Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
Na mondom leülök játszani.. 9 vereség , ( 0% győzelem ) és - 160k kredit..
én így szeretlek WoT !
-
forras2
őstag
Vérnyulak, a _HUN_ klán csapata, a WoTmp magyar portál által szervezett verseny első fordulóján túljutottak. 300 nevű csapat ellen küzdöttek, nekik innen is köszönjük ezt a remek csatát.
Csapattagok: Dpit, Razo911, forras2, Red76HUN -
v!ct0y
veterán
Komoly ez a játék. Nem lehet összeszedni 15 győzelmet...

-
Chris0321
veterán
válasz
Iratus bug
üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, úgy is csak a saját igazát fogja hajtogatni.
-
dorka16
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Rakjanak rá nagyobb tornyot.
Nem mondtam, hogy fognak. Csak, hogy jó lenne. -
Cucuska2
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Imádtam a KV13-mat. Fürge, jól páncélozott, és jó a DPM-je.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
Lidérc.

-
iwu
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
pedig az durva cucc. múltkor az ellennek nem tom milyen skillek voltak a legénységnél, de úgy köpte a skulót, mint egy táras

-
csapee
őstag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Hupsz téves gondolat, kalapácsal elfojtottam

-
Iratus bug
tag
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék végezni. Ki szerint kell úgy használni egy prem TD-t, mint a könnyű tankokat?
A következő történt. Egy E-25 beállt egy bokorba egy Hellcat mellé. Mögöttük 600 méterre volt a legközelebbi tank, arty semmi, az ellenfél előttük 400 méterre. Az E-25 meg volt győződve róla, hogy neki TD üzemmód helyett passzív spotolni kell, lővés szinte semmi. És sehogyan nem értette meg, hogy a mögöttük lévők szart sem látnak és arty sincs.
A Hellcat lövöldözött, meccs végén 3x több sebzést osztott ki... 2x több spot sebzése volt... 1,5x több tp-t kapott. De azért az E-25 magyar játékos jól megmondta, hogy nézze át mindenki a játék szabályokat mi hogyan működik! Ja, persze nyertük volna a csatát ha őkegyelme hajlandó lett volna lőni az ellenfeleit!
Eme aranyos magyar E-25 user solinari nevű felhasználó volt. -
CHaooSS
őstag
Vége a nyárnak.. megcsappan a noobok száma, Éljen !

-
Snooker
senior tag
Bármilyen tierben lévő csata beleszámít az akcióba?
-
dorka16
aktív tag
-
csapee
őstag
Ez a KV-13 borzalom Tier5-ös járgány 7-es címkével

-
grex4
aktív tag

Csúcson kellett abbahagynom

-
KaLeun
senior tag
A JT 8.8 hány arany volt a múltkori akcióban?
-
forras2
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
-
Egyébként gyanítom, hogy az új promo (15 win/250K) miatt sok gyökér fog a felső régiókbol a kicsiknél menősködni! Elég igazságtalan!
-
-
unravel
őstag
Hogyan, mivel lehet megoldani, hogy ne csak egy magon fusson a játék?
-
dfsz34
őstag
válasz
kisküzdő
üzenetére
Nekem is van tier 3-as prém tankom és bár egyre kevesebbszer, de még előveszem. Ha pusztán csak a játékélményt nézem, akkor alacsony tier-ben nagyon sokszor van olyan helyzet, hogy egyedül maradok vagy olyan társakkal, akik nem hajlandóak mást csinálni, mint mesterlövészkedni egy bokorból és a ha győzni akarok, akkor nekem kell egyedül megtámadni a sokszor 4-5 fős ellenséget, mert ők hasonlóak. Képesek lennének 10 percet is végig ücsörögni és figyelni egy bokorban.
Az ilyen helyzetek megoldása szerintem annyira nem is lebecsülendő teljesítmény és az élményfaktora meg messze felette áll egy tipikus 15:1-15:5 magasabb tier csatának.
Még annyi szórakozásom is van, hogy sokszor kerülök össze jó effes T18 játékosokkal (akik több száz, ezer csatát mennek vele stat javítás miatt) és ha már így alakult, akkor nagy valószínűséggel nem fogják ebben a csatában javítani, mert nekem meg 65% a WR-em a Pzs35-el. Ha tehetem, mindig először őket kapom ki de lehetne még pár hasonló op tankot említeni. A most behozott LTP viszont különösen veszélyes (gyors, gyorsan lő, átüt és ráadásul ha beforgatják, akkor pattint), azokkal szemben óvatosnak kell lennem és ráadásul sok is van belőle de legalább még izgalmasabb így a csata, legfeljebb átváltok goldra, van elég, mert vettem 20e-t a leárazásnál.
Amit ennél az illetőnél látok, hogy még ennyi csata után sem tudja mesteri szinten használni azt a tankot, ami azért szomorú.
Egyébként csak ajánlani tudom a tier3-t, az még olyan, hogy egy tank is tud győzni és már nem mindenki gyökér szinten van. Az élményfaktora messze jobb, mert majdnem minden második, harmadik csata olyan, hogy rajtam múlik a végeredmény és van is esélyem, helyezkedéssel, trükközéssel és kihasználva a tank előnyeit, hogy több ellenfelet és magasabb tier-t is legyőzzek (ok, tier 4-5 már nehéz néha, kv1-t csak hátul tudom sebezni és csak arannyal, churchill-t oldalt lehet, szintén ajánlott az arany, a matilda kemény dió, seggbe vagy sehogy, hetzer elölről szinte meglőhetetlen stb.). Ez magasabb tier-ben már nagyon ritka, talán naponta ha egy-két ilyen csata van, ahol ennyi érdekesség és izgalom van. Egyébként magasabb tierben már pro játékosok sem tudnak mit csinálni magukban, ha nem jó csapatban vannak, akkor elhullanak.
-
válasz
kisküzdő
üzenetére
Hát igen...
Ha ekkora csataszámmal ilyen sokat jár vissza, akkor valszeg kell neki az arányjavítás miatt. Tutira veszem, hogy aki jól nyomja feljebb az nem vagy csak nagyon ritkán látogat "le". Nem általánosítok de mikor ilyen 10-20K-s arcok lejönnek hozzánk nem szoktak olyan hű de nagyon kitűnni még a kezdők közül sem! -
kisküzdő
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem szánalmas De ez az én véleményem.Csak most futottam össze vele(VK+ gold ammo igy sem ment neki túl jól) És kíváncsi voltam a statra. Továbra is szánalmasnak tartom.
-
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Nem is gondoltam hogy vannak ekkora majmok 9536 csatából 3817 MS-1 Ez beteg tuti.[Ez a szobanövény ] Gondolom Másra nem telik csak lowtierben alázni a kezdőket .Szánalmas (horsepenis)
-
-
dfsz34
őstag
válasz
üzenetére
Nekem tegnap 39%-os volt a WR-em. Az még statisztikailag sem jön ki, mert ha nem csináltam volna semmit, akkor is 44 körül kéne lennie.
Csak ugye a sok gyökeret győzelemhez kell juttatnia a WG-nek, ezért manipulálja az eredményt.
Az milyen már, hogy hatszor kell lőjek 300m-ről JT8.8-al egy ARL-re. Ok, hogy nem nagy rész látszott ki belőle, de nagyon durván mellélőtt. Ma hasonló szituációban első lövés talált.
-
olcsii
aktív tag
Utolso 9 csatám este buko volt
mar a 4. Nel elkellet volna mennem aludni
)) -
törölt tag
rohadjon meg az összes wargaminges
tegnap reggel 1-re voltam az 56,5%-tól ma 30-ra -
Bingisz
addikt
Off:
Minden TS3 szerver behalt?
Szerk.: Semmi, sikerült találni egyet... -
dorka16
aktív tag
Na ilyen az amikor szó szerint egyetlen ember miatt megy el a meccs. Képes volt 4mp a vége előtt meghalni. Csak tolatnia kellett volna. (Arról ne is beszéljünk, hogy segítő szándékkal kilőtte az egyik utolsó társát.) A SU100-ast szerintem szépen elintéztem.

[link] -
dfsz34
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ezt lehet bogarászni [link]
Elit alakulat nem sokat tesz hozzá. Ha gondolod tegyél fel ventillátort és ugyanaz a hatása, ki tudod próbálni milyen lesz BiA-val, de semmi különbséget nem fogsz észrevenni. Nekem 1-2 garnitúra csapat van nemzetenként és azokat pakolgatom, úgyhogy 3. vagy 4. vagy 5. skillnek már okés a BiA. de az álcát meg a javítást le nem cserélném rá, az biztos.
-
mcwolf79
veterán
Kitapasztalta már valaki, hogy egy scout-mednek (patton) érdemes-e a legyényseg minden tagjának az álcát?
Mennyit jelent ez, mennyivel vesznek észre nehezebben?
Már csak azért, mert gondolkodom,hogy lecserélem elit alakulatra. -
forras2
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem tudom, a mi csapatunkban lévő 2 magyar mit csinálhat minden meccsen, hisz a kettő együtt közel 25k csatát mentek
Párszor már eljátszhatták ezt. Ezért nem kéne a pancser gyerekeket gép elé engedni 
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére
2009. decemberben vettem a procimat, akkor meg AM2-es lappal, mert volt korabbrol DDR2 ramom.
Tavaly januarban csereltem a lapot ram bovites cimszoval AM3-asra alatta.
(olcsobb volt az alaplapcsere meg 2x4GB DDR3, mint a regi lapba tenni +2x2GB DDR2-ot)Videokartya? Egy idoben az elozo lapra integralt 785G-vel toltam, de a Starcraft 2 nagyon nem szerette fullHDben, aztan ~3 eve vettem a GTX460-at, amit durvan egy eve le akarok cserelni valami modernebb, kevesebbet zabalo Radeonra, de meg mindig sokallom a negyvenet egy 7850-ert.
30-ert kaphato 7770 viszont alig gyorsabb a mostani kartyamnal -
nyunyu
félisten
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Ha javulást akarsz érezni költséghatékonyan, akkor én a helyedben Athlon II X-4esben, 2x2Gb DDR3 1600-as ramban gondolkodnék. Athlon II-esek jól is tuningolhatók tudtommal
Socket AM3 cuccot nem erdemes mar ujonnan venni, mert mar csak egy proci generacio varhato belejuk, es total megszunnek.
Uj FM2-esek modernebb architekturaja amugy is kevesebb aramot fogyaszt tizen-huszon wattal.Masreszt meg a WOT abszolut nem profital a negymagos cuccbol, napokig nem is tunt fel, hogy eltunt a negyedik magom, meg az L3 cache, iIgy a Phenom II X4-em visszabutult a gyarilag rairt Athlon II X3 szintre.
Csak onnan vettem eszre hogy a Win akadozott, amikor tobb taszk futott egyszerre, aztan a task managerben igy 25% helyett 33%-ot mutatott a wot.exe-re.Tuningot passzolom, kezdetek ota a nevleges 2700-on jar a procim, igaz a gyari 1.35V helyett 1.2V-on.
-
X2N
őstag
Sziasztok!
Próbálgatom teszt szerveren a t62a-t és az obj. 140-t. Eddig az Object jobban tetszik, de érdekelne hogy a forgáson, toronymozgáson, a -1 kupolán, és löveg pontosságon kívül miben jobb a t62a. Milyen gyakran lövik ki a lőszer rekeszt vagy gyújtják fel a t62a-t? 140-nek gyengébb a toronypáncélzata? -
nyunyu
félisten
válasz
sebijani1982
üzenetére
Tegyél fel hitzone skinpackot (lánykori nevén: bohóc skinek)
Ha annak használatával lövöd a weak pontokat, akkor 90%, hogy átütöd simával isEz sem mindenhato, pl. az AC48-nak, meg Fochnak is mutatja az elejen az agyu ket oldalan a drivert meg a gunnert, meg egy sraffozott savot, hogy ott lojed.
Sok sikert hozza, onnan tuti pattannak nem csak az azonos szintu heavyk, hanem a TDk is.
Bezzeg a hasuk alja meg nincs szinezve.
Illetve par patchcsel ezelott mokoltak valamit WGek a Pershing meg a Patton pancelzatan, azota ritka hulyen nez ki a szetcsuszott textura rajtuk, de foleg a Pattonon.
Torony helyen van a lanctalp mintazata, meg ilyesmik. -
dorka16
aktív tag
Akkor nyaljanak szart.
Köszi. -
dorka16
aktív tag
A 30 kill él még? Mert 37-nél járok és nem adja.
-
vhw
addikt
Játszol a wowp-vel, gyűjtöd a token-t (token ~ gold) És tudsz venni premium fiókot, ami ugye mindkét játékra vonatkozik. (Persze ha a meglévő felhasználóneveddel lépsz be, azt hiszem lehet kérni, hogy egyesített fiókkal játsz - már régen csináltam. Szóval ne teljesen új fiókkal regelj)
A wowp-ben meg úgy lehet token-t gyűjteni, hogy naponta teljesíted a "küldetéseket".
Az első, harmadik és tizedik megsemmisített repülőgép és földi célpont (minkettőt külön számolja) után, valamint 1, 3, 10-dik győztes csata után is kapsz.
Összesen napi 240-et lehet összeszedni - (10, 20, 50 token jár az egyes "szintekért") -
PAtr0n
addikt
Ezen a retkes AT2-n mit érdemes még lőni a torony géppuskáján kívül?
Bebuktuk ruinville-t, mert 2-en ezzel a gördülő erőddel voltunk elfoglalva (ebből 1 churchill meg én a KV1-el), a tornya szembe volt velünk, csak a lánctalpát lőttük le mindig, aztán addig szarakodtunk vele, amíg a 2 utolsó tankjuk szépen hátulról bekerített, és kiszedett. Persze az AT2 is túlélte.
-
Mcray
senior tag
Sziasztok. Meg tudnátok mondani, hogy pontosan mit kell tennem, hogy a WOWP-zel prémiumot szerezzek a WOT-hoz illetve az egyesített számlámhoz?
Hallottam ezt a token dolgot, de nem értem.
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mintha magamat látnám ...

-
Patrick76496
őstag
válasz
forras2
üzenetére

(#19666) sith7: Azért a szeptemberi küldetésekhez tartozó képen szépen ábrázolják, hogy hogyan kell beforgatni az IS-7-et.

(#19667) mynames: Egy jobb szakasszal akár már 20-25 körből is összejön, én még tartom a kapcsolatot néhány ex -HHR-es ismerőssel.

(#19679) bullseye: Az még talán viselhető is, de nálam pl azért vannak kikapcsolva, mert rendesen megfogja a gépet. Akár 10-zel is kevesebb az FPS, ha be vannak kapcsolva, szerintem már a modok is fognak valamennyit a gépből.
(#19691) xtmod: Akkor ne játssz T14-el. Én pl pont azért nem azt vettem, hanem a Churchill-t, mert az legalább be is üt valamit. Bár azért azzal is kell célozgatni a gyenge pontokat..
-
mynames
senior tag
válasz
Enzolord
üzenetére
Igen, ebben van valami. Másrészt viszont egy 9-es 10-es arty javítása elég sok credit lehet, és gondolom így azt megspórolják. Talán ez lehet a háttérben.
---
Mondjuk így jóval nehezebb megszerezni a Pascucci medált, az arty nerf óta (8.7) pedig az Orlik egyszerűen lehetetlen mert nincs már négy arty egy csapatban... -
dorka16
aktív tag
Már megy is a +20% XP. Azt hittem csak holnaptól lesz.
-
fody73
tag
Én éppen tegnap nyugdíjaztam a jó öreg kis e2140-es procimat, ami kicsit fel volt húzva 1,6-ról 3,2Ghz-re. Sikerült végre lecserélni egy e8400-ra, amit természetesen egyből 3,6Ghz-en indítottam.
Most vettem csak észre, hogy lehet idáig egy csöppet proci limites volt a gépem! Ugyan az fps-em most is 40-60 között mozog, de idáig low grafikán játszottam, most viszont szinte minden fullon van! Még 2 giga ram kéne bele és megint el lennék vele 2-3 évig. 
-
yarsley
aktív tag
Te biztos vagy abban, hogy WoT tamogatja a crossfiret?
Egyebkent lehet, hogy az A4 jobb mint a regi pentiumod, de en penzt biztos nem adnek ki ra. Jatekra asztali gepbe semmilyen procit nem vennek ami nem megy legalabb 3Ghz-en. Es mivel intelnek job az azonos orajelen a teljesitmenye, amdbol inkabb 3,5Ghz-et erdemes szemre venni. Memoria sebessege kozel nem annyira meghatarozo, es ami megfontosabb, nem novekszik a gigahercekkel egyenes aranyban. Pl Intelnel 1333 helyett 1600Mhz-es memoria nagyon jo esetben 5%-ot dob, de inkabb csak 1-2-ot -
dfsz34
őstag
válasz
zserrbo
üzenetére
A kill a lényeg a plusz 300e kredit miatt. A sok gyökér noob másra nem is koncentrál. 1 scout befoglalta a bázisunkat, mert a lemmning vonat ölni akart és eszük ágában nem volt vissza fordulni.
A másik a retardáil idióta szakaszok, ugyanaz, elindul kettő egy irányba és kész a lemming vonat. Ezek vissza soha nem fordulnak bázist védeni, soha.
-
zserrbo
aktív tag
Elég lehet a 2gb neki abban az esetben, ha odafigyelsz, hogy feleslegesen ne töltődjenek be a rendszerindításkor alkalmazások a memóriába pl java, daemon tools stb. Illetve ott a game booster, amivel játékkor csökkentheted a memóra kihasználtságot.
A másik gépemen 2gb ram van és full grafon 1280*1024ben elmegy a játék szaggatás nélkül egy e6400-as procin húzva +50%-al és egy gtx280-as kártyával. Tudom fura párosítás, de így jött ki a lépés.
Ha csak ideiglenesen lesz 2gb és utána 4gb lesz akkor szerinten nem gond.
-
Comic
aktív tag
válasz
zserrbo
üzenetére
Igen. Radeon HD kártyákkal a vezérlés elveszi az osztott ramot az apu alól és ilyen crossfire-re hajazó módszerrel összekapcsolja a két grafikus chip-et.
Ezért is esett a választás erre a cuccra.A lényeg igazából a RAM-ból eredő átmeneti negatívum kérdésén van, mert később úgyis kap még egy 2Gb 1600-as modult a másik mellé.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Am a legjobban én arra haragszok, amikor kigyújtom az ellenfélt kevés hp-ról és meg is halna az égésben, majd belopja valamelyik csapattársam. A helyzettől függően (tehát mikor ég legalább 3-4et és utána lövik ki, tehát nem az van, hogy kigyújtom de közben ő is rálőtt) gyakran kilövöm ilyenkor a csapattársam.
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz
zserrbo
üzenetére
Márpedig viszonylag sokra ment vele, alig fele annyi sebzéssel szerzett 200-al kevesebb XP-t. Természetesen a spottolás még dobhatott neki esetleg! Amúgy miért idegeskedsz ilyenen? A sebzésed bőven megvolt, élvezd a játékot!
Engem amúgy nem zavar, ha valaki "belopja" a kill-t, mert soha nem tudhatod, mikor kapsz be egy szerencsés találatot egy 10-20 HP-s ellentől! Másik dolog, várd meg amíg az ilyen csapattárs lő előbb, aztán lopd be TE!
Az jobban zavar, hogy amikor beviszel egy-egy találatot, akkor az utolsó előtti kb 75-80%-ban pont akkora sebzés, hogy az ellennek még maradjon 1-80 HP-ja, amivel megvan az esélye, hogy becumiztasson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem mondtam, hogy fognak. Csak, hogy jó lenne.

))
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hiába újabb...ha gyengébb....

Nálunk 3 ellennél 6 9-es. A végeredményt nem kell mondanom.