- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Stauffenberg #196385 üzenetére
Régebben voltak 1 hetes bér kódok. 1 kódcsoportból csak 1-et lehetett aktiválni.
Próbáld ki ezeket hátha még megadja:
WZ TD:HEAVYHIT120
vagyTQWZ1201GFT
patriot:VERSAT26
vagyTQT26E5
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Eugene Roe #196398 üzenetére
Dobsz egy in-game nevet? Kíváncsi vagyok az eredményességre ilyen stílussal.
Semper fi!
-
Eugene Roe
őstag
válasz inferno88 #196397 üzenetére
Én csigaszem, venti, vertstab játszom vele. Az én játékstílusommal ritkán adódik olyan helyzet, hogy nagy előny lenne a töltés, és így a lightokat is látod már 380-400m-ről. Átlag tanknak 5% camo-ja van lövés után, ergo 465m kell, hogy kör szélén lásd a snipereket bokorból.
Városban mindegy a dpm, mert 1v1 úgy is meghalsz. 500m látótáv viszont jól jön magasabb tier ellen.
Mondjuk még csak most küzdök a 2. GM-ért :)
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
őstag
válasz peterson79 #196391 üzenetére
Hamar fognak fejlődni a fiúk, de manapság a 2 milláért 250k legénységi xp elég hasznos.
Én két setup között vaciláltam sokat:
-Töltésgy+Optika+Vert. stab
-Töltésgy+Optika+VentiAz elsőnél maradtam végül, ha jól emlékszem.
Semper fi!
-
Macka
veterán
Revo fossa a bevételt rendesen, WN8-at is lehet farmolni, illetve, mivel keveset látok ilyet csatában, szerintem gun markolni sem szenvedés.
Rég mentem vele, de emlékeim szerint T10 csatában sincs olyan sokat. -
e-newsee
addikt
-
Eugene Roe
őstag
válasz ollie #196392 üzenetére
Mantlet legalább medek ellen tud pattintani, ha szögben állsz a domb túoldalán, bár tény, hogy számolni nem szabad vele, csak örülni, ha összejön. Megtanít a bush mechanic használatára :)
Az a jó vele, hogy 2 találat esetén is hoz már 10k-t, 2000dmg-nél (5 találat) meg 25-40k-t.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
válasz peterson79 #196388 üzenetére
Igazából mindegy, hogy hulldown vagy-e, mert nincs páncélzata a tornyán sem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
Én a Pilotot pl simán becserélném, ha lehetne. Két éve nem vettem elő szerintem. És annak a penje csak 192 asszem, és még lassan is tölt.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
őstag
válasz peterson79 #196382 üzenetére
Imádom a Revot. Második 8as prém tankom volt a Super Pöri után(már 21 8as van a garázsban ). Még most is elő szoktam venni. Bár kevésnek gondolja az ember a 200-as pent, de még most is nagyon jó köröket lehet vele menni. Azért 390-es durrantás abból a szuper gyors lőszerből, az egész pontos ágyúval a mai napig szép 3k+-os köröket tud összehozni elég hamar. Én kajával használom egy fasza legénységgel, így a spot sebzés is jól jön. Legrosszabb esetben pedig lehet láncolni az ellenséget, hogy a csapattársak hozzák neked az assistot.
Semper fi!
-
peterson79
őstag
-
e-newsee
addikt
Időnként szoktak lenni olyan promo kódok, amikkel egy hétre, vagy x csatára kapsz valamilyen tankot. Tavaly pl abban a listában is benne volt a WZ TD. Akkor ki lehet próbálni. Vagy hamarosan indul az tesztszerver, ott az in-game megvehető prémium tankokat meg tudod venni, mert kapsz goldot alapból. Ott is ki lehet próbálni, és még az éles statodat sem rontod vele.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Macka #196383 üzenetére
Nekem is ez a bajom az M4 Revo-val, ha már valami papír legalább legyen jól rejthető és messziről is üssön nagyokat. A 200-as pen szerintem sem a legideálisabb, a CDC mondjuk 212-es és még az is szenvedős nagyobb tier ellen nagyobb távolságból, de ott legalább van egy nagyon jó mobilitás oldalba támadni (amíg fel nem spotolnak és kapod az összes arty áldást a nyakadba). Ha csak fun tank kell és nem baj tölteni bele a prémiumot gondolom jó szórakozás az M4 Revo, de ha kreditet kell farmolni, nem árt ha a prémiumból minél kevesebbet kell ellocsolni.
Ezért vacillálok a T26E5 meg a WZ TD között, előbbinek a stílusa valószínűleg jobban bejönne és már alapból is 230-as pennel lövi az APCR-t alaplőszerként. A WZ meg sokkal jobb még ebben is és sokan mondják, hogy jobb gép összességében, de nekem ez a fajta TD-zés eddig többnyire kimaradt a játékból és tartok tőle nem élvezném túlzottan. De jó enne ezekre valami 24 órás próbalehetőség mielőtt az ember dönt...
-
Macka
veterán
válasz peterson79 #196382 üzenetére
Revo szintén jó. Ágyúja fransziás, ki kell várni, amíg szűkül, akkor nagyjából pontos is, és nagyot sebez, de a pen-je alap lőszerrel szerintem elég gyengécske, ha T8 felett játszol. Magas, álcája nem túl jó.
-
peterson79
őstag
válasz ooloo #196379 üzenetére
Bakker, már azt sem tudom fiú vagyok vagy lány... Akkor céé de legalább írtam, hogy amcsi, így már vágtad miről van szó.
Pár kört mentem vele csak, de annyira nem tetszett, hogy lecseréljem akár az Obj 703-at, de ha már TD akkor is van helyette Su130 és TS-5 is, ezekkel sokkal jobb köröket megyek. Nekem bőven elég már az a premium tank állomány is ami van jelenleg, nem nagyon tervezem, hogy megint belefogjak valami új ágba. Erről a Revo-rol sok jót hallottam, gondoltam megnézem milyen. -
Macka
veterán
válasz Stauffenberg #196376 üzenetére
Én begurítottam tegnap a garázsba a WZ TD-t, csak 4 kört mentem benne, de élvezetes vele. Álca jó, ágyú nagyon jó, páncélzata is van. 2 körben totál agyhalott csapat, az első percben 0-8 volt az állás. Még rá kell éreznem, de megvan a SU 122-44 is, a játékstílusa ahhoz hasonló.
Az ágyú papíron pontatlanabb, mint a Skorpion G-é, de a gyakorlatban én pontosabbnak érzem. -
ooloo
őstag
válasz peterson79 #196377 üzenetére
Káával ? Teljesen összezavarsz ...
Becserélted ? Pedig vicces egy darab . Ha adja . Ha nem , akkor felderítenek 445 méterről úgy , hogy a kerek erdő közepén állsz egy 10x10 méteres sűrű sövény közepén . Nyilván túlzás , de csak annyira mint a muszka nehezek kapáslövései , amik 200 méter távolságról gyenge pontot találnak el egy viszonylag jól páncélozott nehéz tankon .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #196377 üzenetére
Pont fordítva. K-val van a német, mert ott a K az K. Az amcsi verzió van C-vel, mert ott a C az a K.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #196370 üzenetére
Azt hiszem a Skorpion G benne sincs a kínálatban ...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
mióta nincs NOOBMETER?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz Balcsix #196364 üzenetére
2014 óta annyit változott a WoT, hogy jobb, ha nem is próbálsz meg azokból az emlékekből táplálkozni. Az alapok megmaradtak, de azóta annyi minden változott (még a játékmechanikában is), hogy inkább tekints rá úgy, mint egy új játékra, ami hasonlít az általad ismert WoT-ra. És ami a legfontosabb, ne pár csata alapján ítéld meg, hogy jobb lett-e számodra, vagy rosszabb! Játssz vele egy hónapig, nyomj le párszáz csatát mindenféle tankokkal, nézd át a legénységet, a felszerelést, hogy az azóta szerzett tapasztalatod alapján jól vannak-e beállítva, stb! Pár éve én is fogtam az összes tankom, és csináltam egy nagy legénységi tréning turnét. Olyan félreképzések voltak még kezdő koromból, hogy csak pislogtam! A felszerelésekről nem is beszélve...
Szóval, ha komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy visszatérsz, akkor érdemes rászánni pár hetet/hónapot. Kipróbálni pár játékmódot, ami azóta bekerült, még ha csak időszakosan is (pl Frontline, Ranked, Steel Hunter, stb). Vannak új nemzetek, a nagy részük elég szórakoztató, rendelkezik pár sajátos tulajdonsággal (pl olasz, lengyel, új svéd közepes ág, orosz duplacsövű, francia kerekesek). A grafika tényleg jó, és szerintem nagyon jól skálázható, gyenge gépen is jól fut. Sok dolog romlott, ez tény.
A szóráskép pl rosszabb, mint anno, és egyenletesebben oszlik el a célkörön belül, ezért nehezebb weak spotra célozni. Messziről különösen.
Sok a prémium tank, bár a nagy részük nem OP, csak azokat nem veszi senki. Van pár, amivel tényleg elszaladt a ló, de azok közül nem sok van randomban.
Sokan nehezményezik a sok fantázia tankot is, nekem személy szerint semmi bajom velük. A játék régi, a Földön véges a tankok mennyisége. Valahogy fejleszteni kell a tankállományt, hogy legyen újra kihívás azoknak is, akik már szinte minden ágat kihúztak. Negem pl rohadtul nem érdekel, hogy nem létezett a tank. Egyiket sem vezettem a háborúban (szerencsére), onnantól meg nekem egy létező tank ugyanolyan, mint egy kitalált. Az előbbit is kitalálta valaki, csak azt korábban, és meg is építették. A teljesen kitalált tankok nagy része ugyanúgy valós alapokra épül, és simán megépíthető lenne. Az a pár, ami nem, az meg elfér. Ez egy árkád játék, nem szimulátor. Úgy kell hozzáállni!
A prémium lőszer sajnos tényleg kicsit túl van tolva így, hogy már kreditért is megvehető, de hát ez van. A páncélra egyre kevésbé lehet alapozni, ezzel együtt kell élni!
9-10-es tierben most is elég mínuszos tud lenni egy átlagos csata prémium nélkül, de ki lehet farmolni a költségeket, és annyira azért nem nehéz.
Minden évben van pár maraton, ahol (szerintem sajnos), de ki lehet seggelni egy ingyen 8-as prémium tankot, és általában nem olyan rossz egyik sem. Ezen kívül van néha "minimaraton", bár ezt az utóbbi pár hónap alapján úgy néz ki, leváltja a tankrewards esemény, ahol tokeneket gyűjtesz a csaták közben, amikért kaphatsz egy közepesebb tankot (tier 5-7). Ezekkel a tankokkal már jól lehet kreditet halmozni. Néha hozzád vágnak pár nap prémiumot egy-egy esemény kapcsán, akkor meg pláne.
Az MM-et is sokan szidják, és hát valljuk be, néha tényleg produkál érdekes csapatokat, de szerintem sokkal jobb, mint akár csak 2 éve. Akkor egy 8-as tank kb 70-80%-ban csak 10-es csatában volt, most van olyan napom, hogy 10-12 csatából 1-2 van csak, amikor 10-esek is vannak, a többi 9-es, 8-as, néha top tier.
A játékosállomány sokat romlott, ezt én is észreveszem, pedig én sem vagyok unikum (nagyon nem). Erről valahol a játék is tehet, mert sok nagyon jó tankot meg lehet venni pénzért, és a sok idióta azt hiszi, hogy attól jobban játszik. Azt hiszik, a tank ópé, pedig nem, csak annak, akik tudják használni. Pl. tegnapi példa, amikor egy Skorpi G (megvehető prémium tank) villogtat engem megszólítva, hogy kövessem. Artyval voltam Siegfried line-on, és be akart hívni magával a városba. Egy papír sniper TD bement a városba, és szerette volna, ha egy arty is bemegy vele! Csata után megnéztem az embert, és hát, 46% wr, és 3000 értékelés. Nincs több kérdésem...
Viszont ezt el kell fogadni, mert ez már nem fog javulni. A sok reklám bevonzotta a kezdő játékosokat, akiknek viszont van pénzük. Mi meg szenvedünk. Vagy épp kacsavadászatot tartunk. Attól függ, melyik oldalra dob a játék.
Szóval összefoglalva, ha nem görcsölsz rá, csak szeretnél szórakozni, akkor arra nagyon is alkalmas még mindig. Szerintem nem rossz játék a hátrányai ellenére sem. Néha nagyon felb@sz, akkor ki kell lépni, és tartani pár perc/óra/nap szünetet, és ennyi. Ez más játéknál is így van. Egyelőre a játék szórakoztatásra való, nem idegőrlésre.Hű, jó hosszú lettem... már megint.
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #196368 üzenetére
Nem lehet ... éppen ezt nehezményeztem . Fele pénzért beveszi , de csak a javarészt ősrégi gagyikra tudod becserélni . Ha egyszer vissza veszi , akkor legyen már benne annyi gerinc , hogy ki is rakja a "kirakatba" . Kvázi eladó .
-
xAttilax
őstag
válasz ooloo #196365 üzenetére
elején azt hittem, hogy csak 1-2 gondod van a játékkal de nem egy only síros ember vagy, sajnos tévedtem
gondolom az azért eljutott neked is, hogy ez nem egy karitatív szervezet.. plusz szerintem ez nem egy rossz dolog, hogy tudsz valami kezdeni a régi szaraiddal. van egy pár dlc-m más játékokban de még nem tudtam becserélni őket féláron se...
azt meg külön nem értem, hogy emberek, hogy tudnak játszani valamivel ahol "manipulálják, hülyére veszik őt"
Szerintem legyen önbecsülésed és Delete game, mert így csak a ennek a mocskos bandának termeled a pénzt"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
ooloo
őstag
Ha már ennyire "nagyvonalú" a wg , hogy fele pénzt fizet egy teljes értékű tankért , legalább azokból is engedne venni , amiket nagy kegyesen belevont a csereberébe .
Ezekre gondolok .
Gerinctelenebb embereket még nem hordott a föld a hátán .....
-
ooloo
őstag
válasz Balcsix #196360 üzenetére
A WOT-ban nincsenek szimulátor elemek a "szórásképet" kivéve ... habár ez sem az , mert egy löveg egy oldalra húz , kisebb nagyobb vertikális kitéréssel . Ez amolyan előjog a részéről , hogy oda tegye a lövést , ahol nem ütöd be . Vagy éppen ellenkezőleg , hogy mindenképpen sebezzen a lövés .
Akik visszatérők , mint Te , azok kevés kivétellel nincsenek elragadtatva a mai wot-tól . Noha én nem játszottam a tankos játékot 2017 tavaszát megelőzőleg , de ennek ellenére feltétel nélkül elhiszem nekik .
Most is megnézheted , akár a csatatéren is , de van egy oldal , ahol majd minden tank páncélzata centiről centire átvizsgálható páncél ügyileg . Ez a [Tanks.gg]
-
Balcsix
senior tag
válasz ooloo #196359 üzenetére
Igen, elég hardcore simulatorral rendelkezik a WT, és még sorolhatnám...
Miért mondod, hogy várjam ki a végét? Mi történt azóta a játékban?
Egyébként úgy rémlik mintha a WoT-ban lett volna régen egy olyan nézet a garázsban ahol meg tudtam nézni a tankokat páncélzat szerint. Tehát ahol kisebb a páncél ott zöld a tank, ahol vastagabb ott narancs-piros?
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz ooloo #196357 üzenetére
Mármint a WT vagy az AW?
A WoT semmilyen szempontból nem érhet fel a WT-hez képest, főleg hogy a WoT-ban pl normális sim mód sincs, az meg vicc kategória, hogy a tankoknak "életerejük" van, nem pedig moduláris a sebzésük... Viszont az AW elég fejletlen a mai napig. Így újra játszva pár meccset a WoT-tal eléggé visszahozza a régi feelinget.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz Balcsix #196355 üzenetére
Letöltöttem , játszottam pár kört . A fasorban sincs a wot-hoz képest ... úgy általában minden téren . Mondjuk nekem a WWII tankok sokat dobnak a játékélményen .
De a "fejlesztett" MM és a "random" (RNG) fator tönkreteszi a játékélményt .
Ha nem tetted meg eddig , akkor le ne töltsd újra !!! A többiek , akik visszatérők , azok is itt "vergődnek" , mert ez a játék , nem az a régi játék .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Sprq
aktív tag
3/13 win környékén jártam ma este és amikor 6400 dmg és 6 kill-nél jártam az Emil II-vel hirtelen elment az internet. Mondhatni nem örült az asztal, amikor megsimogattam.
[ Szerkesztve ]
Do you hear the voices, too?
-
Balcsix
senior tag
válasz ooloo #196353 üzenetére
Már egy ideje jelen van a konkurencia. Az a neve, hogy War Thunder (illetve van 1-2 kisebb indie tankos cím, jobbak-rosszabbak...). Ott elég látványos a játék fejlődése. Nekem az Armored Warfare nem jött be, de sokak oda vándoroltak a WoT-ból. Nekem (és szinte minden veterán WoT-os ismerősömnek) minden tekintetben jobban bejön a WT mint a WoT, kivéve a klánrendszert. Pont ma töltöttem le újra a WoT-ot, visszanézek egy kicsit nosztalgiázni, de szerintem nem lesz hosszú életű...
Nagyon sajnálom, hogy így elhanyagolták/elrontották a játékot a sok előnnyel járó mikrotranzakciókkal, régen nagyon szerettem vele játszani.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz kchryss #196351 üzenetére
Szerintem nem most kezdődik , már tart egy jó ideje .... ha a játékosállomány kopását nézzük . És nem jönnek annyian friss regisztrációsok , mint ahányan rányomnak a delet gombra . A "sok" narancs színű játékos zöme nem kezdő , hanem statisztika nullázós .
Én remélem - mivel van igény rá - , hogy hamarosan , pár éven belül egy élelmes és értelmes fejlesztői csapat , kellő tőkével a háta mögött megalkotja a wot konkurenciáját . Mert amit ezek művelnek , az minden csak nem egy hosszútávú üzletpolitika . Utálom , mert a kelleténél jobban belepiszkálnak a játékmenetbe .... ugyanakkor szeretem , mert csodás a grafika . Úgy a tankok mozgása , mint a csatatér . A hanghatásokról nem is beszélve .... igaz nekem van fent egy-két mod . Szóval ... jöhetne a konkurencia , mert tárt karokkal várják .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
válasz Argh! #196348 üzenetére
Imádom amikor így túljátssza a szerepét.
WG mostanában nem áll a helyzet magaslatán. Technikai problémák miatt nem lesz januárban kampány, eltolták februárra: [link]
Azért ezek elég sötét jövőt vetítenek elénk. Elmaradt a halloween event, most a kampány.
A wargaming egyik alapító tagja pedig otthagyta csapatot: [link]
Így szokott kezdődni egy játék hanyatlása ... -
őstag
Nektek nincs az elmúlt hetekben mondjuk 10-20 percenkénti mondjuk 5 másodperces lag? A legkritikusabb helyzetekben tudom beszopni és esetenként csaták múlnak rajta.
Semper fi!
-
Argh!
aktív tag
Kis WOT lazulás
[iyouxin] -
Gyuri27
félisten
Pénzügyi jelentés:
Bevétel: 552 193
Kiadás: 482 646
Egyenleg: 69 547Napi statisztika:
Győzelem/Csata: 8 (17) (47.1%)
Átlag szint: 7.9 (8.4)
Kötvények: 2 (0.1)
Alap TP: 11 691 (687)
Összes TP: 17 667 (1 039)
Szabad TP: 716Kilőtt tankok: 18 (1.1)
Engem kilőttek: 11 (64.7%)
Találat/Lövés: 100 / 130 (76.9%)
Páncélátütés: 75 (75.0%)
Kiosztott sebzés: 24 173 (1 421)
Kapott sebzés: 19 336 (1 137)
Felderítés: 17 (1.0)
Bázis védelem: 33 (1.9)
Bázis foglalás: 22 (1.3)Efficiency/WN8: 1 489 (73) 1 940 (64)
Bocs wg. Én nem tudok többet tenni a botokért.
Amd - Radeon - Ryzen
-
kchryss
veterán
válasz Argh! #196343 üzenetére
Mondjuk most hogy elgondolkodtam ezen a mi lenne ha nem lenne prém lőszer dolgon eszembe jutott egy tök jó ötlet. Tök jó lenne ha megcsinálnák, hogy mindig havonta pár napig vagy mondjuk 1 hétig lenne valamilyen játékmód ahol a randomhoz hasonlóan csatázhatnál csak speciális korlátozásokkal. És ez a normál csata mellett lenne mint lehetőség.
Lenne mondjuk olyan hét amikor nem lehetne prém lőszert vinni és bumm máris tesztelve lenne hogy milyen lenne a játék nélküle. De lehetne olyan hét hogy csak light tankokkal lehet játszani, csak nehéz tankokkal, csak td-vel, csak németekkel, csak oroszokkal, csak fogyócikkek nélkül és így tovább. Szerintem ezek közül egy csomó nagyon szórakoztató lenne és változatosabbá is tenné a játékot. Sok munka nem lenne vele, mert csak ki kell találni a heti szabályokat.[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Gondoltatok már arra hogy ebben a játékban fair play soha de soha nem lesz, ez nem az a játék...
Mindig lesznek OP tankok meg f.sok is, lesz prémium ammo spam meg mindenféle magikus RNG meg cumi széria.Ez megszoksz vagy megszöksz tipusú játék
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz popey37 #196340 üzenetére
"Jó" látni, amikor TIER X-es közepes meg nehéz tankok próbálják belőni a TIER X-es TD-ket akár közelről is (100 méter max), amelyek hull down-ban vannak... legutóbbi csatát amit néztem: az FV217 Badger, Object 268 Version 4 és a T110E3 össze-vissza pattingatot mindenkit, még a kupolájukról is...
Vagy nézzük még a brit nehéz tankot: az T95/FV4201 Chieftain-t.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
kchryss
veterán
válasz DVlad #196330 üzenetére
Megszüntetni a prém lőszert ÉS gyenge pontokat rakni a tankokra ÉS javítani az ágyúk pontosságát, hogy el is lehessen találni a gyenge pontokat. Akkor tényleg király lenne a játék. Ha a jelenlegi rendszerből kivennéd a prém lőszert az elég katasztrofális lenne, mert jelenleg direkt úgy van tervezve egy rakás tank, hogy vagy golddal lövöd be vagy sehogy.
-
popey37
addikt
válasz Macka #196333 üzenetére
megcáfolnám egy perc alatt:
T8 TD charioteer 268mm átütés, szemben meg a TS-5 TD lődd be szembőlmost nehogy azzal gyere, hogy a gyenge pontot kell lőni: 10 lövésből talán egyszer fogod eltalálni, közben persze vissza is lőnek 7,5 másodpercenként, és nincs nagyon idő fullra beszükülni és pontosan eltalálni.
tehát azért vannak kivételek: egyik szuperheavyt sem lövöd be szemből egyik t8-as TD-vel, de van a heavykon kivül még jópár ami belőhetetlen, még tizessel is nehéz: opl. obj 268 v4.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
KisApám
addikt
válasz Macka #196338 üzenetére
Egy TIER VIII-as nehéz tankkal próbálj körbefutni egy TIER X-es nehéz tankot... mire odaér, szétlövik darabokra. Vagy ha már ott is van mellette, a tornyot nem lövi át GOLD nélkül, csak nagy nehezen, ha szerencséje van akkor (RNG). Max egy torny nélküli TD esetében OK, ha sikerül láncolni és úgy megkerülni, oldlaba kapni, bár a töltési idő nem biztos, hogy segít annak a TIER VIII-as nehéz tanknak (pl. VK 100.01 (P) - BIA-val, szellőzéssel, töltésgyorsítóval, pótellátmánnyal is kb. 12 sec a töltési ideje...)
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz Macka #196333 üzenetére
NEM csak TD-kből áll a játék.
Rengeteg TIER VIII-as közepes tank (akár 226 mm átütéssel is) SEMMIRE NEM JÓ a TIER X-es tankok ellen szemből GOLD nélkül... nézz utána... [vagy akár a VK100.01 (P) nehéz tank sem]
A light tankok közül is pár alapon kiesik (LTTB - 144 mm átütés - futkározhatja körbe a Maus-t vagy a Jagdpanzer E100-ast rendesen, hátha átüti)[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz DVlad #196330 üzenetére
És ha pl. TIER VIII-as tanok kerülnek szembe TIER X-es tankokkal, a TIER VIII-asok jók lesznek céllövöldének, kacsavadászatra...
(212-220 mm átütéssel nem igazán életklépesek TIER X-es tankok ellen pl. a TIER VIII-as közepes tankok.)[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Olyan egyszerűen lehetne megint remek játékot faragni ebből. Egyszerűen csak meg kellene szüntetni végre a gold lőszert. Egycsapásra élvezhetőbb lenne.
-
jano_77
nagyúr
Hmmm....érdekes kutatómunka. Kíváncsian várom a többi nemzetet is.
Mikor lesz legközelebb TOTT szerintetek?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Balcsix
senior tag
válasz Argh! #196325 üzenetére
Ebben igazad lehet, régen amikor még volt időm 110%-osan akartam/próbáltam teljesíteni, és az taszított el a játéktól, hogy jön valami prémiumos tag aki jócskán előnyből indult (akkoriban a prém lőszer elég OP volt...).
Asszem adok neki egy esélyt, hátha tényleg megtetszik valami benne, annak ellenére, hogy mára már teljesen átszoktunk a WT-re.
Azzal szemben hatalmas előnye volt a WoT-nak a klánrendszer, talán csak ezt az egy pozitívumot tudnám felhozni mellette... -
KisApám
addikt
Pedig a DIREKT önmegfullasztó artikat (meg nagyon néha más tankok is - hogy r*hadnának meg), jó lenne lefarmolni, hogy akokr is adja a +XP-t.
Kár, hogy megváltoztatták. Meg kár, hogy a direkt önmegfullasztókkal szinte semmit nem csinálnak...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Argh!
aktív tag
válasz Balcsix #196324 üzenetére
Játszottam WTt én is, ég és föld a kettő.
Ha szeretted a WOT-ot akkor szerintem megérne egy próbát. Szórakoztató is ha nem görcsölsz rá a statokra. Legalább az ujjitásokat látnád, ha régen szeretted vissza fogsz csábulni
Ja ujjitásokhoz meg hogy tier 10-ben van 30 vs 30 is.
Van új Frontline mod tier 8 tankoknak, hatalmas mapokon.
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz Argh! #196321 üzenetére
Igen, rosszul emlékeztem. Visszagondolva tényleg tier VIII környékétől volt lehetetlen kreditet "farmolni".
Az az igazság, hogy régen nagyon szerettem a WoT-ot (1000+ meccsem belement), aztán áttértem a WT-re ami azóta évről-évre egyre jobban fejlődik, de asszem akkor maradok annál. Nem akarom, hogy még nagyobb csalódás érjen mint régen. Azért köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
Argh!
aktív tag
válasz Balcsix #196317 üzenetére
Kredit farmolásra ott vannak a T8 prémium tankok. Tier 8 felett a játék égeti a kreditet ha nem vagy jó játékos, ez van.
Tier 4-5 felett lehetetlen volt pozitívban zárni csatát prémium nélkül?
Ezt nem tudom hogy csináltad, ha kamikeze runt nyomsz elején talán akkor lenne mínusz szerintem.Orosz tankok helyzete változatlan. Most jönnek a dupla csöves orosz tankok, (ez nem vicc...)
Jelentősebb frissítések 6 év óta?
- Fejlesztett grafika egész jól néz ki
- Sok új nemzet
- Ingame küldetések
- Kampányok amikkel jó tankokat tudsz szerezni, pl: Obj 279(e) tier X Op szörnyeteg.
- Vannak maratonok ahol prémium tankot szerezhetsz ár engedménnyel, ha jó vagy akár ingyen is.
- Xp, kredit boost itemeket lehet venni
- Gold lőszer kreditért
- Nincs team damage végre -
vbbb
addikt
Top 10 prémium kredit farmoló, QuickyBaby szerint (2017-es videó!):
10. Lowe
9. FV202
8. Strv S1
7. Skorpion G
6. 252/Defender
5. T34
4. Lorr 40t
3. M4A1 Ravioli
2. T26E5/P
1. Type 59Top 10 non-pérmium kredit farmoló, QuickyBaby szerint (2017-es videó!):
10 - T46
9 - StuG III G
8 - KV-2
7 - M4 Sherman
6 - BDR G1 B
5 - O-I
4 - Chi-Nu
3 - Archer
2 - Strv m/42
1 - Pz. IV HA lőszer átdolgozása valószínűleg változtatni fog ezen a listán.
-
jano_77
nagyúr
válasz Balcsix #196317 üzenetére
Igen változott - és dokee78 fórumtárs is erre próbált célozni - sokkal rosszabb lett!
Ha tényleg ezek miatt hagytad abba, akkor felesleges lenne újra neki állnod, mert mindegyik pont, ami zavart, rosszabb lett!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Balcsix
senior tag
válasz dokee78 #196316 üzenetére
Épp az, hogy 2013-2014 -ben valódi pénz ráköltése nélkül hatalmas hátrányban voltál magasabb tierben. Ahogy említettem még ha hoztad is a csatát és nyertetek, jó ha 0-ra kijöttél anyagi szempontból. Illetve a prémium tankok-lőszerek is jelentősen erősebbek voltak mint szint azonos normál társaik...
A lényeg az, arra lennék kíváncsi, hogy változott-e valami gyökeresen a játékmenetben az elmúlt pár év alatt?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Stauffenberg #196309 üzenetére
Teszt szerveren az in-game kapható prémium tankokat ki lehet próbálni.
Csak 20k Goldot kapsz,így max 2 db Tier 8-as Prémium tank fér bele.
DE,nem látom értelmét:
-az esetek többségében állandóan Tier X-ben leszel,mert szinte mindenki a X-es tankokat próbálgatja.
-az esetek többségében a X-es tankokkal is full prémium lőszerrel lőnek.Balcsix:
Pay to Win?
Hm?
Ha így gondoltad anno,akkor hagyd.
Viszont a Prémium fiók,már sokat változott és van értelme.[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
A 8-ad kínai prém TD-re milyen felszerelést érdemes tenni?
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
6 év után újra vissza szeretnék nézni a játékba. Anno azért hagytam abba, mert elegem lett az erőteljes pay 2 win rendszerből, illetve, hogy tier 4-5 felett lehetetlen volt pozitívban zárni csatát prémium nélkül, a Szovjet tank erőfölényről nem is beszélve...
Arról érdeklődnék, hogy ezek illetve a játék a közel 6 év alatt merre fejlődött, illetve milyen jelentősebb frissítések jelentek meg?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz e-newsee #196307 üzenetére
Le lehet miután megfulladt de akkor nem számolja hozzá a sebzeshez. Régen hozzaszamolta.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
egyedülülő
őstag
A páncélja elég jó vagy még jobb. A gépfegyvernyílás a frontján gyenge pont 200mm effektiv kb. A kupolája is gyenge pont, olyan 150 mm körül lehet. Nagyon lenézett tank, de tud csúnya meglepetéseket okozni pont emiatt is. Ha jól rejted a gyengéit, igen nehéz átlőni. Az ágyuja elég finom darab azzal a 440-es alfával, ráadásul prém szóval több pénz, gyorsabb legénységképzés. Nekem nagyon tetszett amikor játszottam vele.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Stauffenberg
nagyúr
Ki lehet valahol próbálni a prémium tankokat, mielőtt beruházok? Tesztszerver?
Most azért szöget ütött a fejembe a kínai 8-as TD is, mert brutál átütése és alfája van. Csak az a bajom, hogy nem sokat mentem eddig nem forgótornyos TD-vel és ha nem jön be, csak szívok vele.
-
Rison77
senior tag
válasz Eugene Roe #196300 üzenetére
Csak olyanokra tudod becserélni amik goldért megvehetőek alapból az ingame shopban. Jó is lenne, ha az újabb prémek is megvehetőek lennének, de akkor elesnének a fat pure közvetlen bevételtől.
-
e-newsee
addikt
válasz wwenigma #196301 üzenetére
A HP-t most is lehet farmolni (asszem, bár lehet, hogy csak addig, amíg visszaszámol), mi arra voltunk kíváncsiak, hogy ha csak láncolod a víz alatt, akkor megkapod-e a HP-t, vagy assistot. De nem. És ez logikus is, ahogy kchryss is írta, hiszen fulladáskor nem veszít HP-t a tank. Egyedül a killt írja fel a láncolónak, mert gyakorlatilag te nem engedted, hogy kijöjjön a vízből, ergo te fojtottad vízbe a legénységet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ollie #196303 üzenetére
Szerintem nagyságrendekkel jobb a Lancen, első csatam vele kapásból ACE volt és azóta is jól adja. Nyoma sincs a Revo féle kajla agyunak szerencsére.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz Eugene Roe #196300 üzenetére
Vegyesek a vélemények a Lancenről. Az ágyúja megbízhatatlanabbnak tűnik, mint a Revoé.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #196299 üzenetére
Régebben amikor megfulladt a HP-jat le lehetett farmolni még. Vagy két éve változott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest