- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
válasz glspeter1 #167875 üzenetére
Biztos ugyanazzal a játékkal játszunk? Már évek óta nincs bent a játékban a WTE100.
Egyébként ha TD ágra kell a legénység akkor inkább egy RHM Skoripon nemde?
A kérdéshez (Löwe vs M41 90): Löwe T8-ban egész jó, feljebb csak akkor, ha tudsz vele tornyozni. A kis Bulldoggal meg tökmindegy milyen tierbe dob az MM, mert T10ben is lehet spotolni, és azért is jár bőven xp meg ezüst, csak wn8 nem.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz glspeter1 #167871 üzenetére
Milyen legénységet akarsz fejleszteni? Mert mondjuk kínai legénységhez egyik sem igazán jó...
Na jó, gondolom németet, de akkor sem mindegy, hogy mibe is szeretnéd tenni őket később...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
popey37
addikt
válasz glspeter1 #166312 üzenetére
én már nem is foglalkozom a tankhúzással: ami kell azt megprobálom, de a sok op cw tank miatt lehetetlen minden jó tankot kihúzni.
persze aki tele van zsével annak könnyű: golddal vált xp-t és meg is van a kiszemelt. hát én nem költök százezreket erre a fosra. költöttem már eleget.
mindig hoznak valami újat ami jobb mint az eddigiek. így nincs értelme fejlesztgetni.
jó példa erre az is-3, régen jó kis tank volt szinte kötelező darab, most alig találkozol vele a csatákban, mert van nála sokkal jobb is.pénzközpontú az összes online játék,/ azt a sok ingyenélőt el kell tartani valakinek/ ez szigorú zárójelben írtam, de az is igaz, hogy a wot nem a kelet európai játékosoknak lett kitalálva, 2-3k eurós fizetésből meg sem éreznéd a havi 1-200 eurót, de a minimálbérből nem igazán futja. sajna.
én a light és med tankokkal még csak barátkozom, inkább td és heavy ami fekszik, bár azokkal sem vagyok egy nagy fun gamer: 1300 körüli a wn8-am, ott is marad, mert ha huzok valamit óhatatlanul rontom a statot.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
kchryss
veterán
válasz glspeter1 #164024 üzenetére
Ha jól tudom van olyan skill is ami csak konzolon létezik. Azt se tudom miben térnek el egyes mechanikák. Minden esetre pc-n egy átlagos brit heavy-re ezeket tenném:
1. sor bia:
2. sor vegyes: 6. érzék, sima utazás, pillanatkép, biztonságos elhelyezés, helyzetfelismerés (ha van külön rádiós)
3. sor: javítás
4. sor: camoAz első sor bia-t nyilván csak akkor tenném fel ha újraosztom a képzettségeket és rögtön meglenne a 100% az első soron és a 2. soron is a 6. érzék miatt. Vagyis valamikor a 3. skillsor közepénél osztanám újra.
-
kchryss
veterán
válasz glspeter1 #164019 üzenetére
Kellett egy kis idő, hogy megfejtsem. Konzolon ha jól látom van egy Chieftain Mk 6 10-es brit tank. A játék pc-s verziójában ez a tank nincs benne azért értetlenkedtem.
Mivel a konzolos verzióval kevesen játszanak innen és a pc-s verzióban nincs benne ez a tank így a felszerelésben sem hiszem, hogy tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest