a super conq felé. Hát ez a churchill vii valami borzalom.
De azért néha kiadja vele a lépés:Nem használtam rajta free xp-t, tervrajzot sem bár lehet hogy volt kapott töredékem a black prince-hez.
Hála az x5-ös szorzóknak és a karácsonyi bónusznak 0-ról 12 csatából kihúztam rá az összes modult és a black prince-t is.[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
Viszont nekem ez a chat ban-nos dolog elég fura. Miért folytatják a játékot egyesek ha egy idő után annyira frusztráltak lesznek, hogy megállás nélkül káromkodnak?
Számomra a játék azért játék, hogy szórakoztasson (bár tény, hogy a WoT elég hamar fel tudja húzni az embert...). Arra, hogy miért játszanak tovább csak egy magyarázat van, az pedig az, hogy szeretnek idegeskedni, szenvedni .
Én ha kezdem rosszul érezni magam, akkor váltok valami más játékra, vagy csinálok valami mást, nem kínzom magam tovább . -
Balcsix
senior tag
Ezzel teljesen egyetértek. Én még elég tapasztalatlan játékos vagyok, bár már talán kiismerem magamat, illetve a helyzeteket nagyrészt a csatákban saját tierben vagy +1 -ben, viszont +2 -ben még egyelőre nem.
Lehet, hogy a tapasztaltabb játékosok minden +2 -es csatában tudnak érvényesülni, de én pl. még nem. -
e-newsee
addikt
válasz Barret001 #212819 üzenetére
A wotlabs és a wotnumbers tud tankokra bontani, de leginkább akkora sessionoket mutat, amilyen gyakran megnézed. Ha napokig nem nézel rá, akkor utána egyben látod azokat a napokat.
-
Djuree
félisten
az mennyire normalis h miota bejott ez a karacsonyi orulet alog nyerek? amit nyerek azt is mikor creditet farmolok prem tankokkal. amit xp miatt huzok azokkal nem sikerul. mind! vereseg ma, de egyik nap se sokkal jobb. mi a fasz van? ott van a sok 5x xp bonusz de hiaba ha nem nyerunk. ha nagy ritkan nyerunk persze kilonek hamar es nem vagyok top10. december elott ez nem igy volt...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Moleman
addikt
válasz Swinegod #212857 üzenetére
Először én is gyűlöltem, de amint lefreeztem a nagylöveget, hibátlan lett, csak ne lássanak meg, mert mackósajtból van a páncélja, ahogy valamelyik elemzésben találóan írták. Az átütése sem annyira borzalmas (a Pershing löveggel nyilván az volt).
A Ferdinándot viszont továbbra is szívből utálom, kizárólag vérpistike-piros statom van vele.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Swinegod #212861 üzenetére
Ebben nem fogunk egyetérteni. Elég, ha utánanézel, hogy a lila streamerek mit mondanak róla.
Mikor húztam az ágat, akkor leesett az állam, hogy milyen jó köröket lehet vele menni. 2017ben a March of Nationsben 270. helyezést értem el az EU szerveren. Nagyon adta.Semper fi!
-
Swinegod
őstag
válasz inferno88 #212858 üzenetére
Ha goldon kívül akarsz mást is lőni akkor nem
Van egy Bc 25t AP-m amivel kezdek egész jó lenni, de büdös szart nem ér a 232 pen ebben a tierben, a goldja is szánalmas, na a Pattonnek ennél még szarabb szóval előre tudom azon se fog működni
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
peterson79
őstag
válasz BÁ Nutrition #212847 üzenetére
Muti hogy kell, mert nem látom Én sem ezt az opciót.
-
Swinegod
őstag
válasz galervin93 #212856 üzenetére
Most vettem meg a 9-es Pattont, fullosan se lesz jó, de így stockon még a Pershing ágyú nélkül is, egyszerűen hihetetlen szar
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
galervin93
addikt
Hú gyerekek, ez az STA-1 fél-stockként valami botrány. A közepes ágyú a 853m/s lövedéksebességgel meg az ökörhugyozásával... Tiszta kész. Jó, az agresszív stílusom se kedvez neki, de ez sírós, még szerencse, hogy dől az xp.
szerk.: mármint ha nyernék, mert 0/3 eddig.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #212852 üzenetére
Nem értem a problémát. Eddig nem voltak táras tankok a játékban? GSOR 1280-at ver egy tárból, na és? Lorr40t 1200-at ver, Somua 1500-at, amx50100 pedig 1800-at. Eddig is voltak ilyen táras tankok. Miben jobb a GSOR hogy ennyire op-nak tartod?
Annyira nem néztem utána mit tud még ez a GSOR szóval meggyőzhető vagyok róla hogy egy köcsög op szörnyeteg, csak indokold meg hogy miért. -
3
senior tag
válasz BÁ Nutrition #212847 üzenetére
Hogy kell?
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
hulp01
senior tag
Őszintén tudok gratulálni annak a balfasznak a wg-nél, aki jó ötletnek tartotta behozni a gsor-t a játékba. És ezzel majd megint semmit nem lehet kezdeni, mert nem nerfelünk prémium cuccot. A LIS-szel meg az obj274a-val (ez utóbbit nem annyira kedvelem) két teljesen normális tank került a játékba, de azért csak nem bírták ki, hogy valami op fos ne kerüljön be. Nagyon kíváncsi lennék ennek a cégnek a balance részlegére. Szerintem az a csapat egész nap totál seggrészeg.
-
kchryss
veterán
-
takessz
senior tag
válasz Djuree #212840 üzenetére
Nekem az még nem mert nincs bele fullos legénységem sajna meg 9 es közé rakott be amúgy menyit kellet lőni hozzá??
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
válasz jano_77 #212833 üzenetére
Itt egy lista, összegyűjtöttem hasonló tankokat, hogy mi a különbség az ász szintben:
T-34-85 - 1140
T-34-85M - 1405AMX 13 75 - 1244
AMX 13 57 - 1484
AMX 13 57 GF - 1509IS-3 - 1217
IS-3A - 1441
Defender - 1369
Obj 252U - 1383IS-2-II - 1228
Obj 730 vII - 1498T71 CMCD - 1244
T71 DA - 1323Pantera - 1194
Progetto - 1431Ezek alapján mely tankokkal könnyebb kiemelkedő eredményt elérni? A jobb vagy rosszabb tankokkal?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
3
senior tag
válasz kchryss #212816 üzenetére
Nem hát. De Janó két csata eredményével akarta meggyőzni a +2 tier miatt panaszkodókat. Nem törődött vele, hogy ő jó játékos, a +2 tier miatt sírók meg általában nem annyira. A felmerült problémához köze sincs annak, ahogyan ő érvként szerette volna használni a - kis mintának tekinthető - eredményeit. Mert senki nem arra panaszkodott, hogy nem lehetséges +2 tierben eredményt elérni, hanem arra, hogy nekik alig sikerül. Csak ugye te leszel a köcsög, ha a szemükbe mondod, hogy a +2 tierben elért eredményeik a képességeiket tükrözik. Janó megpróbált más szempontból reagálni, és kidobta az asztalra a farkát, hogy megmutassa, lehet +2 tierben alkotni. Mit sem foglalkozott azzal, hogy nem az volt a probléma, hogy neki nincs asztalra kicsapni való farka, hanem az, hogy a panaszkodóknak nincs akkora, amekkorát szívesen látnának.
-
jano_77
nagyúr
Kíváncsi leszek, hogy hányszor nyúlnak majd a Cseh heavykhez, mire bekerülnek a játékba!? Mert ebben az állapotában szerintem senkit nem fog érdekelni szerintem.
-
kchryss
veterán
Ha már meglestem az élő youtube wot streamereket: Két oroszlány szakaszozik, egész jó hangulatban:
Crazy Foxy
Wi_fi_ko -
3
senior tag
válasz nanus #212834 üzenetére
Nem érti, mit akarsz, vagy pedig meg van tiltva neki, hogy értse. Végül is mindegy, a multi eldönti a frankót (azzal, hogy retardáltakat tesz supportossá, vagy azzal, hogy normális embereket kényszerít retardált szerepbe), neked meg kuss van.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #212724 üzenetére
Dez videójában a vége felé van pár kép a tervezett új legénységi rendszerről: Crew Rework - 75 Levels, New Skills, 1 Commander | World of Tanks Crew 2.0 Rework - 2021
Nem igazán értem miért erőltetik ezt az 1 fős rendszert. Tavaly amikor bejelentették hogy milyen változtatáson dolgoznak a legtöbb dolog pozitív szavazatot kapott ellenben a legénységi rendszer lecserélésére úgy szavazott a közösség hogy 90% szerint rossz dolog lenne ha megváltoztatnák olyan formában ...
A hajós játékhoz hasonló lenne a rendszer. Egy hajón több száz fős személyzet is lehet így ott érthető az a rendszer. Egy tankban viszont kis számú fix személyzet volt a valóságban is, jól elkülönített szerepkörökkel. A jelenlegi rendszer kifejezetten történelemhű. A valóságban is volt a tankban parancsnok, vezető, töltő, lövegkezelő és rádiós. Többnyire abban is realisztikus a mostani rendszer hogy az adott legénységi tag szerepkörének megfelelő tulajdonságain változtat a tanknak, például a vezető képességei az irányíthatóságot befolyásolják. Szerintem jó a jelenlegi rendszer, esetleg ráncfelvarrás kéne neki és pár képességet módosítani vagy lecserélni.
Nem tudom elképzelni hogyan tudnák megcsinálni úgy az újat, hogy mindenki jól járjon. Ha minden jelenlegi legénységi tagot szabadon átképezhetsz az új rendszerhez akkor gyakorlatilag minden tankhoz lesz spéci parancsnokom. Hiszen a tervek szerint 1 parancsnok 3 tankhoz lesz hozzárendelhető nekem meg annyi női és egyéb speciális legénységi tagom van hogy már össze sem tudom számolni. Ezzel én jól járnék, de az új játékosokkal szemben túl nagy előnybe kerülnének a régiek. Ha meg csak a parancsnokokból lesz parancsnok vagy egy adott tank személyzetéből csak a legtöbb tapasztalattal rendelkezőből akkor rosszul járok, mert én 1 tankba raktam mindig a speciális legénységet és nem csak parancsnoknak használtam őket. Így a "kemény munkával megszerzett" női harckocsizóim nagy része menne a kukába.
Most például nem tudom eldönteni hogy a karácsonyra kapott 4 női harckocsizót 1 tankra kérjem ki mint eddig vagy pedig mindegyikből parancsnokot toborozzak? -
jano_77
nagyúr
DIGI-el ismét játszhatatlan lett a játék! Ez már kritikán aluli, igazán csinálhatnának vmit vagy Ők vagy a WG-nél, ha ott a hiba!
-
jano_77
nagyúr
Ez már tényleg vicc, amit a WG ezzel a chat ban rendszerével alkotott! Jóformán már minden szarért ha jelentenek, akkor 10 report után kapom a bant!? Most ismét tiltva lettem 25-ig! Rohadjanak meg ezek a nyomorékok! (régen közel nem láttam ennyi chat banost az ismeretségeim között, most meg nincs olyan hét, amikor vkinek nem lenne a neve mellett a kis jelölés! Ugye ollie, Viktoár? ;-) )
ollie: ezt most ugye Te magad sem hiszed el, és jót nevettél rajta!? Bár még tréfának is gyenge. Ha így lenne, akkor nem látnánk mást csak OP artysokat, de nagyon távol vagyunk ettől az állapottól!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ollie #212827 üzenetére
Elég lesz mar mert leestem a székről a röhögéstől.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
takessz
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #212822 üzenetére
Van amikor az élethű modellezés a játszhatóság rovására megy, ilyen lenne a cső minden esetben való lemodellezése és van amikor nem megy a játszhatóság rovására, ilyen az amikor a lövedék elakad benne. A valóságban is elakadna, a játékot nem befolyásolja negatívan ezért jó hogy így működik. (AP és APCR egyébként általában átmegy minden probléma nélkül a csövön, csak a heat és repesz szokott elakadni.)
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz ollie #212752 üzenetére
Szerintem is Daki, Circon, Orzanel, Newmulti lesz a sorrend.
Newmulti a kakukktojás, őt talán nem ismeritek nagyon. Lengyel streamer, hazájában rendkívül népszerű, ő a lengyel quickybaby. Nem szabad lebecsülni mert a lengyel az eu szerver legnépesebb tábora, youtube-on és twich-en egyszerre streamel, youtube-on sokkal többen nézik így aki csak a twich-et szokta nézni az kisebbnek gondolhatja a népszerűségét. Majdnem 3x annyi feliratkozója van youtube-on mint skill4ltau-nak és a videóit is többen nézik átlagban. Ezzel együtt mivel lengyelül streamel így feltehetően a nem lengyelek nem fogják őt választani és azért összességében jóval több a nem lengyel mint a lengyel játékos.
Ebben a pillanatban például 800-an nézik Dakit twitch-en és 1000-en nézik NewMulti-t youtube-on 300-an pedig twitch-en.
5-6 évvel ezelőtt biztos Orzanel - Circon párharc lett volna az első helyért. Mára mindketten kiégtek, túl vannak a csúcson, sokszor már nem is a wot-tal játszanak. Daki sokkal közelebb van a csúcshoz, ő talán az előző 1-2 évben volt a toppon és még mindig közel van a saját legjobbjához, még mindig szinte csak a wot-tal játszik még mindig versenyzik kompetitív játékmódokban és még mindig rendszeresen napi 6-10 órát játszik. Szóval én is őt tenném az első helyre. Az minden esetre valószínű hogy nem lesz olyan sima mint a tavalyi ahol skill4ltu-nak 2x annyi pontja lett mint a 2. és 3. Dez-nek és Mailand-nak.
[ Szerkesztve ]
-
-
peterson79
őstag
-
Barret001
addikt
Létezik-e olyan statisztikai oldal,ahol visszamenőleg tankra lebontva meg lehet nézni az eredményességet? Mondjuk utolsó 30 csata/tank? Tudom bilibe lóg a kezem,de tanulságos lenne
-
kchryss
veterán
Alakul az ünnepi hangulat a topikban.
Itt most Janóval értek egyet. Nem olyan nagy probléma a +2 tier aminek egyesek beállítják. Fent tartom a korábbi kijelentésem hogy szigorúan a tier besorolást nézve soha ilyen jó mm még nem volt. Soha ilyen alacsony nem volt még a +2 tier-es csaták aránya. -
peterson79
őstag
válasz ollie #212811 üzenetére
Akkor hagyom még futni a stream-et, hátha beakad valami.
Amúgy kellett vele molyolni tegnap, szétkapcsoltam, aztán újra összekötöttem a Twitch acount-ot a WG-vel. Aztán egyből beadta a ládát. Szóval akinek több hónapja volt beállítva vagy akár 2 éve, mint nekem, akkor érdemes újracsinálni.
-
peterson79
őstag
válasz ollie #212804 üzenetére
Szerintem picit most túlreagálod, mert nem azt írja, hogy nincs baj, hanem azt, hogy nem csak szar meccsek vannak benne. Ha egy kicsit jobb tankkal és egy picit jobban odafigyelve mész és még ne adj Isten az RNG is Veled van...
Szóval sok mindenen múlik ez, de főleg rajtad, rajtunk.
-
válasz peterson79 #212807 üzenetére
3 ládát kaphatsz összesen, meg 1 camo-t, ill. naponta a prémium tankot amit árulnak a naptárban, de utóbbinak persze elenyésző esélye van. Viszont talán tegnap írta itt valaki, hogy megkapta a prémium tankot (LT-432).
-
válasz jano_77 #212805 üzenetére
Minél könnyebb játszani egy tankkal (bárki számára), annál nehezebb kiemelkedő eredményt elérni vele. Pont ezért nincs mindenkinek markolva az arty, mert magas az elvárás, mert átlagban mindenkinek jól megy.
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #212802 üzenetére
Szerintem itt a sírás nem egy-két tankra vonatkozóan van állandó jelleggel, hanem egy összességében a +2 tier miatt! Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy azért, mert 2 tierrel nagyobbak közé rak be a játék, még nem kell összefosni a bokánkat! Nyilván megint ferdíteni kell, mert az itt megy elég jó sok embernek.
Peti: én egyszer megkaptam, azóta hiába megy a twitch, nem jött semmi.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
A Twitch-es drop-okat egyszer kapjuk meg vagy naponta dobálják a ládákat? Tegnap nyertem egyet. Ma várhatom vagy felejtős?
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #212800 üzenetére
Köszi Peti, de igazán hagyd! Mondjuk Tőle pont nem számítottam ilyen megszólalásra én sem, ezzel meglepett nem kicsit! De ez van. Igazi magyarok, akik a másikat csak fikázni tudják, de elismerni azt már nem. No meg persze, hogy hát ez nem olyan nagy szám, ezt bárki meg tudja. Pont ez megy az artyk miatti sírásözönben is! Játszanak artyval és érjenek el kiemelkedő eredményt, ha szerintük annyira egyszerű, mint hangoztatják!
Köszi még1x"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz peterson79 #212800 üzenetére
Azért írtam amit, mert ezzel példálózott, hogy nincs baj a +2-vel. De, van. Hacsak betette volna, hogy itt egy jó csata, akkor simán beírom, hogy gratulálok, de semmiképpen nem szólom le. A kritika annak a kijelentésnek szólt, hogy nincs baj +2-vel.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #212719 üzenetére
Hú de sok hozzászólás volt ma, alig győztem visszaolvasni. Lenne sok minden amire reagálnék, de egy posztban túl hosszú lenne.
Ezzel a cső modellezős dologgal kezdem, mert könnyű megválaszolni.
"Érdekes lenne látni ahogy a sok paradicsom "kardozik" a tereptárgyakkal meg egymással. "
Tulajdonképpen meg is válaszoltad magadnak, hogy miért nincs lemodellezve. Amikor a havoc-ot berakták a játékba és ezzel együtt jött az új fizikai modellezés akkor írtak erről egy cikket. Korábban nem tudták volna lemodellezni jól a csövet, a havoc után belső teszten kipróbálták és azt állapították meg hogy a játék játszhatatlan lett tőle, mindenki panaszkodott, a tankok folyamatosan elakadtak mindenben a cső miatt. Szóval teljesen jogosan elvetetették a cső lemodellezésének lehetőségét. Jobb ez így ahogy van. -
válasz jano_77 #212797 üzenetére
Majdnem az összes tier 5-7 med és light tank (a treeből) 3 markolva van nekem a játékban , mit gondolsz mennyi ace-t kapok? De amúgy nem érdekel mit hiszel. Bottom tierben könnyebb ace-t kapni egy gyors med vagy light tankkal, mert többet lehet sebezni/spotolni, és a magasabb tierűek sebzéséért még több XP is jár. Sőt, nagyban függ a maptól is, mert egy kis mapon (pl Mines) szinte lehetetlen az ász bottom tierként, mert nincs mozgástered, de egy nagy mapon viszont nem kifejezetten nehéz. A +2 MM pont hogy nem a medeknek rossz igazán (persze vannak kivételek), hanem a heavy tankoknak. Ha egy med mozgékony, és a map is nagy, máris nyert ügyed van, ha ehhez nagyon jó az álcád, akkor még jobb. A probléma +2-ben csak a lassú medekkel van, akkor ugyanolyan szar helyzetben vagy, mint a heavykkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest