- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Top of the Tree Jövő hónapban:
Február 5– Február 20 - T110E3 (tier II-V 50%, tier VI-X 30%)
Február 20- Március 5 - Kranvagn (tier II-V 50%, tier VI-X 30%)[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
lacibacsi
addikt
válasz ollie #197194 üzenetére
Köszönöm! Nos, igen. Mint írtam korábban, ellenfélként én is nagyon utálom őket. Lehet, hogy éppen ezért dolgozik bennem a kisördög, hogy kipróbáljam őket...
Mondjuk miattam nem lesz fejfájása az ellenfélnek, mert alapból nem vagyok pro játékos, ráadásul a lightokkal megy legkevésbé a játék... Legalább lesz nekik egy kis könnyű préda...(#197195) zodo: Még egy ilyen megjegyzés és a sarokba térdepeltetlek, kukoricára!
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
válasz lacibacsi #197184 üzenetére
Tier 6-7 nagyon jók, csak persze nem játszhatsz úgy velük, mint egy lighttal, hanem brawlerként kell játszani, kihasználva a gyorsaságot. Aktív spotolni persze mindegyik tier-en lehet velük, de csak nagyon okosan a kis látótáv miatt. Egyre oda kell figyelned, soha ne vedd el normál light tank elől a passzív spot helyeket (sok retardált kerekes játékos csinálja), mert te nem tudsz passzívan spotolni (ritka kivételektől eltekintve). A tier 8 a legrosszabb (tier for tier), a tier 9 és 10 meg a legjobbak. De nem ajánlom az ágat, ugyanazért, mint ahogy az artyt sem ajánlom, egyszerűen rosszabbá teszik a játékot mindenki számára. A tier 10 annyira OP, hogy csak azt használják klánharcokban lightként a top klánok is, gyakorlatilag nincs esélye ellene egyetlen más light tanknak sem. Hiba volt betenni a játékba, még az artyknál is nagyobb hiba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
válasz galervin93 #197190 üzenetére
Eeeeennyi!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lacibacsi
addikt
válasz Papooo #197188 üzenetére
Értem és igazat adok neked. Viszont nekem van vagy 600 db univerzális, meg vagy 80 db francia töredékem, a két nagy kerekeshez meg van 2-2 db tervrajzom. A sok univerzális nem akarom tartogatni, hiszen kerül fordul potyognak és szaporodnak, a franciák közül meg leginkább a kerekes vonal érdekelne (bár van még mit fejleszteni az AMX 30B és az AMX 50B felé is).
Amúgy a maradék (fel nem használható) nemzeti töredékeket nem lehet beváltani univerzálisra? Van egy csomó cseh meg lengyel töredékem, amik a jelenlegi helyzetben semmire sem jók (tekintve, hogy ezek a nemzetek ki vannak nálam fullozva)...
(#197189) zodo: Világos! Eszi a free XP-t is rendesen...
("Arra tessék vigyázni..:" Bakker, a dokinál az asszisztens kislány szólt így nekem minap... Öregedtem vagy két évet miatta... )[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz e-newsee #197178 üzenetére
Nem az a baj, ki milyen szinten van. Amúgy ti ketten pont tökéletes példa vagytok - hasonló tudású játékosok, mégis van aki minden másban keresi a hibát csak magában nem, a másik meg reálisan fel tudja mérni, mennyi az annyi.
Ezt a képet meg a hívőknek (is) küldöm. Mit bizonyít? Luphaszt. Egyszer fent, egyszer lent. Oszt megyek tovább, kit érdekel? De mutatok még jobbat! Simán látszik a törés, de összességében mégis felfelé megy az a mocsok érték, pedig időnként szopok mint a torkos.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
lacibacsi
addikt
válasz notika77 #197185 üzenetére
Köszi! Sejtettem, hogy a 6-7 felejtős... A prém kerekesről meg nincs tapasztalatom, mert azt nem szereztem annakidején (sem ingyen, sem pénzért)
(#197187) xAttilax: Sokat nem költenék rá, hiszen van egy csomó töredékem, amit nem nagyon tervezek másra elkölteni. Még gondolkodom...
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz xAttilax #197182 üzenetére
Én sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, mert nem tudom mit takar az "erős játékos" kifejezés! Bár gyanítom valahogy a wn8 besorolás alapján történik ez a kategorizálás is.
(#197184) lacibacsi: Szerintem a T8-as Lynx-et már lehet néha élvezni, de azt sem érdemes összehasonlítani a prém kerekessel, illetve a T9-is egy nagy minőségbeli ugrás lesz hozzá képest.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz xAttilax #197182 üzenetére
Most megzavartál, pedig már azt hittem megétettem...
ON:
Van egy csomó tervrajz töredékem. A francia kerekes ágon meddig menjek el tervrajzokkal? Melyik tank az, amivel már élvezetesen lehet játszani?
(Mondjuk nem tudom, hogy fogok-e tudni élvezettel játszani, mert ellenfélként csak utálattal tudok gondolni az összes kerekes sz@rra...)Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
zodo
nagyúr
válasz ollie #197177 üzenetére
Köszi akkor ezt még átgondolom.
e-newsee
Végül is ha megnézem az Olaszok statjait akkor nem rossz egyik sem de valamiért úgy rémlett hogy valamiért nem úgy adta.
Az meg egy másik történet hogy kinek melyik tank fekszik és ezért ajánlott fenntartásokkal kezelni a kapott válaszokat. -
xAttilax
őstag
válasz lacibacsi #197181 üzenetére
nem így van lacibácsi!!
hanem:
"Legyen az gyenge , avagy erős játékos . Ebből a szempontból előnyben vannak , akik a kezdetektől játszanak , mert a "hőskorban" még nem létezett a totális kontroll . Kvázi , sokkal egyszerűbb volt feltornázni a statisztikát . A játékon belül véges a szétosztható HP mennyisége , és ezért nem engedheti meg , hogy abból mindenki az érdemei szerint meríthessen . Az igazi vesztesei ennek a helyzetnek a középmezőny . Ahhoz , hogy ezek a játékosok fejlődjenek + HP kell . Ezt a HP-t honnan vegye el a játék ? A jobb játékosoktól ? Az általa felállított rendszer miatt sem tudná . A gyengébb játékosoktól? Mit vegyen el tőlük , amúgy is le vannak szedálva . Ha úgy tetszik ez egy piramis játék . Minél magasabban vagy , annál többet adnak (HP-t) az alattad lévők . Ennek a kivitelezéséhez kellékek is kellenek .... szóráskép , amivel hivatalosan belenyúlhat , hogy hová csapódjon a lövedék . A +/-25% RNG ... ezzel legyengíti a játékost , hogy adott esetben áldozat lehessen . A 0-15-ös csaták szereposztását meg sem említem. Ma már nincs friss hús (HP), amivel etetni lehetne a feltörekvő játékosok telhetetlen bendőjét . Szó volt az alacsonyabb tier-ben a HP emelésről .. ez egy járható út lenne , hogy aki jobb , az fejlődhessen . Ezzel együtt vannak jó és rossz játékosok , de a manipulációk miatt a statisztika nem tükrözi ténylegesen a játékosok játékbeli tudásának a különbségeit csak nagyon nagy vonalakban , ami nem igazán mérvadó"Szóval:
korai acc + gyenge játékos= gyenge játékos
korai acc + erős játékos=gyenge játékos
késői acc + gyenge játékos = erős játékos
késői acc + erős játékos = ilyen nem létezik"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
lacibacsi
addikt
válasz galervin93 #197176 üzenetére
Igazad van! Most jöttem rá, hogy én tulajdonképpen vagyok olyan jó (ha nem jobb), mint Skill, csak engem folyamatosan szívat a WG és a statisztikáim nem mutatják a valós képességeimet. Érzésre úgy háromszorosnak érzem a szívatás faktort, tehát nekem az igazi (nem manipulált) WN8-am kb. 3500 lenne és ehhez 153%-os WR kapcsolódna...
(#197180) Papooo: Tényleg tudatlan vagy! Rájöhettél volna, hogy te a WR tekintetében szopóágra vagy pakolva, a WN8-ban viszont a WG-bérenceknek járó kiemelt támogatást kapod.
Egyszerű ez! Én örülök, hogy Zoli, meg az a sok nullás gyerek ráébresztett erre!
[ Szerkesztve ]
-
-
e-newsee
addikt
Nekem a 8-as Pantera nagyon bejön. És épp pár hete írtam, hogy jobban is megy vele, mint a prém Progival. Szerintem valahogy a karakterisztikája pont annyival másabb, hogy nekem jobban fekszik.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz galervin93 #197176 üzenetére
Enyém sem acélosabb, csak van egy elhanyagolható különbség: én tudom (és elfogadom), hogy nagyrészt magamnak köszönhető.
-
-
galervin93
addikt
válasz lacibacsi #197175 üzenetére
Jaj ne viccelj már, hisz "a statisztika nem tükrözi ténylegesen a játékosok játékbeli tudásának a különbségeit csak nagyon nagy vonalakban , ami nem igazán mérvadó". Akár lila is lehet, de minimum kék, csak ugye a Big Brother tekergeti a kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Papooo
senior tag
válasz ooloo #197168 üzenetére
Egy szerveren bent van pár tízezer játékos, ami elég komoly számítási kapacitást igényelne, ha még egy szopófaktort is rá kellene számolnia.
Egyszerűbb a szóráskép minden pontjához számot rendelni, majd a lövés pillanatában random generátorral megállapítani, hogy hol csapódik be.Értem én, hogy jól esik túlkombinálni a dolgokat, de ha visszanézel itt a topicban, kevés valóban megmagyarázhatatlan helyzetet tettek fel. Általában sikerült megtalálni az okot, hogy miért ütött át vagy pattant a lövés.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
jano_77
nagyúr
-
lacibacsi
addikt
Köszönöm a részletes választ! Maradok a játékban megszerezhető érméknél és lesz belőlük legénység+álca. Az elmúlt december után nem szeretnék többet ölni a játékba... (Karácsonyig biztosan nem... )
-
ooloo
őstag
válasz Papooo #197152 üzenetére
Az , hogy csal , a példádból (is) kiderül "Érdekes mód, a játékosok többségének, csak akkor tűnik fel, hogy "csal a játék", amikor ő van a cumi érkezési oldalán.
Amikor papír járgánnyal pattint valami tuti átütő lövést, vagy levesz egy oneshotra való skúlót lánccal, esetleg kap egy "utolsó esélyt", azt szerencsének nevezi" .Szóráskép ? A valóságban tényleg van , amit jó pár külső tényező befolyásol , befolyásolhat . Ebben a játékban nincsenek lemodellezve olyan befolyásoló tényezők , amiről Te beszélsz . Kvázi nem szóráskép , hanem szabad kéz a WG-nek arra , hogy a célzókörön belül oda tehesse a lőszer becsapódását , ahová akarja .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Gyuri27
félisten
válasz ooloo #197164 üzenetére
Nem képzelődöm. Látom a számokat és azokat meg is tudom különböztetni.
Ezt a wn8 vs wr példát se a cumisüvegből szoptam ki.
Arról nem is beszélve, hogy a stat szintén megmutatja milyen tierben játszol és milyen tierbe rak az mm.Minap 9 tierrel nyomtam. 5 meccs. 5 t10. 5 vereség. De olyan megalózó 15-1-15-3.
Nyilván véletlen.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
galervin93
addikt
Innen a topikból össze kellene szedni 15-15 embert, egyensúlyba rakni őket (pl. wn8 alapján), majd azonos tankokkal bemenni gyakorlóba és letolni jó pár meccset. Lenne ám megrökönyödés, hogy egyszer egyik, egyszer másik csapat nyer, néha akár egész nagy arányban. Persze a gyengébbek hátul kempelnének, jajnehogykikapjunkamásikpéhásoktól". De hát végül is az is egyfajta válasz lenne a kérdésekre...
-
Stauffenberg
nagyúr
Sokat nem érzel a Tier limitből, mivel Tier 6-os löveg van rajta és a páncélzata sem az igazi. A tornya legfeljebb Tier 6-os ellenfelek ellen tud aránylag sokat pattintani, felette már lutri. Érzésre inkább ez egy Tier 6-os tank, ami Tier 7-ben fut, de limites matchmaking mellett.
--
(#197159) BÁ Nutrition: Igen ezt írtam is, nem olyan mozgékony, mint a Cromwell/Comet, de hasonló szerepet tölt be, kicsit csíp, de azt sokszor és főleg oldalról támogat, tornya pedig jobb, hull down pozícióban érdemes használni. Nekem eddig bejön (jobban érzem, mint a Super Hellcat-et, amivel valahogy nem lettünk barátok, pedig az alap Hellcat az egyik kedvenc tankom a játékban).
-
ooloo
őstag
válasz Gyuri27 #197141 üzenetére
A WG feltétlen hívei lapozzanak !! ( ne olvassák tovább)
Ennek a kilengésnek is fontos szerepe van abban , hogy a játékban eltöltött idődet elnyújtsa . Időről időre "elhiteti" veled , hogy milyen faxa játékos vagy , ami akár igaz is lehet . Egy ilyen frankó széria után könnyebb elviselni , hogy a földbe döngöl . Aztán minden kezdődik elölről ... mint egy mókuskerék . Újra és újra és újra és újra .... az idők végezetéig , vagy addig amíg nem találsz szórakoztatóbb "mókuskereket" .
Az meg milyen már , hogy aki nem hisz a szent wg szavainak az "boszorkány" és ki kell rekeszteni , elhallgattatni , elüldözni a fórumról .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Macka
veterán
Meg tudja mondani valaki, hogy az IS 2 II moduljainak fejlesztése mennyi TP-t igényel?
-
zodo
nagyúr
válasz e-newsee #197160 üzenetére
Az igaz, mindenképp a fő célt kell követni de május vége azért messze van max. elveszik a lehetőség. A 430U jó gép míg az Olaszok is kivéve a 8-ast, igaz nekem megvan a prém progi de szerintem a 7-es jobban használható a 8-hoz képest. Viszont 9 -es is egy szintén jó de talán a 10 is használható de nem sok csatám van vele ezért még nem éreztem rá.
BÁ Nutrition
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Ezért is írtam, hogy nekem nem sokat számít, mert jelenleg annyi ág van, amit húzok/huznék, hogy azzal a napi pár csatával, amit tudok menni, nem fogom mostanában elérni a celomat. Pontosabban mondva, májusig nem tudnám hova tenni őket értelmesen (addig lehet őket toborozni). Feleslegesen meg nem teszem bele őket olyan tankba, amivel nem fogok játszani. Elvileg 3 tagot ki tudok venni az álcapakkon kívül. Őket beleteszem az Elc zümibe, a karácsonyi csajok pedig jó eséllyel mennek majd a 430U-ba, esetleg a 9-es olaszba. De ott is még csak a 8-asnál tartok, viszont jó eséllyel megtartós lesz mind a 3 táras.
A duplacsövűhöz meg már van több skilles csapat a KV-3-ban. Egyelőre ezeket húzom aktívabban, plusz vacsi közben arty.
Nem mondom, hogy nem tudnám őket elrakni, csak nincs sok értelme, mert nincs időm több tankkal játszani, ezekkel viszont szeretek menni, így ezekre koncentrálok.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Stauffenberg #197156 üzenetére
panther m10 eleg lomha szerintem. a cromwellek meg kifejezetten mozgekonyak
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
zodo
nagyúr
válasz Stauffenberg #197156 üzenetére
T-44 volt az első tankom amibe kampány küldetés csajait tettem és végig húztam őket az ág végéig úgy hogy T-54-be sokat ültek mert mindkét ág végi tízest kihúztam.
Panther/M10 tier limites, ezért is szerettem volna mindenképp megszerezni.
Más:
lady_angel már két csővel nyomja a twicset.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem mindig jól jön egy 100% BIA-s alap legénység, ha nyitom a T-44-ből az Obj.430-at, már pakolom is rá.
A Panther/M10 meg a Cromwell/Comet stílusára emlékeztet kicsit, talán csak kevésbé mozgékony, de preferált MM van, nem kap Tier 8-nál nagyobb ellenfeleket (a löveg miatt nem is csoda).
-
zodo
nagyúr
válasz lacibacsi #197151 üzenetére
Játékon belül az alvó macska 1800-as küldetésnél nem vonja le a weboldalon történt vásárlás értékét de jól tetszik számolni ha kell a tank akkor sajna nem lehet más csomagot venni + költeni is kell a shopban.
Tank 2500 érme amihez jár legénység de csak 1800 érme szerezhető.
4 vagy 5 álca + legénység az 1200 vagy 1500 érme.
Azaz ha csak tank kell akkor - 700 érme míg álcákkal kiegészítve -1900 vagy -2200 érme amit meg kell vásárolni de akkor lesz egy 4 fős "felesleges" személyzet.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Stauffenberg #197149 üzenetére
Igen, kb. csak napi szinten le kell ülni és pár csatát menni az apróságokért.
e-newsee szerint nem nagy cucc egy 100% BIA-s legénység míg nekem az mert 800/1000 gold egy alap 100% -as sor netán több a legénység számától függően.
Álcák pedig csak hab a tortán.
Nyeremény tankok nem vonzanak mert nem szeretek td-vel játszani pláne fix tornyossal míg a Kínai Bulldog sem az esetem.
Shop-ban lévők közül az LT-432: Metal-t venném de pont nem régiben vettem meg a sima verziót. Ha lenne arany kompenzáció akkor talán megvenném így a csomagban lévő 600 érmével , jelenleg meg is lenne egy 4 fős brigád és 4 álca a tankon lévő Metál-al.
Ezek után már csak két nap és teljes lenne a megszerezhető álca csomag plusz ugye a képzési füzetek.
Ami még érdekes lehet hogy az álca és legénység mellé kapott 5x + pl. a LT-432 -el kapott 5x szorzó + prém fiók kiosztható 3x + valamelyik személyes boost összeadódik vagy sem.Panther/M10-el még nem mentem de tervbe van, köszi a véleményt!
-
galervin93
addikt
válasz Zolee11 #197138 üzenetére
Felvetettél egy problémakört, én pedig próbálok kicsit tapogatózni, hátha tényleg van alapja a mondanivalótoknak. Normális hangnemben indult a beszélgetés, azért is mentem bele, mert kulturált hangnemben hajlandó vagyok vitázni.
"Te most mit is vársz tőlem?" - bizonyítékot, ami alátámasztja az állításod. Mert ahhoz, hogy egy állítást igaznak vélhessünk, kell valami alátámasztás.* (Bár nem tartozott a topik a témáhájoz, de te magad hoztad fel, gondolom nyomatékosítani a mondanivalód, idézlek, "megfigyelek, elemzek, és ebben nem vagyok rossz, más területen sem..." Ebből gondolom, hogy valamiféle statisztikai, elemző vagy ahhoz hasonló munkaköröd is van, ha pedig már így felhozod, akkor tényleg illene valami szilárdnak mondható bizonyítékkal alátámasztani a mondandód.)
Én baromi nyitott vagyok a konteók irányába abból a szempontból, hogy én is látom, nem csak az egyénen múlik önmaga teljesítménye, hanem ilyen-olyan tényezők igen komolyan befolyásolják azt. Ugyanakkor ezek a tényezők megmagyarázhatók az ismert játéktechnikai elemekkel, ld. RNG, hosszútávon 50%-ra törekvés a MM részéről stb. De ezek mind le vannak írva, el lehet őket olvasni, ezek így működnek, és szépen meg is magyarázzák a látottakat. Miért kellene belevennünk még olyan ismeretlen elemeket, amelyeket még csak bizonyítani sem tudunk? A labda a ti térfeleteken pattog, nektek kellene olyan adatokat hozni, ami alátámasztja a konteós elméleteket.*természettudományos végzettségem és eleve ilyen, racionális világszemléletem van, pontosan azért, mert csak így lehet esélyünk(!) kiszűrni a fals információkat a nagyvilágban, legyen az gyíkember, chemtrail, Hitler Hold-bázisa vagy bármi más.
[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
Érdekes mód, a játékosok többségének, csak akkor tűnik fel, hogy "csal a játék", amikor ő van a cumi érkezési oldalán.
Amikor papír járgánnyal pattint valami tuti átütő lövést, vagy levesz egy oneshotra való skúlót lánccal, esetleg kap egy "utolsó esélyt", azt szerencsének nevezi.Tudom, hogy én csak egy rutinos vérpisti vagyok, a magam bő 61k csatájával, 51,5 wr-rel, és 1600wn8-cal, de én szeretem ezt a fajta csalást.
Mellesleg, a valóságban is van szóráskép.
Az rng leginkább a lőszer gyártási hibáját (egyenetlenség, rosszabb vagy kevesebb lőpor, esetleg kotottabb ágyúcső, légköri viszonyok (elvégre a páratatalom és a szél is befolyásoló tényező a lövésnél, és akkor még az esetlegesen hasmenéses töltő vagy a másnapos parancsnok, vagy épp a huppanónál optikát lefejelő irányzó szóba se került.
Láttam már nem egy tuti győztes csatát elbukni, mert a jó és unikum játékosokkal megrakott csapatot szétszórta a félbot piroskák agyatlan viselkedése.
Így legalább nehezebb ráunni a játékra.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
lacibacsi
addikt
Ez most hogy is van? Látom, hogy kettő elemet aktiváltál, de azt is látom, hogy a goldcoin-od meg nulla lett. A négy elemhez tehát ténylegesen el kell költeni 1200 coin-t. Na most a játékban ettől még nem fog lecsökkenni a megszerzett coin mennyiség, ugye? Mert az elég "érdekes" lenne...
Ráadásul ha jól gondolom, akkor a tankokat is ebből a coin mennyiségből kell megvásárolni. Vagyis, ha szükséged van a 4 legénységi tagra, akkor 1900 coint kell vásárolnod, hogy a maradék 600-at kiegészítsd egy tank árára... Ügyes...
(Vagy rosszul látom, amit látok?)Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
e-newsee
addikt
Nálam az lesz a gond, hogy 3 nap biztosan nem tudok majd játszani. Pedig be akartam húzni a 4 legénységi tagot, és az álca pakkot is (az a zoknis kurvajó ), de mindenhez éppen 1800 pont kell. Én meg tudok gyűjteni max 1350-et. Szóval lehet, hogy kihagyok pár emberkét, abból most úgyis bőven van annyi, ami a tervezett ágakhoz kell, és azért egy 100%-os BIA-s legénység nem egy nagy cucc. Álcafestés viszont mindig jól jön.
-
Stauffenberg
nagyúr
Valóban a napi missziók rohadt könnyűek, de pont azért, mert az igazi fődíjat nem lehet kinyitni belőle. De legalább az álcák és legénységi tagok kvázi ajándékba vannak adva, nem kell érte semmi extrát tenni.
Az Ardenneki csata kicsit grindelősebb és szivatósabb volt, jobban megdolgoztatott, mert nem minden nap van időm leülni a WoT elé, szóval előre kellett dolgoznom token gyűjtésben. De szerintem megérte. Nincs sok csatám a Panther/M10-ben, de eddig nagyon tetszik. A WZ-120-1G FT azonnal vonzza a figyelmet ha spotolnak, ezt meg sokszor le se szarják, mert kicsiket csíp, aztán hopp, pillanatok alatt lezabálja a HP-t. Keresni is jól lehet vele (premium előfizetés mellett), mert fillérekért van a lőszer. A WZ-nél egy standard lövés is egy ezresbe kerül és gyakran elnyeli az RNG dobókockaisten.
-
e-newsee
addikt
Ha olyan szuper elemző vagy más területen is, akkor igenis legyenek róla jegyzetek, iratok, és nem csak a
negatívelméletedet igazoló adatokkal. (Jól mondja lacibacsi )Mérnök vagyok egy multinál. A gyártósori emberkék (élükön a területvezetőkkel) folyton panaszkodnak, hogy így nem jó a teszter, úgy nem jó a gép, sokszor kell javítani, állítgatni, mindig elmaradásban vannak. Meg hogy javíttassuk meg a tesztert a gyártóval, meg stb. Persze a darabszám mindig lejön. Sőt, sokszor több is, mint az előírt. Aztán, amikor megkérdezzük, hogy oké, de akkor hol van a műszaknapló, mert abban benne kellene lennie a gyári folyamatok alapján minden 5 percnél tovább tartó fennakadásnak tételesen, akkor meg jön a duma, hogy nem érnek rá tölteni, meg hát nem tudom, miért nem írják, be, de eskü így volt, meg a lányok mondják a soron, hogy sok a probléma, márpedig ők egész nap ott vannak, biztos jól emlékeznek. Erre általában mi megkérdezzük, hogy oké, de baszod, adatok nélkül egy kanyi garast sem ad nekünk a külföldi vezetés ilyen nagyobb javításokra. Ha csak azt látják, hogy van egy sor, amin mindig lejön 100-110%, a műszaknapló majdnem üres, a karbantartási naplóban a hibajegy nyitása és zárása között 5 perc van (ha épp nem 1), akkor ha fejre állunk sem adnak lóvét, hanem inkább megkérdezik, hogy ha tudunk 110%-ot, akkor emeljük fel az előírt darabszámot, de ne kamuzzunk, hogy szarul megy a sor.
Összefoglalva, bemondásra senki nem fog elhinni semmit.Az, hogy milyenek a megérzéseid/megfigyeléseid, az nagyban függ az aktuális pszichikai állapotodtól. Ha az első pár csatádban van ász kör, ahol te hoztad le a meccset egy jól sikerült manőverrel, meg mondjuk rádobtál egy jól sikerült csatában egy újabb GM-ot a csőre, akkor utána hidd el, sokkal elnézőbb vagy pár lepattanóval szemben, mintha az első csatád egy 15:3-as bukta, harmad HP-nyi sebzéssel. Még akkor is úgy érzed, hogy jobb etap volt, ha a nap végére aztán kicsit leromlott az összesített eredményed. És mindez fordítva is. Tudod hányszor volt olyan, hogy úgy éreztem, szarul ment minden, nem tudtam azt csinálni, amit szeretnék, csomó lepattanóm volt, megtizedelték a HP-mat az első pár percben, alig értem oda a csatába, stb, aztán a nap végén megnézve a statisztikát, szembesültem vele, hogy másfélszer annyi az átlag sebzésem az összes tankkal, mint ami alapból, lett 70-80%-os találati arányom, meg mondjuk 15/9-es WR-em? Mégis rossz szájízzel kelek fel a gép elől, hogy ez a nap nem sikerült. Pedig de. Ezt csak erősíti (és ezt is hidd el nyugodtan, mert ez viszont bizonyított dolog), ha tudat alatt eleve keresed az olyan eseteket, amik miatt kidühöngheted magad, hogy elcsalta a WG a csatát. Az ilyenek jobban megmaradnak a fejedben, mert szeretnéd, ha bizonyítást nyerne a véleményed, mert akkor az agyad pozitív élményt könyvelhetne el. Márpedig az agyad arra törekszik, hogy igazolja magát, és ehhez hazudik is magának (jótékonyan nem jegyez meg bizonyos dolgokat), ha kell. Ha utáljuk az esőt, akkor úgy fogunk emlékezni a nyárra, hogy mindig esett. Pláne, ha éppen a szabadságunk alatt volt esős idő. Pedig lehet, hogy a száraz adatok alapján csak egy hétig volt rossz idő. Ez nem baj, ez az emberi létünk alapja. Ezért fejlődtünk oda, ahol most vagyunk.
És ha már tapasztalat. Én azt veszem észre, hogy mióta abban a napi pár csatában az eddigieknél is jobban figyelek arra, hogy mit csinálok, figyelem, hogy milyen tankok estek már ki, mik hol voltak utoljára, mik nem voltak még felspotolva, és azok hol lehetnek, a tőlem távol harcoló csapattársak és ellenfelek HP-ja hogy áll, stb-stb, azóta folyamatosan fejlődök, kisebb hullámvölgyektől eltekintve persze. Szóval akkor én most lassan egy éve pozitív megkülönböztetésben részesülök, mert nem volt pár napnál tovább tartó szopóágam? Az véletlenül sem lehet, hogy ez az egész jobb teljesítmény csupán azért van, mert egy éve megszületett a gyerekem, és az egész életem tele lett pozitív dolgokkal, eleve jobban érzem magam, és a játék nem csupán időtöltés lett, amivel jobb híján elbaszom a délutánjaimat, hanem valóban kikapcsolódás, amivel levezetem az estéket? Pozitívabban állok az egész életemhez, nem görcsölök rá, nem keresem mindenben a hibát és a sumákolást. Gurulok párat, átállítom az agyam a gügyögésről felnőtt állásba, az meg örül, hogy végre mást csinál, és odateszi magát. És láss csodát, javulok a játékban! De lehet, hogy a WG látja mindezt, és úgy volt vele, hogy ugyan már, legyen egy jó éve a csávónak, aztán majd 2020-ban jól leszopatjuk.
Szóval ez az ÉN véleményem az egész témáról, sokszor leírtam már szinte ugyanezt, de most eljutottam oda, hogy nem veszek részt ebben tovább. Meggyőzni egyik oldal sem fogja a másikat. Jó játékot mindenkinek, aki játszik, és jó keresgélést mindenkinek, aki a manipulációra gerjed! PEACE!
-
Macka
veterán
Bár csak páran osztották meg az overall WR-t, xAttilax kivételével mindenkinek 50% körüli érték (stat akapján Te valami unikum vagy , ha nem full degenerált a csapat, le tudod hozni egymagad is a vesztésre álló meccset)
Szóval nem értem a sok "sírást", hogy szivat a játék, mert a WR egyensúlyozva van.lacibacsi: az ellen unikumra állított bot volt, a WG-s gyíkemberek irányították őket. Ez 100%.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz BloodRay #197142 üzenetére
"Amúgy ez a hitgyüli ami itt megy... "
Ja, Németh Sándor megpukkad az irigységtől...Friss élmény a hívőknek:
A csaló WG tegnap Malinovkán olyat produkált, hogy csak lestem. A saját csapatunk kezdés után szétszóródott (ahogy kell), mindenki ment a szerepének megfelelő pozícióba. A szemét csaló WG viszont a teljes ellenséges csapatot felküldte a hegyre. Mind a 15 tankjukat! Ekkora csalás már nekem is feltűnt. Súlyos probléma az, hogy az MM és az RNG (a szórásképpel kiegészítve) ilyen aljas módon a hegyre irányította a teljes ellenséges csapatot. Mondanom sem kell, hogy 0-15 lett a vége. Szemét banda!Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
"...akkor valaki nem is állapíthat meg összefüggéseket, igaz?"
Bárki megállapíthat összefüggéseket,de ha nem tudod alátámasztani adatokkal, akkor annyit ér, mint halottnak a csók... Eljátszod nekünk a "szuper elemző"-t, csak éppen nulla szakmaiság van a mondandódban. Mutass kérlek néhány replay-t, ahol csúnyán szívtat játék! Szeretné(n)k tanulni belőle. Ja, te nem mented a replay-eket? Sejtettem. A játékosneved pedig nem adod meg mert majd fikáznak itt a többiek? Ahogy nézem, megy az anélkül is.
-
BloodRay
veterán
válasz MaximPeti #197134 üzenetére
Tegnap én is összefutottam vele... 277-el meg se mozdult a kezdőhelyről, csak írkált... Debil. Annyira volt jó, hogy a csata végén akaratán kívül spottolt... De hogy ebben mit élvez a szerencsétlen...
Amúgy ez a hitgyüli ami itt megy...
(#197141) Gyuri27 - > Nekem is szokott 3k wn8-am lenni, akkor én most unikum játékos vagyok, csak a szemét WG csal? Ezt jó hogy mondod...
Egyeseknek mennyire nincs önkritikája...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
ooloo
őstag
A fórumtársak gúnyos megjegyzéseit nem kommentálnám .... én kérek elnézést helyettük !
Valójában Neked tették fel a kérdést , hogy miért manipulálná a játékmenetet a wg ....
Aki nem hiszi , hogy csal a wg , az ne olvassa tovább , hanem lapozzon !!
Csak feltételezésim vannak .
Itt sokszor elhangzik , hogy egyes játékosokat szívat és másokat előnyhöz juttat . Ez így ebben a formában nem igaz . A játék mindenkit kontroll alatt tart . Legyen az gyenge , avagy erős játékos . Ebből a szempontból előnyben vannak , akik a kezdetektől játszanak , mert a "hőskorban" még nem létezett a totális kontroll . Kvázi , sokkal egyszerűbb volt feltornázni a statisztikát . A játékon belül véges a szétosztható HP mennyisége , és ezért nem engedheti meg , hogy abból mindenki az érdemei szerint meríthessen . Az igazi vesztesei ennek a helyzetnek a középmezőny . Ahhoz , hogy ezek a játékosok fejlődjenek + HP kell . Ezt a HP-t honnan vegye el a játék ? A jobb játékosoktól ? Az általa felállított rendszer miatt sem tudná . A gyengébb játékosoktól? Mit vegyen el tőlük , amúgy is le vannak szedálva . Ha úgy tetszik ez egy piramis játék . Minél magasabban vagy , annál többet adnak (HP-t) az alattad lévők . Ennek a kivitelezéséhez kellékek is kellenek .... szóráskép , amivel hivatalosan belenyúlhat , hogy hová csapódjon a lövedék . A +/-25% RNG ... ezzel legyengíti a játékost , hogy adott esetben áldozat lehessen . A 0-15-ös csaták szereposztását meg sem említem. Ma már nincs friss hús (HP), amivel etetni lehetne a feltörekvő játékosok telhetetlen bendőjét . Szó volt az alacsonyabb tier-ben a HP emelésről .. ez egy járható út lenne , hogy aki jobb , az fejlődhessen . Ezzel együtt vannak jó és rossz játékosok , de a manipulációk miatt a statisztika nem tükrözi ténylegesen a játékosok játékbeli tudásának a különbségeit csak nagyon nagy vonalakban , ami nem igazán mérvadó . Szerintem.
Ma már alig akad , aki beszáll a wg piramis játékába .
Gyorsan leszögezném .. ez csak feltételezés .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
xAttilax
őstag
az mm "buherálás" max a csapat összeállításban van része nem a lövések és sebzésben...
De ebben igazad van, ott "Tévedtem"WR picit gyenge lett (sok haverral mentem szakaszba akik tényleg kezdők) de kövi hónap szerintem megint jó lesz
El sem merem képzelni mi lenne ha nem nyúlna bele a játék
amúgy neked mi is az ingame neved?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Zolee11
senior tag
Tisztázzunk pár dolgot.
Nem azért jöttem ide "sírni", mert vörös értékeket produkálok, mert közöm nincs a mapokhoz, tankokhoz, stb. Hanem pont azért, mert egyre jobban átlátom, mi hogyan működik, ebben a játékban. Köszönöm szépen, így is zöld értékeket produkáltam az elmúlt 24 órában is, vagy ahhoz nagyon közelit.
Engem nem érdekel, hogy mindenkinek van vagy nincs, engem az érdekel, hogy NEM TISZTA a játék, és ez pofátlanság. Ilyen eszközökhöz egy korrekt rendszer nem nyúl és nem alkalmaz!
Kedves xAttilax, te még akkor sem vagy képes belátni, hogy tévedtél, amikor szembesülsz a tényekkel, lásd tavaly október. Ugye?
Kedves Ervin!
A felvetésedre válaszoltam, erre te újabb kérdéssel válaszolsz? Kérdezd meg azokat, akinek még nagyobb a WR értéke, vagy kisebb, erre komolyan tőlem várod a választ?
Te most mit is vársz tőlem? Egy jegyzetet, vagy mit? Esetleg egy hivatalos, minősített intézmény által aláírt megfigyelésen alapuló okiratot? Szerinted feljegyzéseket teszek minden kör után, majd elmegyek hitelesíttetni? Mert ha nincs, akkor hogy merek ilyet állítani, igaz? Ha ilyen nincs, akkor valaki nem is állapíthat meg összefüggéseket, igaz?
Rendben, megbeszéltük, részemről téma lezárva!no brain, no problem
-
Thrawn
félisten
válasz wwenigma #197132 üzenetére
"a battle tier allitasaval" - Ezt tapasztalom én is. Ha egy adott tankkal megyek 3-4 kört ahol nem vagyok top tier és elveszítjük a csatákat sorban, akkor 4-5. meccsre már a saját tieremben vagyok és ha még ott is vesztek akkor top tier leszek utána, így előbb-utóbb nyerni fogunk. Ebben nincs semmi különös. Nade:
Ettől még nem a játék fogja elskillezni a legénységet, rosszul felszerelni a tankot és a csapattársát lökdösni ahelyett, hogy az ellenségre koncentrálna stb... Onnantól kezdve, hogy 30 embert beraknak egy pályára játszani, nincs az a gép amelyik meg tudná tippelni ki merre fog indulni, mit fog csinálni, azt meg pláne nem tudhatja, hogy pl mennyire érti a játékban lévő mechanikák működését és mennyire tudja kihasználni azokat, vagy hogy egyáltalán mennyire ismeri azt a pályát amire került. Sőt azt sem tudja, hogy holnap én fogok leülni ide a gép elé játszani vagy valaki más.Abból kiindulva összeesküvéseket szőni, hogy "bazze fullbeszűkülve a fődet lőttem egész nap, telibeződvót de mégis mindenről pattantam, direkt engemet szivat a végé, megvuduzták az accom már regisztrációkor, stb" nos ezt el kell felejteni. Meg lehet nézni a nevesebb streamereket akik mind nagyon jó játékosok, hogy ők is ugyanúgy megkapják ezeket a 15:1 vagy 15:4-es csatákat és ha megfeszülnek sem tudják lehozni a meccset. Nincs kivételezés, mindenkinek van jó és rossz napja a játékban, az meg pszichológia, hogy a rossz napokat hosszabbnak érzed, mint a jókat. Teljesen felesleges ezen rugózni és konteókat gyártani.
ps: nyilvánvaló, hogy ezt feleslegesen írtam le, mert aki hisz a "battle tier"-en kívüli manipulálásban az ezután is hinni fog, sőt, meg is fogja itt osztani másokkal, akik között (baj)társra is akad aki megerősíti ebben a hitében. Meg persze találkozik a másik oldallal, akivel jól elvitatkoznak egy darabig akár - vérmérséklettől függően - személyeskedésig fajulóan. Aztán végül úgyis mindenki kettőt kattint a wot.exe-n és ennyi. Idővel pedig kezdődik az egész elölről. Egy biztos, én mégegyszer nem fogok ebbe a parttalan vitába beszállni, mindenki azt hisz amit akar, csak egyet ne felejtsen el senki, hogy alapjában véve ez csak egy játék. Aki meg megunta annak tudok egy jó tankos filmet ajánlani, ami megtörtént eseményeken alapul: [link] (vigyázat, russian biased ez is mint a WoT )
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
galervin93
addikt
válasz Zolee11 #197133 üzenetére
"Elég régóta 50% fölött van a WR-em, majdnem 52%..."
És akinek 54, 56, 60? Őket kevésbé szivatja? És akinek 48, 46, 42, őket meg jobban?Kérlek ezt is vedd figyelembe:
"Ha megfigyelsz és elemzel, azt gondolom adatokkal is alá tudod számítani. Megtennéd kérlek?"Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
xAttilax
őstag
válasz Zolee11 #197133 üzenetére
De ez mindenkinek van..... és ez is ki lett tárgyalva...
csak k*rva unalmas, hogy 2 naponta jön valaki aki nem tud kettőt lőni mert fingja nincs a mapokról vagy a tankokról és már sírja tele a fórumot a baromságaival.
Figyelj, amíg itt magyarázod a hülyeségeid addig simán nézetél volna pár csatát és talán nem vörös értékeket produkálsz azt nem jössz fröcsögni.
ha meg olyan csaló ez a játék akkor meg jó hülye vagy, hogy hagyod magad szívatni, vagy valami beteges megmondó ember vagy??? Gratulálok, leleplezted, nagyon okos vagy, ennyi CSÁ!"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Zolee11
senior tag
válasz xAttilax #197127 üzenetére
Gratulálok, nagyon vicces vagy.
Októberben lett neked linkelve!
[link]
Ismét köszönöm wwenigma-nak, hogy felvilágosítja a népet, hihetetlen, hogy október óta se kép, se hang nálatok...(#197131)galervin93
Valóban a manipuláció azt jelenti, amit leírtál, csakhogy nem ismertek teljes mértékben az eszközök, egy része csak publikus, ehhez csaptam most hozzá az RNG játékát, egyértelműen felismerhetőek a minták, nincs mindig módosítva, de a "szopóág" esetén jó párszor felismerni. Ezt magyaráztam a múltkor is, miből következik az, hogy nem tiszta az MM, senki nem értette.
Miattunk van bevezetve? Elég régóta 50% fölött van a WR-em, majdnem 52%... Ezért ültet fel rendszeresen arra a bizonyos rollerre, csak amikor azt sem engedi, hogy sebezzek, na az már kritikán aluli eszköz![ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Thrawn #197129 üzenetére
Az MM szabadalmi leirasaban benne van hogy a battle tier allitasaval szabalyozza hogy 50% koruli WR-en legyenek a jatekosok. Az hogy mellette még mit hogy csinal ami nincs leirva, azt szopóágnak hivjuk...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
galervin93
addikt
válasz Zolee11 #197120 üzenetére
Ha megfigyelsz és elemzel, azt gondolom adatokkal is alá tudod számítani. Megtennéd kérlek?
szerk.: amúgy a manipulál szó azt feltételezi, hogy a tudtunk nélkül tesznek valami számunkra negatívat. Na most az általatok hangoztatott 50%-ra törekvés abszolúte nem titok, mindenki tudja, ismeri, mi ebben a manipuláció? Éppen miattatok van bevezetve, hogy legyen egy kis sikerélményetek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz peterson79 #197128 üzenetére
Szerintem is skill csapata fog nyerni, de nekem csalódás az egész, mert most kitaláltak egy speciális csak tier 10-es módot, ami gold spammből fog állni, és csak OP tankok lesznek, mint rankeden. Nekem ez nem hiányzik, e miatt nem is rankedeztem soha, itt meg még annyi jutalom sincs, mert csak 1 commandert meg 1 camot kapsz.
-
Thrawn
félisten
-
-
peterson79
őstag
Rohadjon meg a WG a manipulált szarjával, 11/3
megyek aludni inkább -
kchryss
veterán
Így lehet majd megszerezni a streamereket legénységi tagként, vannak hang minták is a cikkben: [Team Clash] Support Your Favorite Content Creator!
-
Zolee11
senior tag
válasz ollie #197122 üzenetére
Pont ezt magyarázom, hogy többen voltatok akik azt állították ez ostobaság, igen volt ilyen tapasztalt játékos is, de mint kiderült, akkor bizony igazam volt, mivel, hogy benne van a kódban a manipuláció, és ez nyílt titok. Hoppácska. Akkor is én voltam a "bolond" pár napig, aztán érdekes mód senki nem kért elnézést a tévedésért, amikor be lettek linkelve a bizonyítékok az MM (amúgy publikus) működéséről. De miért csalna az MM, ugye? Akkor is megvolt az "értelmes" magyarázat, csak épp az sem korrekt. Azért vagyok szívatva, mert nagyobb a WR-em mint 50%? Hát igazán korrekt hozzáállás.
(#197121)xAttilax
Mert 3 éve ezzel játszom, és nem fogok átmenni a konkurenciához, eldobva 7500 csata idejét, és "munkáját".no brain, no problem
-
válasz Zolee11 #197120 üzenetére
És nem gyanús, hogy egy 60 ezer csatás játékos nem lát manipulációt, te igen, a tizedannyi csatával, akkor lehet, hogy mégsem neked van igazad? Ha már sokat elemzel tudhatnád, hogy minél nagyobb a mintavételezési mennyiség, annál közelebb van a valósághoz.
-
Zolee11
senior tag
válasz e-newsee #197116 üzenetére
Én megfigyelek, elemzek, és ebben nem vagyok rossz, más területen sem...
Ezt látom, ezt tapasztalom, a kérdést a WG-nek tedd fel, nem tudom, hogy mi az ok, de ezt tapasztaljuk a játékban.
És igen, kezd nagyon tele lenni a hócipőm vele, hogy nem lehet normálisan, fer és korrekt módon játszani, mert a játék dönti el mi lesz.
Lehet ez a szép jövő, nem csak a média, hanem minden manipulált lesz, mert észre sem veszi sok ember, sőt el sem képes hinni, mert hát mi haszna lenne nekik ebből? Ugye?
De azért vagyunk néhányan, akik nem csak nézünk, de látunk is.
(#197118)xAttilax
(#197119)Thrawn
Hihetetlen igaz? Durva, nem semmi... de aztán a múltkor is pár nap múlva mellém állt valaki bizonyítékkal az MM-et illetően, mindjárt lehallgatott a sok kétkedő... a nagy tapasztalt 60.000 csatás játékos, aki aztán keni vágja a témát, de ennyit nem vett észre. nehogymá a 6.000 csatás játékos megmondja mivan... utána nagy csend lett.[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
e-newsee
addikt
-
Zolee11
senior tag
Ismét eljött az ideje, hogy elmondjam a véleményem erről a játékról.
Korábban már azért is én voltam a hülye, hogy manipuláltnak kiáltottam ki a MM-et, de bizonyságot nyert, hogy valóban az. Az 50% winrate tartása miatt, az MM így osztja a köröket, ettől jön az állandó szívatós napok, ami eleve kritikán aluli játékélményt okoz.
Nos figyelem azóta is játékmeneteket, és nem csak az MM-el "csal" a játék, hanem kb, mindennel, így az RNG-nek is pont semmi köze a randomhoz olykor, egyszerűen az is ellehetetleníti a játékot, és azt, hogy esély legyen pl. szakasszal megfogni a vesztes kört.
Na ez viszont felháborító és vérlázító, hogy honnan veszi bármilyen fejlesztői csapat a bátorságot, hogy ilyet megtegyen? Undorító, és gusztustalan az amit a WG fejlesztői csapata és az egész stáb megenged magának.Egyszerűen hihetetlen, hogy mindennel büntet a játék, bünteti a szakaszt, állandó + tier, még véletlenül sem lehet maximum azonos, vagy Isten őrizz kisebb tier ellen játszani. Amikor bekerülsz a vesztened KELL szakaszba, nemhogy full piros a csapatod, de a szórás is mesterséges és tuti hogy pattan, vagy a földet találja el vagy bármit, ami kitakarja a célzási kör 10%-át a tank elől. Még csak véletlenül se tudjak/tudjunk tenni bármit is ez ellen.
Egyértelműen semmi köze a (generált) véletlenhez, legalábbis ilyenkor.
Ez nem csak az én véleményem.Csak gratulálni tudok a WG csapatának ehhez az egész csaláshoz, igazán büszkék lehettek magatokra! Megöltétek a tiszta és szabad játékot!
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
ooloo
őstag
válasz jano_77 #197113 üzenetére
Amúgy érdekes lenne egy csak zöldek a csak zöldek ellen ... csak sárgák a csak sárgák ellen .
Mennyi HP levadászása kell az ellentábor tankjairól átlagban egy zöld statisztika szintem tartásához , mondjuk tier VIII-ban ? Egy ilyen felállásban hosszútávon is mindenki maradna zöld ?Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #197084 üzenetére
Tényleg FUN LEHETNE!!! - direkt nagybetűkkel - csak LEHETNE, ha tier6-ban nem only retardált, agyatlan nyomorékok játszanának! Minden csatában full vörös és szürke mindkét csapat és az nyer - többnyire az enemy - ahol van 2,3 esetleg 4 zöldecske. VICC ami itt lent zajlik.
Sajnálom, hogy ennyire leesett a színvonal a korábbi évekhez képest - 2012 és utána még mondjuk 3, max 4 év - és onnantól totál gáz ez a játék. Már ami a játékos színvonalat illeti. Kár érte!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dethroner
veterán
Hello!
Ezt a kínai holdújév küldetést hogy kell értelmezni? Pl az álmos macska küldetést mi módon lehet megcsinálni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
válasz Eugene Roe #197107 üzenetére
De, az konkrétan a tűz kitörésének esélyét csökkenti, de nem írnak semmit HP-ról.
-
Injun
senior tag
Azt lehet tudni,hogy hány órakkor jön az új verzió?
-
Eugene Roe
őstag
válasz ollie #197101 üzenetére
A sofőr motorkarbantartó skillje viszont hasznos a tüzek ellen. Valami 25-35%-kal növeli a motor életerejét. Ha nem 3 fős a személyzet, de gyulladós a tank, akkor nekem offroad után 3.-nak az megy.
Vagy annak semmi köze a tűzhöz? :D
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
ooloo
őstag
válasz e-newsee #197056 üzenetére
Ha az a három kör 400-500 sebzést hoz , az sem mérvadó . Igaz , csak a saját nevemben nyilatkozok . Az a 3 csata csak 3 csata . Függetlenül attól , hogy ki kezeli a "személyzetet" . Amúgy tudni lehet a kölcsönadó milyen statisztikával rendelkezett ?
Elég gyakran bekukkantok Mars 1991 közvetítéseibe .... kedvelem a srácot . Egyrészt , mert ügyes játékos . Másrészt , mert alapból nyugodt természete van . Na jóó... még az is , hogy gyakran és szívesen visz csatába Német páncélosokat . Ő fakadt ki Szakács Tibor egyik kijelentésére , miszerint a kempelés egy jó stratégia . Tibor tényleg nem szeret konfrontálódni . Persze ez nem von le semmit abból , hogy jó játékos .
-
ooloo
őstag
válasz Stauffenberg #197099 üzenetére
"Az én hangvételemben semmi anti-baráti nem volt."
Ááá... dehogy . Sőt!
Mindegy is ... itt fejezzük be .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
zodo
nagyúr
RU szerveren ugye adtak 3 nap prémet a szerver támadások miatti játék kiesések végett.
Karácsonyi díszítés kezdetekor játszottam odaát és mikor bontani kellett a fát.
Sajnos csak IX-es ünnepi hangulat szintig jutottam az egyetlen 5x ládával és némi játékkal.
Vártam a tankleárazásokat de nem jöttek, meguntam és a potya prém fióknak hála ill. odaát is legénységi akció van ezért most megvettem az OBJ.430-at.
Játszogattam és 75 csata után eset le hogy mekkora láma vagyok mert elejétől fogva betehettem volna a +50% ünnepi bónusz járművei közé.
EU szerveren is meg van jó ideje az OBJ.430 , szerettem és odaát is ez az ág amit elsőként ki szeretnék húzni.Utolsó 3 órám volt hátra a prém fiókból, toltam még egy 2 órás etapot és közbe csak össze botoskodtam egy Ász kört.
Első 4 perc felejtő, max 1 sebzés + kérdőre vontam a hátul lévő T49-et.
Aztán váltottam és némi mázli de szerintem jól ki mozogtam magam, közbe majdnem összeroncsoltam a tankom de átgondoltam szóval volt baj bőven.Nem tudom a RU replayt hova lehetne feltenni ezért készült yt videó ha valaki megnézné.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest