Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
Az új patch miatt új modolás jön.
Aslaint szoktam használni, de az még nincs, ezért fel akartam tenni a Promodot a WGmods oldalról.
Ezt dobta a rendszer: -
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Köszi, ha haza érek kipróbálom!

-
jano_77
nagyúr
Szerintetek a GC kódok mikortól várhatóak?
Tudnátok abban segíteni, hogy a bérelt tankról hogyan tudom leszedni a matricákat? Sajnos a KÜLSŐ gomb inaktív.
Írjak egy ticketet a WG-nek!? -
Jokerdapro
senior tag
-
e-newsee
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Tőlem kivehetik, bár az egy épkézláb megoldás az artyk mielőbbi kiiktatására a csatából. És szerintem amiatt pont nem sírt senki.
De azért a saját lövésemet szeretném látni.
Szerintem bug, csak még nem lett javítva.Utánanéztem máshol, írnak ilyen tippeket, hogy az "Extra effects quality"-t állítsd át, ments rá, majd vissza, és akkor megjelenik. De van, akinek akkor sem. Van, akinek az utolsó micropöcs után jó lett. Nekem múltkor a 8-as, 9-es amcsi artynál nem látszott, de az M44-nél igen. Tuti, hogy bug.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Lehet a counter artyzás miatt vették ki.
Más: most volt 5 éves az accom, de lóizét se kaptam. Nem szokott a drága WG adni valami izét?
-
Jokerdapro
senior tag
Az spg témához, frissítés után egyből észre vettem, rettenetesen zavaró... Igazából engem az érdekel , hogy ez ficsőr vagy bogár? (Így marad vagy javítva lesz?)
-
sfefe
addikt
Koszi szepen akkor megnyugodtam nem a geppel van baj.

-
-
jano_77
nagyúr
Először is köszönet Dr.Én-nek a bérlési kódot a VK 75.01 K-ra.
Már Neki PÜ-ben leírtam, hogy mennyire megbántam, hogy elkértem ezt a kódot, mert egy rakás szar szerintem a tank. Konkrétan alig ér oda az akcióhoz, nincs páncélja, bármi belövi. Löveg szódával elmegy kategória. Mindezek után, hogy jól kipanaszkodtam magam, az utolsó - ötödik bérleti csatában sikerült egy ilyet összekaparni:

Ennek ellenére továbbra is tartom, hogy nem éri meg a pénzt és abból a szempontból végül is jó volt, hogy kaptam a kódot, hogy így nem ugrottam bele egy újabb szar vételbe.

Az lenne a kérdésem, hogy most, hogy lejárt a bérleti jogom, szeretném leszerelvényezni a tankot és az orrára tett matricát is levenném, de inaktív a KÜLSŐ gomb, vagyis nem tudok belépni az álcafestéses szekcióba!? Most akkor buktam a német zászlós matricámat!? Ugye nem!?

-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most raktam újra a wint meg a wot-ot grafika sd módban fullon de az arty lövedék nem látszik.
Eddig mintha látszodott volna...Nektek?
köszi
sfefe -
jano_77
nagyúr
1 nap prém: Destroyedtoosoon
-
Dobi 562
addikt
Lansen C Aszocska.

Az ellenfel Progetto-ja nagyon jol tolta! Szeretem azokat a csatakat, ahol lehet menni elore a tobbiekkel egyutt, ez egy jo kis csapat volt!
-
ooloo
őstag
válasz
vJokka
üzenetére
Valószínű , hogy úgy történt ahogyan felvázoltad . Mindegy is ... azért majd kétszer annyit kiszedtem belőle , mint amit elvett tőlem .
Jó játékos volt ... azért ez a bő 800-as sebzés sokat elvett a csatán belüli esélyéből . Gyakran kínálok meg olyan helyeket , amit magam is sűrűn használok . Persze , a legtöbbször sikertelenül , vagy csekély sikerrel .Így , ahogyan felvázoltad nem valószínű , hogy illegális mod-ot használt . Mindenesetre száradjon le a keze annak aki használ .

-
KisApám
addikt
ABATTLETOREMEMBER
-
Agyam eldobom. Nem tudom, hogy láttátok-e de fogyócikk és felszerelés leértékelések vannak. Na úgy látszik, hogy mostantól ilyenkor a fogyócikk csak 25% kedvezményt kap. Tehát a kaják és nagyjavító, stb. nem 10k-ba kerül 20 helyett, hanem 15-be! A kis javító és társai pedig nem 1500 hanem 2250.

Szépen beárazták a prém. fiók által adott heti max 750-es extrát.
-
válasz
Raysen623
üzenetére
Az armorja papíron is egy rakás bélsár. Egyedül a tornya jó szemből, de ha elkapják a kupakját amihez kell azért az rng is, akkor vége. Egyedül az ágyúja jó papíron, de az a gyakorlatban tényleg hulladék. Ugyan az a löveg mint a t28 protonál, annyi a különbség hogy lassabban tölt, de pontosabb viszont gyakorlatban szór mint egy permetezőgép. Az a tank ebben a formában élvezhetetlen. Nekem a T34B verzió volt, de az első becserélésnél ment is a levesbe.
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Meg akartam venni az új VK 75.01 K tankot, van rá kupon...erre mikor ki pipáltam a kupont hozzá..hibát írt ki és eltűnt kupon

Legyek türelmes, vagy írni kell a WG-nek?
-
KisApám
addikt
A KÓDOK amúgy limitáltak, kb. 10-15 000 "beváltás" után elvileg nem élnek már.
Legalábbis itt (WorldofTanks stream) azt mondták. -
-
Raysen623
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Akkor javítom: valamikor amióta én nem mentem vele. Olyan lassú hogy sehova nem lehet vele eljutni kb. 5. skillt húzom vele a legénységnek, de a lajhár is egy kapkodó őrült hozzá képest.

(#187926) wwenigma : na látod, pontosan az ilyen zergről beszélek. Ha a jó oldalán állsz akkor nyersz, ha meg nem akkor cumi van kenobi.
-
Jokerdapro
senior tag
már írták előttem...

-
KisApám
addikt
Eddig ennyiről tudok:
KNOCKINGONHIMMELSDORF / DAKIINTHESKYWITHSHELLS / MOUNTAINSOFGOLD / HERENOWORNEVER / NEVERSAYGOODBYE / FLIPPEEBOOISHERE / SOMESHOTSNOKILLS / LIFEONPROKHOROVKA / CUCUMBERTIME
Vastaggal kiemelt: műxik, most néztem.
-
ChristianID
tag
Közben többszöri próbálgatással néhányat csak elfogadott... (kivéve Himmelsdorf és Daki kódokat)...
-
KisApám
addikt
Most fogadta el a LIFEONPROKHOROVKA-t...

-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Azt jelenti, hogy "translated by Google fordító".

Azzal a FB csoporttal pedig tessék vigyázni, mert ami ott folyik, attól az ember IQ-ja szigorúan monoton csökkenni kezd. De néha legalább jókat lehet röhögni.

#187939 (lacibacsi): Céges gépen a WG oldala sem megy nálunk, ezért mobilról mobilra másolom. Nem mondom, hogy egyszerű, de megoldható.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Örülök. Arról esetleg tudok nézni infót, hogy vajon mennyi kódot aktiváltam eddig? Mert én ezt már nem tudom sajnos követni.
Vagy majd csak sasoljam, hogy mikor jelzi a Toldit vagy az Pz. III. Aus K-t? 
-
jano_77
nagyúr
LIFEONPROKHOROVKA (most írtam be, elfogadta)
-
KisApám
addikt
SOMESHOTSNOKILLS
Műxik most.
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
SOMESHOTSNOKILLS
mit jelenthet az, hogy "melegítő kód aktiválva"

-
nihill
őstag
Sziasztok!
Kihagytam egy kis időt a játékból, és most azt látom hogy nem látom a lövésemet artyval.
Pár másodperccel a kattintás után egyszer csak robban valami a célpont közelében, ennyi... illetve magát a robbanást sem látom, csak a "krátert" utána.
Bug or feature? -
ChristianID
tag
Nekem már egyet sem fogadott el..
Azért big thx! -
Jokerdapro
senior tag
Szintén zenész Daki nem szeret minket!
Nekem sem ette meg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: szívesen mindenkinek és persze én is köszönöm a többiekét.

-
vJokka
aktív tag
válasz
ooloo
üzenetére
Jó eséllyel kétszer is az orra alá durrantottál, könnyen kideríthette a találatjelző segítségével, hogy honnan tüzelsz. Sniper nézetben megsaccolta hol lehetsz, zárolta a célkeresztet, kizoomolt, hogy láthassa a lövedék becsapódását (azt nem tudom egyébként onnan meg lehet-e tenni, elég sok a növényzet), majd tüzelt. Ha nincs a közelben becsapódás nyom, akkor jó eséllyel tankot talált, és valószínű odapörköl még egyet.
Modok ilyen szinten nem tudnak belenyúlni (esetleg valami bugos kódot kihasználva), mert a szerver számol mindent. Tundra mod, ahogy e-newsee is írta, csak segít a célra tartásban.
-
e-newsee
addikt
FLIPPEEBOOISHERE - OK at 13:25
-
e-newsee
addikt
DAKIINTHESKYWITHSHELLS
HERENOWORNEVER
NEVERSAYGOODBYEMost még működtek nálam
És itt jelennek meg a frissek a FB csoportban
[link] -
e-newsee
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
A másodikat még elfogadta nekem.
-
Haart
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Előbbi már nem müködik csak az utóbbi. Most ütöttem be az imént.
-
Jokerdapro
senior tag
KNOCKINGONHIMMELSDORF
MOUNTAINSOFGOLD
12:52kor tesztelve, elfogadta. (Csak hogy később nyoma legyen
) -
jano_77
nagyúr
-
Imilenni
addikt
Esetleg ha valaki megvenné a német csodát, és nem tudná mire használni az 5 körös rentalt, szívesen átvenném a terhet a válláról

-
Raysen623
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
Nos tegnap este mentem 3 frontline csatát. Az első kettő nagyon jó volt aztán jött a balanszolása a játéknak és a szopóroller. Az ellenfél az A vonalon kb 15 tankot képzelj el (!!!) egyszerre mozgott. Nem volt az a védelem ami megfogta volna őket. Egyébként nekem meg jutottak a selejtebbnél selejtebb figurák. A csapatok döntően a kibaszott progettókból és a francia kerekesszékekből álltak. Ez meg mi a fasz?!
Évek óta figyelem ahogyan a WG fejlesztői szándékosan vagy hozzá nem értésből basszák el a játékot. Véleményem szerint a tucat táras és most már a kerekes baszományok döntő szerepet játszanak a játék silány mivoltában. Kész katasztrófa az egész. T34 prém tank megint kapott egy kis sebesség nerfet. 20 km/h ír maxnak, de jó ha 10-el megy. Játszhatatlan.
-
zodo
nagyúr
válasz
adrian360
üzenetére
Ezt találtam a wot bónuszkód topikban:
Collect 10 codes for 1 garage slot and 1 German flag flying decal
Collect 20 codes for 1 "Made in Germany" Style
Collect 30 codes for 1 43 M. Toldi III and a grin decal
Collect 40 codes for 1 Pz.Kpfw. III Ausf. K, its 100% crew, garage slot and a winged skull decal -
Dr.Én
veterán
Hali
Új prém tank a boltban...
[link] -
Imilenni
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem felejtsd el őket!
Én személyszerint a gyors tankokat preferálom:
Lensen C , T27 és Progetto.
Amikor már a végén vagyunk IS 3 és T34Szinte mindig megvan legalább az Őrnagy.
Az ösztönzés kötelező minden tankon! Ne magadnak használd, hanem hogy pontot szerezz (akár a többiek miatt is elnyomhatod)Nemtudom, számodra mi a fontos, számomra hogy haladjak.
1 boosterbe belefér nálam 3 játék, ez maximum 3x 2400 pont ami elég jó! -
jano_77
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Nem tudom Nektek milyen boosteretek van - illetve, hogy mellé milyen manipulációt kaptok vagy nem kaptok - de most 6.5K sebzés, 6K spot és 7 kill csak egy nyamvadt Századosra lett elegendő! Tényleg baromi gyorsan lehet haladni! Korábban erre már simán jött az Őrnagy!

-
vJokka
aktív tag
válasz
ooloo
üzenetére
Úgy, hogy lusta voltál arrébb menni, az ellen meg tanult skilltől
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt egy jó összeállítás: Master of Blind Shots - Skill4ltu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ejj pedig milyen jó érzés , amikor jó a csapat , pingelem honnan lőtt, majd látom a saját artynk vette a fáradságot és kilőtte.
(csak sajna ez ritka, a graf beállításos trükköt holnap kipróbálom.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

thx.

Vagy majd csak sasoljam, hogy mikor jelzi a Toldit vagy az Pz. III. Aus K-t? 
Ugy szétcsaptuk ezt a csatat hogy csak neztem.