- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #213296 üzenetére
Stock skoda t50-nel van egy sztorim. Még évekkel ezelőtt húztam azt a tankot. Arctic pályán egy egész szoros csatában voltam vele. Ha jól emlékszem az artykat leszámítva 2-en voltunk mi is és az ellenfél is. Ellenfélnél az egyik tank az akkor újonnan behozott lengyel 8-as prém heavy volt. A másik pedig talán valami kínai heavy, 8-as wz, 110 vagy 112. A kínai tank spotolódott a bázisunk közelében én visszamentem úgy voltam vele hogy a domb mögött lemegyek a völgybe és a hátába kerülök aztán dpm-ből megeszem. Amire nem számítottam hogy nem egyedül volt hanem mellette volt a lengyel heavy is. Kettővel esélyem sem volt elbánni, úgy voltam vele hogy a lengyelt fókuszolnám és vinném magammal a sírba mert erősebb tank, de olyan piszok jól beforgatta a tankot hogy esélyem sem volt belőni, miközben céloztam mozgatta a tankot aszerint hogy hova nézek rá. Szóval a kínait szedtem ki végül aztán meghaltam a lengyel ellen. Utána simán nyertek.
Csata után mondom olyan jól játszott az új tankkal a játékos hogy megnézem milyen a statja. Akkor jöttem rá, hogy skill4ltu ellen játszottam. Utána visszanéztem streamen. Meglátta a tankomat és vizuálisan rögtön levágta és mondta is hogy stock vagyok és nincs táras ágyúm. Az ilyenen mindig eldobom az agyam. Én csak néhány tankról tudom gyorsan megállapítani hogy stock-e ahol nagyon jellegzetes a különbség a fejlesztett és a sima torony között vagy az ágyúk nagyon eltérően néznek ki. Unikum játékosoktól gyakran látom hogy azonnal észreveszik a stock tankot, ezt csodálom bennük. Aztán persze az is lehet hogy ez nem is olyan nagy képesség csak nekem gyenge a vizuális memóriám.
Szóval a lényeg: ha jól tudom akkor kerültem skill4ltu ellen csatába először és utoljára és ha táras ágyúm van valószínűleg ki is szedtem volna, de a stock tank miatt esélyem sem volt ellene így elszalasztottam a nagy lehetőséget. -
Balcsix
senior tag
válasz Djuree #213297 üzenetére
Úgy látom itt páran nem értik, hogyan működik a Twitch drop rendszer. Akkor elmagyarázom mégegyszer.
Attól, hogy valaki kap dropot nem veszi el mástól az esélyt, mert a droppok személyenként "generálódnak". Minden egyes nézőnek ugyanúgy megvan a lehetőség, hogy valamelyik percben essen neki a tank. Ettől függetlenül, még másik sok ember is lehet hogy ugyanabban a percben kap dropot, egymástól függetlenül. Minden egyes nézőnél "ketyeg" egy RNG, ami ha épp olyan esetet dob, akkor kapod a jutalmat.
Röviden minél többen nézik az adást, annál több drop kerül kiosztásra.
A példa rá, hogy pl. a garázshelyeket és a kis ládákat is mindenki megkapja, nem csak x ember y időközönként.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
Gratula mindenkinek a szép teljesítményekhez, meg a jutalom tankokhoz.
Mentem pár kört a Skoda t50-nel. Azért stock-ként annyira ez se vicces. A rengeteg boostnak köszönhetően először feltornáztam a legénységet (Chuck boostból azt választottam), aztán rámentem az xp-re. Így gyorsan meglett a lánc és a fejlesztett torony. A nagy, táras ágyút meg free xp-ből kifejlesztettem. Azért ez így nem rossz. Az a három lövés 3,6 mp-cen belül elég durva. És utána az újratöltés se vészes. Asszem kedvelni fogom. Csak valami kamót kéne tanulnia a legénységnek, mert így mindenki azonnal észreveszi elég messziről. Pedig fullos a látótáv rajta. Eddig kamót szoktam rakni a manuszokra, de most inkáb megpróbálkoztam a snapshottal, meg a látótávolságot növelő cuccokkal. Első BIA, második skill meg a javítás.
-
Swinegod
őstag
27 ládából 1 értelmes dolog esett, a Bourrasque. Nem volt meg, de 70%-al olcsóbban megvettem volna anno csak jobban járok. Haverom 18 ládából kapott 3 tankot, de utálom az összes ilyen nyomorult lootbox szarságot
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
nomic
aktív tag
Fú gyerekek, ez a Panther II a fullos ágyúval is ilyen szar? Mert ha igen, akkor inkább tervrajzozok.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Barret001
addikt
Begyűjtöttem ma az összes ládát 5000 pattintós küldi is sikerült,ettől nagyon féltem...1 db 5.ös dísz kell,és megvan a 10-es hangulat.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
neztem par wot streamet. hat...ha nem lennenek dropok engem ra nem vennenek hogy nezzem ezeket a retardaltakat, tisztelet a kivetelnek.
visitozik mint a faba szorult fereg, ordit mint az allat...mint aki debil komolyan mondom. ha nem latna senki akkor is erdekes...de ezt latjak is...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #213263 üzenetére
Tudom hogy nem előled, trollkodásból írtam tudod miért. Egyébként ha néznéd sem előled nyerném meg mert nem úgy működik a drop mechanika mint ahogy gondoltad. Ha tudnád hogy működik akkor nem írtál volna olyan sületlenségeket mint tegnap.
A WG pedig nem volt balfék. Úgy működik a drop ahogy kell, ezt ki is fejtettem tegnap, de a reakciók alapján sokan nem értettétek hogy mire céloztam a kérdésemmel.
Szóval akkor kicsit átfogalmazva a tegnapi kérdésem alapján most már tudva rá a választ:
A cikkben az van hogy minden dropot egyszer lehet megnyerni. Az epic drop viszont minden nap egy új drop, minden nap másik tank. Vagyis egy dropot például az e75ts-t nem kaphattam volna meg kétszer, viszont a lorr már egy másik dropnak számít így azt megkaphattam szintén egyszer. Ez szerintem így logikus.Grat a 100% gm-hoz! Nekem az 5-ös ELC-vel lett 100% még régen. 5-ös szinten most könnyebb markolni a megnövelt hp és a sok kezdő játékos miatt, de a 100% így is szép teljesítmény.
#213273 peterson79
A tegnapi e75ts-ről kaptam külön értesítést. A mai lorr-ról nem jött külön értesítés de a képen látható helyen megszokásból ellenőriztem twitch-en és ott már írta hogy ma is kaptam egy epic dropot így már úgy léptem be a játékba hogy sejtettem mi fog várni.Más téma:
Toborzó programba érkezett két új választható tank: T54mod1 a meghívónak és skoda T40 a meghívottnak. A T54mod1 nagyon jó tank, free2play játékosoknak ajánlom hogy húzzák ki maguknak. Szerintem ez eddig a legerősebb tank azok közül amik eddig bekerültek ebbe a programba.
Recruit Friends and Earn Great Premium Tanks![ Szerkesztve ]
-
K_Gabor
tag
Jövök én is egy körrel.
Azt hiszem a csúcson hagyom abba mára Ez egy beteg gép.
Kár, hogy sokszor türelmetlen vagyok vele még.
Ma egész jól adta, de ez volt a hab a tortán.
Volt 1412 alap xp ts5-tel, ferdivel 1400-as. (Nekem ezek már jónak számítanak. )
Ha esetleg valakit érdekel a replay itt megtalálja.Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
Barret001
addikt
válasz peterson79 #213273 üzenetére
Mentem egy jó kört,4 killel.Már bezsebelve éreztem a győzelemért járó xp,t ami elég lesz a küldetéshez.Erre az utolsó pillanatban kihozzák döntetlenre! Az utolsó pillanatot szó szerint értem! Túl sok itt a véletlen.Pláne a döntetlen meccs...
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #213270 üzenetére
Köszönöm
Viktoár: minden nap 24 kis láda szerezhető
peterson79: hááát volt pár idegeskedésem, mert többször voltam 98%-nál, amikor jött 1-3 brutál gyors bukó csata, ami rögtön vissza dobott. aztán ugyan ez játszódott 99%-nál is, de sikerült. Elmúlt napokban több ÁSZ is sikerült El Hallufon ezzel a tankkal.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
KisApám
addikt
Nem bírtam ki, vettem egy 11 db Új Évi ládát. Megérte.
Megint beadta a Locus-ot, a T78-at, GSOR 1008-at meg a Bourrasque-ot.
Így a 11 láda után (6200 Ft) kaptam 4 garázshelyet, 300 000 kreditet, 1 nap prémiumot meg 23 800 GOLD-ot (a GOLD maga 24 800 Ft).
Többször NEM kísértem a szerencsémet...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
Srácok!!!!! Sosem gondoltam, hogy ezt egyszer el fogom tudni érni, de SIKERÜLT!!!
A kis T-34 sikerült megcsinálnom a 100%!
Tudom, tudom ez csak egy kis szaros 5-ös tank, de gondolom a 100% az egyik tierben sem olyan egyszerű.
Ráadásul nagyon stílszerűen egy tier7 csatát - ismét El Halluf - Tank ÁSZ-al lett meg."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hulp01
senior tag
Na, megvan a 9-es cseh med. Mármint kifejlesztve és tervrajzok nélkül. Jó, mondjuk minden létező boost bekapcsolva. Ez a nyolcas tvp valami botrányos. 1065 az átlagsebzésem vele, és ezzel a mostani sorban az ötvenedik vagyok. A gunmark 72%-on van ezzel az értékelhetetlen átlagsebzéssel. Úgy látom másnak se nagyon megy vele. Igazi statromboló.
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #213253 üzenetére
Fogyócikket és lőszert már csak kreditért lehet venni, álcából meg csak a kredites jár le, a goldért vett az megmarad.
Vepe: hajnali részegség esetleg? Én nem tudok erre értelmes magyarázatot.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
vepe
őstag
Nem tapasztaltatok olyat a játékban, hogy este "X" arany van a garázsban, majd másnap amikor belépsz a játékban meg már pár száz arannyal kevesebb. Semmi nem lett vásárolva, de már nem az első, hogy ezt tapasztalom.
Elmehet automatikusan valamire a Gold?
-
válasz balintka #213244 üzenetére
Ha jó vagy az autoloaderekkel, akkor igen, a lorraine még mindig jó tank. Ha nem vagy túl jó, akkor inkább kerüld, mert sajátos játékstílust követel meg (nincs páncélja és nagy célpont, az ágyú csak közelre megbízható), de ha fekszik, akkor csodákat művelhetsz vele.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Geller72
veterán
válasz EQMontoya #213231 üzenetére
Konkrétan ma reggel az első 12 meccsemből egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy mindenki egy szinten volt, az összesben low tier voltam. Top egyszer sem. Hiába próbáltam hattól mondjuk nyolcig, mindegyik ilyen szarul adta. Kinéztem ugye a Cromwellt a B miatt, próbálom húzni azt az ágat, de négyesnél megakadtam, mert a Matilda egy szenvedés. Mire odaérek valahova vele, felvennék egy pozit, addigra vége a meccsnek. Lassan fordul, lófaszt nem sebez, papír, ezzel soha nem érek feljebb. Azt is agyonverném, aki ilyet betesz a tankok közé. Főleg, ha 10-ből kilencszer berak T6-os tankok közé. .
-
-
Djuree
félisten
válasz BÁ Nutrition #213224 üzenetére
nagyon jo a bisonte. en megszivom mindig ellene. a tornya pattog mint a rosseb. en nem tudok vele meg jol jatszani de igy is sebzek vele azert. annak szar aki nem ismeri a toltesi mechanizmust, de ugy tenyleg szar...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zadia
senior tag
-
Moleman
addikt
válasz dualface #213241 üzenetére
Én a 7-est nagyon szerettem, van súlya is, frontpáncélja is, néha sikerült szépeket rammolni vele, 1v1-ben nagyon sokszor kiszedtem a szembejövő lightokat. Emiatt félek kicsit a Lynxtől, se súlya, se páncélja, azzal kerülni kell majd az ütközést.
Plusz az ág specialitásait ne felejtsük ki, a szinte bármikor működő autoaimet, szinte nulla célzási időt, és a sehol máshol nem létező brutális HE lőszereket.
-
dualface
tag
válasz Zadia #213225 üzenetére
Az a helyzet, hogy mindenki szidja az egész kerekes vonalat, emiatt azt hihetné a laikus játékos aki most most kezdi az ágat, hogy mindegyik tank csupa játék és mese.
A valóság az, hogy tier 9-10 EBR ami durván jó, a tier 6 kín és szenvedés(szigorúan free xP-zni kell minden modulját), a 7-es hotchkiss már használhatóbb, de a szar view range többi lighttal összemérhető mobilitás, viszonylag magas profil oldalról jól lőhető. A Lynx már még egy fokkal jobb, de ez is magas, ez se olyan gyors, nincs mágikus lövést elnyelő kerék, de ennek már az ágyúja is használhatóbb (persze csak a fullosan).Én itt tartok most a vonalon. Eddig kicsit sem éreztem OPnak a többi lighthoz képest, pedig kifejezetten sokat lightozok. A legtöbb azonos tierű light ellen nincs esélyed 1v1-ben tier 8ig, meg összességében sem tudsz hatásosabban spotolni.
A prémium 8-as ebr kivétel, mert az köztudottan OP.
-
őstag
-
-
palfitom
félisten
Sziasztok,
Lelkesítsetek, vagy "törjetek le", PLS!
Kb. 7-8 hónapja WoT-mentesen telik az életem, még a topikot se nyitottam meg azóta:
Nagyon elegem volt a sok bot-ból és a kb. élvezhetetlen magasabb tier-ekből (főleg a kerekesek miatt), ezért küldtem magam pihenőre.
A közelgő ünnepek és a kicsit több szabadidő miatt gondolkodom az ideiglenes visszatérésen.Kérlek, tájékoztassatok, hogy történtek-e érdemleges változások, élvezhetőbb lett-e a játék, van-e olyan változás / történés, melyről mindenképp tudnom kellene!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Pug
veterán
Lehaltak a serverek, zsíííír
-
EQMontoya
veterán
válasz BÁ Nutrition #213224 üzenetére
Cool, köszi!
Nekem amúgy elsőre bejött. Lehet, hogy nem a világ legjobb tankja, de alapvetően nem nehéz vele játszani. Kivéve nagy, nyílt pályákon, ott nem nagyon tudom, hogy mit lehetne vele csinálni.
Same rules apply!
-
Zadia
senior tag
Segítsetek. Nagynehezen rávettem magam ezekre a kerekes fostaligákra. Most vagyok az ebr hotch nál. Miként kell vele játszani.? Már mentem vele 4-5 csatát de sehogy nem akar összejönni.
Asszem ennél a szintnél meg is állok ezzel a sz@rral. -
EQMontoya
veterán
Kérdezek megint, hátha itt több a tapasztalat!
Kiesett tegnap egy pár karácsonyi dobozkából a Bisonte.
Amibe pont 4 főnyi legénység kell, hát gyorsan bele is ültettem az idei lányokat.
Akik ugye alapból BIA-val érkeznek. (Mondhatni, Bia az ötödik lány. Ba-dum-tss)Szóval a kérdések:
-Ebben az esetben az a skill, amit én kiválasztok, már másodiknak számít, az ehhez szükséges XP mennyiséggel?
-Bisonte esetén milyen skilleket javasoltok?Same rules apply!
-
válasz hulp01 #213219 üzenetére
2 fajta módon számolja ezt az értékelést a WoT, van egy régi (ezt látod, ha megnézed a Service Record-ot) meg van egy új módszer (ezt mutatja a napi összesítésben a napi statisztikában). Utóbbi jóval nagyobb szám. Ne kérdezd, hogy miért 2 fajta számolási módszer használnak egyszerre, mert szerintem a WG sem tudná megmondani. Az biztos, hogy már régóta át akartak térni az újra, amit tulajdonképpen a napi statisztika bevezetésével tettek a játékba, de mindenhol(?) máshol a régi módszer maradt. Ja, meg persze a napi statisztikában is 2 fajtát mutat, a tankos bontásban a régi számolás szerinti van.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz BÁ Nutrition #213217 üzenetére
Mindkettő napi stat. A csatajelentés melletti ikon az. Ha rákattintasz, akkor hoz egy átlagértékelést, de ha ott megnézed tankra lebontva, általában jóval alacsonyabb.
-
jano_77
nagyúr
Nem szoktam nézni a Hírességek csarnokát, de most hogy ilyen sokat megyek a T-34 és már 98%-ál is jártam, gondoltam rápillantok. Ilyen jó pozícióban szerintem nem voltam még.
A Skoda T50 pozíciója meg őszintén meglepett, hiszen tudom, hogy jó tank, de szerintem én nem vagyok vele jó. Legalábbis ha sorrendet kellene állítanom, akkor a standard B, AMX30 és a Kpz50t biztosan megelőzné a Skodát."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz e-newsee #213211 üzenetére
csak feldobta az amazon hirdetesnek, de csak az jutott rola eszembe h ilyennel gondolom csak a szivas megy a felbontasa miatt, de egyszerubbnek tunt kerdezni mint elmelkedni
az en pc-s tudasom relative elavult szerintem, ill lassan a gepem is, legalabbis nemreg rakerestem h egy VGA cserevel mire mennek, de azt dobta ki h a rendszer tobbi eleme elavult lenne es a proci nem tudna kihajtani az ujat ezert felesleges. ez reszben meglepett, de tudok vele elni.
sikerult elkanyarodni a tematol nem kerestem uj monitort igazabol, talan majd jovore cserelek gepet, de azzal is jol elvagyok ami most vanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dualface
tag
válasz BÁ Nutrition #213208 üzenetére
Hú de szép monitor...
-
e-newsee
addikt
válasz BÁ Nutrition #213208 üzenetére
Az enCore engine elég modern, szerintem támogatja.
Ilyet akarsz venni?"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
Ezen fut a wot?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
Moleman
addikt
válasz e-newsee #213204 üzenetére
Erre a csillagozott apróbetűre nem emlékszem, de lehet rosszul emlékszem.
"Please note that each Twitch Drop can be received only once per account for the entire duration of the event. Regular drops are guaranteed after the indicated watch time."Első nap úgy rémlik, mintha az lett volna, hogy dec16 után újra megkaphatod egyszer. Néztem ma is, nem jött semmi.
-
Balcsix
senior tag
válasz jano_77 #213196 üzenetére
Nem, a Twitch drop rendszere nem így működik.
A droppok nem fixek, hanem véletlenszerűen vannak kisorsolva. Ha egyedül nézel egy streamet folyamatosan 1 évig, lehet akkor sem kapsz droppot, miközben nézheti rajtad kívül több tízezer ember, és mondjuk kapsz egy droppot 10 másik emberrel egyszerre az első 5 perc után.
Röviden, a lényeg hogy a nézőszám nincs hatással a droppok mennyiségére, vagyis de, mert minél többen nézik annál több drop lesz kiosztva átlagosan a stream végére.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest