- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #217 üzenetére
Nálam akkor nem jelentkezik ha belső hálós ip-re közvetlenül kapcsolódok. akkor minden oké.
-
TiMoN
senior tag
Üdv! Valaki tud segiteni Dedikált szerverrel kapcsolatban?
Lenne külön gép amin tud futni, de ha én csatlakozok fel valahogy elkezd szaggatni a discord mintha nem lenne sávszélesség, ki is dob a játék nincs kapcsolattal. Kilépek és helyre áll mindent. Mi lehet az oka? Más kivülről be tud lépni a szerverre ha én belépek a gépemen mintha szétfloodolná a hálozatot és nincs net. -
***ANDRÁS***
aktív tag
Üdv! Az új vadászos eventhez tartozó fekete nagy hiénadög csak este jön, jelenik meg??
mert ha igen, akkor igen rövid életű event lesz, mivel a HGN szerveren az éjszaka pillanatok alatt letelik, csak úgy repül a hold az égbolton. Talán ha pár percem van keresni és eddig egyet sikerült csak találnom.
-
Plata
félisten
Sziasztok.
Meg vettem a játékot steamen,hogy kicsit megismerjem singleplayerben kezdtem játszani.De az elején elakadtam,eljutottam odáig hogy craftoljak stone weapon-t,de mindegy hogy mit gyártok,nincs kész a küldi,minden lehetséges kő fegyvert le gyártottam. -
***ANDRÁS***
aktív tag
Hello! A 04.22-i patch óta a szerver konzolon folyamatosan ez ismétlődik:
[2021.04.24-15.16.22:043][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with empty or only null asse ts! [2021.04.24-15.16.22:045][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with empty or only null asse ts! [2021.04.24-15.16.22:048][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with empty or only null asse ts! [2021.04.24-15.16.22:051][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with ....
Találkozott valaki már ezzel a hibával? Szerver üzemel, játékban sincs semmi változás, problémát nem tapasztalok.
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok Singleben tudok modokat betenni ? steamről letöltöm de a játékban nem jelenik meg a mod fül alatt ..
-
qad
senior tag
válasz
Hzoltan969 #210 üzenetére
Nekem lenne, beszéljük meg a többit privátban.
-
Hzoltan969
tag
Valakinek nincs kedve coop-ozni? Szívesen újrakezdeném a játékot, de jobb lenne nem solo-ban nyomulni...
-
anatron
aktív tag
Isle of Siptahot tolja valaki?
-
Tanisz
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #204 üzenetére
Szia,
Én mindig vissza-visszatérek a játékhoz, de mindig egyedül mert nincsennek játékostársak.
Nem tudom hogy tolod-e még, mert minimális tapasztalatom van a játékban, nem vagyok nagy Conan mágus -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy van-e itt bárki aki játszik a játékkal PC-n.
Nem rég vettem meg és most van időm játszani és szívesen kipróbálnám más emberekkel. -
Báthorya
csendes tag
Hosszított éjj és nappalok, nagyváros, scriptelt aréna, NPC piac, guild piac, királyságok háborúja: https://magyarconan.wixsite.com/conan
Kevésbé üres mint egy átlag szerver -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Piszkos-Fred #198 üzenetére
Bizony, és akkor még nem volt kompresszió, az éjszaka pont olyan hosszú volt, mint a nappal, és ezzel se volt gond, mert nappal gyűjtögettél, éjszaka meg kraftoltál. Én sajnálom, hogy azt úgy megszüntették, nem jó ez így, hogy sötét éjszaka fáklya nélkül el tudsz lenni, a "csodafáklyák" meg még szarabbak világítani, mint a sima... Abba úgy benne lehetett volna, hogy a jobb fáklyának több a fénye.
Szerintem az eladások és a télny, hogy mennyire rápörögtek az emberek erre a relatíve üres valamire meggyőzték őket arról, hogy ebből hoszútávú bevétel lehet. Nekem a MYZ
tE is nagyon bejött. Amúgy nézem épp, hogy milyen régi cég is ez... '93 nem ma volt
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #196 üzenetére
Emlékszem, amikor anno teljesen zöldfülüként álltál a kis vályogkunyhódban, hogy elteljen az éjszaka, mert anno még fáklyával is volt, hogy az orrodig se láttál, anélkül meg aztán teljesen vakon voltál, és inkább nem indultál sehova
(Még akkor is, ha trükköztél a gammával)
Nagyon sokat változott és változik is a játék. Funcom történelmét és munkásságát ismerve meglepően sokat foglalkoznak a játékkal, én simán azt hittem, hogy eddigre már elengedik a kezét és csak pár kozmetikai dlc lesz majd. Erre tessék, jönnek az újabb és újabb alrendszerek.
-
xFreex
aktív tag
válasz
- = Zk = - #195 üzenetére
Konkrétan a Journey tabot nézve csak akkor, ha az előző fejezet összes lépése teljesült, különben csak kérdőjeleket mutat, illetve amit teljesítettél "véletlenül" azt mutatja mint teljesített. Ha csak játék közben a képernyő jobb felső sarkában mutatott következő 3 lépést nézzük, akkor ha 8-teljesült az aktuális fejezetből akkor mutatja a következő fejezet 1 lépését.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Piszkos-Fred #194 üzenetére
Ez egy nagyon jó leírás, aminek a fele nem létezett, mikor még anno játszottam. Plusz volt 1-2 lehetetlen küldetés a különböző bugok miatt.
Na igen, ez annyira RPG, hogy itt a karaktered múltját, jelenét és jövőjét is neked kell kitalálni. Alig fogja a kezed a játék, azt is inkább technikai oldalról.
Early-be mondjuk nekem tetszett a világ kegyetlensége. Pl ha sötét volt, akkor sötét volt. Nem úgy, mint most. Konkrétan nem láttál semmit. Ha volt tüzed, az jó volt pár méterre, de ennyi. Na most én voltam tanyán a semmi közepén és ha csak nincs fent a hold, akkor ott is sötét van. De nagyon. Barlangokba meg főleg felejtős lenne bármit is látni fényforrás nélkül, de ezen is könnyítettek utólag. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Piszkos-Fred #194 üzenetére
a Journey-ben a chapterek, mennyi teljesített után oldódik fel a következő "fejezet"?!
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
- = Zk = - #192 üzenetére
Igen, csakhogy ez nem egy RPG játék
(Bár szerintem ez az igazi rpg, ahol teljes a szabadság)
Ez egy online sandbox survival játék, olyan, mint az ARK, RUST, Atlas, DayZ és a többi. Nincstelen rabszolgaként kezdesz, fejlődsz, egyre több dologhoz fogsz érteni és idővel letelepszel a vidéken és a menekülést felváltja a vadászat, a tervezés, a szervezett kalandok, a bázisod menedzselése, a helyi bossok megölése, dungeonok "takarítása", meteoritok vadászása és starmetal cuccok gyártása, stbstb.
Mindezekre a játék sosem kötelez, teljes a szabadságod, azt csinálsz, ott és akkor, amit, ahol és amikor akarod. TE döntöd el, te alakítod úgy a sorsod, ahogy akarod.
A játékban van egy "tutorial", egy amolyan guide, amely a játék főbb lépésein és lehetőségein végig fog vezetni téged. Ez a "JOURNEY" menüpont (link lentebb), melynek van több fejezete (Chapter). Ez onnan indul, hogy szedj bogyót, egyél, keress vizet, igyál, szerezz fegyvert, harcolj, stb. egészen odáig, hogy a Chapter X. végén lekerül rólad a rabszolgaságot jelképező mágikus karperec és szabad leszel. Ez tekinthető a fő küldetésnek, kvázi egy feladat-sorozat, amelyet nem egy NPC ad sárga felkiáltójellel a feje felett, hanem a rendszer jelzi neked, hogy mi a következő lépés.
Journey összegzés és lépései a wikin
Kevesen, de vannak NPC-k a játékban (spoiler nélkül: pár régi ismerős is), ezek rendszerint vagy kereskedők, vagy trénerek, vagy egy-egy isteni hit papjai, akiknél elsajátíthatod az adott vallást. És ennyi, a többi nem játékos karakter mind ellenség, akiket vagy agyoncsapsz, vagy - ha úgy ítéled meg, hogy hasznos lehet számodra -, rabszolgáddá teszed és onnantól téged fog szolgálni, lásd crafter szolgák, katonák, nevesebb/híresebb ellenfelek, stb.
Emellett az emberi szolgák mellett állatokat is befoghatsz, kísérőnek, védelemnek, dísznek, amire szánod őket.
De mindent, amit csinálsz, te csinálod azért, mert te akarod, és nem azért, mert kötelezve vagy rá. Ha nem akarod, nem csinálod
Az elmúlt 2-3 hónapban csak azért léptem be, hogy ne dőljön össze a bázisom, de előtte 800 órányi játék csak beleszaladt és nem bántam meg egyetlen percét sem. Volt olyan nap, amikor azzal léptem be, hogy megépítem a bázisom keleti szárnyát. Másnap csak nevesített T4-es rabszolgákra vadásztam/tunk a "kalózhajónál". Megint máskor New Asagardot farmoltuk. Vagy összetrombitáltuk az embereket és mentünk az Arénába. Esetleg közösen felépítettük a wayshrinek mellé a gyorsutazást lehetővé tevő "map rendszert", hogy bárki tudjon közlekedni gyorsan a térkép egyik pontjából a másikba is. A lényeg, mint minden ilyen sandbox játéknál, hogy legyen egy kitűzött cél, amely felcsigáz és amelyet meg akarsz csinálni, mert anélkül egy idő után agyatlan hacknslash lesz a játékból.
Én mindig "nyugdíjas" PVE official szerveren játszottam, így a PVP mint olyan, teljesen kimaradt, sajnos nincs időm se energiám rá. De, ha neked igen, akkor az megint ad egy újabb olyan lökést, tennivalókat és feladatokat (nem beszélve a folyamatos adrenalinfröccsről), amely megint plusz több száz órányi élményt jelent a pve tartalom mellett.
Szóval küldetés ide vagy oda, mindenképpen érdemes bepróbálni a játékot és a kezdeti kínlódós szakaszt túlélve picit messzebb is jutni a folyónál.
Aztán persze ez a játék sem kerülheti el a sorsát, amikor már mindened megvan, mindent láttál, akkor ez is unalmas lesz. Ekkor kell lelépni és később, pár frissítés után visszanézni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #192 üzenetére
jah, kihagytam.
CITADEL... azt is próbáltam.. a grafikán kívül semmi extra sajnos. -
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #191 üzenetére
nagyon szerettem a Primalt... (FC3-4 főleg)
én inkább PvE játékos vagyok... szeretek farmolgatni, küldiket csinálni... fő/mellék küldiket... nagyon mélyen nem szeretek belemenni egy "techfába" sem .. lsd Ark...
elkezdtem egy ELEX-szet... X óra után meguntam, hogy helyben toporgok,... jött a Dark and Light... egy bugyuta bug miatt amibe 2x is beleestem, töröltem. ment a negatív feedback, pedig több szempontból is meg voltam erlégedve vele...
itt a CE, tetszik, hogy "leragadunk" egy korban... nem kell hiperstukikat kraftolni, csakhogy legyőzz egy lvl 1500as csigát, aki mégcsak nem a boss...végigrohanni sem szeretek, hacsak nem ilyen CoD félék, de az most másik lap... sajnálom, ahogy felettem is írták, ne várjak 'küldisorozatot" max acsik vannak, amik valamilyen szinten visznek előre. csinálom, gyorsan haladok, ugye turbós a szeró... de fura, hogy nincs fő/mellék küldi, ahogy egy RPG-ben szokott lenni ugye... szeretem, mert.. kraftolós, szöszölős, de haladhatsz is ha akarsz... csakhát.. namind1... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #190 üzenetére
CE azoknak való, akik a FarCry:Primal-t is szerették úgy, hogy a sztorival nem foglalkoztak. A kor, az univerzum eléggé bekorlátozza a lehetőségeidet, a harcrendszer egyszerű, a világ csak addig nagy, amíg gyalog vagy, de addig nagyon. Ha az építkezés, az ismeretlen felderítése, meghódítása nem köt le, akkor nem marad semmi, csak a hack'n'Slash PvP. A bossok, vagy raid-szörnyek is annyiból állnak, hogy nagyobbak/más a színük és mondjuk nem 400HP-juk van, amire sebzel 30-at karddal, hanem 60.000.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #189 üzenetére
mondjuk, magyar gyorsított szerón vagyok, megnézem, milyen egy boss legyőzése egymagam... ha nagyon nem adja, akkor delete... gyorsan fejlődik a karakter
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Piszkos-Fred #187 üzenetére
De ez is, mint minden "kuldetes", csak egy achievement/progress jellegu utmutato formajaban van jelen. Nincs konkret kuldetes, se annak leadas es jutalmazas, mindent magadnak csinalsz.
hát, akkor refundolom ezt is... csak megveszem a Witchert... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Piszkos-Fred #184 üzenetére
A teherhordó rabszolgák továbbra sem jók semmire a náluk levő tökfödő elvételén túl?
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
- = Zk = - #186 üzenetére
Sok ilyen szellemmel fogsz talalkozni, azok adjak a titkos recepteket vagy a hattersztorit
Igen, a cel az, hogy lekeruljon rolad a karperec (marmint az npc altal keruljon le, mert ha te magad veszed le, meghalsz). Em 810 oranal tartok, mind official #200-ason, majd a wipeok utan a vegelges #1011-en, de meg sosem mentem el az npchez a sivatagba, hogy na akkor itt vannak a bossokbol a kovek, szabadits fel
, valahogy mindig volt mit csinalni.
De ez is, mint minden "kuldetes", csak egy achievement/progress jellegu utmutato formajaban van jelen. Nincs konkret kuldetes, se annak leadas es jutalmazas, mindent magadnak csinalsz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tudtommal valami felszabadításom a cél... valami hidat is láttam, szellemek mozogtak rajta...
-
törölt tag
válasz
Én kezdésnek mindig felszaladok a fensíkra, arra a környékre, ahol van az a nagy benszülött erőd vagymi, fekete kőből, folyamatos morgás hallatszik bentről, és ahogy bemész, elsötétül minden.
Na ott, a struccok felett érdemes nekikezdeni, mert rengeteg iron és coal van a környéken, van tojás, és strucc. Thick leatherig simán rendben vagy, de azért már kicsit messzebbre kell majd menned.
Acél is rendben lesz, mert közel van a barlang a brimstone lelőhellyel. Thrallok megint milliószám.
A víz kicsit kérdéses, amíg nem tudsz kutat építeni, de aránylag közel a folyó, és ha csinálsz 4-5 kulacsot, simán elég napi 1x vízért leugrani.
Ironért pl elmegyek a nagy sivatag irányába, pont ellentétesen, mint ahol a benszülött erőd van. Ahol a 3 koponyás skorpió van, azon picivel túl. Egy körrel el lehet hozni kb 5000 vasércet. Nekem 4-6 furnace olvasztja egyidőben. -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
- = Zk = - #183 üzenetére
Addig, amig nincs meg a hatasod: mivel a Funcom valtoztatott, igy metalt aranylag hamar, a nagy folyo partjan is lehet mar banyaszni - nem kell eszakabbra menni miattuk - igy a prioritas a metal fejsze es csakany legyen a skilleknel. Ahogy megvan a fejsze/csakany, a grind csokken, foleg, ha lesz egy kis bazisod, benne egy-ket kerekkel es tudsz magadnak "fogni" 1-2 teherhordo rabszolgat. (ha sikerul egy Bearert elkapnod, akkor vedd el a hatizsakjat es hasznald).
Eleinte kisebb bazisban gondolkodj, mert ugyis mesz tovabb, igy felesleges sok energiat belefeccolni. Kis zart kunyho, benne par munkapad es kesz is.
Kuldetesek nincsenek, maximum achievement jellegu "progress", igy neked kell midnig celt kituznod magad ele, hogy elvezheto is legyen a jatek. Cel lehet a tabor megepitese, egy-ket szakmai thrall levadaszasa, esetleg felfedezes, barmi, amit aznapra kitalalsz es ugy erzed, szukseges.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #181 üzenetére
Én vétel után elég hamar beletettem 350órát. Tény, hogy többen jobb meg az elején monoton, ha nem tudod mit kell csinálni. Kb semmit sem mond mit hogyan. Van journey azt érdemes követni.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #179 üzenetére
Egyedül is lehet boldogulni, de akkor boost-os szerverre kell menni különben másodállás lesz a játék.
Egyedül max a Purge-ök lehetnek húzósak, de kezelhető az is, ha megy a harc. -
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
ELEX, DnL, Citadel után kissé kétkedve fekszem neki a Conannak...
szeretek farmolgatni, éldegélni, haladni a küldikkel, ha van... tudom mia lényege a Conannak... de.. kérdem én, mennyire nehéz ha egymagad játszol?! nuku PvP... részemről csakis a PvE jöhet szóba... nekem jó a gyári szerver beállítás, vagy picit tuningolt XP nem árt.. de ez nézőpont kérdése... -
törölt tag
válasz
#65537792 #172 üzenetére
EZT találtam, szóval mindenhol van, úgy néz ki. Azért érdekes a dolog, mert kb 170 órám van a cuccban, és eddig 2x találkoztam olyannal, hogy eltűnt a cucc. Most, ma reggel, meg talán két napja nem találtam az egyik páncélomat, amiben biztos vagyok, hogy megvolt.
Szerveredre visszatérve. Ez egy házi üzemeltetésű cucc?
-
törölt tag
Ti tapasztaltatok ilyet, hogy elétűnnek cuccok a shelterből? Nem volt raid, épek a falak, az ajtók, a ládák le vannak zárva, és amúltkor égre-földre kerestem a melós cuccomat, de sehol nem találtam. Sima könnyű páncél, tovább könnyítve, hogy sok cucc elférjen nálam, de sehol.
Mára meg a vas tűnt el a furnacékból. Tegnap este kiléptem, 5 furnace égett, ma reggelre meg sehol a vas belőle ....
EZT találtam ... ez így elég lófasz.Bár tény, hogy korábban ilyet nem tapasztaltam.
-
törölt tag
Szóval, attól, hogy nincsenek questek, még akad bőven tennivaló. Tulajdonképpen, minél jobban haladsz előre a techtreen, annál komplikáltabb az összetevők beszerzése, plusz ugye, harc a környezettel, ahol megintcsak akad egy-két izgalmas pillanat. Aztán vannak ilyen rejtett bossok, vagy nem tudom, minek nevezzem. Ha megtalálod, ott valami extra vár a végén. Meg persze ha legyőzöd.
Egyébként, a PvP sem annyira durva. Mi a héten vágtunk bele a témába, előtte csak PvE volt. Mondván, miért jó az, hogy amit nagy nehezen összeszedtél, azt valaki erősebb lenyúlja. Ebben van igazság, de kezdett kicsit unalmassá válni, hogy kb 30-as szint felett már bőven nem vagy veszélyben, és addig fejlődsz, ameddig akarsz.
Pl volt két íjászom a teraszon, pár harcosom, egy elefántom, egy krokodilom, egy farkasom, és egy hiénám. Elcsaltam egy 3 koponyás skorpiót a házamhoz, és együtt lenyomtuk. Greater volt ráadásul, vagy legalábbis rohadt nagy volt.
A 3 koponyás monsztáknál meg nincs erősebb tudtommal, kivéve talán a bossok, de szerintem ott is 3 koponyásak vannak.
Vannak benszülött táborok is. Többnyire ezzel is az van, hogy bizonyos szint fölött, már oda jársz majd bőrért, mert a III. szintű harcosok gyengék, és simán lecsapod őket. Ha mondjuk meg jön egy neves, azt meg elviszed thrallnak.
Szóval PvE simán jó, hogy tisztába gyere a játék mechanikájával, és nagyjából a techtreevel, aztán PvE. Kb minden másnap leraidelnek, és először gáz volt, mert vittek minbdent. Aztán rájöttünk erre-arra, hogy hogyan lehet kivédeni, hogy mindenedet elvigyék.
Most ezt nem akarom elspoilerezni itt, szerintem kóstolj bele. Ha bejön, akkor az elején bejön a PvE is, aztán meg úgy is kevés lesz. Ha meg nem, az hamar kiderül.szerk:
Vagy pl amit még nem is említettem. PurgeEz is van PvE-ben is. (Mondjuk nekünk hiénák jöttek, és tizedére sem volt ennyire durva.)
-
nubreed
veterán
Nem teljesen világos még mindig, hogy ha nem akarok PVP -zni, nincsenek questek (legalábbis modok nélkül nem nagyon) akkor mit lehet csinálni ebben a játékban?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Én 3. napja PvP-zek, a 1122 official serveren. Eddig senki nem bántott. Egy hiénámat lopták el, de a keltető szabadon van, és tegnap túl későn készült volna el, így feltettem rizikóra. Ha elzárod a cuccaid épületen belülre, akkor nem bántják.
Ha volna kedv, akkor írjatok privátban, vagy vegyetek fel Steamen, és összehozhatunk valamit.
Időm korlátozott, de azért szakítok rá valamennyit.szerk:
serverbe is beszállok, ha kell. -
nubreed
veterán
válasz
#65537792 #156 üzenetére
Köszi, akkor az alapjáték lesz. Már csak az nem világos, hogy amúgy itt vannak pl NPC -k, akiktől különböző questeket lehet felvenni? Van egy ún. main quest line, amit ha végig nyomsz, lesz end game? Vagy egyszerűen csak "bebasznak" a világ közepére és az egyetlen cél a túlélés/tápolás/fejlődés/grindolás?
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Belevetném magam a Conan Exilesba. Egy kérdésem volna, érdemes a DLC -ket tartalmazó complete editiont megvenni? Ha jól értelmezem a DLC -k igazából csak kozmetikai dolgok és max új épületek ilyesmi. Ez annyira engem nem vonz. Van olyan DLC ami valódi új tartalmat ad a játékhoz, pl új területek, questek stb? Lehet ezt single player -ként is játszani? MMO-s PVP-s, raides dolgokra nincs időm csak a saját tempómban tudnám jétszani a játékot.
-
törölt tag
Van e olyan mod, hogy külön szint van a gatheringre meg az ilyen dolgokra?
A rusthoz is van. Külön a fának, kőnek, ezeknek.
A lényege az volt, hogy minél több fát vágtam annál többet tudtam egyszerre kiütni.
Ugyan ez kőnél skinningnél, stb. -
soo277
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #152 üzenetére
Nagyon szeretem ezt a játékot ,van saját szeronk stb...
csak beleuntunk akkor a nagy semmibe,9ojroért kaptuk a nagy semmit,
ezért is kérdeztem ,hogy érdemes e visszatérni -
soo277
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #150 üzenetére
hááát,úgy egy év
-
soo277
őstag
Mizu a játékkal emberek?érdemes visszatérni?vannak vakami jó új tartalmak?stb....
-
TESCO-Zsömle
titán
Hallari!
Azt nem tudja valaki, hogy lehet-e állítani a LandClaimRadius és a resource respawn közötti területi arányt?
Anyira jó lenne ez a játék, ha nem 1:1 lenne a fenti. Az ember talál egy kis erdős részt, épít egy házat a közepére és mire visszatér, egy kibaszott pusztaság várja. Ha meg leveszem a LCR-t, akkor az AI kotlik meg, mert csak azt a területet védi, amit az lefed.
Ha esetleg tud valaki megoldást erre, szóljon.
Köszönöm.
-
törölt tag
Van egy szeróm. Ha gondolod nézd meg. Csak hétvégén van Raid. De akkor full pvp van. Hétköznap nem tudom. Én csak üzemeltetem. Barátnőm játszik rajta. De nem mint admin.
Keresőbe írd ezeket: (EU)5x Fast progress/weekend raid/start:19.06.01.Amúgy PVE-C és PVE-C szerver között van különbség. Attól függ hogyan van beálltva.
-
donki
senior tag
válasz
#65537792 #144 üzenetére
Köszi a választ, és nem akarok akadékoskodni, de úgy tudom, hogy PVE-C -ben csak esténként van PVP (mondjuk máskor nem is tudok játszani, szóval ez akár jó is lehetne), és egyáltalán nincs épület sebzés.
Én inkább kontrollált ostromot szeretnék: teszem azt előre hadüzenetet kell küldeni és csak online játékos épületét lehet megostromolni (vagy csak klánok épületét). Azzal tehát nincs bajom, ha időnként porig rombolják vagy kifosztják az épületeimet, én meg másét, de ne egymás távollétében.
Azon is gondolkodtam, hogy bérlek egy szervert, de nekem nincs se időm, se kedvem adminkodni. -
donki
senior tag
Üdv!
Most vettem meg a játékot, szeretnék olyan PvP szerveren játszani, ahol az épületek biztonságban vannak amikor offline vagyok. (Tehát nem official szerveren játszanék.) Tud valaki ilyen szervert?
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #139 üzenetére
EA kezdete ota jatszok vele, szinten, es nekem sem volt ilyen gondolom. Bar, most sincs.
Ettol fuggetlenul, sajnos rossz embernek teszed fel a kerdeseidet, nem tudok tobbet segiteni, mint amit eddig probaltam. Ha minden kotel szakad, akkor irany a funcom forum, es ott ird le, akkor eljut az illetekesekhez. Bar mar leirtak helyetted tucatnyian, reagaltak is ra fentrol, igy tudnak rola, vagyis nem nagyon maradt mas, mint a kivetelek koze rakd a cuccost es jatszol. Vagy nem rakod a kivetelek koze es varsz a kovetkezo patchre, hatha abban mar korrigaljak.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Piszkos-Fred #138 üzenetére
Több száz órám van a játékban, eddig nem volt vele semmi baj. Eddig is a része volt, akkor miért nem riasztott? Ha rendre nem érdekelnek a riasztások akkor a vírusirtónak kb semmi értelme. Nem Avirám van szóval nem csak az ismeri fel kártékonynak. Na mindegy, hátha jön hozzá valami javítás amivel megoldódik.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #137 üzenetére
Funcom forumon a fejlesztok azt irjak, hogy az UE resze es az Avira tevesen riaszt.
Ignasis / Community Support / 21hHey there,
We’ve merged all threads reporting this situation into this one. Please use the search function before posting an issue.
It’s a false positive, we’ve notified our team. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Piszkos-Fred #136 üzenetére
Persze hogy nem véletlenül, hiszen a Steamről töltődik le mikor indítanám a játékot.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #135 üzenetére
A friss patch utan ujra kellett osztani az attrib es skill pontokat, de az altalad linkelt allomanynak ehhez semmi koze. Az mas uton kuszott fel a gepedre es valoszinuleg nem veletlenul riasztott a security rendszered.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Tegnap írta a játék hogy történt a játékon egy változtatás, és resetelte a dolgokat. Ok, újra elosztottam a pontokat. Játszottam vele, majd kiléptem. Este megpróbáltam volna megint elindítani, de már ez az üzenet fogadott. Remélem nem ez volt az a változtatás amit a fejlesztők beraktak... Már 3x ellenőriztettem újra, ezen a fájlon mindig megbukik. Azóta...
-
törölt tag
Elég jó, magyar kézben lévő szeró. Friss, szóval még változhat. Ez a játékosoktól is függ mit akarnak, mert rugalmas az admin e tekintetben.
-
l.skywalker
titán
Steam-en hétvégén Conan Exiles ingyenesen játszható március 11-ig ill. március 18-ig kedvezményesen megvásárolható [link]
Ha valakinek megvan az alapjáték akkor 25% kedvezmény jár a DLC-kre is.
-
Viper26
nagyúr
Látom nem pörög a topic.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv!
Van itt aki esetleg nem régen vette meg? Meg szeretném venni mindenképp de egyedül nem sok kedvem van hozzá, sanyesz5 a nevem steam-en ha valaki hasonló cipőben jár.
-
soo277
őstag
HUNcsumpik
176.57.168.40:29100
pve ,minden alap,mindent szabad,nincs decay stb..(repkedö adminok,felesleges bazinagy épületek) -
Visnyov
újonc
Üdv!
Aki szeretne modolt szerveren játszani majdnem offical beállításokkal az jöjjön fel játszani sok szeretettel várjuk.
Az éjszaka van felvéve 3x gyorsaságra. (Nem szeretjük a sötétben való kavargást)
Csak 1 mod van (The Age of Calamitous),persze ez állít teherbírást és stacket .
A szerver 10 slotos egyenlőre.A szerver Pvp 17:00 -tól 24:00 -ig és Pc -én.
Exiles HUN /The Age of Calamitous MODS/ 2x Harvest 2x XP /no admin/
176.57.160.169:29800
ui:
Nincs repkedés , adminok is huzzák a karaktert (meg lehet nézni), nincsenek varázslatok admin panelal. Nem állnak 10000 - vel a cuccok a ládákban 20 km magasan. Nem hozznak szabályokat. Meg maradnak a Funcom adta szabályok között. Nem építenek Arénákat meg 600 piramist.... Köszönjük elolvastad,reméljük be nézel -
Dvix
senior tag
ÓÓÓ hát ez nagyszerű hogy Prohardver fórumon is van Conan Exiles.
Sziasztok, Új vagyok a játékban és látom szerverek itt hirdetik magukat rendesenAz angol megy, de azért szeretnék rendes társaságba megtanulni a játékot, az alapokat elsajátítottam már. Pc-n tolom.
Ezen a Endless PVP World:crossed_swords szerveren játszik valaki?
Vagy melyik szervert ajánljátok esetleg nekem, sokan legyenek rajta az a lényeg. -
Marchocius
tag
Sziasztok! Van esetleg valahol valakinek működő PVE szervere PS4 re? Egy cimborámmal szeretnénk játszani és amin eddig voltunk már nem elérhető.
-
soo277
őstag
Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől aki a szerverünkön játszott,
sajnos technikai gondok miatt a régi megszünt(nem tudom hogy miért, azóta is levelezek supportal)
de újra megy a szeronk gyertek csak gyertekHUNcsumpik
176.57.168.40:29100 -
soo277
őstag
Gyertek csak gyertek
HunCsumpik
176.57.160.151:28800 -
soo277
őstag
válasz
cleverland #114 üzenetére
Nem akarok bele szólni, de 10x szorzó nagyon sok,felfejlödnek a playerek,azt mindenki lelép mert megunja,tapasztalat, van saját szeronk
-
cleverland
újonc
Sziasztok! Figyelmetekbe ajánlanám saját PvP szerverünket, ami nem rég indult. A csapattal sok energiát teszünk a szerverbe, hogy nyugodt, mégis izgalmas, fair PvP környezetben játszanak a játékosaink! Amit kínálunk:
- Korrekt, pártatlan adminok, akik inkább a szervert üzemeltetik és felügyelik a többi játékos szórakozását, mint sem folyton játszó playerek
- Munka/családbarát Raid időszak
- Fair küzdelmek
- PvE AI bázisok lootért
- Live stream event közvetítésekBeállítások:
- 10× XP boost a gyors fejlődésért
- 1,2 Harvest szorzó
- Minden egyéb dolog megfelel a hivatalos szerver beállításoknakAz AI bázisok, gyakorlatilag Admin bázisok, amik azért lettek létrehozva, hogy Ti, játékosok beüssétek! Minden clear után más ellenfelek, új loot vár titeket, naponta többször!
Endless PVP World néven találjátok a szervert,
IP: 195.201.169.204:37915A szervert folyamatosan a játékosaira igazítjuk, így várunk titeket és véleményeiteket!
Endless PVP World csapata
-
kemotox
addikt
Üdv!
Coop hogyan működik? Haverom elindítja single/coop-ba, de nem tudok rájoinolni, ha meg az invite-ot fogadom el akkor kiírja, hogy nem lehet csatlakozni, mert nincs szerveren. Mármint a haverom akivel tolnám. -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #111 üzenetére
A resource blokkolasa a survival jatekok egyik legalapabb mechanikaja, ezt kikapcsolni szerintem nem lehet, maximum csokkenteni, ahogy te is tetted ezt a g-portal menujeben (vagy a serversetting.ini-ben, attol fuggoen, hogy mit hasznalsz). A LandClaimRadiusMultiplier valtozon kivul nem nagyon van, ami ezzel foglalkozik, es ahogy irtad, ettol fugg a vedendo terulet nagysaga is.
Na most a befogott, vedelemre hasznalt szolgak AI-ja remesen sz*r. Ez teny, pont.
Normalis esetben en ugy tudnam elkepzelni, hogy ami az en teruletemre er, arra elkezd loni. Ez regebben mukodott is kb. egy evvel ezelott, de akkor meg volt olyan, hogy a terkepen vegigkergetett egy-egy "fighter", vagy kilometerekrol lott meg mindig teged egy-egy "archer".
Most csak akkor aktivaljak magukat - HA egyaltalan aktivaljak -, hogy ha kozvetlen ralatasuk van a celpontra. Ami mondjuk egy ijasz eseteben azt jelenti, hogy vagy egy direkt erre szakositott beallot hasznalsz a teton/alapon (lehet ilyen gyartatni), vagy nem teszel keritest a tetore, mert ha teszel, akkor az kitakarja a latoszogenek nagy reszet es nem fog tamadni.
A melee szolgak pedig szinten bameszkodnek ossze-vissza, es ha csak nem vagy nagyon kozel hozzajuk, akkor nem fognak segiteni. Hiaba rakod le oket szinten arccal egy iranyba nezve, ok visszafordulnak, vagy visszafutas utan ugy maradnak. Mondom, ez a resze nagyon fapados.
Arrol nem is beszelve, hogy a kezukbe adott fegyvert egyfolytaban visszarakjak az inventoryba, es mint egy jo bokszolo, puszta okollel varjak az ellenfeleket, es van, hogy csak sokadik suhintas utan veszik elo a fegyvert.
Ami a problemadat illeti, van a szerver beallitasoknal egy NPC aggro range (mert hat a szolgak is azoknak minosulnek), esetleg azzal erdemes kiserletezni, viszont ez azt jelenti, hogy a tobbi ellenseges npc is hamarabb ki fog szurni. Nem biztos, hogy ez kell neked.
Purge eseteben jobban jatsz szerintem ha lemondasz a romantikus erdo melyi fahazrol es elsodleges vedelmi vonalat huzol a hazikod kore, egy tier 1-2-3-as (terulettol fuggoen - bar mivel te erdorol beszelsz, valoszinuleg vagy a swampban vagy, vagy a fennsikon, oda t2-es stonebrick eleg) falat/keritest, amelynek a tetejre raksz par archert, a fal ele pedig par harcost es tuskes vedelmet. Ha mazlid van, majd ok vedik amit vedeni kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
Helló.
Van it valaki, aki mélyebben beleásta magát a szerver rejtelmeibe? Akadt egy kis esztétikai/funkcionális gondom.
Arról van szó, hogy ugye minden épületnek, amit csinálsz, van egy úgynevezett landclaim-je, vagyis bizonyos sugárban kisajátítja a területet. Ennek PvP-ben az a lényege, hogy mások ne tudjanak a nyakadrba építkezni. PvE-be ez egészen más aspektusban fontos.
Ugyanakkor a kisajátított területen eltűnik minden nyersanyag, ami nem csak funkcionálisan, de esztétikailag is probléma. Teszemazt építesz egy kis kunyhót egy sűrű erdő közepén és mire újraindul a szerver, a kunyhód körül nincs más, csak kopár pusztaság.
A fenti miatt én a saját szerverünkön lecsökkentettem a landclaim sugarát annyira, hogy csak közvetlen az épületek alatt ne nőjön vissza semmi. A gond csak az, hogy a konvertált harcos threall-ok is a megigényelt területet védik. Vagyis simán végignézik tétlenül, hogy akármivel küzdesz, amíg az nem az építményben van.
Purge meg ugye jó lenne, emrt izgalmas, és persze állatok is vannak, amik ellen jól jönne pár Thrall íjász.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #106 üzenetére
A portokra nezzetek ra, sokszor az a gond!
-
soo277
őstag
Az elejétől játszok vele,két hónapig egyedül nyomtam,azóta tesommal saját szerveren,igen lehet együtt csapatni,klánt kell csinálni és kész is
-
Mika1227
őstag
Tolja valaki, hogy most kijött a korai megjelenésből? Single-ben tolom de kipróbálnám coop-ban is!
-
soo277
őstag
Gyertek csak gyertek
HunCsumpik
176.57.160.151:28800 -
soo277
őstag
Most már nagyon jó a játék,új tartalmak ,térkép stb...
-
3L1T3
addikt
Sziasztok,
Amikor megjelent Steam-en megvásároltam, azóta sokat változott a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest