-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Reaper #90913 üzenetére
Igen, harmadik csatára meglett, pedig a legénység egy sima, goldért 100%, nullaskillesként indult volt! Köszönöm az elismerést.
Azonban a lightos küldik során és a későbbiekben is biztosan fogom használni, tetszik a vele való játékstílus. Én aktív spotra készítem fel (venti, célzásgyorsító, távcső). A legénység elsőnek álca, utána BIA, utána javítás, utána a járulékos látásnövelők perk/skillekkel kerül felszerelésre a jelenlegi terveim szerint. Passzív spotra a Type64-emet szereltem fel.
HGyu
-
emre
veterán
válasz
Reaper #90877 üzenetére
Ha az ellenfél erősebb a heavy tankokkal mi meg medekkel akkor meg lehet várni az ellenfelet a kezdőn amíg a másik oldalt legyalulják a mieink. Ha arról az oldalról a városba nem tud 4-5 kemény gép bemenni akkor szerintem onnét felesleges támadni, mert két oldalról szednek szét. Volt már ilyen csatám E100-al, ahol gyakorlatilag átengedtük a várost, de volt egy jpze100, egy fv183, meg még mittudomén mi ami csak beállt def-re. Szóval a mezőn baromi macerás volt átjönni az ellenfélnek. (nem is sikerült nekik)
-
-
szbalogh
addikt
válasz
Reaper #90231 üzenetére
Az S-51-et nem lehet kihagyni. Amikor egy 8-as nehéztankot egy lövéssel kiveszel a játékból az az érzés megfizethetetlen
Ráadásul ha nincs másik nagyobb artyd, akkor ez kitűnő választás a "sebezz több tankot egy lövéssel" vagy a "semmisíts meg egy ellenséges arty-t, ami még nem volt felderítve" küldetésekhez. -
joergie
őstag
válasz
Reaper #90228 üzenetére
Azt hiszem a Su14-1-el jobban jársz, kifejleszthető a motor is a su14-2höz, ágyú is, és stock ágyúval nagyobb a kitéríthetősége az ágyúnak, ha jól láttam, az s51-nél ugyanolyan szar a kitéríthetőség alap ágyúval mint a fejlesztettel, és úgy kb használhatatlan. Mondom ezt úgy hogy azért tudom használni ezeket a szarokat. Meg kell nézni a stock ágyús su14-1-et milyen a kitéríthetősége, ha jobb mint az s51-é(ami nagyon gyér), akkor inkább azt.
De amúgy milyen elágazásról beszélsz? Most nem tudom megnézni in-game csak wotdb.info-n, mert kaptam egy nap bant
-
SoulReaver
veterán
válasz
Reaper #89616 üzenetére
Én sem robbantam még vele, viszont én már lőttem ki egy lövésből, fullhp-s CDC-t, első görgőn találtam el(direkt) és már vitte is. Egy szava nem volt a gazdájának
Kell a camo, én is nagy hasznát veszem. Ha lenne 4. hely, tuti repesz páncélt raknék oda, mert jól mondtad, akik ismerik azok repesszel lőnek
-
galervin93
addikt
válasz
Reaper #89602 üzenetére
Szerintem nem rossz, nekem is az első sor 6. érzék+ álca, másodikban két javítás + egyéni skillek (kuplungégető az egyik vagy micsoda).
A biztonságos elhelyezés hatása mennyire érződik? Nekem 10 kis javítóból nyolcat tuti az visz el most... (mmint ammorack) Tervezem én is, hogy megtanítom ezt a legényemnek, ha érdemes.
96%-on a második sor, BiA megy majd tuti ventivel, bár utóbbit sajnos csak a bino helyére tudom, pedig nem jön ám rosszul a nagy látótáv. -
SoulReaver
veterán
válasz
Reaper #88714 üzenetére
Gratulálok!
Én 6. érzék nélkül megőrülök, nagyon kellene már rá, mert így ritkák a jó köreim ezzel a mocsokkal.
Kívülről célzást auto aimmal szoktam használni, de ha nem vagyok nagyon fos helyzetben, akkor várok egy fél vagy egy másodpercet, hogy tutira rá álljon a célkereszt.
Szerveroldali célkereszt is muszáj, mert soxor le van maradva a sima célkereszthez képest..
-
galervin93
addikt
válasz
Reaper #88571 üzenetére
Így van, snipe tank, a dombokat nagyon szereti, ki is kell használni az ágyúsüllyedést, gyakorlatilag ebből él.
Skillek: én elsőnek 6. érzék + álcát tettem. A második sorban van két javítás, valamelyik látótáv-növelő perk, a negyedikre nem emlékszem sajna (telóról vagyok).
Szerk.: de a hülye csapat ellen ez a tank sem megoldás, most este 4/16 a győzelmi mutatóm... Alig tudtam néhány meccsen 2000-et sebezni, mindig szétjaptak minket, ráadásul fos pályák forogtak...
-
ddt500hu
veterán
válasz
Reaper #88391 üzenetére
Valami battle arty mod. Nem tudom a pontos nevét. Sajnos minden arty más és más. A Bishop azért nagyon jó mert irtó pontos a lőtáv végéig, és nagyon meredek a lövése szóval a domb egyik oldaláról be tudsz lőni a másikra.. Viszont kicsi a lőtávja (kb. 500m), és marha lassú.
-
-
Jo33by
tag
válasz
Reaper #24859 üzenetére
Ezt a T-25/2 -t ki nem utálja? Föleg a Hellcat után ez erősen visszaesés minőségben. Mindenki, de ha T-28 Prototypt szeretnél át kell ezen menni. Nekem tegnap jó köreim voltak vele de azt hiszem az az igazság hogy a jó körhöz béna ellenfelek kelettek vagy kis tieres tankok. Ahogy látom neked a körödben ez utobbiak jutottak.
-
dorka16
aktív tag
válasz
Reaper #23564 üzenetére
Tegnap elhajuffon már győzelemre álltunk így nekiindultam a jagdphanterrel. Mászom az ellenséges dombot mikor megjelenik felettem egy másik jagdphanter. A legrosszabb részen volt ami már túl meredek a normális lejövetelhez. Állt felettem jó 10mp. Mondom lőjön már rá valaki. Semmi. Nekidurálja magát lecsúszik közben ő eltalál (nem tudom hogyan) én persze pattanok. Lánctalpa leszakad. Majd újabb 30-40mp lőttük egymást amíg meg nem haltam. 100Hp-ja maradt és majdnem visszamászott a hegyre. Legalább 2 percig volt teljesen kiszolgáltatva két társamnak akik nem tudom mit csináltak de nem lőttek rá.
-
K6000
aktív tag
válasz
Reaper #19389 üzenetére
Szoktam is nagyokat nézni, hogy a su-152 (trollgun) tankom elé egysejtűek, meg szobanövények kerülnek. A kedvencem, hogy elém sétál, durr lánctalp lehullik alig marad élete, gyors javítás, fedezék. Kifújja magát, relaxál egy keveset (lehet iszik is a nagy ijedségre) és 1 perc múlva kinéz a fedezékéből, hogy ott vagyok e még. KO. A haverja meg kitalálja, hogy bosszút áll és ugyanazon az utcán ugyanarról ugyanúgy jön be ahogy az előző egysejtű és persze ő is ugyanúgy megkapja a maga pofonját, maximális sebzés KO.
A másik a light tankkal rohan, meghal típus. Meglátja a su-152 tankomat és húú de jóóó TD felkiáltással el kezd felém rohanni, persze nyíl egyenesen persze meghal az első lövéstől, és a csata hátra lévő részében méltatlankodik, hogy 1 lövéssel kiszedtem.
A harmadik a három agysejtű típus. Megy a light tankjával, és az első célpontnál megáll és elkezdi lőni. A napokban volt egy igen kitartó ellenfelem 28 lövést adott le a Pz.Kpfw. 38 (t) tankjával a KV-1 tankomra szemből 240-250 méterről. Persze 0 sebzéssel, de nem értem ha már belém lőtt 6-8 lövedéket mindenféle eredmény nélkül akkor miben bízik? Abban ha belém lő még húszat akkor egyszer sikerülni fog? -
-
Fel
addikt
válasz
Reaper #18079 üzenetére
Az már az akciós ár. A rendes ára 1,3M körül lenne.
Tegnap azért volt ugyanennyi, mert már 19-e óta akciós a T-43: Random draw (T-43, 19th August to 26th August) -
Chris0321
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest