- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Szeretem, amikor működik a spotolás. T-100 LT-vel a 15-ből 13- ellenséges tankot derítettem fel és még 5068 spot damage is keletkezett belőle. Sajnos a 7000 nem lett meg, ez lett volna a küldetés célja. Majd egyszer talán...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Warton
őstag
válasz Spenike #196490 üzenetére
Semmit. Vagy add el előtte creditért, vagy cseréld be (trade-in). Vehetsz egy tier7 vagy 8-as prémium tankot ~3000 goldért kevesebbért, és akkor a tankrewardson visszaveszed a Panthert. Én ezt az utóbbit csináltam. 3000 goldért lett egy ELC EVEN-em, aztán ha összejönnek a tokenek akkor visszaveszem a Párducot.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz Balcsix #196486 üzenetére
Új accot ne csinálj emiatt szerintem, max ha ennyire zavar, akkor reseteld a statodat és úgy indulj neki újra tiszta lappal. Ilyenkor talán a prém tankok megmaradnak, de a simák elvesznek. Ezt mérlegeld - és ha rosszul tudom, majd kijavítanak.
Csináltam anno én is egy új acc-ot, most már a belépési adataimra sem emlékszem, annyira nincs idő kettőre. Pedig nem indult rosszul.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Papooo
senior tag
Ennyi prémtank mellett már nincs értelme újra kezdeni.
Nekem 3-4000 csata kellett, hogy idetaláljak, és rájöjjek, hogy úgy játszok, mint egy lelkes bot.
Most, 60k csata fölótt vagyok 1600 fölötti wn8-cal, már átléptem a rutinos vérpisti kategóriába.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Mi értelme van újrakezdeni? Mitől lesz jobb attól a játékélmény? Miért nem jó a régi account? Pár ezer játékkal mindenkinek 50% alatt volt a winrate-je, majd javul ez idővel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
xAttilax
őstag
válasz ooloo #196484 üzenetére
Szórásképpel egyedivé tudják tenni a tankokat ami szerintem nem egy rossz dolog, most képzeld el, hogy nincs akkor milyen élvezetes lenne, hogy jagpz, fv és egyéb szörnyek kinéznek és BUM garázs De itt azt is figyelembe kell venni, hogy másnak is van, ergo mikor téged sokszor nem találnak el az nyilván nem skill...
RNG, erről már lehet vitatkozni, mert tényleg elég magas és nagyon nagy random faktort ad az egésznek de itt megvan az érem másik oldala, hogy mikor belősz tankokat ott ahol nem kéne vagy téged nem ütnek be ahol kéne.. stb Csak azt az ember természetesnek veszi, hogy az ő érdeme pedig sokszor ott is az RNG, szóval amennyit elvesz annyit ad is..hogy használja kedve szerint a WG? plusz a régi kérdés, hogy miért?
remélem, hogy így szépen válaszoltam te is fogsz nekem"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Gyuri27
félisten
A wg is csodálkozik, hogy szidják meg a játékosok tiltelnek meg megy a rage meg a toxic.
390 az alfa. Enemy 363hp-n. Nyilván pont 362-t ad be.
Köszönjük wg.Amd - Radeon - Ryzen
-
Spenike
tag
Hali
Van most ez a event vagy mi ..
Ha nekem meg van a tank Phanter/M10
És én azt választom akkor mit kapok Goldot? Kreditet?
-
peterson79
őstag
válasz ooloo #196487 üzenetére
Azt hiszem most lényegre tapintottál. A fenét sem érdekli "a mi lenne ha" elmélet és agyalás és a stb., mert úgysem fogod sosem kipróbálni, megtapasztalni, legalábbis nem a WoT keretein belül.
Tudom, hogy unalmas más sikereit olvasni vagy nézni, ha replay-t rak fel, de az is unalmas amit Ti csináltok, a sok kérdésfeltétel és aztán várjátok a választ. Mire? Én is kérdezek? Mire várod a választ? A véleményünk egy fikarcnyit sem érdekel senkit...Ez a játék ilyen. RNG, bot, szóráskép és sorolhatnám. Megszoksz vagy megszöksz..változtatni nem tudsz...vagyis de, törlés..
-
BÁ Nutrition
addikt
? Ha most losz 2500wn8at akkor az 10000 csatara eleg alig lesz lathato. A winratet meg a wn8at is eleg jol lehet statpaddolni bizonyos esetekben ha ez a cel. Szoval nyugodtan folytasd ha mar arra vetemedtel h ezzel a jatekkal jatszol ;)
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ooloo
őstag
válasz Warton #196485 üzenetére
Érdekesebbé ? A fene tudja . Erre akkor tudnék válaszolni , ha ismerném azt a játékmenetet is , ahol nincs szóráskép és nincs RNG .
Jó példa az RHM. -Borsig ... Használtam a szafaládéval és a kisebb löveggel is . Az átlagban elért sebzésem nem változott . Mondjuk elég vicces a szafi löveggel , ha rátüsszent egy tankra és lekap a HP-ból 900 körülit .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Balcsix
senior tag
Még fiatal koromból sikerült összehoznom egy nem túl sikeres accountot. Mára már pár meccs után is sokkal eredményesebben teljesítek mint anno 1000+ játék után. Érdemes lenne újrakezdeni a 0-áról?
Ami a mostanin van 1 db ág kihúzva T8-ig, egy T6-ig, meg vagy 3-4 T5-ig.
Prém tankok közül: T-50-2, LTP, T1E6, T7 Comat Car, Super Hellcat, és Light Mk. VIC
Win rate: 47,5%, Personal Rating: 2800 körül.Ezeken gondolom már nem nagyon lehet segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz ooloo #196484 üzenetére
A szóráskép és az RNG szerintem jót tesz a játéknak, mert érdekesebbé teszi azt. A legjobb az egészben, hogy vannak olyan tankok, ahol ez a faktor kisebb vagy nagyobb attól függően, hogy milyen löveget választ az ember. Pl. Rhm Borsig 490-es lövege esetén sokkal kisebb a szerepe az RNG-nek, mint a 750-es lövege esetén.
Végső soron a fenti példában a játékosra van bízva, hogy lottózni szeretne és lehet, hogy baromi sokat fog nyerni, ha szerencséje van, vagy nem lottózik, hanem kisebb kockázatot vállal, de lehet, hogy emiatt az eredmény is kisebb lesz, de összességében konzisztensebb lesz a játéka.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
ooloo
őstag
válasz xAttilax #196479 üzenetére
Rávilágítottál a lényegre . Fórum : Véleménynyilvánítás helye; olyan honlap, vagy honlapnak az a része, amelyen a látogatók saját véleményüket egy témával, cikkel kapcsolatban szabadon megírhatják, azzal kapcsolatban vitatkozhatnak.
A véleményemet a játékról a játékmenetről már leírtam . Viszont kíváncsi lennék egyesek véleményére , hogy mit gondolnak , miért kell a játékba szóráskép ? Szerintem ez egy kiskapu , amit a wg használ kedve szerint . .Továbbá .. Miért van szükség +/-25% RNG-re ? Ez is egy kiskapu , amit szintén kedvére használ a WG . A Te véleményed (is) érdekelne ezzel kapcsolatban .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
A kis fenevad ismét lecsapott! Még 2 tierrel fentebb is megállja a helyét, nagyon szeretem. Próbálom rátenni a 3GM. (91,22%)
T67 Tank ÁSZ - tier7-benh1mpi: GRATULÁLOK! (csak aztán meg NE bánd!)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz xAttilax #196479 üzenetére
Mindig voltak ilyen konteók
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
xAttilax
őstag
válasz ooloo #196473 üzenetére
én úgy gondolom, hogy nincs ilyen befolyásolás de én jóhiszemű vagyok azért vagyok kíváncsi a te vagy mások ilyen jellegű elméletére, hogy megértsem. nem zárkózok el tőle.
Pug: fórum, a beszélgetés és véleménycsere a lényeg. inkább írd le te is a álláspontod az ügyben
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
ooloo
őstag
válasz xAttilax #196471 üzenetére
Szerinted miért van szüksége a játékosokra a tankos játéknak (WG) ? Mi célt szolgál az , hogy a jó csaták után jönnek a rossz csaták ? Miért van szükség a játékosok teljesítményének a befolyásolására ?
Én nem kíváncsiságból kérdezem , mert tudjuk , aki kíváncsi az hamar megöregszik .
Szimplán csak érdekel , hogy Te mit gondolsz arról , amit kérdeztem .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
senior tag
Csodás ez a játék, csak ha ilyen hibák vannak a látható részen, akkor mi lehet ott, ahol közvetlenül nem látszik? Itt mind a 2 győztes csatában megkaptam a 20-20 tokent, de a vesztes csata miatt 0-t írt.
Itt pedig nem 2x10 tokent kaptam, hanem 20-at az STB-s csatáért és 10-et a Scorpionért, csak itt is az utolsó csata eredményét írta ki 2x
Путин, иди нахуй!
-
jano_77
nagyúr
Teszt szerveren miért nem lehet kipróbálni a kötvényekért vásárolható tankok?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz xAttilax #196461 üzenetére
Ne az egyén szemszögéből vizsgáld meg , hanem nézd az egészet . Van egy adatbázisod és szeretnéd a benne lévőket minél nagyobb arányban megtartani . Hogyan oldanád meg ? Tessék ...
-
kchryss
veterán
válasz inferno88 #196460 üzenetére
Ja akkor félreértettem. A pilot valóban olyan mint a pershing.
(#196456) ooloo
Egyre több a laposföld-hívő. Már saját társaságot is alapítottak és rengeteg videó van a youtube-on ahol azt "bizonyítják" miért lapos a föld.
200 Proofs Earth is Not a Spinning BallKészült néhány egész szórakoztató mém is róluk: [link]
-
h1mpi
félisten
Toltam egy Strv1-elc cserét egy kis goldot kellett csak rátenni. Nekem ez a Svéd TD vonal
nagyon nem jött be...[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
xAttilax
őstag
válasz magyargyerek #196454 üzenetére
én komolyan megakarom érteni a manipulálást, most nem kötekedés.
A WG manipulál, hogy 50% környékén legyen minden ez OK. De itt akkor annyit vagy "nyerő" csapatban mint "vesztőben", szóval itt mindenki jól jár.
Ha bizonyos embereket negatívan "szopat" akkor miért pont őket szívatja? és ez fordítva, hogy akit pozitívan azt miért pozitívan?
pl ooloo aki fullon van prém tankokkal, költ a játékra és sokat nyomja őt miért nem preferálja pozitívan, hísz ő megunja a "szopatást" akkor egy potenciális vásárlónak van vége.
vagy itt mi az elmélet a szopatással kapcsolatban? hogy lesz pénze a dühödt játékosokból a WG-nek? mert gondolom nem azért szívatja ooloot, Gyuri27et, magyargyerek.. stb mert annyira vicces pár kockának a minszkbe vagy cipruson vagy tököm tudja hol vannak már ezek.
-
Új referal program indul jövő hét csütörtökön, és most már a Patriot (skin nélküli verzió) is választható lesz!
-
ooloo
őstag
válasz magyargyerek #196454 üzenetére
Ajajajaj... darázsfészekbe nyúltál . Innen pár gondolat , és ott lyukadsz ki , hogy a föld lapos .
-
jano_77
nagyúr
honnan lehet leszedni a teszt szervert?
-
magyargyerek
tag
Srácok! Évet óta figyelem az mm hogyan rakja össze a játékosokat. Egy csata sok esetben úgy megy le hogy két oldalon összpontosul a harc.A nehéz tankok - nehéz tankok ellen és a másik oldalon pedig a medek-medek ellen. Na az okfejtésem a következő.: oké egyik oldalon veszítünk mert nyílván ott valamilyen okból fölényben volt az enemy. No most a lényeg : és itt az okfejtésem lényege...a másik oldal szintén alul marad. Hogy rakhatja össze az mm a tankokat hogy bármilyen arányban bármerre megyek mindkét oldal bukta? Mert elméletileg egyik oldal bukik akkor gondolmám hogy a jobb játékosok a másik oldalon voltak...tehát ott meg főlénynek kéne lennie. De ojan pocsékul van a besorolás a játékba hogy hatalmas a különbség a csapatok között. Ezért gondolom azt hogy manipulált a játék és már az elején eldölt minden. Ennyi
-
-
válasz Gyuri27 #196447 üzenetére
Na, itt a gond, hogy svéd TD -vel játszottál, ugyanis azok csak defenzív játékra alkalmasak, és mire effektíven tudsz velük játszani a csatában, többnyire már vesztésre áll a csapatod.
-
Gyuri27
félisten
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #196436 üzenetére
Én szeretem/szerettem a pilotot és a SP-t is. Elég régen játszottam velük. Annak idején egyáltalán nem éreztem lassúnak a pilotot és az átütését sem éreztem kicsinek. Tervezem a 3 kiválósági jelet feltenni pár 8-as prémemre és ez a kettő is tervben van, de ezt nem mostanában fogom végrehajtani.
Egymáshoz felesleges hasonlítani őket, mert teljesen eltérő stílusú tankok. Olyan mint ha almát hasonlítanál a körtével.
Az SP különleges tank, nem nagyon van hasonló a fejlesztési fában. Elég megosztó tank, sokan imádják, sokan utálják.
Nem tudom, hogy megérné-e becserélned, ha a pilotot lassúnak érezted akkor az SP-t lehet még jobban utálnád. Ki kéne próbálod teszt szerveren.(#196437) inferno88
"a tech tree Pershinggel sokat játszottam, gondolom hajaz a prém verzióra."
Ezt rosszul gondolod, egyáltalán nem hajaz rá. Az SP csak az SP-re hajaz. Sajnos nincs másik tank amire hasonlítana így csak akkor tudhatod meg, hogy kézre áll-e ha kipróbálod.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz inferno88 #196437 üzenetére
Csak azért furcsa, amit írsz, mert pont a száraz statokban (egész jó ágyú, megfelelő mozgékonyság) jobb a Pilot. Leszámítva az átütést, de ott még az a 202 sem sok. A látótáv ugyanaz, de a pöri páncélozottabb, ez tény. A fene tudja...
Adok még pár csatányi esélyt a Pilotnak, hátha a mostani T8-as MM jobban kedvez neki. Anno, amikor többet játszottam vele, még nem volt más 8-as tankom, csak az, és az IS-3, és volt, hogy a Pilotot vittem haverokkal SH-ra. Ott ugye csupa 8-as tank van, és ugyan kellett néha a prém skuló, de egész jól el lehetett boldogulni vele. A randomos élményeim nem jók vele, de az is változott azóta. Lehet, hogy jobban tudom most már használni.
Köszi a véleményeket!
Felfrissítem az élményeket, és meglátom. Még van pár nap a cseréből, ráérek kitalálni.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Gyuri27
félisten
Győzelem/Csata: 18 (44) (40.9%)
Átlag szint: 7.6 (8.2)
Kötvények: 11 (0.2)
Alap TP: 31 051 (705)
Összes TP: 27 929 (634)
Szabad TP: 1 345Kilőtt tankok: 45 (1.0)
Engem kilőttek: 33 (75.0%)
Találat/Lövés: 259 / 322 (80.4%)
Páncélátütés: 198 (76.4%)
Kiosztott sebzés: 61 624 (1 400)
Kapott sebzés: 36 946 (839)
Felderítés: 62 (1.4)
Bázis védelem: 52 (1.2)
Bázis foglalás: 0 (0.0)Efficiency/WN8: 1 201 (54) 2 005 (66)
Lehet, hogy többet kellene sebeznem. Meg több tankot kilőni. Akkor akár az 50% is meglenne.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Elindították már a teszt szervert? Vagy még csúsztatják?
-
válasz inferno88 #196437 üzenetére
Kezdőnek igen, jobb, mert egy kezdő jobb eredményt tud elérni egy páncélozott lassú tankkal, mint egy páncél nélkülivel. De egy tapasztalt játékos jelentősen jobban tud teljesíteni egy mozgékony tankkal.
-
-
őstag
válasz e-newsee #196436 üzenetére
Sok tapasztalatom nincs a Pilottal, de a tech tree Pershinggel sokat játszottam, gondolom hajaz a prém verzióra. Az alapján, illetve az ellenfélként történő találkozások után a Pilot egy kakesz szerintem, a prémek alsó régiójába tartozik. A T26E4 SuperPöri viszont nagyon korrekt, főleg a buff után. Nem véletlen szokták kezdő játékosok számára is ajánlani! Egész jó ágyú, megfelelő mozgékonyság és látótáv, fasza páncél(aminek vannak gyenge pontjai, de azért lehet takargatni és/vagy rángatni a tankot a nehezebb célzásért). Ha a Pilot csak porosodik és nem érvágás a 3k gold, akkor ne is agyalj rajta!
Semper fi!
-
e-newsee
addikt
Csak hogy felélesszem a topikot.
Tegnap néztem, hogy be lehet cserélni a Pilotot is. Megéri a szupipörire becserélni? Belekerülne kb 3k goldba, de a Pilot annyira kaka manapság, hogy elő sem merem venni. Legalábbis eddig ahányszor megtettem, nem örültem neki. Lassú, lassan tölt, puha, kicsi az átütése. A statisztikák alapján a Pilot kb mindenben jobb, kivéve az átütést, és a keményebb frontot. Bár utóbbi manapság már nem sokat számít. Ráadásul függőlegesebb is a pöri páncélja. Jó lenne egy használható amcsi prémium med, de csak ez a kettő van a becserélésben, és elbizonytalanodtam, hogy megéri-e ez nekem azt a 3k goldot.
Lehet, hogy ma teszek pár próbakört a pilótával, hátha az azóta begyűlt tapasztalatommal kicsit jobban tudom használni.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
peterson79
őstag
Tegnap nézegettem az Obj 279e küldiket. Bár még a Chimera-val küszködök és van ami feladja a leckét, azért kíváncsi voltam, hogy miket kell majd csinálni. Van pár hajmeresztő benne, de van olyan amire azt mondom, hogy még nekem is könnyű lesz...mondjuk meg is kellene érni, nyugdíj előtt csak meglesz
Valamelyik nap sikerült megcsinálni az Unió 15-öst, kitüntetésel. Blokkolj, sebezz, 10000 HP-t. IS-7 a nyerő tank hozzá, azzal egy közepesen jó játékos is simán megcsinálja, persze kellenek hozzá ellenfelek is.
Most a terv az, hogy minden kitüntetést összeszedek, gyakorlásra is jó meg a plusz jutalmak is jól esnek -
jano_77
nagyúr
válasz Macka #196432 üzenetére
Nekem mondjuk 10-ből van több, de egyértelműen 9-es tankokkal szeretek legjobban játszani az utóbbi időben. Nem is megy velük rosszul.
Viszont az baromira bosszant, hogy mióta többre sikerült feltenni a 2GM, azóta szívat velük a játék, mert zuhanok 2-3%, majd keservesen tudom szépen lassan visszatornászni 85 közelébe és jön egy újabb zuhanás. Kezdődik előröl. 😒"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
Ahhhh az E25 még mindig mocsok op top tierként. Asszem ezt a csatát lehoztam vele:
Végén nagyon vert a szívem régen voltam már ilyen szituban hogy nekem kellett lehozni a csatát. 2 arty azért sokat segített, nélkülük nem lett volna ilyen egyszerű. A másik 12 játékos viszont mint ha ott sem lett volna, hiába villantottam egy rakás ellenséges tankot, csak az artyk lőtték őket.
-
Argh!
aktív tag
Rengeteg játékkal játszottam már életemben de még egy ilyet nem tudnék mondani ami igy fel tud idegesiteni mint a WOT..
Nem érdekel a winrate meg a WN8 mert tojok rá.
De ez az RNG dolog teljesen kiborit , fullra becélzok és kilövöm a holdat, meg 0 dmg-s criticalok tömege. Már attól ammo rackot kapok ha rászáll a tankomra a lepke.Azt hiszem ideje pihentetni kicsit....
-
kchryss
veterán
válasz MaximPeti #196426 üzenetére
Ahogy h1mpi írta, a 430u-val nehéz sidescrape-elni. Nagyon könnyű túlforgatni, kis szöget enged csak meg. Vékony is az oldala és nem is rétegelt mindenhol. Ilyen szempontból a 907 jobb azzal ez simán lepattanó lett volna.
(#196423) Injun
Azt szokták mondani, hogy az olasz ágon minden tank kicsit jobb mint az előző és a 10-es a hab a tortán. Szerintem érdemes megvenni, de ezt csak az alapján mondom amit hallottam sokaktól. Magamnak még csak most fogom megvenni a 9-est. -
Injun
senior tag
A Standard B-nél járok,tetszik is,egész jól tudok vele bánni de érdemes megvenni a Progetto 65-öt?
-
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #196414 üzenetére
Ezeknél bármi lehet. Valami DDOS-ről én is hallottam. De a teszt szerverrel úgy vagyok, hogy az teszt. Nem véletlen nincs kőbe vésett dátuma. Inkább dolgozzanak még rajta, csak ne legyen bugos!
-
jano_77
nagyúr
Régen mentem már ilyen jól sikerült csatát a jó öreg kis fenevaddal.
Örök helye van a garázsomban.
T67 - Tank ÁSZ
jóformán csapat nélkül - Luchs és M8A1 volt, akik csináltak még vmit."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Argh!
aktív tag
Teszt szerverröl ki tud valamit? Nem úgy volt hogy ma indul?
-
kchryss
veterán
válasz Stauffenberg #196407 üzenetére
Igen ott, akkor már lejártak. Kb 1 évig lehetett őket aktiválni.
-
Met
nagyúr
Becserélném a T34B-t.
6000 aranyat ír értéknek, ha olcsóbb a választott tank akkor megkapom aranyba a különbözetet?
A másik kérdés hogy mire cseréljem?Ami kell: jó kredithozam, heavy vagy medium, meg a szokásos paraméterek (legyen gyors, pattintson mindent, töltsön gyorsan és sebezzen sokat)
Ami nem kell: light, nem forgótornyos td
A választható tankok nagy részét nem ismerem.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
xAttilax
őstag
a jó revó, nekem a külseje tetszik nagyon meg valamiért engem szeretett az a tank:
de már csak pihen a garázsba, valahogy annyi sokkal jobb tankom lett, hogy nem érzek késztetést, hogy menjek vele. De annyit beszéltetek róla, hogy lehet hétvégén előkerül 1-2 csatára a vénasszony
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest