Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Zizi123 #195393 üzenetére
XP és kredit farmolás, legénység képzés - eredetileg ez volt a prém tankok szerepe.
A KV-5 mond neked valamit? Erős páncél, 167-es AP pen, régen tele volt vele a játék.
Ezért is volt kedvezményes MM-jük, mert valamiben gyengébbek voltak a normál tankoknál.
Csak ez már eltorzult a mostani irányba.(#195394) e-newsee : akkor tulajdonképpen egyetértünk, csak szerinted ez nem pay2win, szerintem meg már az. És ez csak rosszabb lesz, ha ebbe az irányba mennek tovább
Путин, иди нахуй!
-
Barret001
addikt
Tudom nem nagy szám.Toldi tank ász Mégis csak a mi tankocskánk volt.
[Toldi] -
notika77
senior tag
-
válasz Stauffenberg #195388 üzenetére
A löveg tulajdonságai rosszabbak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
válasz Zizi123 #195393 üzenetére
Ez a válasz gondolom nem nekem ment volna, de tényleg volt ilyen elv régen. És az előző kommentemben kifejtettem, hogy tulajdonképpen most is létezik, csak szeretünk nem emlékezni ezekre a tankokra.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz Atti777 #195391 üzenetére
Nincsenek gondjaim a szövegértéssel. Tudom, mire gondoltál. De akkor sem nevezném p2w-nek a játékot. Sem bármelyik tankot. Párszor kiveséztük, hogy a WG kb két lehetőség közül választhat: vagy jobb prémium tankok, amiket vesznek, amiből lesz bevétel, de rombolja a játékot, vagy jól balanszolt prémium tankok, amik ugyan nem befolyásolják negatívan a játékot, viszont, mivel nem kiemelkedők semmiben, de mégis valódi pénzbe kerülnek, ezért nem veszi őket a kutya sem. Mint pl ez az utolsó adventi VK, vagy a Mauerbrecher, vagy a hólapátos cucc. A WG az első verziót választja bizonyos esetekben, mert a játékosok szemében sajnos az extra kredit szorzó és XP szorzó, és a bünti nélküli legénység már nem számít előnynek. Azt várják el sokan, hogy a pénzükért olyan tankot kapjanak, amivel nem kell dolgozni, csak bemegy a csatába, kattogtat, nyomja a W-t, és majd győz a tank helyette. Szerencsére többségében nem ilyen tankokat adnak ki, csak hát ugye az emlékeinkben nem marad meg egy átlagos tank, csak a jobbak. Kvázi magunknak b@sztzk el az egyre durvább igényekkel.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Zizi123
senior tag
válasz e-newsee #195392 üzenetére
"félig-meddig íratlan szabály, hogy prémtank nem lehet jobb, mint a neki megfelelő, fullra kifejlesztett tech tree tank."
Te mirol beszelsz???
Ha nem lenne jobb, mint az ingyenes, akkor miert is vennek meg a jomunkasemberek???
Nyilvan nem fogjak megvenni, igy jobbat kell csinalni, es a Progetto 1 tokeles pelda erre.Nem kell a hatekonysagat a Progettonak, es a kb neki megfelelo olasz Pateranak osszehasonlitani. Nem is lehet 1 napon emliteni.
-
e-newsee
addikt
válasz Stauffenberg #195384 üzenetére
Persze, hogy irónia volt. Ott is van a kacsintós.
Egyik általam felsorolt tank sem egy főnyeremény manapság, nemhogy p2w lenne. De igazából a Progetto sem az. Full papír az egész, és kell tudni használni, hogy ópé legyen. Az én szememben az ún. "nem kezdőbarát" tankok nem számítanak ópénak. Márpedig a Progetto nagyon nem kezdőbarát."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
senior tag
válasz e-newsee #195379 üzenetére
Azt hiszem gondjaid vannak a szövegértéssel.
A pay2win nálam azt jelenti, hogy pénzért olyan tankot tudsz venni, ami jobb, mint amit ingyen meg tudsz szerezni. Ennek legelső példája a Type59 volt még a kezdeti időkben, amikor az a csapat győzött, ahol több Type volt. Aztán lenerfelték, és volt egy olyan félig-meddig íratlan szabály, hogy prémtank nem lehet jobb, mint a neki megfelelő, fullra kifejlesztett tech tree tank.
Ez a "szabály" lett az utóbbi időben eléggé elfeledve a WG részéről[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
zodo
nagyúr
Tavaly volt a ládákban azóta 52 csatám van vele és leginkább a löveg pontatlanságával kell megbarátkozni.
Lengyel nehezekhez tudnám hasonlítani ha talál sem biztos hogy átüt mert ebben is jobb a sima ha csak egy kevéssel is. -
törölt tag
15-el....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ollie #195386 üzenetére
Milyen hátrányai vannak a sima IS-3-hoz képest? Én azért sokat láttam mostanában (gondolom a ládákból kipörgetés megdobta a számukat), el lehet vele bánni ugyanúgy mint a simával, de ha kipécéz és rám táraz az kellemetlen élmény. Kitárazás után 10 másodperccel már megint tűzképes.
-
HellGreg
őstag
Na most a mai buktasorozat megkoronázásaként (17/5 győzelem) ez feltette az i-re a pontot:
Itt elgondolkodtam, és azon változtatnék a játékban, hogy az XP-osztást nem pusztán győzelemhez kötném, hanem egyéni teljesítményhez, szóval nehogy már a vesztes csapatból nagy kalibert kapott játékos kevesebb xp-t kapjon, mint a győztes csapatból 500-at sebző szerencsétlenség. Nekem személy szerint nagyon idegesítő, hogy ennyire győzelemközpontú minden. Tudom hogy persze az a cél, de így a jobb játékosok (ami én nem vagyok) sem lennének annyira kiszolgáltatva a noobhordáknak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Stauffenberg #195384 üzenetére
Hidd el, az IS-3A sem op, nem véletlen, hogy szinte soha nem találkozol vele csatában.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz e-newsee #195379 üzenetére
Nem tudom irónia-e, de a CDC egy bűnszar, használhatatlan fos. Tudom, mert van azóta, hogy tényleg elég ütős volt, de mára kb közmegegyezéses álláspont world wide web-szerte, hogy tényleg egy szar lett.
Én azért az IS-3A-t is hiányolom. Külön jó benne, hogy betölt három lőszert is, majd kitárazás után semmilyen, de az égvilágon semmilyen bünti nincs rá. A franciáknál, amerikaiaknál hosszú reload idő van, olaszoknál a töltési idő az első behelyezett lőszernél a leghosszabb, majd onnan csökken. Ez nem, ennél kitárazás után rögtön a legrövidebb töltési idővel kezd. Van amúgy bármilyen hátulütője a normál IS-3-hoz képest? Némi statisztikai matatást látok, hogy rá lehessen fogni, hogy itt-ott kompenzáltak valamit, de attól ez még egy free tank OP verziója, amit valódi pénzért kell megvenni.
---
Btw tök király, hogy csak este 11 körül megyek házibuliba és az is 2 saroknyira van tőlem. Most belépve a játékba, mintha sokkal nyugisabban lehetne játszani. Lehet az igazi lemmingek már bebódultak a Fantától és a sósropitól, anyu meg nem engedi őket a géphez.
-
CirrMee
addikt
A ruszki antiskorpió motorja igencsak erőtlen, az első kis emelkedőtől is szeret megrettenni, ráadásként szeretik marasztalni is a ragadósabb talajviszonyok. Löveg problémamentes, viszont az álcája (főleg a lövés utáni) sokkal használhatóbb, szóval olyan helyen is nyugodtan lehet vele köcsögösködni, ahol a SK Gézával már menekülni kell.
Részemről
pálinkatöltésgyorsító, álcaháló, meg távcső ment rá.[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #195380 üzenetére
Tudom, hogy neked egy egész levéltárnyi dokumentumod van a WoT-ról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, de azért egy screenshotot most elmentettem, hátha meglátogat téged 2020-ban az az öreg német bácsi.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Itt az újévi fogadalmak ideje. Kinek mi a terve a wot-tal 2020-ban?
Nekem ezek:
- Januárban/februárban megszerezni az obj279e-t
- Egész évben nem költeni a játékra
- Ruszki szerveren minél gyorsabban megszerezni toborzással 2 prém tankot és 5-10 millió kreditet összefarmolni fekete piacra, ha lesz frontline 2020-ban jutalom tankért akkor a legkevesebb pontosat megszerezni ruszki szerveren
- Következő ranked szezonra két 10-es tankot kihúzni ruszki szerverre és felmászni a létra tetejére mindkét szerveren
- Többet tanulni streamekből. Fejlődni. Minimum 2500 wn8-as recent gold spam nélkül
- 3 markolni pár kedvenc tankom eu szerveren nosztalgiából
- Várni a nagy újraegyensúlyozásra hátha nem jön be a jóslatom és jó irányba mozdítják el a játékot -
zodo
nagyúr
SU-130PM milyen pl. a Skorpió G -hez képest?
Milyen felszerelés ajánlott? (töltésgyorsító, távcső,célzás gyorsító)
Sajna max. 0 km legényeket tudok beletenni.Bretagne Panther olyan mint a Lengyel Pudel?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz ollie #195359 üzenetére
Sok dolgot leírtam , hogy lopnak , csalnak , hazudnak . De egy biztos ... valóban nem Pay To Win rendszer van a wot-ban .
Csak , hogy alátámasszam a fenti állítást . Ebben a hónapban - a tervezettel ellentétben - 75 ezret költöttem a játékra . Mondjam , vagy mutassam ? Mutatom .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
senior tag
válasz ollie #195359 üzenetére
Ez addig volt igaz, amíg a prémtankok nem voltak jobbak mint a kifejleszthetők.
LT432, Defender: melyik kifejleszthető t8 tank van velük egy szinten?
Strv S1 vs Udes 03, Progetto vs Pantera, Turtle vs AT15, ezeket nézd meg, aztán mondd azt, hogy nincs pay to win
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
K_Gabor
tag
Mai nap dióhéjban:
Kéne 7k kombinált.
Nope...
Ok, akkor 6k dmg / csapatsebzés 25%-a.
Nope...
Ráadásul itt 6075+dmg kellett volna és a 2 küldetés egyszerre kitüntetéssel teljesítve...Legalább a fun faktor beütött a t49-cel. 800-800+hpról repült egy standardb meg ebr a garázsba. Másik standard következő csatában kapott 950et oldalba utána egy udes szintén 950-et. Ezek azért kárpótoltak a mai szenvedésért.
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
HellGreg
őstag
válasz Carasc0 #195339 üzenetére
Annyiban meg tudom erősíteni a dolgot, hogy ha az RNG rossz oldalán állsz, akkor a lősz 5 kritikust és lepattansz a Scorpionról, majd szétlövik az IS7-esed tornyát a az IS6-osok sima lőszerrel. Nekem elszaladt a WN8-am meg a win rate-em z RHM-mel, most megy a korrigálás a játék részéról, ott basz el mindent nekem ahol tud, ugye vissza kell állítani a statokat a normál kerékvágásba. Mi más lenne a legjobb módszer, mint pattogni meg kritikusokat lövöldözni? Azzal úgyse tudok mit kezdeni. Hányadék az egész. Én is elgondolkodtam az uninstallon már párszor.
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #195370 üzenetére
Láncolásnál az első láncolóé az assziszt. Ha láncol valaki egy tankot és te a már láncolt tankot láncolod újra akkor nem kapsz érte semmi asszisztot.
Ha többen spotoltok egy tankot akkor az assziszt megoszlik, nem kapja meg a teljes sebzést asszisztnak egyikőtök sem hanem arányosan szétosztja.Vonatkozó kimentett skill4ltu iskola videóm: [link]
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #195367 üzenetére
Amennyire én megfigyeltem, ha artyval trackelsz valakit, akkor amíg tart a kábítás, addig kábítás alatti sebzésnek számolja, utána, ha még mindig le van dobva a lánca, számolja csak track sebzésnek. Meg ugye az is lehet, hogy miközben te láncoltál valakit, valaki más újra láncot lőtt neki. Onnantól pedig hozzá megy az assist.
Amugy van valami hivatalos álláspont, hogy mi a prio lista az assistnál? Mindig az utolsó esemény befolyásolja?
Hogy egy példával éljek, ha egy leláncolt tankról leesik a spot, majd valaki újra felspotolja, miközben még tart a láncolás, akkor az utána kapott sebzést kinek számolja? A láncolónak, az újra spotolónak, esetleg mindkettőnek? Nem beszélve, ha mindez mondjuk egy 13 másodperces kábítás közben történik?"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
KISDUCK
addikt
válasz popey37 #195361 üzenetére
Akkor saját kútfőből. Én nem a streameres kommentedre hanem az előtte levőre válaszoltam, de ha már itt tartunk akkor válaszolok arra is és köszönöm szépen, hogy te tudod, hogy én milyen helyzetben mit és hogyan tennék!
Nyilván egy streamernek ki kell állnia bizonyos szinten a játékosok mellett, mert ők vannak a tápláléklánc alján és ha nincs játékos nincs se streamer se fejlesztő/kiadó.
Ha az EU nem számít a wg-nek a 150k játékossal és állításod szerint a wg bezárná az EU szervereket, ha a játékosok panaszkodnának, akkor miért van az hogy a World of Warhsips-ért foggal körömmel harcol a WG hogy életben tartsa? Tudtommal ott jóval kisebb a játékosbázis és még pénzt is adnak a toborzásért. Szóval ja az EU nem piac... -
jano_77
nagyúr
válasz ollie #195363 üzenetére
De ha tisztában vagy azzal, hogy vannak dolgok, ami miatt MUSZÁJ!, akkor miért kell ilyet leírni, hogy NE artyzz!?
Illetve az hogy lehet, hogy van egy olyan küldi, hogy track-elj le 3x enemyt és egybe lőjenek bele 250HP-t eközben! Most már a sokadik olyan csatán vagyok túl, hogy látom, hogy leesett a track, akit lőttem - artyval - és nem számolja a küldibe bele!? És mit ad Isten éppen azt a track-et nem számolja, amikor még lövik is az áldozatot!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz ollie #195364 üzenetére
A stremerek hatására minden év elején bedob a WG egy hangzatos nyilatkozatot a problémák megoldásáról amiből többnyire nem lesz semmi és ezzel meg is van oldva minden.
SirFoch-skill4ltu szakaszban kérdezte Skill Foch-t hogy miért nem tölt fel mostanában új videókat a youtube csatornájára. Azt mondta Foch, hogy őt csak a prém lőszer balansz érdekelte egész 2019-ben amiből nem lett semmi, amíg nem csinálják meg a nagy újrabalanszoló patch-et addig nincs értelme új videót felraknia. Mi értelme az új prém tankokat értékelni ha az egész rendszer meg fog változni és nem tudni mi lesz a meta utána.(#195361) popey37
Nem tudok én se pontos számokat, ugyanúgy találgatok mint te, de szerintem nagyon rosszul látod a bevételt. Itt a fórumon is ha visszaolvasod ki mennyit költött az évek során a játékra akkor az sokszor 6 számjegyű összeg. Európa pedig nem csak a csóró magyarokból áll, németek, angolok, skandinávok és gondolom a polákok is öntik befelé a pénzt rendesen.Amiket láttam pénzügyi jelentéseket mostanában azok alapján a wargaming a legjobb 5 nyereséges játékfejlesztő között volt. Jön nekik a pénz még mindig rendesen.
Twitch-en felfelé ível a nézettség, múltkor meg is lepődtem milyen elől volt a nézettségi listán a WoT.
Aktív játékosállományt hiába mondja mindenki, hogy fogy, a számok nem ezt mutatják.
Nem szoktam tévét nézni, de az ünnepek alatt ment mellettem sokat és majdnem minden reklám szünetben jött a WoT reklámja. Ennek hatására sok pár csatás újonc is akik boldogítják a veteránokat.
Magyarán sajnos jelenleg semmi oka a WG-nek arra, hogy változtasson.[ Szerkesztve ]
-
válasz popey37 #195361 üzenetére
Mindegyik nagy WoT streamer megmondja a frankót, hogy mennyi baj van a játékkal. Nézz be skill4ltu, SirFoch, Circonflexes vagy bárki más streamjébe, sokat szidják a WG-t. Ebben az évben már QB is elkezdte ezt, pedig ő korábban sose nyitotta ki a száját a WG ellen.
Egyébként meg Oroszországban kb az itteni 60%-a az átlagkereset, és ott van a legtöbb játékos.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Stauffenberg #195354 üzenetére
Belorusz cég, szarnak magasról a community-re.
Egy dolog érdekli őket, a pénz. Ha fogyna a bevétel akkor törődnének a játékosokkal. De olvass már vissza itt a fórumban, van egy rakás fórumtárs aki naponta szidja a játékot közben már az ezredik 25-ös karácsonyi dobozt veszi. -
popey37
addikt
válasz KISDUCK #195358 üzenetére
ha te kapnál minden honapban 3-4k eurót te sem nyitnád ki a szádat. gondolod bármelyik streamernek vagy szponzorált játékosnak van munkahelye a napi 10-15 óra wotozás mellett?
asszem te nem a földön élsz.
csak itt a forumon vagy több tiz ember aki nem költött a wotra, vagy nagyon keveset. én ebből indulok ki. meg abból, hogy kamionosként járom európát és látom, hogy hol mennyi az átlagkereset: kelet európában 400-500 euró körül mozog, gondolod ebből van aki betol 100 eurót havonta a wotba? ugyanmár, ezt te sem hiszed el.
az eu szerveren játszó játékosok max 25-30%-a rendszeres fizető, a másik 25-30% meg alkalmi fizető:pl. 2-3 havonta vagy pl, most karácsonykor. a többi meg csak ugy van.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz popey37 #195356 üzenetére
De nem erről beszéltem?
"[...] és a streamerekből is ki kéne kényszeríteni, hogy napirendi téma legyen a rendszer igazságtalansága (bár ezeknek fontos a WG szponzorációja, de mégis a közönségükből élnek, anélkül nincs szponzoráció sem)."
Sok streamer videója alatt felbukkannak kommentek arról, hogy kéne már beszélni az elcseszett rendszerről is. De ez kevés, nem üti át az ingerküszöböt pár kósza komment, biztosan lennének olyan streamerek, akik a saját követőik mellé állnának, többiek meg megérdemelnék a tömeges leiratkozási hullámot, ők két szék közé esve előbb a követőik csökkenését, majd ennek következtében a szponzor pénzek visszavágását élhetnék meg.
De most őszintén: Van itt bárki akinek tetszik a jelenlegi rendszer? Legyen ez akár a szórás nerf vagy a balansz elvesztése azzal, hogy a régi tankok teljesen becsiskuljanak az újonnan érkezők előtt. Nekem csak egy prémium 8-as tankomat tette rottyra a WG, de akinek 3-4-5 ilyen is áll a garázsban ami ma már hasznavehetetlen, azok valószínűleg nem annyira örülnek és nem hiszem, hogy erre a megoldás az, hogy akkor kinyitom a pénztárcám és veszek másikat. Ezzel csak legitimálja a játékos a WG felé ezt a magatartást és a most megvásárolt tankja is 2 év múlva egy ócskavassá lesz nerfelve, hogy megint kelljen újat venni.
(#195359) ollie: Hogyan mész teljesen free accounttal nyereséges köröket Tier IX-X-ben? Nem jön ki a matek. Majd jobb kredit szorzós Tier VI-VII free tankokkal farmolod vissza a veszteséget? Vagy inkább befizetsz prémium előfizetésre és veszel egy pénzfosó prémium tankot? Nyilván az locsol orrba-szájba prémium lőszert, akinek nem számít az ára, meg az sem ha a szórás nerf miatt egy nem elhanyagolható száma mellémegy.
[ Szerkesztve ]
-
Nincs pay to win rendszer a WoT-ban.
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #195352 üzenetére
Akkor vegyék ki ezeket a küldiket, amihez arty kell! Meg tudtommal az is egy tankosztály, a játék része! De ezzel nem fair ilyen hátrányba helyezni! Ezzel megy el a boost egy jó része, hogy várom, hogy csatába kerüljek!
-
popey37
addikt
mert a pénzelt, szponzorált játékosoknak kellene kinyitniuk elsősorban a szájukat, de ők nem teszik mert akkor ugrik a szponzor és vele együtt a pénzt is. hidd el nincsenek kevesen.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz #21346560 #195340 üzenetére
ja annak a 150k játékosnak legalább a fele nem költ a wotra ezt elhiheted. a maradék meg havi szinten nem költ 30 eurónál többet. ez kb annyi, amennyi a szerverek és az üzemeltetők költsége, nyereség nincs,
ázsiai és ru szerokon-pláne hogy több van mint itt- a játékosok jövedelme is kissé eltér a mienktől. : 140k bruttóból nem igazán költesz tizezreket havona a wotra, ellentétben a kintiekkel: a havi minimálbér 1750 euró ez a mnimum amit kinn keresnek, ebből 100-200 euró meg sem kottyan.
szóval az eu szerverek max nullszaldósak.
meg kell kérdezni valakit aki játszik a ru szerveren, hogy mennyi a játékos átlag és mennyi szerver van. a többi szeverről ne is beszéljünk. usa stb..Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz popey37 #195330 üzenetére
A többi szerveren nem ez a rendszer megy, csak az EU-n? Más régiók játékosait nem zavarhatja? Az Electronic Artsot valósággal keresztre feszítették a nyomorult lootbox alapú fejlődési rendszer miatt sz SWBF2-nél. A WG eközben csendben röhög a háttérben.
Ne nézzük le ezeket a számokat, egy Battlefield, hát még a Star Wars Battlefront például örülne ha regionálisan tudna ennyit, de még globálisan is necces, hogy összejön-e ekkora aktív (!) játékosszám (eltekintve az egyes részek megjelenése utáni hetektől). Lehet más régiók népesebbek, de ez akkor sem egy legyintéssel elintézhető játékosszám.
Szerk: Én csak azt nem értem, hogyan nyelhette le a community ezt az új pay-to-win rendszert. Egyszer már megvédték a játékosok az érdekeiket és sok évig a WoT az értelmes kompromisszumok rendszerében működött.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
1100+ sorban álló játékos mellett miért kell vajon 1:30 percet várni, hogy bedobjon a csatába?!?
-
Argh!
aktív tag
válasz Carasc0 #195339 üzenetére
Ne haragudj de nem értem mit vártál, itt nincs olyan tank amit nem lőnek sza..á...
Meg lehet vele csinálni a pattintós küldiket Maussal meg IS7-el is, nekem T34-el lett meg mind...Tegnap láttam olyat 279(e) beszálguldott 6 enemy heavy közé , nem is élt sokaig Utána megnéztem a statját 2. mapja volt vele. Azt hitte hogy, közbe dehogy...
-
Carasc0
őstag
válasz e-newsee #195343 üzenetére
Természetesen ezt lehet sírásnak is tekinteni. Elfogadom a negatív kritikát is. Én ezt józan gondolkodásnak hívom, amikor láthatóan orron át vezetés van a WG-nél.
Stauffenberg jól írta! Én is szembeszállnék ezzel a mocskos céggel, hogy kicsit kapjon észhez. De nem lehet. Orosz.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
e-newsee
addikt
válasz xAttilax #195341 üzenetére
Én is ezt mondtam neki pár napja. Tök őszintén. Nyugodt ember vagyok, csak vissza kell olvasni a historymat itt, de már kezd felb@szarintani ez a sírás. Van itt pár ember, aki szeret nyavalyogni, de ők sokszor értelmes hozzászólást is írnak, és igazából csak dünnyögnek, aztán lenyugszanak, és örülnek a jó köröknek. De ez a facebook csoportos hiszti nem hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Elég hamar eljátszotta nálam a WG az utolsó esélyt. Gondoltam kipróbálom a híres 430U-t. Egész finom kis gép tényleg. Jött egy meccs. 45% kredit booster van ugye érvényben. Alig lőttem 10-12 prémet + lost. Igaz 2x javítottam: -75k. Aha hogyne.... Durván sok...
Progetto 65 életemben nem voltam még -75k-val pedig azzal voltak költségesebb meccseim is.
Na jó delete game...
Megvettem az IS-7-et is. Azta micsoda pattanós egy tank. Rommá lötték a tornyom.
Kihúztam a MAUS-t pattintós küldire. Messziről úgy lötték szét mint annak a rendre.
Kamu az egész.
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
A Skoda T50-re érdemes feltenni a jobb 9-es ágyút? Vagy egyből a táras tizesre kell menni?BUÉK!
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
CirrMee
addikt
válasz popey37 #195330 üzenetére
Ez kb úgy hangzott tőled, mint ha veszteséges, de minimum nullszaldó körüli lenne az EU piacuk. Mert megérni akkor éri meg nekik bezárni - de gyanítom vastagon keresnek a magasabb bérek, magasabb költekezési hajlam miatt.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
slett27
addikt
Vannak ezek a különleges festések, amit a naptárakkal lehet kapni. Edzett üveg, rossz tank ász, csillogó éj ! Egyik sem jelenik meg a festéseknél, pedig van nyolcas tankom három is. Másnál működik ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
popey37
addikt
válasz Stauffenberg #195314 üzenetére
sokat nem érnél vele, bezárná a boltot az eu szervereken és kész. a többi ugyis hozza a profitot. az a 160-200k játékos meg az eu szerverekről nem számit.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
senior tag
válasz po1son #195307 üzenetére
Nem kell hozzá gyors tank, Dezgamez tegnap egy Tortoise kupoláján "lőtt át" sebzés nélkül, a lövedék pedig a mögötte lévő falat találta el.
#195316 Barret001 : a lövedék nem a cső végéből lép ki, hanem a tövéből a toronynál, ezért lehet(ett ?) azt megcsinálni, hogy ha az arty csövébe dugtad a tankod csövét az arty lövése előtt, akkor a lövedék felrobbant és az arty jó eséllyel kinyiffant
Путин, иди нахуй!
-
notika77
senior tag
válasz Stauffenberg #195322 üzenetére
Melyik oldalé legyen "helyes"? A küldő vagy a fogadó félé? Vagy legyen mindkettőnek jó és a küldő sebezzen a fogadó fél meg ne sebződjön?
-
Carasc0
őstag
Object 430U-ra célzásgy. vagy stabi?
Gondolom venti és töltésgyorstó az alap.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Carasc0 #195313 üzenetére
NINCS MANIPULÁCIÓ!
A szerveren számolódnak a találatok, és még 1-es pingnél sem garantált, hogy időben jön-megy a válasz a kliens és szerver között, ezért vannak ilyen szellem lövések.
-
Raidon
őstag
Nem vagyok egy Unicum játékos... Sokszor tesz a játék szopóágra engemet is.
Napokban kezdtem húzni a Cseheket. Előtte vegyesen nyomtam ezzel is azzal is. E100-at hagytam mert kb minden csata 0dmg nem is erőltettem.Majd egyszer nekiállok.
Nekem a mostani napok hetek így néznek ki."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
lacibacsi
addikt
Nem szoktam hülye emberek miatt panaszkodni, de aki találkozik a csatában ezzel a seggfejjel, az kerülje el minél messzebb! Többet gépel, mint játszik. Ő az a tipikus okos, aki a csata előtt megmondja, hogy veszítünk. Mondjuk ahogy játszik, nem is csoda. M44-el voltam , de alig tudtam sebezni, mert jó játéknak találta, hogy lökdöshet. Ment rá report, a csapattagoktól is bőven. De azt hiszem az ilyen alja szaroknak ez sem használ...
Nekem nagyon hiányzik a csapattárs sebzés lehetősége!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Barret001
addikt
válasz Stauffenberg #195314 üzenetére
Sokszor olyan lövéseim vannak,amik nem is követik a cső vonalát! De ez így teljesen jó,ezt nem kell kijavítani Úgy sem érti a játékosok nagy része,hogy a lőszer elméletben a cső végén jön ki! No itt a wotban gyakran már a cső közepénél kilép a digitális világba...
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, kerestem a választ a neten de nem leltem:
Ha van egy 100% fő képzettségű legénységem, de nincs képességük, és veszek egy képzési kézikönyvet, ami 2 millába kerül és 250 ezer xp-t ad minden tagnak, hány képességet fog kifejleszteni nekik kb? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Argh! #195312 üzenetére
Régen így volt, ebben a kommentben le is írtam, hogy a WG próbálkozott ezzel már évekkel ezelőtt, de akkor a játékosokban volt tökösség kiállni magukért és visszaállították a célzkör közepének hangsúlyosságát a szórásképben. Most meg a sok alacsony érdekérvényesítő képességgel rendelkező játékos (eredetileg egy tök más jelzőt akartam használni, de jobb a béke) inkább idomul, szórja rá a pénzt a játékra, hogy legyen miből prémium lőszert venni.
A WG győzött. Most még.
Hozzáteszem egy frankó Redditen szerveződő ellenállásban simán benne lennék. Szarrá kéne bombázni a WG-t bugreportokkal, hogy nem tetszik a célzási rendszer és a streamerekből is ki kéne kényszeríteni, hogy napirendi téma legyen a rendszer igazságtalansága (bár ezeknek fontos a WG szponzorációja, de mégis a közönségükből élnek, anélkül nincs szponzoráció sem). Nagyobb kiadók is hátráltak már meg: Az EA például letett arról, hogy DLC-kkel verjen éket a multis közösségekbe.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz po1son #195307 üzenetére
Gyakorlatilag erről is beszéltem. És egy ilyen lövés miatt újratervezés ami egy meccs vesztét is okozhatja! Pedig tudod, hogy annak be kellett volna mennie. De persze nincs manipuláció, nincs hát hogy lenne... . Ezt a mocskos Wg úgysem tudná megmagyarázni ha megmutatnád neki ezeket a képeket. Az jönne ki, hogy user error.
De ami szomorú, hogy valaki ezen átlép és tudja élvezni a játékot. Úgy látszik nálam szigorúbbak a határok.
Ami az MM-et illeti. Ha már létezik WN8, akkor iszonyat könnyű. Egy bizony tanktípus leosztási szabály mellett 10-15%-os szórás közötti WN8 értékekkel rendelkező játékosokat kéne egymásnak ereszteni. Pirosakat pirosak ellen. Sárgákat sárgák ellen. Stb... Sok minden bosszúság elkerülhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
válasz Stauffenberg #195311 üzenetére
Teljesen egyetértek, ez a szórás úgy rossz ahogy van. Elvileg a célzókör közepe fele nagyobb az esély mint a szélére, de arra is megvan hogy minden lövésed a célzás szélére megy...
Én pontosabbá tennék minden löveget és az egész célzókörbe ugyanannyi lenne az esély.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #195308 üzenetére
Hacsak nem variálták át (ezt is) amíg távol voltam a játéktól, akkor jól írod.
Piros - Még ha az RNG az elérhető legnagyobb átütést is sorsolja sem tudod átütni.
Sárga - Az RNG szórás szerint lehet belőle átütés vagy pattanó is.
Zöld - Még a legkisebb RNG által sorsolt átütéssel is biztos találat.Persze akár ezt a funkciót ki is vehetnék a játékból, mert az jóval nagyobb probléma, hogy úgysem fogod ott eltalálni ahova a marker jelzi.
És pont ez az ami csatáról-csatára felkúr, még jobban, mint a csapatomba sorsolt 14 agyhalott. Régen legalább a nagyon rossz MM leosztásokat is lehoztam azzal, hogy legalább bevertem egy jó kövér sebzést az ellenbe, pörgött a kredit és ez vigasztalt a csúfos vereségért, de most egyszerűen vannak csaták, mikor elvileg pontos lövegekkel 150-200 méterről még a tankot sem találom el, most is egy szerencsétlen IS-t akartam belőni kb 200 méterről és 5 lövésből 5 lövés ment teljesen mellé. Nem mozdult, valószínűleg bot volt, teljesen merőlegesen álltam az oldalára, én is teljesen álló helyzetben voltam, teljesen beszűkült célzókörrel. És nem. Egy sem talált.
Én elfogadom azt is ha a 3 év szünet alatt visszaesetem egy maszületett noob szintjére, hiába van mögöttem 6 évnyi WoT múlt és igazából az én hibám, hogy ezt az új lövési mechanizmust képtelen vagyok a "muscle memory" miatt egykönnyen megszokni, de ez nekem nagyon nincs ínyemre. Úgy érzem a játék 2019-ben már nem hajlandó jutalmazni azért, hogy hajlandó vagyok kitanulni a tankok gyenge pontjait és ezeket meg is tudom célozni. A játék azt akarja, hogy töltsem a prémium lőszert és locsoljam mintha nem lenne holnap.
Szerk: Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen indulatokat szül a játék bennem. Legalább gyűlik bennem az erő arra, hogy töröljem az accountom. Már rég meg kellett volna tennem amíg inaktív voltam, csak sajnáltam azt a sok kihúzott ágat (amik 2019-ben már szart sem érnek az újakkal szemben), meg a megvásárolt 8-as prémium tankot (ami 2019-ben szintén szart sem ér már, mert a játék legkevésbé élvezhető, legkevésbé ajánlható tankja lett), a sok belefektetett időt és emléket. De vannak dolgok, amiket el kell engedni. Ha ehhez az kell, hogy megint felcsesszen arra a szintre, hogy ne álljak meg az uninstallnál, hanem az accountom is töröljem, az végleg elveszi majd a kedvem a visszatéréstől.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Csak megérte a Brit artykat erőltetni, mert sikerült végre az Excalibur Szövetség 15 küldit Kitüntetéssel javítani, így a parancsot begyűjteni onnan.
Crusader SP - Tank ÁSZ (8-ik csatára)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #195308 üzenetére
Szerintem csak én nem vagyok képben ... sorry .
Mondjuk nekem nem volt egyértelmű , de ehhez az is kell , hogy az angolom eléggé poor .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz galervin93 #195304 üzenetére
oszinten szolva kicsit hulyen erzem magam. szerintem en detto ugyanazt mondom amit Chryss te meg ugyanazt amit ooloo es nem ertem mit nem ertetek.
azert irtam az elobb is h mind1 mert egy tok egyertelmu, szorol szora leirt(angolul mondjuk) dologrol ahol megadjak h bizony a zold azt jelenti h 100%os aranyban beuti a tankot mit "vitatkozunk" huszadszorra. fogalmam sincs.
a sarganal nagyon is lehet h 10/10szer belovod az esetet. mondok egy peldat neked van 100 mm pened, a tank effektiv pancelja mondjuk 76mm. ekkor te csak sargat latsz a kijelzon mert nagyon keves esetben mondjuk 100bol 2x nem utod be a tankot mert csak 75 lesz az atutesed.
mas esetekben mondjuk 120mm pancel ellen meg mindig sargat kapsz es 100bol mondjuk csak 10x utod be ami ugye mar jobban erzekelteti azt h az atutes esetleges mint az elozo helyzetben
a piros meg azt jelzi h a tank pancelja 125mm felett van effektiv
sokkal egyszerubb lenne ha lenne 2 vagy 3 koztes ertek a sargabol. szerintem volt is ilyen h a sarga szine valtozott mikor kerested a zold helyeket a tankon celzas kozben. nem figyeltem meg h ez meg mindig igy van-e ergo azt is lehetett sejteni h kisebb vagy nagyobb esellyel probalkoztal. persze nem mondom h hu de feltuno az a kis potty, kukibebit neztem multkor jutyub videoban neki pl be sem volt kapcsolva az atutesjelzo mert siman lovoldozte a pirosat is(szerintem beallitasoknal lehet bekapcsolni amugy szal nem alap)mar megint irom itt a litaniat. remelem h nem hulyesegeket, mert eddig ezt elegge alapnak es egyertelmunek gondoltam. ha nem igy lenne akkor komoly meglepetes lenne(nekem)
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
po1son
addikt
10 éves játék....
Evvel nem akarnak semmit sem kezdeni a fejlesztők??? Múltkor is linkeltem már hasonlót vagy jelenleg ez a normális a játékban és együtt kell élni vele, hogy egy gyors enemy tankon néha átlősz??? Pingem rendben van, kicsit sem idegesítő, amikor ilyenen megy el a meccs...
2. képen látszik, hogy a toronyban van a skluó...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
galervin93
addikt
válasz BÁ Nutrition #195299 üzenetére
Amikor azt írtam, hogy nem veszi figyelembe az rng-t, akkor a konkrét, az adott találatra vonatkozó rng értékére gondoltam, bocs ha nem volt egyértelmű.
Természetesen azért színes a pötty, amit ooloo "küszöbérték" néven is emleget. De ez csak a +-25%-ot mutatja az effektív páncélhoz képest, hogy a valóságban mi történik, azt majd a dobókocka dönti el a becsapódás pillanatában. Olyan is előfordulhat, hogy sárga átütésjelzővel 10/10 beütsz valamit, meg az is, hogy 0/10 lesz az eredmény. Persze jó eséllyel inkább a kettő között lesz valahol...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #195301 üzenetére
Hátde épp hogy nem az alappal számol hanem beleveszi a +25/-25%-ot is. Vagy nem értem mire gondolsz. Nyilván a konkrét már rng által dobott értékkel nem számolhat az átütés jelzésnél, mert azt a becsapódás pillanatában számolja csak ki.
A sárga azt jelenti, hogy ebben a +25/-25%-os határon belül van. A zöld meg azt jelenti, hogy ha -25%-ot kapsz az átütésre vagyis ha legkisebb lehetséges értéked adná az rng akkor is átütnéd. A piros meg pont fordítva, ha +25% vagyis a legnagyobb lehetséges átütési értéket kapnád akkor sem ütne át.
A 430U hasa 105mm, ez beforgatva simán mehet 250mm felé is főleg mivel nem egyenes lemez hanem befelé megy vagyis duplán szögellve lenne. 30 fokban befordítva kb 250mm az effektívje vagyis ilyenkor lenne pont 50%-od belőni, illetve 50%-od pattanni. De az így beforgatott 430u hasát biztos hogy nem zöldnek mutatja az indikátor hanem sárgának. Ha akarod megnézhetjük gyakorlóban valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz kchryss #195300 üzenetére
Az lehet , hogy az effektív páncélvastagságot nézi , de az alap átütéssel számolja . Nem veszi figyelembe a lövedék átütési értékét . Tényleg .... mikor határozza meg a szerver , hogy mennyi lesz az átütés értéke a lövedéknek ? Akkor amikor betöltődik a lövedék , vagy amikor a célpontra állt az ágyú és lősz ? Gyanítom , hogy ameddig nem céloztál be valakit , addig nem számol semmit ... ravasz . Mennyivel tisztább és összeesküvés-elmélet gyilkos módszer lenne , ha a betöltés pillanatában adna egy értéket .
Pl. az obj. 430U alsó lemezét , ha picit is beforgatja , már nem viszi át a 250-es pen . Pedig zöld célzópontnál úgy kéne átmennie a lövedéknek a páncélon , mint kés a vajon . Ejjj , de kellemetlen ellenfél az a tank . Serpenyőfejű.
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest