- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gurubefree #199847 üzenetére
80% kedvezmény volt?
-
Kelvin
őstag
válasz
gurubefree #199743 üzenetére
Az esetek többségében pedig a 600 wn8 körüli játékosok így gondolják. (Tisztelet a kivételnek)
-
Thrawn
félisten
válasz
gurubefree #199707 üzenetére
Biztos frusztrált volt mert elrontottad a véennyóccát
-
Ispy
nagyúr
válasz
gurubefree #199707 üzenetére
A jellemnek semmi köze a stathoz, azt az ember hozza magával, vagy megtanították a szülei viselkedni, vagy nem.
Egy biztos: soha ne menj le a szintjűkre, mert elvernek a rutinjukkal.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
gurubefree #199173 üzenetére
M53/55, Object 261. Ezekkel mindent meg lehet csinálni.
(#199194) jano_77: Én a kill kritériumos küldetéseknél megnéztem, hogy a lehetséges tankok közül randomban mikkel a legmagasabb a kill átlagom. Azok közül próbálkoztam. Nem rémlik, hogy óriási szenvedés lett volna. Az ilyen küldetésekkel csak menni kell és egyszer csak meglesz.
-
lacibacsi
addikt
válasz
gurubefree #199132 üzenetére
Szerintem nem "meg", hanem "agyon".
"Meg" éppen akkor, ha nem veszed meg... -
-
Jadro
veterán
válasz
gurubefree #199132 üzenetére
Dupla nyereség.
-
Dr.Én
veterán
válasz
gurubefree #199130 üzenetére
is-6 nekem is ott van a garázsban , de nagyon nem veszem elő...tier limites, de akkor is sokszor meg eszik tier nyolcban is....
-
válasz
gurubefree #198538 üzenetére
Wn8-nál semmit sem számít a spot és az assist.
-
po1son
addikt
válasz
gurubefree #198538 üzenetére
wn8 főleg a sebzést nézi
WN8 = 980×rDAMAGEc + 210×rDAMAGEc×rFRAGc + 155×rFRAGc×rSPOTc + 75×rDEFc×rFRAGc + 145×MIN(1.8,rWINc)
Jelmagyarázat:
rDAMAGEc = Kiosztott sebzésből számolt változó
rFRAGc = Megsemmisített tankok számából számolt változó
rSPOTc = Felderített tankok számából számolt változó
rDEFc = Bázisvédelmi pontok számából számolt változó
rWINc = A saját Winrate-edből számolt változó -
Massmurderer
őstag
válasz
gurubefree #196807 üzenetére
Jó is az obj430u. 10es nehezeket beveri simán,szinte mindet.10es medek közt szinte a legjobb.Ha adsz neki prém löszert,E100,Maus tornyát beveri rendesen minden oldalról.
-
Barret001
addikt
válasz
gurubefree #196807 üzenetére
Jó erős volt a csapat
-
peterson79
őstag
válasz
gurubefree #196798 üzenetére
IS-7 is megállja a helyét. Jobb a páncélja. Nekem Ranked-en is adta és azzal csináltam meg a blokkolj, sebezz stb 10000 HP-t küldit is.
-
Massmurderer
őstag
válasz
gurubefree #196791 üzenetére
Nem sokat játszotam vele,de délután kedvet kaptam hozzá.2-3 csata volt amibe nem volt killem a 18csatából.Spotolos küldi is meglett vele a t28htc-hez.
Sajna nekem a light küldik mennek a legnehezebben.Arty,heavy,med,td megvan hamar,de a könnyü vackossal szivok mindig.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gurubefree #196791 üzenetére
Konkrétan minden lightet megöltek vele.
Kivéve az ilyen ruszki csudákat.
Jobb kamó, több sebesség, troll gun.
GG and WP. -
Massmurderer
őstag
válasz
gurubefree #196789 üzenetére
Sz*rul
5csatából 1 gyözelem most este.Tank magába jó,csak már fáradt is vagyok,meg most este valahogy nagyon tré lett.Du. kerekes 8as francit nyuztam,elég jól lehet vele döngetni ha nem lönek ki a csata elején
-
Massmurderer
őstag
válasz
gurubefree #196787 üzenetére
16,6/14,5/12,4/10,4 alapba.Bocsi,benzéztem.Más tanknál volt az a 17.1mp.
-
Massmurderer
őstag
válasz
gurubefree #196784 üzenetére
Ép most vettem meg az elöbb.Elég pontos,sebzése is jó.2alap skulos lövésböl röhögve 1000dmg felett van vele az ember.Venti,töltésgyorsitóval most 17.1mp alatt tölti be a 4 skulot.De lesz jobb is.
-
xAttilax
őstag
válasz
gurubefree #196744 üzenetére
Így tényleg nem értem... Egy jó stat és 1 év kihagyás után még a 30 nap is jó. Mikor nem játszok 3 hónapot sokkal rosszabban szokott menni az első hetekben
-
lacibacsi
addikt
válasz
gurubefree #196741 üzenetére
Ebben a közösségben többet ér az az ember, aki névvel vállalja az esetlegesen gyenge statját, mint az aki név nélkül okoskodik folyamatosan.
Szerk.: Ezzel a tudással meg azt hiszem igazán nincs mit titkolnod...
-
e-newsee
addikt
válasz
gurubefree #196738 üzenetére
Te tudod, de ez a csoport nem a facebook. Itt még nem láttam olyat, hogy valakit a statja miatt ekéztek volna. Pedig aztán van itt pirostól liláig mindenki. Pár embert kezdő korától nevelünk, amikor még az is kérdés volt, hogy hogyan kell lőszert váltani.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
gurubefree #196738 üzenetére
Pedig 1600+ WN8 már jó teljesítmény, sokan vannak akiket "nem hagy nyerni" a játék, és csak álmodnak ilyen pontszámról.
-
xAttilax
őstag
válasz
gurubefree #196736 üzenetére
Miért van a neved satírozva?
-
szbalogh
addikt
válasz
gurubefree #104829 üzenetére
áh semmi.
Bár a battlefield P4F-ben a Mi28 az elég durva volt. Minden kört megnyertünk ha sikerült beleülnöm
-
Bingisz
addikt
válasz
gurubefree #104831 üzenetére
A T54 proton kívül egyik tankkal sem lőtted meg a saját hp-dat. Szóval mondjuk amikor te T110E5-el mentél, és az enemynél is volt egy, akkor valaki másnak kellett befejeznie az ő kiiktatását is, miközben neki is megvolt a maga "párja". Ha mondjuk sebeztél volna 3000-t, akkor már mondhatnád azt, hogy te tettél bele annyit a csatába, ami miatt várhattad volna a győzelmet.
Wwenigma: Ha folyamatosan olyan csatákat vesztenél, mint amik a képen vannak, akkor te panaszkodhatnál a legjogosabban. De tudjuk, hogy nem így van, hisz 1100 az átlagod IS3-al, ami jóval kevesebb, mint a tank saját HP-ja.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kinek mi az átlag? Nekem pl. az.
(#104833) wwenigma: Nem szoktam szakaszozni és mégis normális wn8-cam meg wr van. Akkor ez most hogy van? Nekem ad a játék, vagy mi?
Amúgy nagyon jó, hogy betetted ezt a képet. De! Minden csatában így teljesítesz? Mert ha igen, akkor jogos amit mondasz, de az 1555-ös átlagod nem ezt mutatja. -
Kakumix
senior tag
válasz
A képen egyik kilences vagy tízes tankoddal sincs meg a saját HP-d sebzésben. Nem átlagon aluli, de nem is jó, ha a saját HP-dnál többet sebeztél volna, akkor talán lehetne a csapattársakra mutogatni. De még akkor sem lehet tudni, hogy mit csináltál a csatákban, mert lehet, hogy rossz helyen voltál vagy rossz tankot lőttél és ezért a sebzés ellenére még ártottál is a csapatodnak vagy legalábbis nem mutogathatnál rájuk.
-
törölt tag
válasz
Tegnap megvettem végre a T110E5-öt. 4 meccs, mind bukó. Szóval a wr értéke egy akkora nulla, hogy az alja lelóg a monitorról. Ráadásul csak az első kettő meccsen tudtam 2000 fölöttit sebezni, az utolsó 2 meccsen azt hiszem elég gyorsan garázsban találtam magam. Viszont cserébe a gatyám is ráment arra a 4 meccsre. Azt hiszem, kell valami prémet venni lótyit farmolni.
Amúgy tetszik a tank. Ugyanaz, mint az M103, csak páncélozottabb. -
Bingisz
addikt
válasz
gurubefree #104829 üzenetére
Hát igen. Nem véletlenül raktad idézőjelbe a "teljesítményt" remélem, mert azért az nem meglepő, hogy ennyi átlagdmg-khez ennyi WR-ed lett. Főleg tier 9-10-ben, ahol gyakran top dog a játékos, szóval alapból sokkal több múlik a teljesítményeden.
Szóval nincs sok értelme a csapattársak teljesítményével takarózni, ha a te teljesítményed ugyan úgy hagy kívánni valót maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest