-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
mormota79 #216344 üzenetére
Most már tudom, tegnapi kérdésem volt.
30-ig jár jutalom.
Szerk: Most már ezt is tudom, 30 felett 50 kötvény.Más:
Parancsnok téma kissé homályos.
Csapat szint vs egyéni szint.Daki csapatában vagyok ezért ezt látom az eseményen belüli Info gombra kattintva.
Szóval a parancsnokot akkor kapod ha a csapat pontszám is elérte a 10. szintet.
Ha Daki 12.960.000 pontját vesszük a 10. csapat szint eléréséhez kellő pontszámnak akkor jelenleg csak az Orzanel csapat nem érte el a 10.-es csapat szintet.Fő jutalom (képen) leírásban úgy írja hogy ha teljesíted a 10-es egyéni szintet akkor megkapod a parancsnokot.
Nyilván részletkérdés hogy a végelszámolásnál melyik csapat kapja 6. érzék + 0-3 skillel.Tehát kell a csapat és egyéni 10-es szint. (nincs ingyen ebéd)
Nyilván az Orzanel csapat is eléri a 10-es szintet, tehát csak a személyes szintet kell 10-re húzni.
Ez mondjuk nem tiszta a kiírásban....
" Minden új szint elérésekor jutalmat kap, de csak akkor, ha személyes haladási szintje megegyezik vagy magasabb, mint a csapat haladási szintje. "Daki csapat pl. pikk pakk kihúzta a 10-es szintet de mégis megkaptam minden egyéni szint
után járó matricát, stb.Különben nekem 3 nap / 109 csata kellett a 10-es szinthez.
Ebből két nap / 5+8 =13 csata a randomban szerezhető 17+17 pont volt.
430U vagy ritkán ha csatában ragadt akkor CS-63Most mehetek a RU szerverre a Amway921 és KorbenDaIlas csapatát.
Kicsit szorosabb a jelenlegi állás. -
kchryss
veterán
válasz
mormota79 #205817 üzenetére
Hát az nagyon relatív hogy melyik jobb. Attól függ miben és kinek.
Ha például nincsenek kredit farmoló tankjaid akkor mindegyik 8-as prém jobb, mert a kpz50t-nek nincs prémium kredit szorzója.
Ha csak a fun faktort nézzük akkor lehet, hogy nincs nála jobb választás, de ami nekem fun az nem biztos hogy neked is fun. -
kchryss
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
mormota79 #204898 üzenetére
De hová lett a Liberté verziód!? Mert gondolom volt/lennie kellett, ha van ilyen legénységed!? Tedd bele abba és már tudod is használni a képzési füzeteket!
Hétvégi akció:
Sajnos bejött, NEM lesz tank leárazási akció, tehát aki tankot akart venni, emiatt ne fogja vissza magát! Viszont a felszereléseket - ha nincs épp a garázsban belőle - hétvégén megveheti akciósan. -
e-newsee
addikt
válasz
mormota79 #204895 üzenetére
Már látom. Az van, amit a sárkány írt. A könyveket azért nem engedi, mert nem a megfelelő tankban vannak. Büntit nem kapnak, mert prémtankban vannak, tehát amúy is felesleges átképezni őket. De ha mégis akarod, akkor egyesével a legénységi tagokat át tudod képezni.
Ettől függetlenül, ez egy szemét húzás, hogy ugyanazon tankok különfélére festett verzióiban nem használhatod ugyanazt a legénységet. A képzési könyvek előtt ennek nem volt jelentősége (gondolom, ezért nem is készítették fel ilyenre a játékot), csak most adódhat egy ilyen faramuci helyzet, mint a tiéd is.
-
e-newsee
addikt
válasz
mormota79 #204889 üzenetére
A két tank technikailag ugyanaz, de az L verzió gyárilagkapott álcafestést, ezért szoftveresen az egy másik tank.
A WG el tudja dönteni, ne aggódj. Ugyanez a helyzet a Patriottal is (T26E5 vs T26E5P), a Black verziókkal is, a GF verziókkal is, a Skorpi G, és a sima Skorpionnal is, és még sorolhatnám.
Amúgy képzési könyvet csak akkor nem tudsz rátennni a legénységre, ha az alap képzettségük még nem 100%-os. Semmi köze a tankhoz. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
mormota79 #203239 üzenetére
Érdekes, de nem egyedi eset. Nemrég halálom után néztem a maradék társak játékát. Utánam rögtön az a játékos végzett az értékelésnél, aki meg sem mozdult az elejétől fogva, de az utolsó ellenfél, egy tüzér menekülés közben nekirohant, és összetörte magát rajta. Így megkapta a sebzést, pedig AFK volt. És nem lett az utolsók között a sorban.
-
jr1994
addikt
válasz
mormota79 #200364 üzenetére
Mit ad a top 3? Csak a szintenként járó jutalmakat néztem végig, de nem voltam tőle elájulva. Kreditem van elég, és megvan a legtöbb tank amit szeretnék úgyhogy a töredékekre sincs szükségem. Esetleg a prémium fiók kiváltására jó lehet kevésbé fullos account mellett, vagy mi értelme van ennek?
-
jano_77
nagyúr
válasz
mormota79 #199814 üzenetére
Én várok vele egy akciót, addig nem veszem meg.
Na tegnap este lehet elintéztem, hogy zárolja a WG az acc-omat.
Konkrétan miután válaszban megírták, hogy megkaptam a kreditet - kapjam be - elküldtem őket az anyjukba és csaló szemét bandának neveztem őket! Kapják be. Legalább nyugi lesz otthon végre.
Szerintetek mikorra derül ki, ha tényleg kibasznak miatta? -
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
mormota79 #193574 üzenetére
ujev 25osbol:
kb 7500 gold
13nap prem
obj 140 camo
PZakarmiKkinai 25os:
progetto
28nap prem
kb 10k gold
sexton
kerekes f*selso eleg hervaszto volt, masodik potolt azert valamit
ranyitottam egy 3as kinait meg, arra beadta a ket csovut
szoval nyissatok kinai dobozokatasszem tavaly is azok voltak a jobbak
azt tavaly is furcsaltam h a camo-t elegge sajnalja. van vagy 5-6 fajta iden is es csak egy lett meg 70 fontbol
ketcsovu helyett e75nek jobban orultem volna, de azert nem kene sirnom se. nyitogatni jo volt osszessegeben. -
válasz
mormota79 #193396 üzenetére
Nekem megvan, személy szerint szeretem. Sokan fikázzák az ágyúját, de egész jó a gun handling. Páncél tekintetében nem szabad túl nagyarcúnak lenni vele, mert a Scorpok szétkapják a tornyot is golddal, de egyébként ez is korrekt. Szeretem, de ha most kéne döntenem, hogy 9k-ért megvegyem-e, akkor nem tenném, menjen az inkább prémium időre.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged