Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz HellGreg #194293 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam, mármint hogy minden naphoz másfajta pokróc alakzat van készítve. Aztán beugrott, hogy a mai adag prém pokróc alatt is volt ágyúcső, szóval kb ennyit jelent...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jimmy74
őstag
válasz kchryss #194259 üzenetére
mekkora kocsog volt mikor kiégette az m48 rpz-t utána azt mondta boldog karácsonyt
tegnap mind a 4db 15ös küldi sikerült a chimeránál
csak 2 lett kitüntetéssel,érdemes kinlodni hogy a másodlagos is meglegyen az ob279 miatt?
most 6 parancsom van...[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Dr.Én
veterán
válasz ooloo #194291 üzenetére
ebben igazságod vagyon...de a fekete piac is azért fog jönni hogy minél előbb arany mentessé tegyen bennünket...illetve még többet játszunk a játékkal
Szerintem nagyon sok játékosnak most van rengetek arany kézénél...50-60 ezer is akár vagy még több... szóval lesz mit leadni
most prémiumot nem veszek...kíváncsi vagyok mi lesz a fekete piacon...WOT: kissio
-
HellGreg
őstag
-
jano_77
nagyúr
Érdemes-e megvenni a kis FV304 arty-t? Korábban nagy FUN volt, ahogy olvastam az artysták véleményét, nem tudom, hogy manapság is az-e még?
Vagy menjek tovább a fejlesztéssel a vonalon? Melyiket éri meg megvenni, kipróbálni a Brit artyk közül?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #194290 üzenetére
Csak a kihagyhatatlan ajánlatokra szabad lecsapni ... ki tudja mit raknak be a későbbiek folyamán . Ha most kihúzzák a zsebedből az olcsón ( ládákból ) vett aranyat , akkor később a zsebedbe kell nyúlni . Amit év közben is megvehetsz , arra most nem szabad költeni . Szerintem .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
wwenigma
Jómunkásember
Ma 20000 Gold a 360 nap prémium, gondolkodok rajta...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Jadro
veterán
válasz Massmurderer #194286 üzenetére
Igen, van aki erre indul be. Volt rá példa, hogy akár csapaton belül is akadályozták, szivatták. Nagy az állatkert.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Massmurderer
őstag
Én minden csatát úgy kezdek hogy nyerésre hajtok,és minél több sebzést hozzak össze.Ez a névrejtegetös baromság inkább azért lehet,mert sokan használnak xvm-t vagy valami modot,és úgye ott lehet látni hogy x-y piros,kék,vagy ép lila,meg a stat adatokat.És itt irták is sokan,ha már látják ezeket,náluk kialakul a csatáról elöre hogy nyerö lesz vagy bukó.Ha igy van,wg hülye mint a raklap.Beszüntetne minden modot,azt el van intézve.
-
Jadro
veterán
válasz Massmurderer #194284 üzenetére
Elvileg arra, hogy csata közben ne fókuszáljanak rá a neve miatt. (Mert pl ismert streamer, stb.) Utána már mindegy ugye, mert vége a csatának.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Massmurderer
őstag
Én az egészet nem értem.Annak mi értelme hogy csak csata alatt ne lássák az emberke rendes nevét,csata végén meg lehet már látni.zodo meg le is irta a lényeget
-
Gyuri27
félisten
válasz BÁ Nutrition #194282 üzenetére
Te még hiszel a mesékben?
A nagy arty nerf is milyen jó lett a kábitással.
Ja várj.
Az mm is milyen jól sikerült. Mindig mid vagy bot.
Ja várj.
A map rota is fasza, jó lett az is.
E100, type 4 puszta. Light, arty város.
Az xp, kredit számitás is tök jó.
A vesztes csapat ásza annyit nem kap mint a gyöztes csapatban az afk bot.
Szal biztos jól lesz ballanszolva a he meg a he ágyúk.Amd - Radeon - Ryzen
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz galervin93 #194261 üzenetére
Nemsokara szetcseszik a he-t
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kchryss
veterán
Tegnap hajnalban Emilia ellen játszottam. Ő is anonimizálva volt, csata után vettem észre kivel volt dolgom. Egyszer meg is lőtte a fenekem.
Első csatája volt aznap, én voltam az AMX1390, szintén anonimizálva: [2 perc 25mp-től]Ezt amúgy megcsinálhatnák, hogy csataértesítőn már alapból a rendes nevek szerepeljenek és mondjuk zárójelben az ahogy csatában voltak kiírva. Macerás egyenként végigkattintva megnézni, hogy ki ki volt. Ha nem lettem volna kíváncsi az FV-re a csata után akkor rá sem jövök, hogy kivel játszottam.
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #194272 üzenetére
Egyedül is jó módszer a tier2. Beyolózol, felspotolsz 9-et, ha mákod van, győztök, és kilövöd a két artyt is, és jön is a 24, vereség esetén a 14 pont. Kb 3 perces csatáért.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #194267 üzenetére
Rákattintasz a kezekre, és ott van valahol egy oktató rész, ahol van egy olyan gomb, hogy "Hogyan szerezz pontokat?"
Na ott van két ábra. Az egyik, ha egyedül csinálod, a másik, ha szakaszban a parancsnokoddal.
Annyit tudok, hogy egyedül menve kapsz epic medálra 10 pontot/medál, 2-t, ha győztök (mindegy, hányadik vagy), és szintén 2-t, ha a kombinált sebzésed nagyobb, mint a HP-d.
Szakaszban pedig asszem 20 pont jár 5 csatánként, de a többit nem vágom így fejből.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #194268 üzenetére
Remélem is, mert fullos hóangyal személyzetet kapott
Fully electric lifestyle!
-
e-newsee
addikt
Nem ez a legjobb csata a Locapanterával, amit menni lehet, de nekemjól esett. A csata felénél elég ramatyul álltunk, de azért lehoztuk. És szerintem nem sokkal maradt el az ásztól. Olyannyira, hogy konkrétan van feltöltve egy 14-i replay, ami pontosan ennyi XP-re ászt adott.
Replay[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
-
h1mpi
félisten
Idén nagyon kegyes volt a WG. Most nem kaptam, hanem vettem még egy 25-ös csomagot és 9800 gold mellett megkaptam a SU130 PM-et Régóta szemeztem vele
Fully electric lifestyle!
-
kchryss
veterán
Jó lenne fekete piacra beszereznem egy prém tankot ruszki szerverre. Azoktól kérdezem akik csinálták a meghívós pontgyűjtést a tankokért, hogy a BIA medál csak a meghívóval ad sok pontot vagy csak szimplán a medál számít és úgy is jó ha riggelem csata végén mint skill4ltu szokta?
-
válasz galervin93 #194261 üzenetére
Ja, az EBR 105 annyira OP lett, hogy csak azt viszik kláncsatákra a lightok közül. Még a Batchat szerepét is átvette.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
galervin93
addikt
Ahogy írták, a 13 90 szerintem 8s jobb tierjében, mint a 105, ennek ellenére nekem utóbbi van a garázsban. A 390-es alfa nálam bőven döntő tényező, ebben a felgyorsult metában szerintem fontosabb az alfa, mint a dpm. Ami nagyon betett neki, az a kerekes tesó, az EBR 105. A robbanója olyan durva, hogy esélyed sincs ellene. Az sajnos nagyon túl van tolva, vagy a menet közbeni szóráson, vagy az átütésen kellene faragni, mert így nem sok esélyed van ellene... (inkább előbbi, hogy a sok bot, aki berushol és autoaimmel b*szogat, ne legyen ilyen könnyű helyzetben)
T100 nekem is tervben van, csak az előtte lévőkkel nincs kedvem szenvedni. Szerintem az a legjobb T10 light.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
Skill ma a wg stúdiójából streamelt Párzsban. Meghívták az adventi műsorra.
Szerintem többet nem fogják meghívni. Nem túl családbarát műsort csinált, túl sokat beszélt a "dípí"-ről, egy idő után rá is szóltak mert utána látszott, hogy erősen gondolkodik miket mondjon a már megszokott, de hivatalos streamben nem túl szerencsés káromkodásai helyett.
Külön hír nem volt róla, de ma bekerült a német fejlesztési fába aranyért vásárolhatóan a Mauerbrecher amiről Skill élő adásban a WG stúdiójában kifejtette, hogy a legszarabb 8-as prém tank és senki se vegye meg.
Szokásához híven egy csomó cset üzenetet elkezdett beolvasni hangosan mielőtt megnézte volna miről szól. Így például szépen felolvasta amikor valaki azzal baszogatta, hogy a WG bábja lett. Ettől aztán jól kiakadt. Elmondta, hogy egy centet sem kap a szerepléséért és ha még 1x beszól neki akkor permabannolja.
Amikor az E75 prém tankról kérdezték szépen odaszúrt a WG-nek, hogy ez egy jól balanszolt és nem op tank lett, ami nem csoda mivel német és nem ruszki.
És mindez abban a röpke kb 1 órában történt amikor a sok órás adásba belelestem. El tudom képzelni mi lehetett még mellette.Dupla csövű tankkal full repesz kiosztással ment egy ász csatát 1700 alap xp-vel, ezt mindenképpen érdemes meglesnetek: [5:40:58 után kezdődik a csata]
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
VERYMERRYMIKASA wow kod,tier 2es japo rombolót ad
-
-
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #194252 üzenetére
szerintem nem a számítással van Neki sem a gondja, nem arról van szó, hogy nem tudja vagy tudjuk, hogy miért jár és mennyi XP! Hanem azzal, hogy volt egy nagy farok, aki ezt kitalálta és fingja nincs a játékukról és igazságtalan az egész elcseszett XP számítás! Ezt ennyire nehéz megérteni, elfogadni?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
peterson79
őstag
Nem mostani, pár napos, de ütős replay egyik kedvenc TD-mel
Majdnem megvolt vele a küldetés is, de a végén elbénáztam, mert féltem az Lt-342-től és nem arra fordultam...
-
KisApám
addikt
A HELYES kód:
VERYMERRYMIKASA
(és nem VERYMERRYMIKAS)
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #194206 üzenetére
Nekem a gunmark % növelése a motiváció , de azt , hogy mennyire sikeres , azt nem firtatnám . A másik , amibe kapaszkodok , az a kredit harácsolás ... ebben klasszisokkal jobb vagyok .
Nekem pár napja - mióta meglibbentették a hírt - a Waffenträger Auf E 100 a végső cél .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
Tudom, hogy gyűlölet tárgya az arty, de azért megkérdezem, hátha kapok a velük játszóktól értelmes választ:
Érdemes az Obj.261 megvenni, jobb mint a 212A? Ez utóbbi kellemes csalódás volt számomra, ez volt az az arty, aminél azt éreztem, hogy legtöbbször oda is lő, ahová célzom vele.
Amiatt kérdezem, mert most adom el a már kihúzott tankokat, hogy holnap ne olcsóbban kelljen. Ha esetleg van még másnak is eladásra szánt tankja, még ma tegye meg!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
A 13 105-öt nemrég próbáltam ki, nekem is most lett meg. Elsőre kicsit csalódás, de sokat kihagytam, és tier 10-ben nem nagyon mentem még azóta, úgyhogy simán lehet hogy user error. De az 1400 hp az nagyon kevés szerintem. A 13 90-et a rebalance óta nagyon szeretem, azt lehet hogy megtartom. A T-100-ra kíváncsi leszek, lehet azt is megveszem. Illetve akár átugorhatnám a 9-es kerekest, csak az a gond, hogy még a kisebbekkel sem tudok játszani
A tier 8 viszont meglepően jól megy most*, és vérgre nekiállhattam a Chimera küldiknek isdd, úgyhogy dől a kredit
* Egy kivétellel, megvettem az LT432-t a kalendárból, de azt még nem érzem. De ez teljes mértékben user error
Olvastam, hogy mostanában hiányoljátok a fogyócikk leárazást, lehet hogy most sem lesz?
Egy nagy dísz hiányzik a gyűjteményemből, érdemes legyártani 5000-ért? Eddig egyet craftoltam (még 500-ért), aztán kettőt kinyitottam.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Massmurderer
őstag
Eu1 seron 8-9-10 tierbe játszik valaki??Már a 7ik alkalom hogy 1000-2000csatásokkal tesz össze,akkor tutti a bukás.7-800csatás is7el meg e100al futkározik.
-
kchryss
veterán
válasz Bobyjack #194203 üzenetére
Találati arány csak akkor lenne releváns statisztikai adat ha szűrve lenne a lövés oka, ami nem lehetséges és akkor is csak tankonként nézve.
A jó játékosok jellemzően többször lőnek vakon ami csökkenti a találati arányukat. Skillnek például átlagban szerintem csatánként 3 vak lövése biztos van amiből mondjuk minden 6. talál csak.
Az se mindegy milyen tankkal játszik valaki zömében, pontos tank jobb találtai arány, pontatlan tank rosszabb arány. A játékstílus sem mindegy, van aki csak a biztos szitukban lő és nagyon sokan lőnek akkor is ha 1% esély van a találatra, hátha beadja alapon.
És akkor még nem is beszéltünk az olyan tényezőkről, hogy valaki szokott-e csak úgy fun-ból puffogtatni. Én például néha unalmamban lövöldözöm a léghajókat, néha durrogtatom az autókat és hordókat és nézem a robbanási effektet. De Skill is szokott a cap-en táncolva feltartott csővel az égbe lövöldözni.
De ha még ez mind ki is lenne szűrve akkor sem lehetne tudni, hogy ha alacsony a találati arány az a tudás hiánya miatt, játékstílus miatt, rossz internet, gyenge fps, touchpad miatt van-e.[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Kifejlesztettem AMX 13 105-t, és T100LT-t is. Szerintetek fogok még játszani a kilences kistesókkal, vagy eladhatom őket? (Játékélményben űberelik elődeiket?)
-
KisApám
addikt
válasz Warton #194234 üzenetére
EZ alapján a DPM egész jó a másik 2 db TIER VIII-as prémtankhoz képest.
-
KisApám
addikt
Van valakinek Caernarvon Action X?
Tapasztalat? Megéri?
Gyorsabban tölt mint a másik 2 prém (Centurion Mk. 5/1 RAAC és az FV 4202 megvan).A 2018-as albumok megmaradnak jövőre a skinekkel?
Vagy azokat a skineket váltsam ki most főleg ,a töredékekkel?A VERYMERRYMIKAS nálam not valid...
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
Még két kód Skill Twitch közvetítéséből:
VERYMERRYMIKAS
50KFOLLOWERSONIGszerk.: Ezek nem tudom mit adnak. Működnek, de még nem érkezett semmi a garázsba.
szerk.: Twitchen meg is volt a sorsolás, valószínűleg ezekkel lehetett nevezni.[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz notika77 #194098 üzenetére
12 days of Tankmas 20-i (8.) kód: 4LL1W4NTI5G0L9
-
e-newsee
addikt
válasz Argh! #194224 üzenetére
Haverom felrakta a G.W.E100-ra a karácsonyi csomagolásos festés. Azt mondja azért, mert így olyan, mint egy nagy ajándékdoboz, ami csak úgy ontja magából a szeretetet.
-
Argh!
aktív tag
válasz grizlisandor #194222 üzenetére
De miért nem akarod látni a Piros nyalókás kárácsonyi T34-em?
Beállitásokba van a történelmileg nem hiteles elemek elrejtése. -
-
grizlisandor
veterán
Üdv, újra, nem tudom hanyadjára.
Néztem twitch-en live-okat, kedvet kaptam a játékhoz megint.
Egy dolog égette ki a szemem, egy két csoda tankfestés, amitől ledobtam a láncot, ezeket, ki tudom kapcsolni valami módon? -
-
adrian360
őstag
válasz Massmurderer #194210 üzenetére
egyszer azért sírsz, hogy soha nem mennek előre az emberek, most meg azért sirsz mert előre mennek. neked mindennel is bajod van.
-
e-newsee
addikt
válasz Massmurderer #194210 üzenetére
Oookkééé, de ez hol kapcsolódik az én kommentemhez? Úgy önmagában rendben van, mint hozzászólás, csak az összefüggést nem értem.
-
Massmurderer
őstag
válasz e-newsee #194209 üzenetére
Volt úgy hogy 11:3 volt az állás,és bukó volt mert elörerohantak,nem mertek foglalni,sirtak az artynak hogy ide-oda löjön,azt light,med berobogott a bázisunkra,és mivel mindenki a tuloldalon volt,röhögve foglalt az ellen.Sokan úgy kezdik hogy már ellen bázist mutogatják,jelölik az elsö 10mpbe.Light általába kirohan ész nélkül foglalni,de fél pályánál kilövik.
-
e-newsee
addikt
válasz Bobyjack #194205 üzenetére
Ez igaz, de itt is, mint a statisztikában általában, a szélsőséges esetekből (pl a te példádból) van kevés számú. A teljes állományra vetítve legalábbis. A játék nagy átlagát tekintve teljesen helytálló az, hogy több találat->több sebzés->nagyobb WR és WN8. Mivel a WR-hez a legfontosabb a sebzés (összes ellenfél kilövése, így dől el a legtöbb csata), a sebzéshez meg találat kell.
Annyi, hogy ez ugye nem lesz normál eloszlás, mert a maximum sebzés egy csatában 45k lehet (ha egyedül lősz ki 15 Maust), így ahogy nő az átlag sebzés, egy szint után drasztikusan csökken az azt elérők száma. Mert ahhoz ugye magas tier kell, és ott is jónak kell lenni. Ezért a sebzés nem jó adat egy játékos megítélésére önmagában, mert t5-ig az átlag 6-700 sebzés bőven jó, míg t8-ban az még csak bot szint. Az átütő találatok száma egy fokkal jobb, de ott is beleszól az RNG, amit egy jobb játékos a pontosabb célzással tud kompenzálni, de nem akármilyen mértékben.
Tehát összességében a találati arány nagyon is párban jár a jó teljesítménnyel, és a WR-tel, mert minél jobban célzol, annál kevesebb teret engedsz az RNG-nek, ergo annál jobban befolyással vagy a csatára.[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Goldot kreditet bekésziteni holnaptól indul a leárazás egy hétig.plusz 25 én black market
[link] -
peterson79
őstag
válasz galervin93 #194200 üzenetére
Már többször leírtam, hogy személy szerint a saját HP lesebzése motivál egy -egy meccs során. Persze a győzelem is fontos és mindent megteszek érte, a saját képességeim szerint.
Ezen túl csak a küldetések teljesítése és a jutalom tankok birtoklása a legvégső cél, az egy olyan valami ami Felhővárosban van és oda csak a legjobbak juthatnak el
De talán egyszer engem is felemelnek oda -
Bobyjack
senior tag
válasz galervin93 #194204 üzenetére
Nem feltétlenül, mert hiába találsz arányaiban sokszor, ha korán halsz és kevésszer sütöd el az ágyúd. Ezért gondoltam, hogy nem egyértelmű az összefüggés.
(#194206) peterson79: Oda nem felemelnek, hanem te tudod magadat felemelni. És sok befeketetett idővel és gyakorlással meg lehet csinálni. Csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
válasz peterson79 #194197 üzenetére
A 62% az találati arány. Ennek egy részhalmaza az átütések aránya.
Egyébként a 62%-al a szerver jobbjai között vagy:
Amíg meg nem néztem nem tudtam, hogy a 73.5%-om ennyivel odébb van a szerver átlagtól:
Érdekes lenne látni valamilyen statisztikai módszerrel, hogy milyen szoros az összefüggés a találati arány, WN8 és WR között. Eddig azt gondoltam volna, hogy nem különösebben nagy, de Skill 76%-ából és Emilia 77,7%-ából ítélve jóval magasabbnak tűnik mint elsőre gondolná az ember.
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #194195 üzenetére
Erre jutottam én is, mert egy időben volt 64bites launcher, én akkor azt használtam, és hiba nélkül futott is nálam. Aztán az 1.7-tel talán (vagy előtte egy mikropöccsel, nem tudom) kivették a 64bites launcher exe-jét, azóta én is ezen filóztam, hogy az az egy szem launcher vajon melyiket indítja. De akkor ezek szerint a 32-eset. Bár hozzáteszem, próbáltam párszor indítani közvetlen a 64 bites wotot, és azzal sem volt gondom, csak aztán feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
- Playstation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) kontrollerrel eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest