- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz Stauffenberg #196697 üzenetére
Én 2017.04 hóban mentem át mert akkoriban sokkalta több és jobb akciók voltak valamint a mini maratonok is egyszerűbbek.
pl.: Tiger 131-et (nálunk T-34-85M-volt) csak a T67-el tudtam le.
Tavaly ugyan visszaesett a jóság mert nálunk több akció, heti küldetés volt mint odaát de lehetséges hogy idén visszaáll a rendszer mert pl. jelenleg a Badger és T-100 LT ág is akciós (ToTT) + ezen tankokhoz küldetések.
Nekem az free fiók, kivétel az évi 5x karácsonyi láda.
Nem tudok beszólni a chaten mert úgyse értenék avagy nekem is feleselgessen írnak.
Fel vagyok készülve az ottani játékos mentalitásról, sokkal nyugodtabban játszok.
kchryss miattam jött át, kicsit talán megbánta de lassan meghívjuk egymást a referral program keretén belül és lesz egy újabb prém tankja. -
kchryss
veterán
válasz Stauffenberg #196697 üzenetére
Felkészülünk a jövőre.
Amikor az eu szerveren már csak botokkal lehet játszani a kevés játékos miatt akkor a ruszki szervereken még mindig több százezren játszanak majd.Konkrétabban az előnyök amik miatt én csinálom:
1) Ha szopat a játék akkor mindig szervert váltok, ez meg szokta oldani a problémát. Ha csak eu szerveren játszol akkor 2 szerver közül választhatsz, ha mindkettőn fos pályák, rossz csaták jönnek folyton akkor nem tudsz mást csinálni mint vagy befejezni a játékot vagy mélytorokra venni a brét. Ezzel szemben ruszkiknál kb 10 szerver közül választhatsz, egyiken csak jönnek majd a jó csaták.
2) Más a meta, máshogy játszanak a játékosok ott, így változatosabb a játék. Konkrétan az a tapasztalatom, hogy sokkal több a szoros csata és a kiegyensúlyozott mm ott mint itt.
3) Más akciók, küldetések és eventek
4) Új account, új kihívások, akkor már célszerűbb a fenti okok miatt új régióban csinálni az új fiókot
5) Nincs nagyon hátránya, ugyanolyan jó a pingem oda, mint az eu szerverekreHátrány csak egy van: nem tudok oroszul, de eu szerveren hányan tudnak például angolul?
(#196695) zodo
Engem nem zavart. Sőt inkább okosabban, megfontoltabban játszom ha kiválósági jelet húzok és látom mennyit kell teljesítenem, hogy ne essek vissza. Ettől még persze másokra lehet negatív hatással ha izgulnak teljesítmény kényszer alatt, ez minden embernél más.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de mire jó több szerveren játszani párhuzamos accountokkal?
-
jano_77
nagyúr
Másnak is volt szakadás EU2 szerveren tegnap is és most is?!? Csata közben felugrott a ping egyik pillanatról a másikra 800-900 közé és irányíthatatlanná vált a tank!? Mozgott a torony, de önkényesen és a tank folytatta a szakadás megkezdésekor elindított morgást. Csak a játék Feladatkezelőben történő lelövése szakította meg a dolgot és mikor vissza akartam lépni, akkor a Sorban állás üzenete fogadott rövid ideig. Tegnap is és most is. (DIGI-s vagyok, de gyanítom ez játék oldali gond szerintem - már csak a visszalépéskori üzenet miatt is)
Másik:
Akik azt gondolják, hogy a WOT egy tiszta játék, azok ne figyeljenek ide!
Szoktátok azt érezni egy-egy napon, hogy egy adott tiert vagy tankot nem enged a játék leduplázni?! Esetemben pl most a tier8, ahol teljesen mindegy milyen T8-as tankot viszek csatába veszítünk, de nem ám 15:13-ra, hanem 1,2:15-re![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #196689 üzenetére
Akkor szar a moe mod. 2 csatából konkrétan ki lehet számolni az elvárt értéket akár saját magadnak papíron ceruzával is.Amikor annak idején a cromwell-t és a T-150-et 3 markoltam akkor folyamatosan készítettem a képeket a moe mod állásáról, nálam nem ugrált az érték.szerk. Na visszakerestem a képmentéseimet. Nálam is ugrált az elvárt érték amit írt, de nálam össze-vissza hol 10-zel több, hol 20-szal kevesebb, hol 15-tel több. Különben is ott az érték előtt a ~ jel ami azt jelenti, hogy körülbelül. Pontosan ki lehet számolni az elvárt értéket, de ezt a mod nem teszi meg, ilyen szempontból nagyon pontatlan. Nem azt kell nézni hanem csatán belül amit ír az elég pontos szokott lenni, így élőben látod, hogy esni vagy emelkedni fog a csatától éppen.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Én is ritkán játszom prémium fiókkal, de azért nem kell eladni mindent a következő miatt. Max később gyűlik össze. És azért prémium nélkül is lehet pénzt keresni. Ott van egy csomó ajándék (és kifejezetten jó) tier 5-6 prémium tank, amivel nagyon jól lehet keresni.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
vbbb
addikt
(#196690) e-newsee
(#196688) BÁ Nutrition
Nem hiszem, hogy megtartom. Mivel nem prémium fiókkal játszom kénytelen vagyok eladni a tankokat a következő miatt. Köszi! -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #196682 üzenetére
Nem az első csata...sokadik csatánál is ment egyfolytában felfelé. Tegnap játszottam kb 13 csatát a T67-el és a nullás és 1-2 csata kivételével - ahol gyengébben muzsikáltam sajnos - folyamatosan emelkedett fel a 95% elvárt értéke!
-
vbbb
addikt
Hi, az Obj.430-ra érdemes a jobb motort kihúzni? Mennyit dob rajta, mert így se rossz szerintem.
-
kukulec
őstag
köszönöm mindenkinek a választ. akkor próbálok olyan 8ast keresni, amivel megúszom a 10es szekciót.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Kiss_R
tag
Felszerelés, fogyócikk akció milyen gyakran szokott lenni?
Tudom, most karácsonykor minden jóárasítva volt, de nem készültem úgy, hogy nekiesek 3 új ágnak kb a nulláról. -
válasz kchryss #196682 üzenetére
Ja, és van, hogy lefele megy az elvárás, így jártam a pantherrel. Novemberben húztam rá a markokat, mert akkor volt az E50M a hónap tankja, aztán a hónap végén félretettem 92,5%-on, és mikor 1 hete megint mentem vele egy kört, egy tök átlagos csatával (valami 2500 kombinált sebzés) ugrottam 3%-ot, így rögtön meglett a 3 mark.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
-
xAttilax
őstag
válasz Stauffenberg #196673 üzenetére
én venti, töltés, periszkóp komboval nyomtam, a játék vége felé nekem egy biztonságot ad a periszkóp. de lehet célzással se rossz.
Taktika nálam, elején pici TDskedés majd támadás lehetőleg cső részen DPM-ben bízva
Ha rám keresel van fent egy replayem is ami nem olyan régimár annyira nem használom így mondhatom, hogy nekem ennyire futotta vele. (2 GM)
[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
palfitom
félisten
válasz Dr.Én #196608 üzenetére
"Super pokolmacsi" -
Az AMX 105 tényleg kellemes tud lenni, én is szeretem. Imádom a gyors lövedékét, jól lehet vele mozgó célpontra (akár kerekesre is) vadászni.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #196678 üzenetére
Ezzel már sokszor szembesültem Én is, hogy néha olyanokat ugrik, de aztán betudtam ennek, hogy biztos a folyamatosan változó értékek miatt van.
Nekem nincs türelmem markolni, eddig egyszer gondoltam, hogy meg tudom csinálni, az O-ho -azt hiszem legalábbis-, azzal egész jól ment, többnyire lila statot csináltam, aztán olyan 90%-nál megtorpantam. Se fel, se le...vagyis aztán már inkább le, görcsösre vettem, nem bírtam a nyomást. -
peterson79
őstag
Pár napja elővettem Én is a WZ-t, mert küldihez kellett, majd megnézem mi van rajta, de a srácok jól írták, a taktikától is függ, meg a Te hozzáállássodtól is. Szerintem is a disznó taktika illik hozzá, de inkább tier-jében, fentebb már óvatosan kell vadulni vele. Amúgy nagyon mobilis kis fenevad, Én szerettem vele menni, ez is azt mutatja, hogy pár kör alatt megvolt vele a küldim is...
-
Puculo
aktív tag
A ládából nyitott Su130pm viszont kevésbé tolerálja az agresszív játék ot, ezért most nekem arra kell majd rá hangolódni.. de a zsetont ez is ontja rendesen. Ha a kettő közül kellene választanom, nálam akkor is a WZ nyerne.." Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Barret001
addikt
" jobban át tudom gondolni, hogy az én stílusomhoz milyen felszerelés/skillek illenek a legjobban." Ehhez már nincs mit hozzá tenni. Nem vagyunk egyformák!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Puculo #196671 üzenetére
Nem veszem okoskodásnak, ez egy fórum és legalább nem a mágikus vesztésgenerátor buherált RNG-ről megy a szájkarate. Mindenki elmondja, hogyan vált be neki ez a kis csoda WZ és én is jobban át tudom gondolni, hogy az én stílusomhoz milyen felszerelés/skillek illenek a legjobban.
-
Macka
veterán
válasz Stauffenberg #196667 üzenetére
Szerintem jobban jársz vele. A periszkóp és az álcaháló a sniperkedős, bokorkempelős, forgó tornyos td-hez illik jobban. Ha a WZ-vel még a bokorban is lapulsz, ha mocorogsz vele, a hálót és a csigaszemet le is dobja, szerintem így nincs sok értelme. Top tierként simán megyek vele én is az első vonalba, jó az a páncél nagyon. T-10-ben próbálok annyira hárul maradni, ahonnan még lehet értelmes lövéseket leadni vele.
-
Puculo
aktív tag
Nem akarok okoskodni, de szerintem a töltés gyorsító mindenképp szükséges. Sokszor volt hogy tizedeken múlt az életem. 600 csata fölött vagyok vele, nagyon jól adja a kreditet. Mivel a camója brutális, a front páncélja is megfelelő, nálam a venti és a célzás gyorsító vált be legjobban. Sajnos ezzel a td-vel valahogy az ember agresszíven tolja, nem az a tipikus bokorharcos, pedig arra is ideális a kvalitásai alapján.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Barret001
addikt
"Egyszerűen mire beszűkül lelopják a killt." Ne is mondd...Így jár,aki célzott lövést akar leadni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Macka #196665 üzenetére
Ventillátor (fokozott szellőzés) fent van. A másik kettőt azért dobtam fel, mert volt a depóban és simán leszedhetők, meg jól jöttek a nulltapasztalatos legénységhez.
Akkor: Távcső, Venti, Célzásgyorsító lenne az ideális?
Töltésgyorsítót nem akarok, többször szívok a lassú célzással, mint a töltésidővel. Egyszerűen mire beszűkül lelopják a killt.
-
e-newsee
addikt
válasz Macka #196665 üzenetére
Nekem töltés, célzásgyorsító, és venti van asszem. De lehet, hogy a venti helyett távcső. Mivel elég szűk a lövegkitéríthetősége, a csigaszemnek valóban nincs sok értelme, mert sokat kell forogni vele, az meg ugye csak álló helyben működik. Szóval inkább a sima távcső.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Macka
veterán
válasz Stauffenberg #196664 üzenetére
Szerintem az álcaháló és a periszkóp helyett ventilátort és távcsövet használj.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz po1son #196655 üzenetére
Szerintem a WZ-120 1FT-nek nem olyan vészes a lövege, nagyon nem sniper TD, inkább közepes távolságon jó (sok mapon nem is lát el olyan messzire, ahova a bázishoz közeli TD védelmi állásokba felállva szükség lenne), de erre meg a kiváló camo lehetőséget is ad, több csatát lejátszottam úgy, hogy a hatodik érzék egyszer sem villant fel, pedig nem hátul kummantottam.
Ami inkább a negatívuma, hogy limitált a lövegsüllyedés (nem vészesen, de néha érződik). De ennél sokkal nagyobb hátrány, hogy mozgásra nagyon szétdobja a célzókört és lassan szűkül. Szerintem feldobok egy célzásgyorsítót rá az álcaháló helyére (periszkópom és szellőzőm van még), kíváncsi vagyok ez mennyire befolyásolja majd a bújkálást).
Amúgy passzív spotban is erős (amin a periszkóp is sokat dob).
Ha lett volna trade-in lehetőség Skorpion G-re, inkább azt vettem volna, de ezzel is elégedett vagyok eddig. Az AMX CDC buff meg nem érdekel már, nem tudom mi szól mellette egy harapósabb light tankkal szemben, azok is mobilisak és cserébe nem akkorák, mint egy tengeralattjáró bázis.
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #196661 üzenetére
A mod csak közelítő értéket ír, minél közelebb vagy a 100%-hoz, annál pontosabb. Nekem is indokolatlanul kevés, 2100 körüli értéket írt a 95%-ra a Liberténél, most hogy elértem az 1 jelet, már 2500-at mutat.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #196653 üzenetére
a kis fenevadam a T67. Jól ki van ez találva. Mikor tegnap neki álltam még 1270 volt a 95% szintje, aztán ahogy haladtam felfelé, úgy kúszott fel majdnem egyenesen arányosan az elvárt szint is és már 1300 felett is jártunk. Így baromi nehéz lesz elérni majd a 95%-ot. Tudom-tudom, nem véletlen, mert akkor mindenkinek meglenne, de ez akkor is pofátlanság.
-
jr1994
addikt
válasz Warton #196654 üzenetére
A felsoroltak közül játszanál szívesen bármelyikkel? Esetleg a T26E4 játszható, de azt is egy csatára vittem ki, mióta újra játszok (kb 1.5 hónap).
Egy-két éve fixen tier 10-ben voltak a 8-as tankok, de manapság még szakaszban is teljesen jó a helyzet.
-
berek21
őstag
Az oszt igen.
Lancia Delta III eladó!
-
po1son
addikt
válasz Stauffenberg #196652 üzenetére
Jó bizniszt csináltál, hogy bedaráltad a cdc-ét, de van egy sanda gyanúm, hamarosan kapnak ráncfelvarrást a régi prémium talicskák a 2020as esztendőben pl: t34, cdc.
WZ-120-1 FT mocskosul OP TD, ha nem szárazon használja az ember, vagyis kimaximalizál rajta minden lehetőséget.
Mobilis, jó camo, brutális dpm (akár 3440 ), forgási sebesség ~51 (közepes tankok rémálma, de még scout tankok ellen is) front páncélja sem rossz a kisebbek ellen, sok boldog percet fog neked okozni, az ágyú viszont nem tudom mennyire pontos a gyakorlatban?Ha lesz money a következő beruházásom biztos ez a kínai csoda lesz.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
válasz jano_77 #196634 üzenetére
Mert a te eredményed is hozzáadódik a MoE-hez, vagyis ha jó kört mész, azzal növeled a MoE értékét, ha rossz kört mész, azzal csökkented.
Amúgy melyik tankról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kukulec #196648 üzenetére
Milyen tankot akarsz? Mert egy heavy, med, TD, light, stb mind különböző harcmodort vár el.
Én egyre jobban szeretem a T-44-em és rendesen kifejlesztve, jó legénységgel és egy töltésgyorsítóval szépen tud aprítani bármilyen csatában úgy, hogy nem, vagy csak ritkán kelljen prémium lőszert betölteni.
Tier 8-ig: Pofátlan, agresszív, flankelős bajkeverő, simán ki lehet vele csikarni a kezdeményezést.
Tier 9-ig: Óvatosan, másodvonalból érdemes vele támogató szerepet felvenni, itt már egyre inkább igaz, hogy szemtől-szemben pattogni fog, flankelni érdemes vele, meg is van hozzá a mobilitása.
Tier 10-ig: Kivárás, türelem és hűvös fej. Eleinte sokszor belementem már az elején a pofozkodásba, bízva a társaim támogatásában. Nem szabad. Minél több HP-t kell megőrizni a csata második felére, mert szükség is lesz rá. A pálya egyik-másik pontján felbukkanva csipeget, láncol és az assist sebzés ugyanolyan jó a kredithozamnak. Szemtől-szemben már a prémium lőszer sem ér lófingot sem, flankelni kell, de akkor meg a normál is gyakran elég. Nálam sokszor van, hogy a kombináltban megvan a 3-4k sebzés, aminek a jó nagy része "csak" assist. Ez nem tesz jót a WN8-nak, de a kredit szépen jön be tőle.
A konyhára is tud hozni kreditet, de persze messze nem annyira jól, mint egy 8-as prémium tank. Ma vettem meg a WZ-120-1 FT-t és prémium előfizu nélkül 12 csatából kihúztam ~300k színtiszta profitot, pedig még csak összeszokóban vagyunk és nem is vagyok nagy TD játékos.
-
ooloo
őstag
Ez érdekes ...
A csatából egész pontosan 5p25mp van hátra amikor célra áll a löveg és megnyomom a bal egérgombot . Hallani a kattanást de a löveg nem sül el .
Azt meg végképp nem értem , hogy az udes16 miért nem szanálta az object 430-at .
A csatát buktuk .A [link]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
wotinfo oldala is egyre gázabb! ennyire nagy dolog elintézni a tanúsítványt, hogy ne kezdjen sikítani a vírus kergető kb minden hónapban legalább 1x!?
kukulec: egyikkel sem! Nem arra találták ki őket. Ha kreditet akarsz farmolni, akkor menj tier5-6 normál tankkal vagy tier8 prémium járgánnyal!
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
hali, melyik 10-es tankkal lehet jól creditet szerezni? (esetleg akkor is, ha nem prémium lőszert teszek bele)
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
lacibacsi
addikt
válasz Kiss_R #196638 üzenetére
Nem kell hozzá "nem kiosztott skill". A 4. skill tájékán már minden százalékpont súlyos xp-t takar. Átképzésnél a skillek %-a nem változik, de a töredék %-ra jutó xp-t az alapképzettségre pakolja a játék. Ez legényenként változó lehet, ezért nem lesznek egyformák a legények.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Kiss_R
tag
válasz peterson79 #196635 üzenetére
Nem a parancsnoki bónusz. Az összes legény (beleértve a parancsnokot) 97%-os lett az átképzés után azonnal, kivéve a töltőt.
Így írja a játék: "Kiképzés Szinte 97%", a tag adatlapján. Tudom, hogy van parancsnoki bónusz, ezért nem a végleges értéket nézem. -
jano_77
nagyúr
Az miért van, hogy a MOE jelző - mod - kiírja csata előtt, hogy a 95%-hoz kell 1270 kombinált sebzés. Nekem van jelenleg 1240. Megyek egy 1300+ kört és azt látom, hogy 1284 kell már a 95%-hoz!? Ahogy közelítem a 95%-ot, egyre magasabb lesz az elvárt kombinált sebzés értéke. Miért?!?
-
Kiss_R
tag
válasz BÁ Nutrition #196632 üzenetére
Nem, az alap lesz ennyi (parancsnok, BIA, ventilátor nélkül).
Amúgy csak a töltőt dobta vissza 90-re (őt is 89%-ra kellett volna igazából, mert csak ő nem volt 100%-os a tier váltáskor), a többi legény 97%-os lett.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Kiss_R #196631 üzenetére
az nem lehet h a parancsnoki bonuszt latod a tobbi tagon? mesz egy jobb kort, es a kedvezmenyezetten egybol felmehet ugy 97re de valojaban csak 92?
venti is hozzadodik amugy, bia, meg a kaja isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kiss_R
tag
Adott egy 100%-os (alapképzettség) legénység, és átrakom másik tankba, majd átképzem ezüstért 90%-ra. Miért van az, hogy van, aki mégis csak 97%-ig esik vissza, míg van olyan legény, aki 90-re?
-
jr1994
addikt
válasz Carasc0 #196600 üzenetére
Mindenkinek jár az ártatlanság védelme, még a wargamingnek is. Majd ha megnézed az elmúlt, mondjuk kb 1000 csatád összes teljeset sebző (nem kill) lövésének átlagát, és kijön hogy téged tényleg szivat a játék, akkor lesz jogos a sírásod. Addig csak sírás. Oda van írva, hogy +-25%. Nekem sem tetszik, de el tudom fogadni. Ha neked nem megy, akkor ez nem a te játékod.
Komolyan mondom, ami itt megy a fórumban az már súlyosan súlyos. Ez nem csak rád vonatkozik. Minden tiszteletem azoknak, akik nem adták fel, és próbálják a józan észt és a szakmaiasságot képviselni a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz Stauffenberg #196623 üzenetére
Nálam úgy van hogy mikor elkezdek egy új tankot nulláról,az első néhány kör mindig nagyon jól adja! első 10 talán? Aztán ez megszűnik,jön a hullámvasút.Replayt meg kapcsold be,nem foglalnak sok helyet!
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stauffenberg #196619 üzenetére
Megoldottam a tanulatlan legénység kérdését azzal, hogy eszembe jutott még parlagon hevernek a hóangyalkák, pont négyen vannak, hát beültettem őket.
Sokkal jobb így már, de most inkább bezárom a játékot és megyek egyet sétálni. Az első 8-10 csatában tök jól ment, mindenhol meglőttem minimum a 2k sebzést + assist, most meg az utóbbi 4 kör volt zsinórban olyan, hogy 2 perc után pislogtam, hogyan állhatunk ilyen gyorsan 10 fős hátrányban.
Mielőtt én is nekiállok konteókat gyártani, inkább rácsaptam az Alt + F4-re és csinálok valami értelmesebbet ennél.
Mondjuk az egyik csatám vicces volt, mert pont Ghost Town-on voltunk, felmentem a TD-knek kialakított kakasülőre, erre beállt mellém egy T29. Semmi hull down, csak úgy gondolta, majd onnan csipeget, de folyton a fejemre hozta az ellenséges tüzet, meg amikor tökéletes rálátásom lett volna egy tökéletes lövésre, mindig pont sikerült meglöknie vagy beállni elém. Erre amikor kiment a párkány szélére, fair-play ide vagy oda, de lelöktem. Odalent leláncolódott, de cserébe spotolt két Progettót, akik ugyan szétkapták őt, de én cserébe majdnem 1400 dmg-t beléjük húztam fentről mire leesett róluk a spot. Szegény T29 biztosan nem érti, hogy valójában adtam neki ajándék 1400 assist sebzést és így legalább pont 1400 assist sebzéssel lett nagyobb a teljesítménye a csatában egy nagy nullánál. Most már tényleg be kell kapcsolnom lassan a replay készítést.
-
xAttilax
őstag
válasz ooloo #196614 üzenetére
na itt vagyok és kezdem elfogadni az elméletedet csak még mindig egy kérdésünk maradt nyitva:
van 3 játékos: te, én és az öreg diegho (játékban W00ha)
nálad a legtöbbet sebző tank STRV 103B: 2145-el (nincs több tankod 2000 átlag DMG-vel) ez Tier X-es. Jövők én: S.Conq: 2995 a max és a te maxodat már Tier VIII-as tankokkal elértem: Lorr: 2144, Emil 1: 2135 szóval kijelenthetjük, hogy köztünk van egy nagyságrendi különbség.
Aztán diegho: Max T57 HT 3777 és ő már 9-es szinten simán elérte az én maxom, a tied meg 7-es szinten: IS: 2177. Szóval ő 1 nagyságrenddel jobb nálam és 2-vel nálad.
Szóval vagy TE egy komoly negatív manipulálással, vagyok ÉN aki úgy érzi, hogy nem nyúltak az accomhoz (minden olyan amilyen kb lennie kell) és diegho mester akinek az elméletünk szerint egy nagyon pozitív befolyásolása van. Ez rendben is van, hisz ha tudják manipulálni a játékot akkor meg is teszik (az elméletünk alapja).
De miért Téged, popey37et, Carasc0, ughhh... stb manipulálnak negatívan és miért nem engem, dieghot, olliet vagy peterson79-t?A pénz annyira nem lehet hísz mondjunk ahogy nézem diegho nem költött többet mint te vagy popey37, szóval marad a kérdés, hogy mi alapján történik az accuntok kiválasztása? ha ezt megtudnánk fejteni akkor már majdnem tökéletes lenne az elméletünk.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #196599 üzenetére
Nincs nagyon mit hozzátenni, minden úgy volt ahogy leírtad.
Még a nyáron volt ez az adás, előtte nap jöttek rá, hogy a moe mod okozza a lagot, ezért Skill mindenkinek írt csata után aki gyanúsan lassan reagált. A mi kis Leventénk nem túl valószínű, hogy moe mod-ot használna, neki szimplán az agya lehetett lassú.
Kivágtam klipben ahol Skill válasza is látszik: [klip] -
Barret001
addikt
válasz ollie #196616 üzenetére
1 Igen így van,ezt írtam! Az eleje idézet volt a kolléga írásából
2 Ha jó statisztikát akarok,megyek alacsonyabb szinten,ott kicsivel jobban adja.Viszont ott kevés a kredit,és az xp.Szóval nem vagyok előrébb sokkal...
Utóirat: Szépen javulgatok,mert még van bennem bőven tartalék! Ami nem mondható el itt mindenkiről Sajnos keveset játszom,mert annyira nem köt le.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
A T26E5 és a WZ-120-1G FT közötti őrlődésnek vége. Megvettem a kínai TD-t és beküldtem a zúzdába az egykor nagyon szeretett, ma már csak fostaliga szintjén lévő AMX CDC-t.
Egyelőre szoknom kell ezt, mert igazából sosem foglalkoztattak a nem forgótornyos TD-k és eddig is főleg heavy-med vonalon mozogtam, de ez talán egy jó új kezdet. De az az igazság, hogy ez a WZ is használható nagyon hasonlóan a Hellcathez, együtt kell mozogni a támogatott társakkal, lehetőleg kerülni a spotot és bajt csinálni az ellenség soraiban, csak a toronyforgás hiányát kell kalkulálni a helyezkedésben és kész.
Eddig tetszik, de még nem tudom mi legyen a végleges felszerelés rajta (most fokozott szellőzés, periszkóp és álcaháló van, de szerintem a háló felesleges, nem egy végig egy helyben kempelő TD, de a periszkóp addig jól jön, amíg nincs rá rendes legénységem, passzív spotra sem utolsó vele).
-
ooloo
őstag
válasz ollie #196616 üzenetére
Ha nem lenne RNG mára már a panoptikumban lenne a tankos játék . Szvsz.
Erre .. valaki ?
Tényleg ... az holtbiztos , hogy a garázsban lévő M10-est ha most becserélem valami egyéb tankra de később , ha elérem a 3000 tokent visszakerül a garázsba ?[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz popey37 #196615 üzenetére
Oda se neki .... az én kezem alatt a C.GC ugyan ezt csinálja . Örvendetes , hogy keveset sebez , ha egyáltalán sebez valamit . Nerfet a többi arty-nak is , ne csak nekem .....
-
válasz Barret001 #196613 üzenetére
Pont azért van RNG, hogy néha a rossz játékosoknak is legyen sikerélménye. A nélkül sokkal nagyobb lenne az olló, az átlagos unicum 70+%-os winrate-ü lenne, a piroska meg 30.
És ez egyúttal azt is jelenti, hogy ha nem lenne RNG, még rosszabb lenne a statisztikád neked, az eddig eredményedet nézve.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
kilences francia arty 37 lövés nulla találat, fullra beszükülve, minden skill ami kell rajta és nem találom el a tankot 10x célkörön kivülre ment a lövés.
legutóbb amikor játszottam vele, nem volt olyan csata amiben 2k alatt sebeztem volna, most az átlag 550.de érdekes módon az ellen artyja simán lő 700-1100 között. csak nem tudom hogyan csinálja. IS-7 be 650 hp, én 87.
kissé furcsa dolog ez.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Barret001
addikt
-
Carasc0
őstag
válasz e-newsee #196610 üzenetére
Úgy értettem, hogy alapból értelmetlen, hogy ha egy tanknak 490-es alfája van, akkor a csoda RNG miatt 400-al is sebezhetek. Fix 490-nek kéne lennie, így pontosabban tudnám hogy HP szempontjából melyik tanknak menjek neki. Tudom más tényező is van. De ez csak ront a helyzeten. Az hogy valahol javíthat is az oké. De akkor megint szerencsejáték az egész.
Ok. Tegyük fel hogy elfogadom hogy az RNG-be utólag nem nyúlnak bele. De az is röhej, hogy előfordulhat olyan nap hogy 490-es alfa esetén pl. sose sebzek 490 felett több csatán keresztül. Aztán 3 nap múlva meg az van, hogy 500 alatt nem sebzek wow módra. Ennek mi értelme hogy egyik nap nem ütök át semmit, nem sebzek megfelelően, másnap meg mint a gyík megy. Ennek totál nincs értelme. Ezért kéne fix matek.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
e-newsee
addikt
válasz Carasc0 #196600 üzenetére
El vagy tévedve. Senki nem írta, hogy az RNG konstans, csak azt, hogy nem utólag módosítják. Meg mi az, hogy 490-es alfával átüti, 400-zal nem. Az alfa az a sebzés, semmi köze az átütéshez.
Amúgy már rengetegszer le lett írva, hogy mukodik6egy lövés.
Az első dolog, amit kiszámol, az az, hogy a célzókörön belül hova megy a lövedék. Aztán a távolságból, beesési szögből, az elméleti átütési értékből, az RNG segítségével kap egy valós (számolt) átütést. Ha ez nagyobb lesz, mint a páncél effektív vastagsága a becsapódási pontban, akkor átüti. Ha átüti, akkor jön képbe az alfa sebzés, amit megszorozva szintén az RNG-vel, kiad egy értéket, ami a sebzés lesz. Amennyiben van páncélátütés. Ha nincs, Akkor mindegy, mekkora az alfa."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Becseréltem a Super pokolmacsit a AMX Canon d'assaut 105 TD-re.....Az ágyúja franciás
Egész kellemes csatákat toltam eddig vele, lövedéke iszonyat gyors és meglepődtem azon hogy képes pattintani is egyenlőre tetszikWOT: kissio
-
Barret001
addikt
válasz magyargyerek #196602 üzenetére
A Tankok winrate aránya nem rajtad múlik! Tessék utána nézni jobban.Ha kevesled a winrate százalékodat,olyan tankkal kompenzálj,aminek jó! Nézd meg a tankjaid között,ott pontosan látszik. WG így oldja meg,hogy több tankkal is játsszunk egyszerre.
-
válasz magyargyerek #196602 üzenetére
Nincs manipuláció, a tier 8-asok többsége az MM változtatás óta többnyire top tier. Nem számít, hogy prémium vagy nem.
-
-
magyargyerek
tag
Nem akarok ezen a témán folyton rugózni de sajnos az "elmaradt" játékélmény miatt kell foglalkoznom ezzel
. Friss eset az enyém halgassátok meg. Még hogy nincs manupuláció? Vettem egy AMX M4-49 prém tankot. Azt a témát hogy ki költ és ki nem hagyjuk...Az új tankkal meglepetésemre egy hétig folyamatosan Top felülre rakott be! Már szinte szokatlanul éreztem magamat mert nem vagyok/voltam ehez szokva. Általában szívat a játék folyamatosan -2 szint az amit megszoktam. Szívat mert úgy van beállítva hogyha elkezdel húzni egy stock tankot akkor rá akar venni a játék hogy költs! rá és úgy a barátod lessz. A prém tankért meg valahogyan amiért megvetted "hálás" a Wot. Jó a besorolásod mert irányított. Na letelt az egy hét és most már találkozgatok tier 9-es tankokkal is. Amúgy maga a tank sza**rrá keresi magát mert 2-3 betalált lövéssel is garantáltan hozza az 50-60K bevételt. Ha vesztes a csata akkor is nagy pénztermelő. Másik: nem vagyok jó játékos 49,4 a statom. A legtöbb csatát magasan a T34-el mentem. Mégis miért 53% ezzel a tankkal az arányom? Nem is szeretem ezt a tankot amit meg szeretek a Chatioteer-t azzal 46 % vagyok. Ja hogy azt végig húztam, a stock állapottól kiszenvedve. És még nincs belenyúlva a játékba?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest